Proje Önerileri. PV : 26.000.000 imp / ay UV : 1.500.000 kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Ekim raporundan alınmıştır.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
 Teachertube.com sitesinin ana sayfa görüntüsünu sol taraftaki resimden görebiliyoruz. Teachertube.com slideshare.com ‘a benzer bir sosyal paylaşım sitesidir.
Advertisements

Eczane Web Eğitim-Yazılım Projesi Marka Danışmanlık İstanbul 2011 Bu sunumda kullanılan projelerin tamamı Marka Danışmanlık tarafından özgün olarak üretilmiştir.
KEYPAD YARIŞMA FORMATI 1. Bu formatta her katılımcıda bir adet keypad bulunur. Katılımcılar bireysel olarak yarışırlar. Ekrana önce soru gelir, daha sonrasında.
ClickMerkez İş Ortaklığı Sistemi Daha çok kazanmak için beklemeyin!
WEB SİTESİ ÜYELİK GİRİŞİNİZ İÇİN ANA HABER EKRANI ÜZERİNDE YER ALAN E- POSTA ADRESİNİZ VE ŞİFRENİZİ MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLEN ÜYELİK BİLGİLERİ İLE YAPINIZ.
internet sitemize HOŞGELDİNİZ!
Web Bilgi Girişi Kullanım Rehberi
NurNet.Org 3. Siteye Nasıl Yazı Eklenir
KAYIT BUTONU TIKLANILIR. EKRANDAKİ ALANLAR DOLDURULUR.
Kullanım Amacı Eğitsel içerikli dosyaların paylaşıldığı bir platformdur. Bu paylaşımlar sayesinde, öğrenciler derslere girmeden.
WORDPRESS İLE BLOG HAZIRLAMA REHBERİ
Kodlama bilgisi gerekmez!
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
Sosyal Medya.
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Wordpress 2. Not
1. ADIM(SUNUDA TIKLAYARAK İLERLEYİNİZ)
Yeni yıl akşamı fizy ile “karaoke yılbaşı partisi” düzenliyoruz
Evyap Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır PV : imp/ ay UV :
HTML (HYPER TEXT MARKUP LANGUAGE) TEMEL ETİKETLERİ
Turkcell “Goller Cepte” Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır PV :
KREA Direct the future is direct. Profile uygun makaleler web sitesinden alındı Sitede en son tıkladığı ürüne ait kampanya bilgisi Profile uygun ürün.
WORDPRESS İLE BLOG HAZIRLAMA REHBERİ
ÇEVRİM İÇİ İŞBİRLİĞİ ARACI
TURKCELL Proje Önerileri.
21.Yüzyılın etkileşimli Futbol eğlence programı !
ETwinning Twinspace Kullanımı Nisan 2014.
Elektronİk Kamu AlImlarI Platformu
E MIN YAMAN BÖTE. Blog Nedir? Web Günlüğü Paylaşım aracı Sosyalleşme aracı.
SODES BİS SİSTEMİ.
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI
İNTERNETTE İLETİŞİM YOLLARI
Modül 5 FACEBOOK. DURUM Zaman Tüneli Zaman tüneli her Facebook kullanıcısının tüm içeriğini düzenleyebildiği ve gösterebildiği bir sanal alandır. Zaman.
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ
WORDPRESS TE WEB TASARIM. Aşağıdaki linke gidin:
ARÇELİK Ankastre Fırın Proje Önerileri. modaturkiye.com PV : imp / ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google.
Sınıfımızın Yeni İletişim Noktası
 Blog oluşturmak oldukça eğlencelidir. Hoşunuza giden her konuda ya da öğrendiklerinizi, bildiklerinizi başka insanlara da gösterip öğretmek istediğinizde.
Peugeot Proje Önerileri
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI. Okullara Tablet Teslimatı Nasıl Yapılacak? Tabletler Dağıtım Planına göre Üretici Firma tarafından kargoya verilir. Tablet.
YKB Proje Önerileri. Ziyaretçiler scroll bar ‘da bulunan parayı çekerek sayfayı aşağıya doğru indirirler Para göndermenin ne kadar kolay ve hızlı olduğunu.
Sevgililer Günü – Proje Önerileri
AVEA Futbol Tutkusu Proje Önerileri. PV : imp / ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics.
12/11/ TURKCELL / İŞ TCELL PROJE ÖNER İ LER İ.
* Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Mayıs raporundan alınmıştır fizy.com PV : imp / ay UV : kişi / ay.
Jack Daniel’s Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Gemius Aralık raporundan alınmıştır PV: imp / ay UV: kişi.
Çocuklu ailelerde supercan oyunun bilinirliğini artırmak, fayda zarar ekseninde Supercan’ın diğer oyunlardan farkını ortaya koymak için oluşturduğumuz.
KFC Snack Box Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır haberler.com PV :
HONDA CR-Z Proje Önerileri. PV : imp/ ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Şubat raporundan.
Nokia C7 Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Aralık raporundan alınmıştır. PV : imp / ay UV :
Sosyal medya pazarlamasında adımlar: – Müşterileri dinlemek – Uygun sosyal medya platformuna üye olmak – Sektörle ilgili topluluklara katılmak – Kendi.
ETMD LİGİ NEDİR ? Her yıl Mart-Mayıs aylarında İstanbul’da düzenlenen kurumsal şirket çalışanlarının katılımıyla, hizmetleri ve katılımcı kitlesiyle Türkiye'nin.
Prof. Dr. Hamit ACEMOĞLU Tıp Eğitimi AD 2015
GGJ 2016 Oyun Yükleme GGJ Takımı. Bir GGJ kullanıcısı olmalısınız. Bir oyunu sisteme yüklemek için: 1. Bir GGJ hesabınız olmalı. 2. Bir jam merkezini.
1- İnternet Sağlayıcınızdan adresine giriniz. 2- Sitemizdeki sayfalardan Arşiv butonuna tıklayınız.
Proje Önerileri ’ nin rakiplerinden ayrılması, ve güçlü bir imaj yaratılması için, kullanıcıların internet üzerinde ki arama işlemleri ile 11850’yi.
MyORTAK Satış Ortaklığı Eğitimi Daha fazla detay için tıkla : “ internetten para kazanma “internetten para kazanma Daha fazla detay için tıkla : “ internetten.
1 RAP4LEO PROJE SAHİPLERİ İÇİN GÖRSEL KULLANIM KILAVUZU (v.1.07) Eğitim ve Kültür.
Öncelikle sisteme girmek için Google Chrome sayfası açıp adres çubuğuna kocaeli.meb.gov.tr/ets yazıyoruz.
ETMD LİGİ NEDİR ? NEDEN ETMD LİGİ ?
eTwinning Twinspace Proje Çalışma Alanı
Globalpiyasa.com’da Firma Web Sitesi Nasıl Oluşturulur?
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİ SİSTEMİ
Futbol Yönetim Sistemi
Çok Kanallı Dijital Pazarlama
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
Açık Erişim ve Kurumsal Arşivler
UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİ SİSTEMİ
Sunum transkripti:

Proje Önerileri

PV : imp / ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Ekim raporundan alınmıştır. ajansspor.com

* Görseller temsilidir Site genelinde bir alan açılır. Bu alan “derbiye hazırlık” projesini anlatan görseller ile giydirilir Görsele tıklayan ziyaretçiler yarışmaya başlamak için içerik sayfasına yönlendirilir ajansspor.com

* Görseller temsilidir Avea görselleri ile giydirilen oyuna katılmak için ziyaretçiler “Başla” butonuna tıkladıkları anda masaya otururlar ajansspor.com

* Görseller temsilidir Ziyaretçi masaya oturduktan sonra diğer oyuncuların yarışmaya katılmasını bekler Diğer oyuncular da oyuna katılınca sistem soruları tek tek ziyaretçilere sormaya başlar Oyuncu çıkan seçeneklerden doğru bildiğinin üstüne tıklayarak seçer... Oyuna 4 kişilik katılım sağlanmaz ise kalan oyuncu sayısını robotlar tamamlar. ajansspor.com

* Görseller temsilidir Her soru ile birlikte belli bir süre gösterilir. Süre dolduktan sonra doğru seçenek yeşil renk olur. Oyuncuların da Round 1 yazan alanlarında doğru bildilerse yeşil yanlış cevapladılarsa kırmızı yanar. Doğru bilen yarışmacı sorunun değeri kadar puan kazanır ajansspor.com

* Görseller temsilidir Yarışmacılar sorulan 2. ve 3.soruyu da aynı şekilde cevaplar.. ajansspor.com

* Görseller temsilidir 3.Sorudan sonra 1.Round bitmiş olur ve ortada bir puan tablosu açılır En düşük puanı alan yarışmacı yarışmadan elenir ajansspor.com

* Görseller temsilidir 2. ve 3.Roundlar’da aynı şekilde ilerler Roundlar tamamlandığında ortada Final sıralaması görünür En yüksek puanı alan yarışmacı yarışmayı kazanır Ve maç bileti ile ödüllendirilir ajansspor.com

ajansspor.com/ Canlı Anlatım Bandı + En çok koşan futbolcular

Görseller Temsilidir * Görseller temsilidir Site genelinde konumlandırılan“Canlı Anlatım” bandına Blade sponsor olur. Alanda Asla hız kesme yarışma duyurumu yapılır, aynı zamanda ziyaretçiler canlı maçları da takip eder Ayrıca site genelinde “en çok koşan futbolcular” alanı açılır. Ziyaretçiler bu alandan “ linki ile yarışma sayfasına yönlendirilirler ajansspor.com

* Görseller temsilidir ajansspor.com Anasayfada bulunan splash alanda Gol Videoları gösterilir. Site genelinde gözükecek olan Maç Öncesi alanına Turkcell sponsor olur. Alan turkcell görselleri ile giydirilir. Gol yaz 2222’ye gönder mesajı ile kampanya bilgisi verilir.

ajansspor.com * Görseller temsilidir Anasayfada gözükecek olan Videolar alanı da Turkcell görselleri ile giydirilir. Alanda Turkcell sponsorluğunda Gol videoları yer alır.

PV : imp / ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Gemius Ekim raporundan alınmıştır. blogidmanyurdu.com

Ayrıca blogidmanyurdu anasayfasında açılacak olan alanda da Avea Futbol Tutkunları offical bloglarının duyurusu yapılır Görsele tıklayanlar blogidmanyurdu.com/futboltutkunları adresine yönlendirilirler Blogidmanyurdu.com adresinde markaya özel Blogidmanyurdu.com/futboltutkunları isimli bir sayfa açılır. Bu sayfaya futbol tutkusu isimli tab’e tıklanılarak ulaşılır * Görseller temsilidir Sabit alan 1 haftalık lansman alanı blogidmanyurdu.com

Blogidmanyurdu.com networku altında bulunan tüm bloglarda açılacak alanlarda da kampanya duyurumu yapılır * Görseller temsilidir blogidmanyurdu.com

Blogidmanyurdu.com/futboltutkunlari isimli içerik sayfasında Avea sponsorluğundaki dört büyüklerin blogları yer alır. Her bir bloga özel bir blog yazarı atanır. Blogerlar aynı zamanda kendi bloglarında da burada girdikleri içerikleri yazmaktadırlar Blogerlar maçlara giderek, istatistikler tutarak vs. her gün elde ettikleri bilgileri taraftarlara özel olarak bu bloglardan duyururlar. Amaç kaliteli, okunmaya değer içerik oluşturmaktır Herhangi bir taraftar bloguna tıklayan ziyaretçi içerik sayfasına gönderilir * Görseller temsilidir blogidmanyurdu.com

İçerik sayfasında bloger’ın girdiği yorumlar, istatistikler, bilgilere yönelik içerikler yer almaktadır * Görseller temsilidir Ziyaretçiler isterlerse konu ile ilgili yorum yapabilir ve paylaşımda bulunabilirler blogidmanyurdu.com

* Görseller Temsilidir. Sitede tüm bloger’lar kendi anasayfalarında video’yu paylaşırlar. 10 popüler blog’da yer alacak olan video’yu izleyen bloger’lar video hakkında yorum yazabilirler Ayrıca paylaşım butonları sayesinde reklam filmini sosyal mecralarda paylaşırlar blogidmanyurdu.com

Blog İdman Yurdu 45 tanesi premium olmak üzere onlarca futbol blogunun bir araya geldiği bir ağdır Bu proje kapsamında premium blogların yazarlarından 10 tanesi 15 gün boyunca Turkcell Süper Lig sezonunun tüm takımlarının detaylı analizi yapılacaktır. Tüm yazılar; Minimum 5000 vuruş olmak üzere Yeni Transferler, Mevcut Kadro, Teknik Ekip, Avantajlar, Dezavantajlar, Ligi nerde bitirir? gibi yorumlar yapılacak. Yazı başlıkları “CASTROL MAGNATEC sponsorlugunda XXXX ANALİZİ” şeklinde olacak. Ayrıca her yazı tek tek Blog İdman Yurdu ana sayfasında editörün seçimi olarak yer alacak. Yazılardaki tüm görsel materyaller MAGNATEC ile giydirilecek. Her yazının en altında MAGNATEC reklam videosu veya ürünün kısa belirgin bir özelliği ile ürün sayfasına link verilecek.

blogidmanyurdu.com Tüm yazı başlıkları “CASTROL MAGNATEC sponsorlugunda…” şeklinde başlar Tüm yazılar Blog İdman Yurdu ana sayfasında Editörün Seçimi alanında gösterilir

* Görseller temsilidir blogidmanyurdu.com Yazılardaki tüm görsel materyaller MAGNATEC ile giydirilir.

* Görseller temsilidir blogidmanyurdu.com Her yazının sonunda reklam videosu veya ürünün öne çıkan özelliği hakkında kısa bir yazı yazılır. Ayrıca ürün sayfasına link verilir

BLOGİDMANYURDU / TOP 10 FUTBOL BLOGLARI NOBLOG NAMEBLOG URL 1 Aceto Bloghttp://acetobalsamico.blogspot.com 2 Tardini Büfehttp://tardinibufe.blogspot.com 3 Ariel Ortegahttp://arielortega.blogspot.com 4 Noat Samisahttp://noatsamisa.blogspot.com 5 PC Lion FChttp://pclionfc.blogspot.com 6 Artemio Franchihttp://artemiofranchi.blogspot.com 7 Borgeshttp://devrimderki.blogspot.com 8 Penne Arabiatahttp://pennearabiata.blogspot.com 9 Flying Dutchmanhttp://vliegendenederlander.blogspot.com 10 Ultras Movementhttp://ultrasmovement.blogspot.com blogidmanyurdu.com

PV : imp / ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Eylül raporundan alınmıştır. bobiler.org

* Görseller temsilidir bobiler.org sitesinde, site geneli bir alan açılır Alandan proje duyurumu yapılır. Ziyaretçiler proje alanına tıklarlar… bobiler.org

* Görseller temsilidir bobiler.org İçerik sayfasına gelen ziyaretçilere yüklenen monteler gösterilir İlk monte marka tarafından yüklenir

* Görseller temsilidir bobiler.org İkinci monteyi yüklemek isteyen üyeler…

* Görseller temsilidir bobiler.org “Tıkla monteni gönder” yazısına tıklarlar

* Görseller temsilidir bobiler.org Üyeler açılan yeni sayfada hangi takımın lehine monte yüklemek isteniyorsa ilgili takım butonundan giriş yapılır Ve ikinci kare için montelerini yüklerler Giriş Yap

* Görseller temsilidir Oylama ekranı İkinci kare için yüklenen tüm monteler bu alanda oylamaya açılır

* Görseller temsilidir bobiler.org Yüklenen montelerin içerisinde en çok oy alan monte burada görünür

* Görseller temsilidir bobiler.org Oylama henüz bitmemiş ve monte yayınlanmamışsa “oylama aşamasındaki monteleri gör” yazısına tıklanarak oy verilebilir

* Görseller temsilidir bobiler.org Yüklenen her monte bir önceki monte ile alakalı olmalıdır Örneğin; bir önceki montede Fenerbahçeliler yükledikleri montelerle gole giderken Galatasaraylı bir üye üçüncü monteyi yaparak atağı kesmiştir

* Görseller temsilidir bobiler.org 90 dk sona erdiğinde hangi takım daha çok gol atmışsa o takım kazanan ilan edilir Ve kazanan takımın montelerini yükleyenler ödüllendirilir

TEŞEKKÜRLER