02-11 Ekim 2015 tarihleri arasında Güney Kore organizatörlüğünde icra edilen 6’ncı Dünya Askeri Olimpiyatlarına TSK altı branşta katılım sağlamış, Hv.K.K.lığını.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TSK VE MİLLİ SAVUNMA tskvemilisavunma.wordpress.com.
Advertisements

02 EYLÜL 2006 ANTRENÖRSEMİNERİ. TÜRK YÜZMESİNDE TESPİT, MANTIK VE ÇÖZÜM İÇEREN ÇALIŞMAMIZ, TÜRK YÜZMESİNE KATKI AMACI TAŞIMAKTADIR.
T.C DEREBUCAK KAYMAKAMLIĞI İlçe Müftülüğü
TÜBİTAK 45’inci Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına Eskişehir Bölgesine 1267 proje başvurmuştur. Bu projelerden 102 adedi Bölge Finallerine.
AKSARAY GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSESİ
Işıklar Askeri Hava Lisesi Kardeş Okul ve Şehit Ailesi Ziyareti 24 Haziran 2014/Kınık.
SPOR VE ÇEVRE KAMU KURUM VE KURULUŞLARIN SPORA ETKİSİ
Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği Faaliyet Sunumu
POWERLIFTING.
İSTİKLAL SAVAŞI GERÇEKLERİ DUMLUPINAR... Afyon – İzmir karayolundan en fazla 2 km uzaklaşmaya hazırsanız bu şehitliğimizi ziyaret edebilir, şehitlerimizi.
18 Şubat 2013 Pazartesi 2. Sınıflar Aqua Florya Akvaryum Gezisi
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ.
İSTİKLAL MARŞI VE KABULU
YOL KOŞULARI : - Maraton (42km 195m) - Yarı maraton (21km 100m)
Hentbol Oyun Kuralları
MİLLİ GÜVENLİK Hazırlayan : Kudret Uğurlu EMİNSOY.
DEMOKRATİK YÖNETİM Demokrasi halk idaresi anlamına gelmektedir. Demokrasinin olmadığı toplumlarda insan hakları, eşitlik, özgürlük gibi değerler korunamaz.demokratik.
GİRİŞ HAREKAT ALANI TARAFLARIN PLANLARI
ÇANAKKALE ZAFERİ.
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. Okullar arası Yıldız Erkekler Basketbol - Çeşme Birinciliği 2. Okullar arası Genç Kız Voleybol - Çeşme İkinciliği 3.
ORTA ÖĞRETİM KURUMLARI SOSYAL ETKİNLİKLER YÖNETMELİĞİ
OKULUMUZLA İLGİLİ BASINDAN HABERLER
 DÜNYA'DA ATLETİZM Düzenli sporların en eskisi olan atletizmin temel dalları olan koşma, atma ve atlama ilk beslenme yolu olan avcılığın önemli birer parçalarıydı.
SARICAKAYA ORTAOKULU Resmi açılış tarihi:
İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’un Hayatı
MEHMET HİKMET KAŞERCİ ORTAOKULU
2015 YILI TÜRK SAVUNMA SANAYİİ SEKTÖR ÖDÜLLERİ
Teknik Kurulun Görevleri
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
YUSUFELİ DEREİÇİ İLKÖĞRETİM KURUMU 29/05/2013. GÜNDEM MADDELERİ 1-Okulumuz hakkında genel bilgiler 2-Okulumuzun ve çevresinin fiziki durumu hakkında bilgiler.
OKULUN KISA TARİHÇESİ 1 Aralık 1949 tarihinde kız okulu olarak açılmıştır yılında İstasyon Caddesindeki şimdiki binasına taşınmıştır
BEDRİYE BİLEYDİ İLKÖĞRETİM OKULU
KIZ FUTSAL TAKIMIMIZ MAYIS ETKİNLİKLERİ PENALTI KRALI.
Hacettepe Üniversitesi Sualtı Hokeyi Topluluğu
2019 DEVRESİ İNTİBAK EĞİTİMİ
2019 DEVRESİ İNTİBAK EĞİTİMİ
KANO.
TURNUVALARA KATILIM İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ.  Kurum/Kuruluşlar tarafından ilan edilen sportif faaliyetler değerlendirilir.
ÜNİVERSİTE İÇİ SPOR ŞENLİKLERİ İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ.
HENTBOL.
BAYRAK TÜRKÇE.
BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEM FAALİYETLERİ Başkan: Çetin KOLUKISA UR Başkanı : Kalyon&Binota BANERJEE “ İNSANLIĞI İÇİNDEKİ GÜÇLE KUCAKLAYIN ”
2014 YILI TÜRK SAVUNMA SANAYİİ ÖDÜL TÖRENİ
BASKETBOL OYUN KURALLARI
OLİMPİYATLAR.
2016 YILI TÜRK SAVUNMA SANAYİİ SEKTÖR ÖDÜLLERİ Sanayileşme Daire Başkanlığı Hüseyin KILIÇ Sektörel Strateji ve Yatırım Planlama Şube Müdürü.
ÖZEL FENERBAHÇE KOLEJİ MÜNAZARA KULÜBÜ İsmet DİŞLİ Özlem ERGÜN GÜLMEZ.
BAHAR ŞENLİKLERİ. 4x400 BAYRAK YARIŞLARI SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI SINIFLAR ARASI PENALTI ATIŞLARI MASA TENİSİ TURNUVASI HEMSBALL TURNUVASI SATRANÇ.
C TEMASI DÜN, BUGÜN, YARIN C TEMASI DÜN, BUGÜN, YARIN.
Deniz Lisesi Komutanlığı. -Yarışmaya 43 proje ile iştirak edilmiş, -İstanbul Asya Bölgesi çapında 7 proje sergilenmeye değer görülmüş, 3 dalda (Biyoloji,
Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
BİYOGRAFİ NEDİR? Hikmet SIRMA.
DÜNYA'DA ATLETİZM DÜNYA'DA ATLETİZM Düzenli sporların en eskisi olan atletizmin temel dalları olan koşma, atma ve atlama ilk beslenme yolu olan avcılığın.
TÜRKİYEDE VETERAN MASA TENİSİNİN GELİŞİMİ
 Kış sporları olimpiyatlarda dalı bulunan, karlı zemin yada kapalı salonlarda buzlu zeminde takımlar halinde yada gösteri amaçlı (buz pateni dansı gibi)
Yusup MAMETKULYYEV. SEĞİRTMENLİK SPORU
SEVGİLİ ARKADAŞLAR; TAE; Ayak, KWON; El anlamına gelmektedir. DO ise, ahlak ve fazilete ulaşmak için takip edilmesi gereken düşünce ve davranış biçimidir.
Beden Eğitimi Performans Ödevi İsimler Umut Güney Mert Ateş Ünal Aytar Yiğit Zaptiye Öğretmen Adı=Mustafa Güçlü Konu Atletizm.
İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ 12 mart 1921
HİDAYET TÜRKOĞLU KİMDİR.
Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığını sembolize eden ve milli marş olarak kabul edilen İstiklal Marşı Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılmış,
Türk Bayrağının Ortaya Çıkışı Sunu
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ…
İSTİKLAL SAVAŞI GERÇEKLERİ DUMLUPINAR
NAIM SÜLEYMANOĞLU NAIM SÜLEYMANOĞLU KİMDİR?. Naim Süleymanoğlu ■ Dünya halterinin efsane ismi, olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu,
MADDE 1- Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.
Prof. Dr. Fehmi TUNCEL Basketbol Oyunu
ATLETİZM.
Sunum transkripti:

02-11 Ekim 2015 tarihleri arasında Güney Kore organizatörlüğünde icra edilen 6’ncı Dünya Askeri Olimpiyatlarına TSK altı branşta katılım sağlamış, Hv.K.K.lığını temsilen ise Hava Pentatlon takımıyla olimpiyatlara iştirak edilmiştir. Hava Pentatlon müsabakası kapsamında hava rallisi, atış, eskrim, basketbol, engelli yüzme, askeri pentatlon parkuru ve koşarak hedef bulma gibi birbirinden zorlu ve yüksek kondisyon gerektiren branşlarda yarışmalara katılmışlardır. Yarışmaların sonuçlanmasının ardından Hava Pentatlon Takımımız atış branşında Hava Pilot Teğmen Murat Çeşmeliler tarafından ferdi dördüncülük, eskrim branşında Hava Savunma Üsteğmen Hami KARAGÖL tarafından ferdi ikincilik, basketbol müsabakasında Hava Pilot Teğmen Murat ÇEŞMELİLER tarafından ferdi birincilik ve Hava Savunma Üsteğmen Hami KARAGÖL tarafından ferdi üçüncülük; takım olarak da olimpiyat üçüncüsü olarak şampiyonada Türk bayrağını başarılı bir şekilde dalgalandırmışlardır.

Ayrıca; Müsabakalar devam ederken Güney Kore 2'nci Operasyonel Ordu Komutanı tarafından yalnızca Türk Kafilesine resepsiyon uygulanmış, Güney Kore vatandaşları tarafından TSK Milli Takımımıza destekte bulunmuş, Güney Kore'de icra edilen müsabakalar sonrası TSK Milli Takım kafilemiz Birleşmiş Milletler mezarlığında yatan şehitlerimizi ziyaret etmiş ve 53'üncü Tümen Komutanı tarafından kafilemiz karşılanmıştır. Karşılama sırasında Güney Kore Askeri Bandosu hazır bulundurularak istiklal marşımız çalınmış ve şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmuştur.