TOBB-CERN Sanayi İrtibat Ofisi

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Presentation of the 21 ETCF II Partnerships ETCF-II is co-funded by the European Union and the Republic of Turkey TOBB.
Advertisements

(İNTERNET SAYFALARI YÖNETİMİ)
AB Hukuki Çerçevesi (REACH/CLP) REACH kapsamında tarafların görev ve sorumlulukları Nisan 2010, Türkiye.
Nevşehİr Ünİversİtesİ
AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’NDE E-DEVLET UYGULAMALARI
İstanbul /Tüyap Kongre Merkezi
Millî Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak ve NATO Güvenlik Yatırımları Dairesi.
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
Dış Ticaretin Gelişimi Bölgesel Yaklaşımlar Anket Sonuçları Amerika I. Ticaret Müşavirleri Konferansı Nisan Nisan 2011 TİM Dış Ticaret Kompleksi.
1509 Uluslararası Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı.
ETCF-II is co-funded by the European Union and Turkey TOBB MERKEZİ FİNANS VE İHALE BİRİMİ Sivil Toplum Diyaloğu - AB-Türk Odalar Forumu-II: AB-TÜRKİYE.
Türk Oda ve Borsaları Akreditasyon Projesi 2009 John Lockett.
© 2011 T.C. Kamu İhale Kurumu. © 2011 T.C. Kamu İhale Kurumu Kamu İhale Kurumu Kamu Alımlarını İzleme ve Bilgi Hizmetleri Dairesi Başkanlığı TİTUBB Uygulamaları.
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
GÜMRÜKLER 2023 VİZYONU 1. ARAMA KONFERANSI/ Stratejisi
AB Destekli Bölgesel Kalkınma Programları
* Bağlı ve ilgili kuruluşlar hariç. Kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin inşa, güçlendirme, tadil ve esaslı onarımlarına ait, proje, yaklaşık.
Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi VABpro KAPASİTE GELİŞTİRME FAALİYETLERİ TEKLİF ÇAĞRISI Proje Uygulama Başkanlığı 26 Haziran.
Mikro-İşletmelere Geçiş: Yaşanan Pratikler ve Gelecek için Stratejiler.
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
E-İhale, Elektronik İhale veya Online İhale sistemi B2B (şirketler arası ticaret) alanında kullanılan bir satınalma yöntemidir. Bir Alıcı şirketin ve.
Company Logo. LOGO TÜRKİYE’NİN BÖLGESEL EKONOMİK ENTEGRASYON ARAYIŞLARI ÖZDEMİR AKBAL.
BÖLGESEL KALKINMANIN ÜÇ TEMEL SÜTUNU Three Pillars of Regional Development.
EGE ÜNİVERSİTESİ «TPE BİLGİ VE DOKÜMANTASYON BİRİMİ» PATENT BİLGİ VE DOKÜMANTASYON MERKEZLERİNİN (PATLIB) YENİDEN YAPILANDIRILMASI PİLOT PROJESİ.
Savunma Sanayi Güvenliğinin Amacı Savunma Sanayi Güvenliğinin amacı, savunma sanayii kapsamında yapılan anlaşmalarda yer verilen ve doğrudan satın alma,
KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi Ulusal Kıyaslama Sisteminin Oluşturulması Kümelerin İzlenme ve Değerlendirme Süreci 18 Ekim 2012 – Ankara.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
TOBB AB ÇALIŞMALARI : NASIL HAZIRLANIYORUZ? FAALİYETLERİMİZ 23 Şubat 2007.
Mayıs 2013 GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)
 Proje ve Kümelenmeyi esas alan, İşbirliği Kuruluşlarını ön plana çıkararak bürokrasiyi azaltan Yeni Nesil Destek Modelimizin, kurulacak ticaret merkezleri.
Dış Ticaretin Gelişimi Bölgesel Yaklaşımlar Anket Sonuçları AVRUPA I. Ticaret Müşavirleri Konferansı Nisan Nisan 2011 TİM Dış Ticaret Kompleksi.
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
Yönetim Kurulu Problem Çözme ve Yönlendirme Yeterliliği.
Dış Ticaretin Gelişimi Bölgesel Yaklaşımlar Anket Sonuçları Afrika I. Ticaret Müşavirleri Konferansı Nisan Nisan 2011 TİM Dış Ticaret Kompleksi.
MEHMET TUZA PAKPEN TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
İSMMMO İSTANBUL VALİLİĞİ AB PROJELERİ İŞBİRLİĞİ HAZİRAN 2009.
TÜRK ODA SİSTEMİ İÇİN KALİTE MODELİ ODA AKREDİTASYON SİSTEMİ Dr. Mustafa LALE Sanayi Daire Başkanı, TOBB , ANKARA.
1 Ykrş çıktığı günden itibaren en fazla kaç kere gördünüz ….???
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ SENATO SUNUMU
İçerik Proje Genel Bilgileri Proje Genel Amaçları Proje Hedef Grubu
YURTDIŞI MÜTEAHHİTLİK VE TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ
Teknoloji Transfer Ofisleri ile İşbirlikleri Abdurrahman TÜRK Sabancı Üni. AİA-İstanbul, Proje Yöneticisi 15 Eylül 2015, Ankara NMP ALANI GENEL BİLGİLENDİRME.
1 TR-AB MALİ İŞBİRLİĞİ AB MALİ YARDIMLARI ve HİBE PROGRAMLARI Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanlığı MİLLİ.
DOĞRUDAN TEMİN 22 (abc).
AÇIK İHALE USULÜ İŞ AKIŞ SÜRECİ
AB DESTEKLİ BÖLGESEL KALKINMA PROGRAMLARI HİBE PROGRAMI
CUSTOMER TO CUSTOMER (TÜKETİCİDEN TÜKETİCİYE) E-TİCARET
Yönetim Danışmanları Derneği Sun Danışmanlık. Kar Amacı Gütmeyen Kurum ve Kuruluşlara Yönelik Destek Programları Mevcut durumda kamu kurumları başta olmak.
EVDE ÇOCUK BAKIMI PROJESİ YÖNLENDİRME KOMİTESİ TOPLANTISI ANKARA
İMMİB REACH ve CLP YARDIM MASASI İMMİB REACH&CLP YARDIM MASASI REACH-Tedarik Zinciri REACH-Tedarik Zinciri TAIEX ÇALIŞTAYI Nisan 2012.
KURULUŞ VE YAPISI Türkiye 1999 Helsinki Zirvesi’nde Avrupa Birliği’ne adaylık sürecinin başlaması ile topluluk programlarından yararlanmaya başlamıştır.
Tükiyenin Dış Ticareti. Ülkelere, bölgelere ve mal grupuna göre dağılımı.
05 Kasım 2010, Muş BOLOGNA SÜRECİ ve MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ DENEYİMİ.
Türkiye’nin CERN’e Ortak Üyeliği
İTÜ AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ. AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ EKİBİ Ofis Başkanı: Doç. Dr. Hazım Kemal Ekenel (Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi), Ofis Uzmanları:
Een.ec.europa.eu Azimli KOBİ’lere Uluslararası büyüme ve inovasyon konularında yardımcı oluyoruz.
Türkiye’nin CERN’e Ortak Üyeliği M. Hakan KIZILTOPRAK TOBB Başkanlık Özel Müşaviri (CERN Industrial Liaison Officer for TURKEY)
AHUM Destekleri: İHRACAT UYGULAMASI
2016 Kayseri Ticaret Odası.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
İTÜ AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ
İstanbul Bilgi Üniversitesi
ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ
2019 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI Bilgilendirme Sunumu
UZMAN VE DENEYİMLİ EĞİTİM KADROSU
Yönetim Kurulu Toplantısı Temmuz’2018
Biz Kimiz? 3 nesildir sürdürdüğümüz aile şirketimizin getirmiş olduğu bilgi, birikim ve güven ile 70+ yıllık tecrübemiz ve yenilikçi yaklaşım sayesinde,
1 / 491 / / 21 3 / 21 4 / 21 5 / 21 6 / 21.
Sunum transkripti:

TOBB-CERN Sanayi İrtibat Ofisi www.tobb.org.tr/CERN +90 312 218 2039 | CERN@tobb.org.tr M. Hakan KIZILTOPRAK TOBB Başkanlık Özel Müşaviri (CERN Industrial Liaison Officer for TURKEY)

TOBB - CERN Sanayi İrtibat Ofisi CERN ve üye ülkelerdeki firmalar arasında bilgi akışı ve iletişimi sağlamak üzere üye ülkeler tarafından kurulan Sanayi İrtibat Ofisleri kapsamında; TAEK ile Birliğimiz arasında yapılan işbirliği neticesinde Türk sanayi ve endüstrisinin temsili TOBB bünyesinde kurulan ofisimizce yürütülmektedir.

TOBB - CERN Sanayi İrtibat Ofisi Haziran 2015 te temaslarımız ve çalışmalarımız başlamıştır. Bilgilendirme Web sitemiz hizmete girdi. (Adım adım yapılacakları takip edebilirsiniz !) www.tobb.org.tr/cern Hali hazırda devam eden alımlar ve ihaleler için TOBB Sanayi Veri Tabanımızdaki firmalar ile iletişim sağlanmakta ve bilgilendirme / yönlendirme yapılmaktadır. CERN ve CERN Alımları / İhaleler hakkında farkındalık yaratmak amacı ile pek çok çalışmalar planlanmaktadır. Türkiye-CERN Sanayi İşbirliği KONFERANSI sunumları web sayfamıza kısa süre içinde yüklenecektir. Odalarımız tarafından organize edilecek bölgesel toplantılar/sunumlar yapılacaktır. Talep ve önerilerinizi bekliyoruz. Sizler için buradayız. CERN de tedarikçiler için bir veri tabanı bulunmaktadır. Veri tabanına girişlerde yalnızca üye ülkelerin firmaları dikkate alınmakta, ancak özel durumlarda diğer ülke firmalarıda bu portal da yer alabilmektedirler. Firmalar Veri Tabanına kendileri kayıt olmaktadır. Kayıt için başvurular web üzerinden alınmakta ve incelenmekte olup, gerekli görülen durumlarda yerinde ziyaret edilerek sisteme girişleri ve onayları tamamlanmaktadır. Firmaların sisteme girişlerinde faaliyet alanları için girdikleri kodlar tamamı ile CERN e özel olarak hazırlanmış olup herhangi bir uluslararası sistem gözetilmemiştir. Ancak bu kodlarda 2015 sonuna kadar değişikliklere de gidileceği ifade edilmiştir.

TOBB - CERN Sanayi İrtibat Ofisi CERN Firma Veritabanı CERN Alım Kıstasları CERN Store <1.000 CHF 1.000-5.000 CHF 5.000-10.000 CHF 10.000-50.000 CHF 50.000-200.000 CHF 200.000 ve Üzeri CHF 2013 İhale ve Tedarik Dağılımı (352 Milyon CHF) <10.000 CHF ~%12 10.000-200.000 CHF ~%25  cern@tobb.org.tr (duyuruları almak için iletişim bilgilerinizi verebilirsiniz) 200.000 CHF ve üzeri ~%63  https://found.cern.ch/java-ext/found/CFTSearch.do Departmanlar – Doğrudan Alım Departmanlar - Satınalma Bölümü kontrol ve takip. Satınalma Bölümü - Veri Tabanından en fazla 5 firma - Ülke durumu gözetilerek teklif isteme ve değerlendirme (50.000 CHF üzeri ILO lar müdahil oluyor) Satınalma Bölümü - Veri Tabanından en fazla 10 firma ve Web den Çağrı - Ülke durumu gözetilerek teklif isteme ve değerlendirme (ILO lar müdahil oluyor) CERN de tedarikçiler için bir veri tabanı bulunmaktadır. Veri tabanına girişlerde yalnızca üye ülkelerin firmaları dikkate alınmakta, ancak özel durumlarda diğer ülke firmalarıda bu portal da yer alabilmektedirler. Firmalar Veri Tabanına kendileri kayıt olmaktadır. Kayıt için başvurular web üzerinden alınmakta ve incelenmekte olup, gerekli görülen durumlarda yerinde ziyaret edilerek sisteme girişleri ve onayları tamamlanmaktadır. Firmaların sisteme girişlerinde faaliyet alanları için girdikleri kodlar tamamı ile CERN e özel olarak hazırlanmış olup herhangi bir uluslararası sistem gözetilmemiştir. Ancak bu kodlarda 2015 sonuna kadar değişikliklere de gidileceği ifade edilmiştir.

TOBB-CERN Sanayi İrtibat Ofisi www.tobb.org.tr/CERN +90 312 218 2039 | CERN@tobb.org.tr M. Hakan KIZILTOPRAK TOBB Başkanlık Özel Müşaviri

Katılımınız ve İlginiz için Teşekkürler…