BOŞANMA SEBEBİ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TÜRKAN YÜKSEL Tıkır Top.
Advertisements

Onlara sahip olduklarınızın en iyisini veriniz.”
ÜÇ FİLTRE SOKRATES. ÜÇ FİLTRE SOKRATES SOKRATES (M.Ö ) “Kendi kendini tanı" özdeyişinin felsefesinin temel kuralı olduğuna inanmış, “Hiç bir.
Iletişimde üç filtre
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
Bunu okursanız iyi olur
KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ.
ASIL EKSİKLİK Asıl eksiklik, eksik olduğumuzu düşünmekti. Asıl eksiklik, çareyi başkasında aramaktı.
Öğretmen okulun ilk gününde, 5
HAYATIN İÇİN TALİMATLAR :  Çavdar ye.  İnsanlara istediklerinden fazlasını ver, ve bunu kalben isteyerek yap.  En sevdiğin şiiri ezberle.  Duyduğun.
EVİMİ VE AİLEMİ SEVİYORUM
Yabancı! Ben doğmadan birkaç ay önce, babam Tennessee’de bizim küçük kasabamıza gelen bir yabancı ile tanışmış. Babam, ilk gördüğü andan itibaren bu yabancıya.
Bir süre önce, başka bir kadınla çıkmaya başladım ve bu aslında
Çok samimi iki dost ve arkadaşlardı
BOŞANMA SEBEBİ.
Bir zamanlar bir ağaç varmış
SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNE …
SES DÜĞMESİNİ AÇABİLİRSİNİZ
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
Ilk göz ağrım.
Eğer, önüne koyduğun her türlü her türlü yemeği yiyen ve annesinin yaptığı gibi güzel olmasa bile, hiç şikayet etmeyen birini arıyorsan...
Bu India’dan gelen TANTRA.
Bugün... Küçük güzelliklerin günü olsun...
Yavrum ve ben.
Bu sabah kalktığında...sana dikkatle baktım...bana konuşmanı umdum....
1. Erkeklere topluluk içinde asla bir şey öğretmeye kalkışmayın
MURATHAN MUNGAN’ DAN.
Temel, arkadaşıyla yolda giderken elindeki çakısıyla parmağını kesti
Aşk ve arkadaşlık....
Bir zamanlar bir ağaç varmış
Kadın erkeğe karşı....
ANASINIFI YAZ TATİLİ ÖDEVİ
ÜÇ İHTİYAR MİSAFİR ÖYKÜSÜ
ZAMİRLER (ADILLAR). ZAMİRLER (ADILLAR) Bu konuda seni uyarmıştım. Şunları bahçeye bırakır mısın? Aşağıdaki cümlelerdeki zamirleri bularak türlerini.
AŞKLaRıM.
Sarı Yumak ile Kara Yumak arkadaş olmuşlardı
BABALAR VE KIZLARI.
Yalnız sana borçluyum bugün dünyada varsam:
Şiddetle itiraz ettim: "Ama ben seni seviyorum!!!"
HAYIR DEMEYİ ÖĞRENELİM Erkan İLGÜN Rehber Öğretmen
Past tense ● Time expressions
KENDİNİ SEV HAZIRLAYAN : ELİF ÖZDEMİR
YILLAR SONRA ÖĞRENDİM Kİ
CÜMLEDE ANLAM.
Arkadaşlık Haftası Ask ve arkadaslık bir gün yolda karşılaşırlar aşk, kendinden emin bir şekilde sorar; ben senden daha samimi ve daha cana yakınım sen.
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Tıkır Top
Bugün...
KADINLAR NE İSTER..? Kral Arthur, bir soruya doğru cevap verebilirse
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
DÜRÜSTLÜK BİR ERDEMDİR
AĞUSTOS BÖCEĞİ İLE KARINCA
T.C MEB MUSTAFA PARS İLKOKULU EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI
MERHAMET ŞEVKAT FEDAKARLIK
7 Günlük, 7 Aylık, 7 Yıllık EVLİLİK
PARA BİRİKTİRİYORUM.
1 CANSAN İLKÖĞRETİM OKULU. 2 “Dünyanın en güzel insanlarına” Sevgili anneme ve babama mektup.
Bunu okumak sizi herhangi bir borç yükü altına sokmayacaktır.
DUYGULARI İFADE EDEBİLME
Cem Yurtsev Yazılar: itiraf.com dan BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
Bunu okursanız iyi olur. Bir şey kaybetmezsiniz....
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA.  Bahanelerle kendinizi küçültmeyin  Sizi engelleyen tek şey kendinizsiniz  Kendinizi engellemeyeceğinize söz verin Birbirinizden.
BİRİKİM YAPACAĞIM.
‘’-Kİ’’ EKİ VE ‘’Kİ’’ SÖZCÜĞÜNÜN (BAĞLACININ) YAZIMI
DEMO SLAYT Yolda karşılaştığımızda ezan okunuyordu. -Gel seni camiye götüreyim, dedim. Bugün Cuma biliyorsun. -Sen de benim camiye gitmediğimi biliyorsun,
Çocuklar gibi sevindi kadıncağız. (durum zarfı) Nermin gibi güzel bir kızım var benim de. (sıfatın zarfı) Küçük kızım dün hasta gibiydi. (yüklem) Senin.
Tel: işte gidiyorum İşte gidiyorum... Karşılıksız bir aşka kurban ettim ömrümü! İşte gidiyorum, Toprak alsın benim de bu hazin öykümü...
GÜRKAN’IN YALANI Elif Emine BALCI. Gürkan ve Semih adında birbirlerine çok yakın iki arkadaş vardı. İkisi de sekiz yaşında ve aynı sınıftalardı. Bir hafta.
KIRMIZI ÇİZGİ Can AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
Burası yuvarlaklar ülkesi. Öykümüz burada geçiyor.
Sunum transkripti:

BOŞANMA SEBEBİ

Bugün Patronun beni arayıp senin bugün işten ayrıldığını söylediğinde Sevgili eski eşime, 7 senelik evliliğimizde sana iyi bir eş olmaya çalıştım ve zannedersem de oldum, ama hiçbir zaman senden bunun karşılığını görmedim. Hele şu son iki hafta benim için bir cehennemden farksızdı. Bugün Patronun beni arayıp senin bugün işten ayrıldığını söylediğinde bu artık bardağı taşıran son damla olmuştu. Geçen hafta eve geldiğinde, ne saçlarımdaki değişikliğin ne de senin en sevdiğin yemeği pişirdiğimin farkına bile varmadın, hatta senin için kendime yeni aldığım geceliği bile giydiğimi fark etmedin. Ama sen ne yaptın ? eve geldin, iki dakika içinde yemeği mideye indirdin, televizyonda maç seyrettin ve gidip yattın. Artık ne bana beni sevdiğini söylüyorsun ne de bana dokunuyorsun, hiç ama hiçbir şey yapmıyorsun. Sen ya beni aldatıyorsun ya da beni artık eskisi gibi sevmiyorsun. işte bu yüzden artık seni TERK EDİYORUM. NOT: Lütfen beni aramaya kalkma, ARKADAŞIN CARL ile beraberim ve sana hayatında mutluluklar dilerim.! ! ! !

EĞER AĞZINI GÜZEL BİR SÖZ SÖYLEMEK İÇİN AÇMIYACAKSAN, HİÇ AÇMA... Sevgili eski Karıma, inan yazdığın bu mektuptan başka, hiç ama hiçbir şey beni bu kadar sevindirmezdi. Evet doğru, 7 Yıldır evliydik, ama iyi bir eş olmak dışında, bana her şeyi yaptın. Tamam çok fazla Spor programları seyrediyordum, çünkü senin dırdırlarını ancak bu şekilde biraz olsun duymamazlık tan geliyordum, ama bazen bu bile fayda etmiyordu. Tabi ki geçen hafta saçlarını neredeyse tamamen kestirip tam bir erkeğe benzediğinin farkına varmıştım ! tam , aynen Erkeğe benzemişsin diyecektim ki, aklıma annemin bir sözü geldi ; EĞER AĞZINI GÜZEL BİR SÖZ SÖYLEMEK İÇİN AÇMIYACAKSAN, HİÇ AÇMA... senin en sevdiğin yemeği yaptım derken galiba sen beni arkadaşım Carl ile karıştırmıştın, çünkü o yaptığın yemek benim hiç sevmediğim , fakat Carl’ın çok sevdiği bir yemekti! ! Ben yatmaya giderken yeni ve çok seksi bir gecelik giymiştin tamam, ama üzerinde hala Etiketi duruyordu, ve belki bu bir tesadüftür ; geceliğin fiyatı 49.99 £ du ve o gün arkadaşım Carl benden tam 50 £ borç almıştı ? ? ? ?

Ama biliyormusun bütün bunlara rağmen ben seni hep sevmiştim, ve herşeyin birgün güzel olacağını, değişeceğini ve mutlu olacağımızı umuyordum..   İşten ayrılmamın sebebine gelince, o gün Loto da tam 10 Milyon Euro kazandığımı öğrenmiştim, hemen Patrona çıkıp istifamı verdim ve ikimiz için Jamaika ya iki bilet aldım, ama eve geldiğimde , sen bir mektup bırakıp gitmiştin..   Belki de bu olayların böyle gelişmesinin bir sebebi vardı ve böyle olması gerekiyordu. Dilerim seçtiğin ve her zaman hayalini kurduğun yeni hayatında mutlu olursun..   Avukatımın dediğine göre bıraktığın bu mektuptan sonra, benden bir kuruş bile Nafaka talep etmeye hakkın yokmuş! ! ! Nerdeysen orda kal! ! ! Şimdi çok zengin ve KUŞLAR KADAR HÜR OLAN ESKİ KOCAN.....!!! NOT: Bu seni ne kadar ilgilendirir bilmiyorum ama, adı Carl olan arkadaşımın adı , bir zamanlar Carla idi...