YARATICI SENARYO KONSEPT SUNUMU Müşteri : Varol Ticaret San.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TÜRKİYE’NİN İLK LİSANSLI YEMEK KÜLTÜRÜ DERGİSİ…
Advertisements

ÇOCUK ve REKLAM Araştırma sonuçlarına göre Batı ülkelerinde her çocuk, yılda ortalama 900 saat televizyon başında kalıyor ve bu süre içinde de en az 10.
SERVİSTE UYULMASI GEREKEN KURALLAR ve SERVİS TÜRLERİ
Reklam Fotoğrafçılığı
Radyo ve Televizyon Teknolojisi Programı
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
Sosyal Medya.
(Kurumsal / Şirket / Fabrika / Ürün)
REKLAMCILIK Hafta 6.
FIAT DUCATO – PİŞMANLAR KOROSU
X.BÖLÜM KÜLTÜR.
ÖRGÜT KÜLTÜRÜ İ.
1 “Selas-KALITATIF” GRUP GÖRÜŞMELERİ MODELİ. Selas-KALITATIF Modeli “Paket Çözüm” “Selas-KALITATIF” Soyut kavramların, somut bilimsel temellere oturtulması.
İÇERİĞİN HABERCİYE SUNULMASI
HAFTA I.
Şimdi size, iki fotoğraf arasındaki farkı gösterelim.
Yechicken Kurumsal Kimlik  Yechicken markası Türkiyedeki 2 milyar dolarlık fastfood sektöründe Amerikan sermayeli restoran zincirlerine alternatif olarak.
EVİNİZDEKİ EŞYALARI TANIYOR MUSUNUZ?
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi. AMAÇ 1.Kadınların mesleki açık öğretim ortaokul ve liselerine kayıt yapmalarını sağlamak. 2.Kadınları kayıt.
Geçen hafta bir akşam arkadaşlarla yemeğe gittik..
GÖRGÜ KURALLARI.
Doç.Dr. Şirin Karadeniz ÖĞRETIM UYGULAMASI IÇIN PLANLAMA.
Sunu HazIrlarken Dikkat Edilmesi Gerekenler
SOFRADAKİ GÖRGÜ KURALLARI
 Tema seçilip konu belirlendikten sonra film öyküsünün özetlenmesidir.  Konu hakkında yapımcı ve yönetmeni aydınlatır.  Zaman ekonomisi açısından önemlidir.
Lider yapan pazarlama gerçekleri
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
Lezzet, Sağlık ve Güven..
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
DÜNYA’NIN MARKA BİLİNİRLİĞİ EN YÜKSEK DEKORASYON DERGİSİ…
ALİ-HASAN COŞKUN meslekİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
VESTEL YEREL MEDYA SUNUMU
İŞ DÜNYASINDA MARKALAŞMA
PROGRAM ADI : SİHİRLİ MUTFAK PROGRAM YAYIN GÜNÜ : CUMARTESİ YAYIN SAATİ : 12:30-13:15 PROGRAM SÜRESİ : 45 dakika YAYIN KANALI : FOX PROGRAM SUNUCUSU :
Oyuncu Kadrosu ZEHRA SADIÇ İLKNUR BİLEN GAMZE KAÇMAZ
YARATICI SENARYO KONSEPT SUNUMU Müşteri : Kelebek Tekstil
YARATICI SENARYO KONSEPT SUNUMU Müşteri : Efe Ayakkabı A.Ş.
YARATICI SENARYO KONSEPT SUNUMU Müşteri : Akman Holding Marka : Ersu
8 DAKİKA Hikayede anlatılan efsaneye göre bir kadın, bir gün kuca ğ ındaki çocu ğ u ile birlikte bir ma ğ aranın önünden geçerken içeriden gelen bir.
Çocuklu ailelerde supercan oyunun bilinirliğini artırmak, fayda zarar ekseninde Supercan’ın diğer oyunlardan farkını ortaya koymak için oluşturduğumuz.
BİLİNÇLİ TOPLUMBİLİNÇLİ TÜKETİCİ. TOPLUM BİLİNCİ NASIL OLUŞUR Gerçek İhtiyacın ne olduğu; Birden Fazla Olanların Sıralaması; İhtiyaçların Önem Derecesi;
REKLAM.
Tatlı – Tuzlu Yiyecek Kategorisi
ÇATALCA ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ ERGENLİK DÖNEMİ SUNUSU
ODTÜ İŞLETME Özel sektör ve kamu kuruluşlarının, değişen çevre koşullarına uyum göstererek, etkili, kârlı ve verimli bir şekilde yönetilmelerine.
Reklam Brief Süreci Mart 2011.
REKLAMCILIK Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN. Reklamda Kampanya Süreci ve Strateji  Kampanyanın amacı açık ve doğru bir biçimde saptanmalıdır.  Pazarlama.
MARKALASAK DA MI SATSAK?. MARKA – TEMELDE NE VAR? Bir «kavram» (konsept) üzerinde yükselir (FARKINIZ NE?) (NEDEN BENDEN ALMAK ZORUNDASINIZ?)
ÜRÜN YERLEŞTİRME NEDİR?
Tutundurma, iletişime dayanır ve ikna edici yanı vardır. Doğrudan satışları kolaylaştırma amacına yönelik olduğu kadar, tutum ve davranışlara da yöneliktir.
ALİBABA GROUP Hazırlayan : Mehmet özdemirler
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
DEĞERLENDİRME KOMİSYONU SUNUMU
Teknoloji ve Tasarım Dersi
GENİŞ ÇAPTA SERVİS YÖNTEMLERİ
TAKVİM TASARIMI?.
MESLEĞE YÖNELTME SEMİNERİ KAL PDR SERVİSİ
KUVER AÇMA Standart Kuver Malzemeleri : Molton Masa örtüsü Kapak örtü
Geleneksel Servis Türleri
Tranş, kesilip parçalanmadan bütün halde pişirilen et yemekleri, balıklar, tavuk ve diğer kümes hayvanları ile av etlerinin temizlenip dilimlenmesi ve.
Geleneksel Servis Türleri
Bitkiler * Tütün ve üzüm gibi tarım ürünleri hasat edildikten sonra kurutulmalıdır. * Kurutulmaları sırasında meydana gelen yağış ve yüksek oransal.
DAĞITIM KAVRAMI ve DAĞITIM KANALLARI
KAPLUMBAĞALAR Fakir BAYKURT. KONUSU  Köylüler, yoksulluk ve sıkıntı içinde hayatlarından bezgin bir hâlde yaşarken Eğitmen Rıza bir öneride bulunur.
Fikri Mülkiyet ve Gümrük Mevzuatı Masaları
ISL 561 PAZARLAMA YÖNETİMİ
Bitkiler Tütün ve üzüm gibi tarım ürünleri hasat edildikten sonra kurutulmalıdır. Kurutulmaları sırasında meydana gelen yağış ve yüksek oransal nem.
Altı Şapkalı Düşünme Tekniği
Sunum transkripti:

YARATICI SENARYO KONSEPT SUNUMU Müşteri : Varol Ticaret San. Marka : Taç Mutfak Kampanya Amacı : İmaj/Marka Bilinirliği Yayın Tarihi :

.: Proje Tanımı 1960’ta Trabzon’da kurulmuş olan Taç Mutfak, kurulduğu günden bugüne kadar kendini geliştirmiş, yerel bir üretici olmaktan ulusal bir marka olmayı başarmış bir şirkettir. Yaratıcı reklam senaryosunu oluştururken; Taç Mutfak’ın ailelerin mutluluğu olduğu fikri üzerinden proje çalışılmıştır. Mecra Tipi : TV/Reklam Filmi Süre : 25” 2

.: Konumlandırma ve ana fikir Fikir oluşturulurken Taç ürünlerinin sofralara mutluluk getireceği fikri üzerinde duruldu. Hedef kitlemiz; zevkli, gösterişe önem veren kadınlar Bu yönelimden çıkan olay örgüsü ve senaryo konseptti sonraki slayda yer almaktadır. 3

.: Çekim Senaryosu Reklam filmimiz sofra başında bir aile ile başlar. Ortamdaki renkler soluktur. Sofra başında bir baba, bir çocuk ve onlara servis yapan bir kadın vardır. 4

.: Örnek Görseller Masaya sıradan porselen tabaklar, çatallar ve kaşıklar yerleştirilir.. Aile fertlerinin hepsinin yüzü düşük, bezgin halleri vardır.

.: Örnek Görseller Küçük kız sıkılıp üfler ve kollarını masanın kenarına koyar.

.: Örnek Görseller Küçük kızın masaya koymasıyla masa döner ve Taç ürünleriyle bezeli bir sofra ortaya çıkar.

.: Örnek Görseller Ortamın solukluğu silinir ve renkli bir hava vardır. Önce herkes şaşırır. Ürünlere yakın çekim yapılır. Daha sonra herkes gülüşür. Dış ses: Sofranızı taş devri modellerinden kurtarın. Artık devir Taç devri.

.: Örnek Görseller Dış ses: Artık devir Taç devri. Packshotta ürünler ve Taç logosu gösterilir. Dış ses: Artık devir Taç devri.

Teşekkürler… :: Bilgilendirme : MediaPort tarafından oluşturulan tüm yaratıcı senaryo ve konseptler Zaman Damgalama yöntemiyle fikir ve telif hakları yasalarına göre koruma altına alınmaktadır...