Misyon :Akkuş İlçesinde Eğitim- Öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak. -Akkuş İlçesindeki tüm okulları tam donanımlı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İSTATİSTİKİ BİLGİLERİN TOPLANDIĞI TÜM MODÜLLERDE YAPILACAK İŞLEMLER
Advertisements

Giresun İlinin Piraziz ilçesi, Ordu merkez ilçesi ve Karadeniz’e sınırdır. İlçemizin yüzölçümü 112 km2 dir Yüzölçümü 2010 yılı Adrese Dayalı Nüfus Kayıt.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI SELÇUKLAR İLKOKULU-ORTAOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
KARS İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 1. İLİNTARİHİ 2 …..Binada ………..m 2 alanda …….Kat…….Oda İLİN COĞRAFİ DURUMU 3.
KARABURNA İLK/ORTAOKULU 2013/2014 TANITIM
ÇAYIRALAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU
Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
Yüksekova 50. Yıl Ortaokulu
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ABDULLAH GÜNAYDIN ORTAOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TİCARET VE SANAYİ ODASI EĞİTİM VAKFI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
1 ZÜMRÜTOVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır.
ŞEMDİNLİ Yavuz Sultan Selim’in 1514 yılında Çaldıran Zaferinden sonra Osmanlı egemenliğine girdiği ve tarih boyunca bir çok kavimlere belde olduğu görülmüştür.
AKPINAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. En önemli ve verimli vazifelerimiz milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde kesinlikle zafere ulaşmak lazımdır.
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI DURMUŞALİ TOKSOY İLKOKULU/ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
TC. GÜÇLÜKONAK KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
Yüzölçümü :. Yüzölçümü : 359 Km2’dir. Karadeniz’e paralel olarak uzanan Canik Dağları’nın Kuzey Yamaçlarında Bolaman Irmağı’nın sol kolu üzerinde kurulmuş.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI 19 MAYIS ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI
Yüksekova Cemal Sala İlköğretim Kurumu
İLKÖĞRETİM TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI TAŞINILAN OKUL /YERLEŞİM BİRİMİ SAYISI ÖĞRENCİ SAYISI TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI.
Hacı Akif Mahallesi Özdilek Caddesi Beyşehir/KONYA
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL İLKOKULU
HACI AKİF MAHALLESİ ÖZDİLEK CADDESİ BEYŞEHİR / KONYA TEL:
EĞİTİM İSTATİSTİKLERİ Öğretim yılı veri giriş işlemleri her yıl olduğu gibi 1 Ekim 2014 Çarşamba günü başlayıp, 14 Kasım 2014 Cuma.
MEİS MODÜLÜ BİLGİ GİRİŞİ TOPLANTISI
YOZGAT İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTATİSTİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ.
DİCLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DURABEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU
Haliliye Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
RİZE İYİDERE KAYMAKAMLIĞI BÜYÜKÇİFTLİK İLKÖĞRETİM OKULU
ORDU-AYBASTI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 1. Tarihçe Karadeniz’e paralel olarak uzanan Canik Dağları’nın Kuzey Yamaçlarında Bolaman Irmağı’nın sol kolu.
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
ALTIEYLÜL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
KAHTA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
İLKÖĞRETİM TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI TAŞINILAN OKUL /YERLEŞİM BİRİMİ SAYISI ÖĞRENCİ SAYISI TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI.
Misyon :Akkuş İlçesinde Eğitim- Öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak. -Akkuş İlçesindeki tüm okulları tam donanımlı.
Büyük Oluklu. Büyük Oluklu OKULLARIN GENEL DURUMLARI.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI HALKKENT İLKOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
GÖREVNORMMEVCUTİHTİYAÇ Müdür Müdür Baş Yardımcısı Müdür Yardımcısı Öğretmen VHKİ – Memur Teknisyen Yardımcı Personel (Hizmetli) TOPLAM.
KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 1. İLİN TARİHİ-COĞRAFİ- EKONOMİK VE KÜLTÜREL DURUMU …… İlinin kuruluşu …….
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI CANDAN MERZECİ ORTA OKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI
Okulumuz tarihinde Kırıkhan Cumhuriyet Ortaokulunun 3 ve 4. Katında öğretime başladı. Aralık 2013’den itibaren Kırıkhan Anadolu İmam Hatip.
İLKÖĞRETİM TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI TAŞINILAN OKUL /YERLEŞİM BİRİMİ SAYISI ÖĞRENCİ SAYISI TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI.
MEİS MODÜLÜ BİLGİ GİRİŞİ TOPLANTISI
EĞİTİM–ÖĞRETİM YILI İSTATİSTİK BİLGİLERİ
EĞİTİM İSTATİSTİKLERİ
ŞANLIURFA İLİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTATİSTİK VERİ GİRİŞLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI.
MEİS MODÜLÜ BİLGİ GİRİŞİ
ÇORUM İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
EĞİTİM–ÖĞRETİM YILI İSTATİSTİK BİLGİLERİ.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TEFENNİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015 – 2016
Misyon: Örgün öğretimde yeteneğine göre öğrencilerimizi yönlendirebilme, yaygın eğitimde sektörlerin ihtiyaç duyduğu insan gücünü yetiştirmek, Okul öncesi.
1 BRİFİNG “” Mustafa Kemal Atatürk “En büyük sava ş, cahilli ğ e kar ş ı yapılan sava ş tır.” Mustafa Kemal Atatürk Dursunbey İlçe Milli Eğitim.
1 ERENLER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE/İSTATİSTİK BİRİMİ.
İSTATİSTİKİ BİLGİLERİN TOPLANDIĞI TÜM MODÜLLERDE YAPILACAK İŞLEMLER
SARUHANLI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 14/01/2016BRİFİNG.
GÖREVNORMMEVCUTİHTİYAÇ Müdür Müdür Baş Yardımcısı Müdür Yardımcısı Öğretmen VHKİ – Memur Teknisyen Yardımcı Personel (Hizmetli) TOPLAM.
DAMAL İL ÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNGİ ( ) 1/41.
BRİFİNG DOSYASI İLİ: KARS İLÇESİ: DİGOR ADI: SORKUNLU İLK/ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI.
ARALIK Kurum Sayısı WebTelefon / FaxAdres Sanayi Cad. No1 Azdavay.
ULAŞ İLÇESİ BRİFİNG DOSYASI EKİM İLÇENİN TARİHİ, KÜLTÜREL, NÜFUS VB. BİLGİLERİ: İlçemizin yerleşim tarihi oldukça eskidir. Kuruluş tarihi bilinmemekle.
AKKUŞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 2016.
PERSONEL DURUMU OKUL-ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ DURUMU OKUL ÖNCESİ EĞİTİM.
İLÇEYİ TANITAN BİR GÖRSELLİK. SUNULAR HAZIRLANIRKEN EĞİTİM SİSTEMİ DOĞRULTUNDA İLKOKUL, ORTAOKUL,İMAMHATİP ORTAOKULLARI,İMAMHATİP LİSELERİ İLE İLGİLİ.
 KİLİS MÜBECCEL – SUPHİ YAVAŞÇA SOSYAL BİLİMLER LİSESİ.
T.C. GÖLYAKA KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. NURDAĞI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 09 Temmuz 2019 NURDAĞI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNGİ.
Okul Resimleri. Misyon: Kısa ve öz Vizyon: OKUL GENEL GÖRÜNÜM RESMİ TARİHÇE Binanın Hizmete Giriş Tarih Bina En-Boy Oturum alanı(m2) Bahçe Yüz Ölçümü(m2)Tapu.
Sunum transkripti:

Misyon :Akkuş İlçesinde Eğitim- Öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak. -Akkuş İlçesindeki tüm okulları tam donanımlı okullar haline getirmek. -Akkuş İlçesinde çağdaş, laik, demokratik, yurdunu seven, kendi tarihini bilen, milli değerlerimizi, - kültürümüzü yaşatan,Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı gençler yetişmesini sağlamak. -Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler - olarak yetişmelerine fırsat tanımak. -İlçemizdeki tüm eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek. -Problem üreten değil çözüm üreten bireyler yetiştirmek -Problem üreten değil çözüm üreten bireyler yetiştirmek. -Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek Vizyon :Akkuş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ; 1-İlçemizdeki tüm okullarımızın bina donanım ve fiziki yapısının noksansız olmasını sağlamak. 2- Akkuş İlçesine bir Anadolu Lisesi veya Sağlık Meslek Lisesi kazandırmak Eğitim Müdürlüğü binası, bir Halk Eğitim Merkezi binası, bir Öğretmenevi binası kazandırmak 3- Akkuş ilçesinde taşımanın azaltılması için Salman İlköğretim Okulu bünyesine bir pansiyon binası yapmak. 4- Akkuş Kargı İlköğretim Okulu’nun 8 yıllık İlköğretim Okulu’na çevrilerek Tokat ili Erbaa ilçesi Gökal Güldere İlköğretim Okulu’na yapılan taşımayı kaldırmak. 5-Kızılelma İlköğretim Okulu’nun çevre düzenlemesini yapmak. 6- Akkuş ilçe merkezinde bulunan 66 kız yatak kapasiteli orta öğretim kız yurdunun kapasitesini en az 100 öğrenci kapasitesine çıkarmak.

Yüzölçümü: Akkuş, Ordu ilinin bir ilçesidir. Yüzölçümü 636 ², Kuzeyinde Ünye ve Samsun, güneyinde Niksar ve Tokat ile çevrili bir alanda yer almaktadır. Yüzölçümü göz önüne alındığında Ordu'nun en ilçesidir. Akkuş, Ordu ilinin bir ilçesidir. Yüzölçümü 636 km², Kuzeyinde Ünye ve Samsun, güneyinde Niksar ve Tokat ile çevrili bir alanda yer almaktadır. Yüzölçümü göz önüne alındığında Ordu'nun en büyük ilçesidir. Nüfusu : İlçemizin genel nüfusu 2014 TÜİK İstatistiklerine göre erkek, kadın olmak üzere toplam 31106’dır. İlçe Resmi

KURUM TÜRÜ RESMİ ÖZEL TOPLAM Anaokulu11 İlkokul31 Ortaokul 99 YİBO22 Genel Lise11 Meslek Lisesi (İmam Hatip Lisesi)11 ÇoK Proğramlı Lise ( Genel Lise Mevcut)22 Halk Eğitim Merkezi11 Öğretmen Evi, ASO & Lokali11 İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü11 Mesleki Eğitim Merkezi Özel Eğitim ve Rehabilitasyonluk Merkezi11 Özel Etüt ve Eğitim Merkezi11 Özel Yurtlar11 Muhtelif Kurslar Genel Toplam 50353

GÖREV ÜNVANITOPLAMASİLGÖREVLENDİRMEBOŞ İlçe Milli Eğitim Müdürü 1 İlçe Milli Eğitim Şb. Müd OKUL / KURUM YÖNETİCİSİNORMASİLİHTİYAÇ Müdürü 1569 Müdür Baş Yrd Müdür Yardımcısı EĞİTİM ÖĞRETİM SINIFIOLMASI GEREKLİ NORMMEVCUTİHTİYAÇ Öğretmen Ders Karşılığı Ücretli Öğretmen 0

EĞİTİM ÖĞRETİM DIŞI PERSONEL DURUMU PERSONEL GÖREV VE ÜNVANIOLMASI GEREKLİ NORMMEVCUTİHTİYAÇ Genel İdare Hizmetleri Teknik Hizmetler Sınıfı 202 Sağlık Hizmetleri Sınıfı Yardımcı Hizmetler Sınıfı TOPLAM DİĞER STATÜLER TÜRÜMEVCUT Geçici Personel ( 657 4/C ) 6 Sürekli İşçi 0

Yaş OKUL ÖNCESİ Okullaşma İLKÖĞRETİMORTAÖĞRETİM TEKTEKTEK 3 -5 Yaş Net Yaş

ÖĞRETMEN VE DERSLİK BAŞINA DÜŞEN ÖĞRENCİ SAYILARI ( ) Öğrenci Sayısı SayısıÖğretmenSayısı Derslik Sayısı Öğretmen Başına Düşen Öğrenci Sayısı Düşen Öğrenci Sayısı Derslik Başına Düşen Öğrenci Sayısı Okul Öncesi ,50 14,125 İlkokul ,25 13,396 Ortaokul ,33 20,831 Ortaöğretim ,12 15,704 Toplam ,30 13,376

PANSİYONU BULUNAN OKUL BİLGİLERİ KURUM ŞEKLİKURUM ADIKAPASİTEYATILI ÖĞRENCİ SAYISIDOLULUK ORANI İLKOKUL/ORTAOKULAKKUŞ İMKB YİBO 240 KIZ 480 ERKEK %82 AKPINAR YİBO150 KARMA134 %92 ORTAÖĞRETİMİMİM HATİP LİSESİ130 ERKEK130 %100 AKKUŞ LİSESİ66 KIZ66 %100 GENEL TOPLAM %86

MERKEZİ SINAV İSTATİSTİKLERİ Toplam ÖĞR.(*) Ortalama SBS - 8 Ortalama OYP Toplam ÖĞR.(*) Ortalama SBS - 8 Ortalama OYP Sınava Giren Öğr. Ortalama SBS - 8 Ortalama OYP ,265299, , , , ,050 SEVİYE BELİRLEME SINAVI Mezun Öğrenci Yüksek Öğretim Kazanan Öğrenci Sayısı Mezun Öğrenci Yüksek Öğretim Kazanan Öğrenci Sayısı Mezun Öğrenci Yüksek Öğretim Kazanan Öğrenci Sayısı LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI

YILLARI ARASINDA DERSLİK SAYISINDAKİ ARTIŞ ORANI YILLARI ARASINDA DERSLİK SAYISINDAKİ ARTIŞ ORANI Aktif olarak kullanılan 228 dersliğimizin 82 (36 %) sı 2003 yılından sonra yapılmıştır. İlimizde eğitim-öğretim yılında okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kademelerindeki Aktif olarak kullanılan 228 dersliğimizin 82 (36 %) sı 2003 yılından sonra yapılmıştır. Kurum Şekli Hizmete açıldı İhalesi yapıldı İnşaat devam ediyor Projesi Aşamasında Genel ToplaM Okul Öncesi (Anasınıfı)----- Okul Öncesi----- İlköğretim----- Genel Lise----- Meslek Lisesi----- Genel Toplam -----

RESMİÖZEL RESMİ-ÖZEL TOPLAM OKUL ÖNCESİ İLKÖĞRETİM GENEL ORTAÖĞRETİM MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM YAYGIN EĞİTİM O KUL ÖNCESİ (KREŞLER) İLKÖĞRETİM GENEL ORTAÖĞRETİM MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM YAYGIN EĞİTİM OKUL/KURUM SAYISI ÖĞRENCİ/ KURSİYER ÖĞRETMEN - UZMAN\ USTA ÖĞRETİCİ

PANSİYONLU OKULLARIN KAPASİTE VE KAPASİTE KULLANIM ORANLARI