Faaliyete Başlama Kasım 2005 Sermayesinin Tamamı Ödenmiş Bir Kuruluş Şirket Genel Merkezi ABD, Florida, Orlando Mülkiyeti Web Temeline Dayalı (Back Office.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
Advertisements

SAĞLIK TURİZMİ DEVLET DESTEKLERİ
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Enerji Verimliliği ve Enerji Kimlik Belgesi (EKB)
MOTORLAR-10 HAFTA VURUNTU
HAZIRLAYANLAR Sinan ALAGÖZ Dilek ÖZSERİN Abdullah BODUR Ali KARABULUT
Atmosferik Kirleticiler
MALZEMELERİN GERİ KAZANIMI
ULAŞIM VE EKOLOJİ.
MOTOR PERFORMANSINA ETKİLERİ
İKTİSAT Enerji Tasarrufu - Enerji Kaynakları -.
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
Başbakanlık e-Kurum Projesi 18 Ocak 2010 Dr. Nihat YURT Başbakanlık EKG.
PATENTTEN DOĞAN HAKLAR
YAKITLAR VE YANMA GAZLAR
TC ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI ÇEVRE YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TC ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI ÇEVRE YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Ece TOK Hava Yönetimi Daire Başkanlığı.
KİMYAGER BAKIŞIYLA TEKNOLOJİNİN KİLOMETRE TAŞLARI I. ENERJİ VE ULAŞIMI Kimyagerler ve kimya mühendisleri, karadan hava ve uzaya uzanan bir alan üzerinde.
NOKTA KAYNAK HAVA KİRLİLİĞİ DAĞILIM MODELLEMESİ AERMOD
ENERJİYİ VERİMLİ KULLANMAYA NEDEN İHTİYACIMIZ VAR?
Şirket Tanıtım Sunumu.
Sıradışı Bir Liderlik Okulu
MESH MÜHENDİSLİK ve YAZILIM A.Ş. Şirket Sunumu
OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ DERSİ 6. GRUP SUNUMU
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
BİYOKÜTLE.
TÜRKİYE’DE BİYOETANOL UYGULAMALARI VE SORUNLARI
Petrolden elde edilen sıvı yakıtların sınırlı rezervlerine rağmen, dünyada otomotiv sektörü hızla gelişmektedir. Bu gelişmeye paralel olarak oto yakıtlarının.
KÜÇÜK TASARRUFLAR BÜYÜK KAZANÇLAR
YAKITLAR VE YANMA OKTAN benzin içinde bulunur. Tutuşma sıcaklığı heptandan yüksek setandan düşüktür. (BENZİNLİ MOTORLAR) SETAN motorin içinde bulunur.
EFLANİ ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU
ENERJİ VE YAKMA TESİSLERİNİN SKHKKY KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ
KURULUŞ KURULUŞ Ses Kayıt Cihazı G-Type.
Yakıtlar ve Yanma 10.Hafta
Temiz Enerji Kaynakları
BİYOGAZ.
Bitkisel kaynaklardan yakıt üretimi
Karbon Ayak İzini Azaltmanın Yolları 1
facebook.com/groups/beunmetalurji.
T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI
İnsanı etkileyen ve insanlardan etkilenen dış ortama denir.
PİROLİZ.
I. Evsel atıklar Günlük hayatta ve sanayide kullanılan milyonlarca çeşit madde vardır. Bu maddelerin büyük çoğunluğu bir süre kullanıldıktan sonra fiziksel.
Yrd. Doç. Dr. Nesrin ADIGÜZEL. Yakıtlar Günlük hayatımızda ve sanayide enerji; mekanik iş, ısı ve aydınlatma şeklinde kullanılmaktadır. Bu üç enerji şekline.
Otomobillerin insanlara sağladığı ulaşım rahatlığı, hareket özgürlüğü büyüktür. Ancak egzozundan çıkan gazlarla şehir havasını dolayısı ile tüm atmosferi.
ANDROİD TABANLI MOBİL UYGULAMA İLE ARAÇ KARBON SALINIM HESABI İsmet Faruk YAKA* Abdülkadir KOÇER** Afşin GÜNGÖR* *Akdeniz Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi,
Hidrojenin motorlarda yakıt olarak kullanılması durumunda petrol kökenli motor yakıtlara oranla birçok önemli avantaj saglanmaktadır. Yüksek alev.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi.
HIBRIT ARAÇLAR Hazırlayanlar: Hasan Timur Mustafa Han
BİYODİZEL HAZIRLAYANLAR Ufuk BAYRAK Ahmet ÇİMEN.
FAZLA TUZ VE YAĞ TÜKETİMİ ATIK YAĞLARIN TEKRAR KULLANIMI
YAKIT HÜCRESİ.
ERTUĞRUL EKŞİ MUHAMMET SAİT KARMA
ARÇELİK ANONİM ŞİRKETİ İLE YAPILAN MESLEKİ EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ.
YAKIT İ Ç İ NDE HIZLI ÇÖZÜNEN TABLETLER 100% Aktif Maddeler İ çerir.
11. BİYOLOJİK YAKIT ÜRETİMİ
2016 Kayseri Ticaret Odası.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
T.C. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Tanıtım Sunumu.
BİYODİZEL Biyodizel, mikrobiyel, bitkisel veya hayvansal yağların uzun zincirli yağ asitlerinin metil esterlerinden oluşturulan ve “B100” şeklinde formüle.
EGZOST GAZLARININ ÇEVREYİ ETKİSİ VE ALINAN ÖNLEMLER SERKAN ÖZKAN
ARAÇ LPG DÖNÜŞÜMÜ Yasin MARABA
Motorlarda Termodinamik Çevrimler
İçten Yanmalı Motorlar Motor Yanma Odaları Yakıt Püskürtme Sistemleri
İçten Yanmalı Motorlar (Internal Combustion Engines)
Euro1, Euro2, Euro3, Euro4 motorlarının konstrüktif açıdan incelenmesi
BİYODİZEL SUNU Bilal ENÜŞTEKİN Harran Üniversitesi
YAKIT HÜCRESİ.
İKTİSAT Enerji Tasarrufu - Enerji Kaynakları -. Enerji Tasarrufu – Enerji Kaynakları Aslında doğada yenilenemeyen enerji türü yoktur. Fakat bazı enerji.
Sunum transkripti:

Faaliyete Başlama Kasım 2005 Sermayesinin Tamamı Ödenmiş Bir Kuruluş Şirket Genel Merkezi ABD, Florida, Orlando Mülkiyeti Web Temeline Dayalı (Back Office System) BDC Organizasyon

Patenti Alınmış Teknoloji Ürünleri Üretildiği Ülke: ABD EPA (Uluslararası Çevre Koruma Ajansı) Kayıtlı ve Denetiminde FFI Tüm Dünya’da Pazarlama Haklarına Sahip Bütün Petrol, Etanol Karışım, ve Dizel Motorlarda Kullanım Onaylı Muhteviyatı: 100% Organik Madde İçerir.

Randy Ray & Wendy Lewis Randy NASA (Ulusal Uzay Araştırma Merkezi)’ya $’lık bilgisayar hardware & software kurulumunu yaptı. Randy & Wendy, Alpha Computer Services Inc. adında bir şirket kurdular. Bu şirket Amerika da en hızlı büyüyen 500 şirket içinde 184. sırada yerini aldıktan sonra $’a satılmıştır.

Garanti kapsamında %7 ile %14 arasında yakıt tasarrufu sağlar. %95’e kadar (CO, HC ve NOx) egzoz çıkışında azalma. Motor gücünde %11.1 oranında artış. Egzoz ısısında %18 oranında azalma. Motorun ömrünü uzatır

RESMİ RAPOR Ukraine Savunma Bakanlığı 10. Hematoloji Merkezi tarafından yürütülen MPG-Cap ve MPG-BOOST ürünlerinin test ve uygulama sonuçları raporudur.

Yağ ve petrokimya endüstrisinde 40 yıllık deneyim. Dünya’da, yanma (motordaki yanma ya da patlama) konusundaki en iyi iki uzmandan biri olarak tanınır. ChevronTexaco, Shell, Exxon, and Mobil şirketlerine danışmanlık hizmeti veren bir uzman. 17 Patenti mevcut bunlardan 13 Patenti, (emisyon) egzoz ile ilgili. Kendine ait patentli teknolojilerinden 850 million dolarlık satış yapılmıştır. FFI‘ın teknik uzmanıdır.

Yanma Odası Görüntüleri Ürün Kullanılmadan Önce

MPG-CAPS İlk Kullanıldığında

MPG-CAPS İkinci Kez Kullanıldığında

MPG-CAPS Üçüncü ve Daha Sonraki Kullanılmalarda

Piston Başı Görüntüleri

MPG-CAPS™, motorun yanma yüzeyinde koruyucu bir tabaka oluşturarak aşağıdaki etkileri gösterir: Buji ateşlemesinin yanma oranını uzatır. Silindir tepesinde oluşan yüksek ısıyı düşürdüğünden motorun ömrünü uzatır. Karbon ve motor yağı artıkların oluşumunu önler. Motor yağı tüketimini azaltır, yağ devrini daha randımanlı hale sokar. Karbon atıklarının oluşumuna engel olur.

Yakıtı eskitmez. EPA (Uluslararası Çevre Koruma Ajansı) Kayıt No: Registered. # Çevre Dostu Egzoz çıkışında %95 oranında CO, HC and NOx azalma.

MPG-Cap, herhangi bir petrol ürünü kullanan motorlarda kullanılır. ( Benzin, Dizel, Biodizel ve Etanol-Gaz karışımı kullanan tüm motorlarda ve her miktarda yakıtta kullanılır. ) İlk Kullanımdaki Doz Miktarı Normal Kullanımdaki Doz Miktarı Litre1 Caplet½ Caplet Litre1+1/2 Caplets1 Caplet Litre2 Caplets1+1/2 Caplets Litre2+1/2 Caplets2 Caplets Litre3 Caplets2+1/2 Caplets Litre3+1/2 Caplets3 Caplets

Performansı düzenler Yakıt tüketimini azaltır Yakıttaki oktan oranını Dizel ile çalışan motorlardaki vuruş ve darbe seslerini azaltır ve egzoz çıkışındaki dumanı azaltır. Yağ pompalamayı düzenler Karbon oranını düşürür Bujilerin ömrünü uzatır Nem kontrolünü düzenler Aşırı emisyonu azaltır

MPG-Cap, herhangi bir petrol ürünü kullanan motorlarda kullanılır. ( Benzin, Dizel, Biodizel ve Etanol-Gaz karışımı kullanan tüm motorlarda ve her miktarda yakıtta kullanılır. ) Bir Şişe MPG-Boost İlk Kullanımdaki Doz Miktarı Normal Kullanımlardaki Doz Miktarı Liters½ oz.¼ oz Liters¾ oz.½ oz Liters1 oz.¾ oz Liters1 ¼ oz.1 oz Liters1 ½ oz.1 ¼ oz Liters1 ¾ oz.1 ½ oz. * Şişelerin arkasındaki çizgiler kullanılacak doz miktarlarını göstermektedir.

BDC Organizasyon