tanıyor musunuz? tanıtmışlardır ya pekiii bunları tanıyor musunuz?

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Dünyada yalnızca 14 milyon Yahudi var, Kuzey ve Güney Amerika'da yedi milyon, Asya'da beş milyon, Avrupa'da iki milyon ve Afrika'da 100,000 kişi. Tek.
Advertisements

Serüvene koşmak için, trenler bekliyorsan,  Güneşi yakalayıp gözlerine yerleştirmek için,  beyaz yelkenlerin gelip seni almalarını bekliyorsan,  Ve.
SONBAHARIN YAPRAKLARI EL SANATLARI SERGİSİ
ANNIE OAKLEY Gerçek ismi: Phoebe Ann Oakley Moses
Aşka Dair.
Sen benimsin; bana aitsin... ses düğmesini açabilirsiniz.
Akşam yemeğine geç ya da erken gelmemle
HAZIRLAYAN GÜLCAN KAYAR. UÇURTMA NEDİR? İlk uçurtmanın nerede ve nasıl yapıldığı kesin olarak bilinmiyorsa da, 2000 yıl önce ilk kez Çin'de uçuruldukları.
EDİSONUN ÇOCUKLUĞU.
ses düğmenizi (uzak düşmüşlerin de duyabileceği kadar) açabilirsiniz DİKİZ AYNASINDA.
BU RESSAMI TANIMAK GEREK (06) Victor Molev Hazırlayan Onur AYANGİL
BİLİM ADAMLARI.
SPORUN TOPLUMSAL BOYUTU
SİYASET FELSEFESİ.
Strese kar ş ı terapi ;) Antonio Banderas Zorro’dan ok ş ayan bir gülücük...
♫ Sesi açıp tıklayınız ! ♫ Sesi açıp tıklayınız ! Yeni Yıl İçin Düşünceler.
Tavsiyeler.
GÜZEL YAŞAMIN 10 ANAHTARI
► 19 Ocak 1809’da Boston’da dünyaya geldi. ► Küçük yaşlarda annesini kaybetmesi üzerine John Allan tarafından evlat edinilen Edgar, 1815 yılında Allan’lar.
Sağol “Warhol”.
DEĞERLER KULÜBÜ İSTİKRARLI OMAK
1 pred1(X,Z):-parent(X,Z). pred1(X,Z):-parent(X,Y), pred1( Y, Z). parent(pam, bob). parent(pam, bob). parent(tom, bob). parent(tom, bob). parent(tom, liz).
Geçişler otomatik “ Zaman, bekleyenler için çok ağır, tembeller için çok hızlı, acı çekenler için çok uzun, eğlenenler için çok kısadır; ama, sevenler.
Bir zamanlar Dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış
Anneler Anneler ANNELİK ÜZERİNE DÜŞÜNCELER ANNELİK ÜZERİNE DÜŞÜNCELER ♫ Lütfen sesi açıp tıklayınız...!
Tıklamayın, OTOMATİKTİR
Müzik The Whiff Elvis Presley.
Define Adası Otel. Yöneticiler Paul Wallace Müdür Jack Jones Pazarlama Yöneticisi Diane Lane Muhasebe Yöneticisi Francis Smith Üretim Müdürü Julia Clark.
EVET, BU ÖYKÜ EVET, BU ÖYKÜ SAHİLLERDE KÖPÜK KÖPÜK DOLAŞAN; küçük, mutlu bir deniz dalgasının öyküsüdür...
 İsminden de anlaşılacağı üzere, fikirlerin ya da verilmek istenen bilginin, semboller, resimler ya da yazı ile izleyiciye aktarılması ve bu işlem sırasında.
The Green Mile (YEŞİL YOL).
ERDEM ÜZERİNE GÜZEL SÖZLER
İCATLAR VE MUCİTLER NEHİR KARAHAN.
BULUŞLARDAN BAZILARI.
BULUŞLARDAN BAZILARI.
14 MART DÜNYA Pİ GÜNÜ. 14 MART DÜNYA Pİ GÜNÜ ÇEMBER.
Özel yetenekliler ile ilgili filmler
DÜNYA FELSEFE GÜNÜ Burak YILDIRIM 9/D
KİME, NASIL YARDIM EDEBİLİRİM?
KARANLIĞA SÖVECEĞİNE KALK BİR MUM YAK. KONFUCYUS
Yrd.Doç.Dr.Nilüfer YURTAY
KANUNİ İLKOKULU TRABZON Ünal KIDIK Sınıf Öğretmeni
De Jongh Malikanesi Amaç Ve Hedef İçinde bulunduğumuz eğitim verdiğimiz köşkün tarihini bilmek böylece gelecek nesillere aktarmak – Köşkün tarihinin.
VII. Ünite SİYASET FELSEFESİ
MANZARA RESMİ.
Ayrık İşlemsel Yapılar
ESTETİK AKIM. ‘Art for art sake’ yani ‘Sanat için sanat’ görüşünü benimser. Duygusal ve ahlaki özlü sanatla mücadele etmiştir.
Bilim:"Evrenin ya da olayların bir bölümünü konu olarak seçen, deneysel yöntemlere ve gerçekliğe dayanarak yasalar çıkarmaya çalışan düzenli bilgi." "Genel.
SANAT VE BİÇİM.
Film Gösterim Proğramı (MART 2017)
KARANLIĞA SÖVECEĞİNE KALK BİR MUM YAK. KONFUCYUS
Dünyada yalnızca 14 milyon Yahudi var, Kuzey ve Güney Amerika'da yedi milyon, Asya'da beş milyon, Avrupa'da iki milyon ve Afrika'da 100,000 kişi. Tek.
William Wyler Hayatı ve Filmleri
KURAM.
Öğrenme Güçlüğü Gösteren Çocuklar
MEL GİBSON (CESUR YÜREK)
TEMEL FOTOĞRAF 9 PORTRE FOTOĞRAFI.
MEDYA, PARA VE PİYASA.
Stephen Hawking His Life and Vestige. Stephen Hawking.
sokaktaki ölüler üzerinden atlayarak kaçmaya,
Soyut sanattaki geleneksel akımları yadsıyan bazı ressamlar, çalışmalarını katıldıkları pek çok sergi aracılığı ile geniş kitlelere sunma olanağı buldular.
FOTOĞRAF Aracın Doğası
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
POLİTEKNİK EĞİTİM. ‘Çok yönlü teknik ve beceri’ Diyalektik materyalist felsefeye dayanır. Kurucusu KARL MARX ve ANGELS.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
行 政 史 3주. 行政史의 理解 1교시 行政史의 發展過程 2교시 行政史의 背景 3교시 行政史의 價値觀 定立.
F İ LOZOF ASMACA Örneğin; S.1’deki soru “Düşünmek, yaşamaktır.” sözü hangi filozofa aittir ? C.1) Açıklama : Önce öğrencilerden sessiz harf istenir.Bilemediği.
Sunum transkripti:

tanıyor musunuz?

tanıtmışlardır

ya pekiii

bunları tanıyor musunuz?

Sri Yukteswar Aleister Crowley Mae West Lenny Bruce Karl heinz Stock hausen William Claude Cark Gustav Jung Edgar Allan Poe Fred Astaire Richard Merkin Varga Kızı Huntz Hall Simon Rodia Bob Dylan Aubrey Beardsley Sir Robert Peel Aldous Huxley Dylan Thomas Terry Southern Dion di Mucci Tony Curtis Wallace Berman Tommy Handley Marilyn Monroe William Burroughs Sri Mahavatara Babaji Stan Laurel Richard Lindner Oliver Hardy Karl Marx H.G. Wells Sri Paramahansa Yagananda mumya kuaförü (anonim) Stuart Sutcliffe mumya kuaförü (anonim) Max Miller pretty girl (George Petty) Marlon Brando Tom Mix Oscar Wilde Tyrone Power Larry Bell Dr David Livingstone Johnny Weismuller Stephen Crane Issy Bonn George Bernard Shaw H. C. Westermann Albert Stubbins Sri Lahiri Mahasaya Lewis Carroll Thomas Edward Lawrence Sonny Liston pretty girl (George Petty) Ringo Starr’ın Mumyası John Lennon’un Mumyası George Harrison’un Mumyası Paul McCartney’in Mumyası Albert Einstein Jonn Lennon Ringo Starr Paul McCartney George Harrison Bobby Breen Marlene Dietrich Buffalo Lejyoneri Diana Dors Shirley Temple Pamuk Prenses Tom Mix’inden, Jung’una Einstein’ından, Beatles’ına ne mutlu

Sri Yukteswar Aleister Crowley Mae West Lenny Bruce Karl heinz Stock hausen William Claude Cark Gustav Jung Edgar Allan Poe Fred Astaire Richard Merkin Varga Kızı Huntz Hall Simon Rodia Bob Dylan Aubrey Beardsley Sir Robert Peel Aldous Huxley Dylan Thomas Terry Southern Dion di Mucci Tony Curtis Wallace Berman Tommy Handley Marilyn Monroe William Burroughs Sri Mahavatara Babaji Stan Laurel Richard Lindner Oliver Hardy Karl Marx H.G. Wells Sri Paramahansa Yagananda mumya kuaförü (anonim) Stuart Sutcliffe mumya kuaförü (anonim) Max Miller pretty girl (George Petty) Marlon Brando Tom Mix Oscar Wilde Tyrone Power Larry Bell Dr David Livingstone Johnny Weismuller Stephen Crane Issy Bonn George Bernard Shaw H. C. Westermann Albert Stubbins Sri Lahiri Mahasaya Lewis Carroll Thomas Edward Lawrence Sonny Liston pretty girl (George Petty) Ringo Starr’ın Mumyası John Lennon’un Mumyası George Harrison’un Mumyası Paul McCartney’in Mumyası Albert Einstein Jonn Lennon Ringo Starr Paul McCartney George Harrison Bobby Breen Marlene Dietrich Buffalo Lejyoneri Diana Dors Shirley Temple Pamuk Prenses bir dönemi tanımışlara

ve tüm ihtiyacın “sevgi” olduğu anlatılmışlara... Ocak – 2004 Çınar Yayınları