TEŞEKKÜR EDERİM Cem Yurtsev cyurtsev@yahoo.com.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ANNE-BABA ÇOCUK İLİŞKİLERİ.
Advertisements

KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
Bunu okursanız iyi olur
KÜÇÜK BİR TEST ! Cem Yurtsev
BAŞARILI BİR ÖĞRETMEN NASIL OLUNUR? Dersimiz.com Katkılarıyla
ASIL EKSİKLİK Asıl eksiklik, eksik olduğumuzu düşünmekti. Asıl eksiklik, çareyi başkasında aramaktı.
YALAN SÖYLEMEK.
EDATLAR.
Hazırlayan: Bilinçli tüketici Hazırlayan:
Orhan Veli Şiirler: Müzik: Ezginin Günlüğü
BİR ÖYKÜMÜZ VAR.
BOŞANMA SEBEBİ.
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
BIR ADA GÜNLÜĞÜ Cem Yurtsev
BİR YETİŞKİNİN BİR ÇOCUĞA SÖYLEDİĞİ EN GÜZEL 30 SÖZ
İngilizceden çeviri : Orkideler İngilizceden çeviri : Müzik: Autumn Rose.
Evet, bildiniz: “Bismillahirrahmanirrahim” yazıyor.
KENDİNİ DÜŞÜN. KENDİNİ DÜŞÜN Kimi istersen onu seç, ama önce kendini seç. Kendin için yaşa, Kendin için sev, kendin için aşık ol. Kendini beğen ve.
AŞK GÜNLÜĞÜ.
Bilimsel Araştırma Yapıyorum
ZAMİR NEDİR? İsmin yerini tutabilen,isim gibi kullanılabilen,isim soylu kelimelerle bazı eklere zamir denir. Ahmet’ten öğrendim. > Ondan öğrendim. Kitabı.
ANNE-BABA ÇOCUK İLETİŞİMİ
NLP ALGISAL DAVRANIŞ KONTROLÜ
Altın Kurallar 1- Ucuz araba kullan ama, alabileceğin en güzel evi al.
TÜRKÇE SÖZCÜK.
HALKALI GÜNEŞ ORTA OKULU
ZAMİRLER (ADILLAR). ZAMİRLER (ADILLAR) Bu konuda seni uyarmıştım. Şunları bahçeye bırakır mısın? Aşağıdaki cümlelerdeki zamirleri bularak türlerini.
Bir zamanlar Dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış
Birine sevginizin tümünü sunmak, , asla sizi de aynı şekilde
AİLENİN OKUL BAŞARISINA KATKISI
Önce Dil Öğrenmeyi Öğrenin Önce Dil Öğrenmeyi Öğrenin Gerekli Zamanı Ayırın Gerekli Zamanı Ayırın Kullanacağınız Materyalleri Edinin Kullanacağınız Materyalleri.
CÜMLEDE ANLAM 1.SORU: Aşağıdaki cümlelerin hangisinde küçümseme anlamı vardır? A.Bütün gün uğraştım ,ödevlerimi hala bitiremedim B.İnsanlara zor zamanlarında.
Ailelerin Çocukları İle İlgili Dikkat Etmesi Gereken Noktalar
Ailelerin Çocukları İle İlgili Dikkat Etmesi Gereken Noktalar
FİİLLER.
Bir bilgeye sormuşlar:
FİİLLER. 1. I. İlkokul öğretmenimiz oldukça yaşlanmış. II. Behçet Necatigil’in şiirlerini okuyorum. III. Yaz tatilin de boyun nasıl da uzamış? IV. Hastalıktan.
ÖFKE KONTROL EDİLEBİLİR BİR DUYGUDUR
SINAV KAYGISI.
TELİF HAKKI.
BAŞARININ ON ÜÇ KURALI: ÖĞRENCİLERE BİR MESAJ Düşüncelerimi, başarıya ilişkin “on üç kural” olarak berraklaştırmaya çalıştım. Bunların hiçbiri kesin değil:
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Mariah Carey – I don’t wanna cry BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Barış Akarsu Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi düşürülmüştür. BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet Şarkı : Pulp Fiction BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
E D A T BAĞLAÇ Ü N L E M.
Pierre Loti Tepesi EYÜP Bölüm 1
BİR ZAMANLAR 3 KÜLTÜRÜN DOSTÇA BİR ARADA YAŞADIĞI BAŞKA BİR İSTANBUL SEMTİ Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi, sununun boyutunu büyütmemek için düşürülmüştür.
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Europe
DOĞAL MUCİZELER 4 PPS: Cem Yurtsev Music : Grease BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
Norveç maçında 2-0 geriye düşmesine rağmen geriden gelerekmaçı 2-2 yapan ve altın bir 1 puan kazanan milii takım TFF Başkanı Haluk Ulusoy tarafından pirimle.
MERHAMET ŞEVKAT FEDAKARLIK
ASIL EKSİKLİK.
DOĞAL MUCİZELER 8 PPS: Cem Yurtsev Music : Modern Talking BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Adriano Celentano BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
ÖZEL MÜZEYYEN ÇELEBİOĞLU
1 CANSAN İLKÖĞRETİM OKULU. 2 “Dünyanın en güzel insanlarına” Sevgili anneme ve babama mektup.
BOŞANMA SEBEBİ.
DUYGULARI İFADE EDEBİLME
Cem Yurtsev Yazılar: itiraf.com dan BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet Müzik: Queen Müziğin sesini açmanızı tavsiye ederim. BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ.
Sunu ve sunudaki fotoğraflar Cem Yurtsev’e aittir. PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Şarkı : Bahar BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
PARA KAZANMAK SADECE DÜŞÜNMEK, ÇALIŞMAK VE HIRSLA OLMAZ. İŞTE BUNA ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK… PPS: Cem Yurtsev Hikayeyi paylaşan : Sevil Bayer BU SUNU SANALDUNYA.
OLUMLU DÜŞÜNCE NEDİR? Hayatın her alanında, bizi her konuda etkileyen aslında bizim olaylara nasıl baktığımızdır. Şunu unutmamak gerekir ki; meydana.
Keloğlan ve Kuyu Bir varmış, bir yokmuş. Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde, bir Keloğlan’la ninesi varmış. Bunlar çok yoksul insanlarmış. Keloğlan’ın.
BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet- Ajans Press.
UYARI : Sunuda görmekten gerçekten üzüntü duyacağınız fotoğraflar da var. Kendinizi iyi hissetmeyecekseniz izlemeyin lütfen… Fotoğraflar : Reuters ve.
SOĞUKÇEŞME SOKAĞI PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ .
Pierre Loti Tepesi EYÜP Bölüm 1
POSITANO - İTALYA PPS: Cem Yurtsev Müzik: Adriano Celentano
Sunum transkripti:

TEŞEKKÜR EDERİM Cem Yurtsev cyurtsev@yahoo.com

İki kelime; az, ama çok şey ifade eden iki kelime… Çoğu kez kendimize yapılana memnuniyet duyduğumuzda söylediğimiz bir söz ama bu yeter mi sizce ? Peki ya kendimize direkt yapılmasa da, bir emek harcanıp bir güzellik ortaya çıkartıldığında bile kullanmamız gereken bir söz değil midir “ teşekkür ederim” ?

Öylesine alışılmış ki yapılan güzelliği, bencilce alıp egomuzu tatmin etmek ama takdir etmemek. Çok beğenerek okuduğunuz bir kitaptan sonra hiç o kitabın yazarına; seyrettiğiniz bir televizyon programının başarılı sunucusuna, severek dinlediğiniz albümün sanatçısına cevap vereceğinden emin olmasanız da karşılık beklemeden bir teşekkür mektubu, elektronik posta (e-mail) göndermeyi düşündünüz mü hiç ?

Peki şehirlerarası bir otobüs yolculuğunun sonunda, şoför o bildiğimiz sözü söyleyip “ cümleten geçmiş olsun !” dediğinde yanına gidip sizi güvenli bir şekilde gideceğiniz yere getirdiğinden dolayı teşekkür ettiniz mi ?

Sakın çekinmeyin ! Bunu yaptığınızdan dolayı bu adam sizin için “ deli midir nedir ?” diye düşünmeyecektir, size yüzünde bir şaşkınlıkla bakakalacak ve söyleyebilirse “ rica ederim” diyecektir. “ “Görevimiz bu” derse “ o zaman görevinizi iyi yapıyorsunuz” deyin. Onda yaşattığınız mutluluğu hissedeceksiniz. Deneyin ve bunu hayatın başka alanlarında da uygulayın…

Ama bu iki sözcüğü bunu gerçekten hak edenlere söyleyiniz, zaten görevi bunun için para alıyor diye düşünmeden teşekkür ediniz, göreceksiniz bunun size geri dönüşümü de güzel olacaktır.

Benim felsefeme göre bir insanı mutlu etmekten daha mutluluk verici olan kendini mutlu etmektir. Neden mi ? Çünkü ben başka birini mutlu ettiğimde çok mutlu oluyorum. Siz de kendinizi mutlu edin, teşekkür edin. TEŞEKKÜR EDERİM CEM YURTSEV cyurtsev@yahoo.com BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ EMAIL : cyurtsev@yahoo.com