Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KENDİNİ DÜŞÜN. KENDİNİ DÜŞÜN Kimi istersen onu seç, ama önce kendini seç. Kendin için yaşa, Kendin için sev, kendin için aşık ol. Kendini beğen ve.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KENDİNİ DÜŞÜN. KENDİNİ DÜŞÜN Kimi istersen onu seç, ama önce kendini seç. Kendin için yaşa, Kendin için sev, kendin için aşık ol. Kendini beğen ve."— Sunum transkripti:

1

2 KENDİNİ DÜŞÜN

3 Kimi istersen onu seç, ama önce kendini seç.
Kendin için yaşa, Kendin için sev, kendin için aşık ol. Kendini beğen ve kendini dinle her zaman. Ancak o zaman bulabilirsin mutluluğun formülünü.

4 Düşün ki çok seviyorsun dans etmeyi.
Ruhunu doyuruyorsun ve hayatının vazgeçilmezleri arasında. Öyleyse dans et, durma. Kimsenin seni engellemesine izin verme. Sırf başkaları mutlu olacak diye oturma sandalyeye. Kalk ve ilerle pistin ortasına. Sonra yorulana dek dans et."ne derler"diye düşünme. Bırak konuşsunlar. Sen mutlu olacaksın ya gerisinin önemi yok!

5 Kendini yollara mı vurmak istiyorsun, bin ilk otobüse.
Nereye gittiğine bile bakma. Çık yola. Bir haber ver yeter. Nereye gittiğini soranlara "kendime gidiyorum"de. Kes dünyayla iletişimini n’olur?   Bir mola yerinde pilav üstü kuru yerken alacağın tadı düşün. Kayboluşlar insana kendini buldurur bazen. Geride kalanları unutma elbette ama onlar da beklemeyi bilsinler.

6 Çok mu beğendin vitrindeki giysiyi, al o zaman.
Çok mini, çok frapan çok renkli, çok sakil mi diyecekler bırak desinler. Sen kendine yakıştırıyorsun ya bu yeter. "Bu da nereden çıktı diyenlere "kendim için, kendime aldım" deyiver gitsin.

7 Korkma iç bu gece. Sarhoş olmak istiyorsan ol. Bul şişelerin dibini. Kim kötü düşünürse düşünsün. İç ve başla şarkı söylemeye. Bağıra, çağıra söyle hem de. Sen eğleniyorsun ya ... Kendi besteni kendin yap. Kendi sözünü kendin yaz söyle. "Bu şarkı da nereden çıktı " diyenlere "kendime yazdım"de. "Kendim için söylüyorum"de....

8 Ne yaparsan, kendin için yap, kendini eğlendir önce.
Sen mutlu ol ki; senin mutluluğun baskalarını da mutlu etsin.   Mutsuzken kimseyi mutlu edemezsin unutma! Ve sakın herkesi birden mutlu etmeye çalışma. Çünkü olmazlar.

9 SEN MUTLUYSAN BU HERKESE YETER....!!!!!!
E. Akyüz SEN MUTLUYSAN BU HERKESE YETER....!!!!!!

10


"KENDİNİ DÜŞÜN. KENDİNİ DÜŞÜN Kimi istersen onu seç, ama önce kendini seç. Kendin için yaşa, Kendin için sev, kendin için aşık ol. Kendini beğen ve." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları