Italyan milli takimi Avrupa Futbol Sampiyonasina hazirlaniyor

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ADIN YERİNE KULLANILAN SÖZCÜKLER
Advertisements

USULÜNCE CEVAP VEREBİLMEK BİR MEZİYETTİR..
AMPUTE FUTBOLUN KURULUŞU
FUTBOL Hazırlayanlar:Ufuk DEMİREL Serhat TOSUN NO:364,158 SINIF:6/C
FUTSAL.
Hadi bir futbol kulübü kuralım....
FUTBOL VE KURALLARI.
Futbolun Tarihçesi.
METİN OKTAY.
Sıcak bir sonbahar gecesiydi…
FUTBOL ASLA SADECE FUTBOL DEĞİLDİR
KUMDA AYAK İZLERİ
AMATÖR LİGLERDE UYGULANACAK ESASLAR
NASIL BİR MESLEK İSTİYORUZ?
Sivasspor Kulübü Reklam ve Sponsorluk Alanları. Sivasspor Kulübü Reklam ve Pazarlama Direktörlüğü Gültepe Mahallesi Erzincan Karayolu Sivasspor Vali Lütfullah.
“Ne olacak bu Fener’in hali” diye düşünenler için Fenerbahçe Nasıl Kurtulur Procesi Fenerbeyli Esatbahçe’den Enfes Bir Proce Daha… 2010.
DİLİMİZDE İKİ TÜRLÜ “DE” VARDIR:
ÇOCUK VE SPOR SPORUN TANIMI VE ÖNEMİ SPOR DALLARI
ULTIMATE TÜRKİYE.
KÜMELER.
SERTİFİKASYON PROGRAMI
3. ULUSLARARASI ANTRENÖR GELİŞTİRME SEMİNERİ HAZİRAN 2007 HAKEM-ANTRENÖR/OYUNCU İLİŞKİLERİ A.KADİR ÖZÇELİK-RECEP ANKARALI.
BİR MEZARLIĞA GİRİNCE BU DÜNYADAN KOPARSINIZ VE BEDENİNİZİ UHREVİ BİR AHENK SARAR SARMALAR……SAĞINIZDA,SOLUNUZDA TÜKENMİŞ HAYATLARI GÖRÜRSÜNÜZ. İÇİNİZİ.
EURO 2008 TÜRK MİLLİ TAKIMININ TEKNİK ANALİZİ
“Erasmus ve Kültürel Etkileşim” Ayşegül Şah BOZDOĞAN İstanbul Üniversitesi Almanca Mütercim Tercümanlık Dönemi Giden Öğrencisi.
2014 DÜNYA FUTBOL ŞAMPİYONASININ DEĞERLENDİRİLMESİ ÇETİN İŞLEGEN Spor Hekimi -Teknik Direktör 8 Aralık 2014 TÜFAD İzmir Şubesi.
TÜFAD SERTİFİKA PROGRAMLARI SERİSİ/3 İZMİR 29 Nisan 2013 KULÜP GENÇLİK GELİŞTİRME MERKEZLERİNİN İDEAL YAPILANMASI Sunan Prof. Dr.Mustafa Ferit ACAR.
biz dünyanın şampiyonlarıyız... ses düğmesini açabilirsiniz.
ZAMİRLER.
KULÜPLERDE MAÇ ANALİZİ
BASKETBOL.
Bizler bugüne kadar, Kurtuluş Savası denince aklımıza hiç
EMİNE DİLAVER NİSA GÜRBÜZ.  Pekin aralarından 2008 yaz olimpiyatları ve parlimbik oyunlarında da olduğu pek çok spor etkinliğine ev sahipliği yapmıştır.1990.
Neyzen Tevfik'e doktor içkiyi men etmişti
Türkiye’de sporun başlangıcı ve gelişimi
ONLARDA ÇOCUKTU.
DİKKAT BU SLAYTI İZLEYEBİLMEK İÇİN BEYİN GEREKİR
Teknik Kurulun Görevleri
Bunu bir çok kimse bilmeyebilir:
HAZIRLIYAN NEHİRCAN AKAR 5/G.
Norveç maçında 2-0 geriye düşmesine rağmen geriden gelerekmaçı 2-2 yapan ve altın bir 1 puan kazanan milii takım TFF Başkanı Haluk Ulusoy tarafından pirimle.
TAKIM RUHU.
AD:ERCAN SOYAD:ERBAY SINIF:5-A NO:239
TAKIM RUHU 11-A.
Hacettepe Üniversitesi Sualtı Hokeyi Topluluğu
AFYONKARAHİSAR İL HAKEM KURULU ( ). AFYONKARAHİSAR İL HAKEM KURULU AMATÖR LİGLERDE UYGULANACAK ESASLAR AMATÖR TAKIMLARDA YAŞI BÜYÜK FUTBOLCU
1 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TÜRK ÜNİVERSİTELERİNDE SPOR YÖNETİMİ.
HENTBOL.
Dünya Çocuk Günü.
T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI VERİ TABANI VE YÖNETİMİ Hüseyin KÖSE Veri Tabanı Örnek Çalışma Danışman.
Futbol da Sistemlerin Tarihçe Özeti
I. Bölüm FUTBOL OYUN TEKNİKLER * FUTBOL (Toplu) OYUN TEKNİKLERİ:
ÖZEL FENERBAHÇE KOLEJİ MÜNAZARA KULÜBÜ İsmet DİŞLİ Özlem ERGÜN GÜLMEZ.
Deniz Lisesi Komutanlığı. -Yarışmaya 43 proje ile iştirak edilmiş, -İstanbul Asya Bölgesi çapında 7 proje sergilenmeye değer görülmüş, 3 dalda (Biyoloji,
ONUR ÜNLÜ.
MAÇ ANALİZİ DERS NOTLARI
SEZONU AMATÖR FUTBOL LİGLERİ UYGULAMALARI TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU.
BİYOGRAFİ NEDİR? Hikmet SIRMA.
Futbol Yönetim Sistemi
Sınav Şablonu Sınavı Başlat Çoktan Seçmeli Sınav Soruları.
SEVGİLİ ARKADAŞLAR; TAE; Ayak, KWON; El anlamına gelmektedir. DO ise, ahlak ve fazilete ulaşmak için takip edilmesi gereken düşünce ve davranış biçimidir.
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SPOR TOPLULUĞU
HİDAYET TÜRKOĞLU KİMDİR.
 ‘’İhtiyaç ve tehlike içinde olmadığı halde kendi türüne saldıran tek canlı insandır.’’
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SPOR TOPLULUĞU
Prof. Dr. Fehmi TUNCEL Basketbol Oyunu
DÜNYADA HENTBOLUN TARİHSEL GELİŞİMİ
Galatasaray—A.Konyaspor maçı yarın akşam saat 21.00’de DC GAZETES İ BEŞ İ KTAŞ’IN, FENERBAHÇE MAÇI KARARI Beşiktaş,Ziraat Türkiye Kupası’nda çıkan olaylar.
Sunum transkripti:

Italyan milli takimi Avrupa Futbol Sampiyonasina hazirlaniyor Teknik direktor Donadoni futbolcularini toplamis taktik veriyor

Fakat ne oluyorsa iste o an oluyor!!! Hani bizim milli takimin yurt disindaki maçlarinda zaman zaman karsilastigimiz Turkiye karsiti gostericilerin sahaya girmeleri vardir ya… Hatta Galatasaray’in maçlarinda da pek çok kez gordugumuz o sahne…

Bu sene Fenerbahçe’nin Avrupa’daki maçlarinda da bu turden sahneleri yasayacagimizdan korkmustum ama neyse ki olmadi. Cunku teroristler Fenerbahçe’yi kadrosuna 3 Turk futbolcu transfer etmis Brezilya takimi sanmislar, o yuzden bu tarzda Turkiye karsiti herhangi bir gosteri duzenlemek akillarina gelmemis!!!

Herneyse… Biz simdi olaya donelim… Iste Italyan Milli Takiminin antremani sirasinda bir anda antreman sahasinin ortasina gostericiler giriyor…

Eh, yer Italya olunca eylem de boyle oluyor iste!... Tanrim, ben ne biçim bir ulkede yasiyorum!!! Lanet olsun terore… Ben ulkemin o huzurlu, guvenli ortamini ozledim

Neyse ki Carabinieri (Italyan jandarmasi) imdada yetisiyor… Gozu donmus cani teroristler (!!!) etkisiz hale getiriliyor ve dogruca hangi orgut adina bu vahsi eylemi duzenlediklerini sorgulamak uzere karakola goturuluyorlar…

Tanrim!!! Sen bizi bu tur canilerden koru!… C.B. 26.Maggio.2008 - Milano