Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sivasspor Kulübü Reklam ve Sponsorluk Alanları. Sivasspor Kulübü Reklam ve Pazarlama Direktörlüğü Gültepe Mahallesi Erzincan Karayolu Sivasspor Vali Lütfullah.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sivasspor Kulübü Reklam ve Sponsorluk Alanları. Sivasspor Kulübü Reklam ve Pazarlama Direktörlüğü Gültepe Mahallesi Erzincan Karayolu Sivasspor Vali Lütfullah."— Sunum transkripti:

1 Sivasspor Kulübü Reklam ve Sponsorluk Alanları

2 Sivasspor Kulübü Reklam ve Pazarlama Direktörlüğü Gültepe Mahallesi Erzincan Karayolu Sivasspor Vali Lütfullah Bilgin Tesisleri Tel:0346 226 41 80 – 81 – 82 Faks: 0346 226 24 58

3 Sivas 4 Eylül Stadyumu

4 Rulopan reklam alanları toplam 38 adet olup maraton tribünü önünde ve kale arkası tribünlerinde bulunmaktadır. Bu alanlardaki reklamlar kısa peryodlarla değişerek yayınlanmaktadır. Rulopan

5

6

7 Sabit panolar Sabit panolar, saha kenarlarında ve kornerlerde olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Sana kenarlarında ve kale arkalarında 1’inci ve 2’nci sıralarda sabit panolar bulunmaktadır.

8

9 Yedek Kulübeleri Arkası Evsahibi takım ve misafir takım yedek kulübeleri reklamları VİP, Protokol ve Basın Tribününün tamamından rahatlıkla görülebilmektedir. Canlı yayın esnasında da kamera açılarına girmektedir.

10

11 Halı reklamları ve orta saha reklamları Orta saha yuvarlağı içinde bulunan reklamlar, maç öncesinde ve devre arasında kalmaktadır. Kalelerin iki yanında ve Maraton tribünün önünde bulunan halı reklamları ise, maç süresince sabittir.

12

13 Stadyum dış cephe alınlıkları Stadyumun dış cephe alınlıkları da, aynı rüzgâr panellerinin dış yüzeyleri gibi, stadyumun görülebileceği her noktadan kolaylıkla görülen, etkili açık hava reklam mecralarıdır.

14

15 Maraton Yanı Reklam Alanı Reklam Alanı Stadın Havuz Kale Arkası ve Maraton Tribünü arasında kalıp stadın bir çok noktasından görülebilmekte olup canlı yayın esnasında sürekli kameranın görüş açısında bulunmaktadır.

16

17 Çıkış Tüneli Reklam Alanları Futbolcuların sahaya çıkış alanlarında bulunan reklam alanları canlı yayın esnasında kamera açılarına girmektedir. Çıkış Tünelindeki reklamlar futbolcuların sahaya giriş ve çıkışlarında tribünlerden de görülebilmektedir.

18

19

20

21 Basın Toplantısı Reklam Alanları Karşılaşma sonrası ev sahibi takım ve deplasman takım teknik direktörlerinin ve futbolcuların basın toplantısı sırasında arkalarında kalan reklam alanı.

22

23 Mixed zone Sporcuların maç sonrası röportaj yaptığı tek yer mixed zonedur. Burada yer alan reklamlar, çekimlerde görülmekte, basına yansımaktadır. Bu nedenle mixed zoneda bulunan mecralar reklamlarınız için oldukça etkilidir.

24

25 Kapalı Tribün Reklam Alanları Maraton Tribünü ve VİP Tribünü tavanlarında bulunan reklam alanları. Stadın her tarafından görülüp canlı yayın esnasında da sürekli kameraların görüş açısındadır.

26

27

28 Video Reklam Videobord da bulunan reklamlar karşılaşma sırasında stadyumun her noktasında görülmektedir.

29

30 Çıkış Kapıları Reklam Alanları Taraftarların stadyuma giriş ve çıkış yaptığı kapılar üstünde bulunan reklam alanlarıdır.

31

32

33 Basın Tribünü Reklam Alanları Basın mensuplarının bulunduğu bölümdeki masalarda bulunan reklam alanlarıdır.

34

35 Kale Arkası Üst Reklam Alanları Kale arkası tribünlerinin üst kısımında bulunan reklam alanlarıdır.

36

37 Antrenman Sahası Reklam Alanları Futbol A Takımımızın çalışmalarını yaptığı antreman sahalarında reklam alanları.

38


"Sivasspor Kulübü Reklam ve Sponsorluk Alanları. Sivasspor Kulübü Reklam ve Pazarlama Direktörlüğü Gültepe Mahallesi Erzincan Karayolu Sivasspor Vali Lütfullah." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları