MEKTUP SESLİ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Aşk, Dostluk ve Güven... Lütfen sesli izleyiniz.
Advertisements

Küfrüm Edebimi Aştı Bu Gece Sen benim gözümde bir hiçsin artık, Nefretim aşkımı aştı bu gece Bugün ki sözlerin söz müydü artık Son sözün sabrımı aştı.
MEKTUP SESLİ.
Orhan Veli Şiirler: Müzik: Ezginin Günlüğü
Can DÜNDAR’dan Her gün kim bilir kaç kadın görüyorum...
Aşka Dair.
Can DÜNDAR’dan Her gün kim bilir kaç kadın görüyorum...
Işte kadınlar Pakize SUDA'nın bir yazısı.....  Sesli.
Ilk göz ağrım.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
Sesli izleyiniz. Slayt geçişleri için tıklamayınız.
Aylardan Mayıs,Haziran da kapında Yüreğinde mevsim ilkbahar ve yaz ya.. Özgürlük duyguların kabarmış olmalı.. Sakın kendi kendine sansür koyma.. Bu.
Bu Pazar Orhan Veli yok Sen onun yerine Gökyüzünü maviye boyamalısın.. Halikarnas Balıkçısı da yok Sen onun yerine yaz gelince Bodrum’a sürgüne gitmelisin..
Yalnız Olanlara; Müşfik KENTER‘ den...
Ben ZİYA LEVENT TOPÇUOĞLU.
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
aynı anda aynı sessiz geceye doğru “içim sıkılıyor” demişizdir …
Hiç Bir insani unutmak, bir insandan vazgeçmek, bir insani hayatından sonsuza kadar çıkartmak zorunda kaldın mi hiç...¿ Hani ölmüş gibi, hani uzatsan da.
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
Dövüş ustası olanlar öfkelenmezler. Kazanma ustası olanlar korkmazlar
Türkiyenin en büyük mail grubu
SEN YİNE DE SESLİ İZLEYİNİZ. ÇEVREN KÖTÜ VE KÖTÜLÜK YAPMAYI ADET EDİNMİŞ İNSANLARLA DOLU OLABİLİR. SEN YİNE DE İYİ OL VE İYİLİK YAPMAKTAN ASLA VAZGEÇME.
I . BÖLÜM Slaytı SESLİ ve kendi akışında izleyiniz
TRAFİK İLE İLGİLİ ÖGELERİ ÖĞRENİYORUM
Slaytı kendi akışında ve sesli izleyiniz.
SUSARAK Güneş altında söylenmedik söz yokmuş.. Bu yüzden geceleri söylüyorum sevdiğimi.. Ne gece ne gündüz yokmuş söylenmemiş söz.. Bende söylenmişleri.
Korkmuyorum Seni Sevmekten
SEVGİ Kazanım: Sevginin insan hayatındaki önemini belirtir.
Tlg
Mazi Kalbimde Yaradır Sesli Dinleyiniz.
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
Yarım kalmış öyküler.
AŞKLaRıM.
Cem Yurtsev
AMAÇ HEDEF DAVRANIŞLAR
BABALAR VE KIZLARI.
ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
BU GÜRÜLTÜ BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR!!!
Sonbaharımsın Artık
UNUTMA Ki ….
GÖZLERİN KAL DİYOR Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar, gözlerin kilit Ellerin aç diyor, dudakların git.
Sen Sevdalı Ben Belalı MÜZİK : Sezen Aksu Sen Sevdalı Ben Belalı
Uzun İnce Bir Fasulye.... Seslidir... Yazar..: Çınar Alişan Yılmaz
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
BIRAK GEL HER ŞEYİ BEN KAÇIP GİTMEYE HAZIRIM
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
Bir bedende atan kalp gibiydik!
HANİ BANA SÖZLER VERMİŞTİN GİDEMEZDİN HİÇ BİR YERE NE OLDU BİZE BÖYLE EN DERİNDE Kİ O BÜYÜK SEVGİYE
Yalnızlığa Çağrı Namusum üzerine yemin ederim,bu şehri bu evleri bu sokakları sevmiyorum. Tiksiniyorum bu iğrenç kalabalıktan,yalnızlığı özlüyorum. Yalnızlıkta.
YAŞASIN! MÜZİK DERSİ BAŞLIYOR!....
Boynumda tütün esen nefesin Boynumda tütün esen nefesin ürperiyor. Mevsimin sert soğuğunda Mevsimin sert soğuğunda karışıyor Saç tellerime sarılan sıcaklığı.
AYTEN Ümit Yaşar OĞUZCAN ŞİİRLER MİLYON KERE AYTEN AYTEN’İN SONU ÇIKIŞ
Sen benim susuzluğumu dindirecek yağmurunu bulamadın!...
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
ZORUMA GİDİYOR.
ZAMANSIZ….! Zamansız başlar her şey hayatımda, Aşık olurum zamansız , Yatarım zamansız, Kalkarım zamansız. Zamansız yer, zamansız içerim. Zamanlı şeyler.
AMAÇ HEDEF DAVRANIŞLAR
TAŞITLARIMIZ
SEVGİ -SAYGI.
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
 Yaşadığımız olayın birden fazla nedeni ve sonucu olabilir. Çevremizde meydana gelen bir olay, yaşamın bir çok alanını içine alan etkilerde bulunabilmektedir.
Seni Benim Gibi CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI SESLİDİR.
TABİAT ' ın TEFEKKÜRÜ. Yağmur ve Bulut Oluşumu Yıldırım Oluşumu.
Bilmeyen ve bilmediğini bilen çocuktur, ona öğretin.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

MEKTUP SESLİ

Ben bu şehirde yaşayamam Burası büyük şehir Günahkar şehri O vurdum duymaz,o deli dolu şehir Ben bu şehirde sensiz yaşayamam Bir gün kanıma girer şu kalabalık Şu caddeler Şu tıklım gazinolar Burası şarkılar şehri Resim gibi kadınlar Kadın gibi erkekler şehri Ben bu şehirde yaşayamam

Ben bu şehirde sensiz yaşayamam İnsan vapur olmalı bu şehirde Bir tramvay olmalı,bir otomobil olmalı En iyisi bir bulut olmalı Gelip evinin üstünde durmalı Madem ki bulut değilim Ben bu şehirde sensiz yaşayamam

Bu şehirde yaşamamalı, Çekip gitmeli… Şehirlerde insanlara benzer Duyguları Açlıkları Uykuları vardır, Kinleri ve nefretleri vardır, Aşkları vardır büyük. İnsan aşık değilse, Bu şehirde yaşamamalı, Çekip gitmeli…

Bu şehir baştan başa sen… Şehirlerde insanlara benzer. İnsan bir şehir olmayacaksa,senin içinde yaşadığın; Artık yaşamamalı buralarda, Çekip gitmeli. Bir gününde dört mevsim var bu şehrin. Her sokağında bir dünya var. Bütün çirkinliği ile, Bütün sefaletiyle, Bütün orospuluklarıyla bu şehir, Baştan başa sevgi. Bu şehir baştan başa sen…

ya da seni tanımayan yaşadım demesin. Bu şehirde sevmeyen, ya da seni tanımayan yaşadım demesin. Ölüler susmasını bilmeli… ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN