Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Aşk, Dostluk ve Güven... Lütfen sesli izleyiniz.
Advertisements

BEBEK Bir bebek gibi şımartsam seni Ellerimle beslesem Yıkasam
AŞK YARASI SESLİDİR.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
BOŞANMA SEBEBİ.
Hissedebiliyorum... lüzümsuz konuşmalara gebe bu gece, hissedebiliyorum, kıracaksın beni yine, biliyorum ama istiyorum. sıradanlıktan geçiyorum, sıradışılık.
Benim biricik Canım Babacığım
Ilk göz ağrım.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
Ben Seni Sevdim Mi. Ben seni sevdim mi
Yalnız Olanlara; Müşfik KENTER‘ den...
Ben ZİYA LEVENT TOPÇUOĞLU.
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
Türkiyenin en büyük mail grubu
İngilizceden çeviri : Orkideler İngilizceden çeviri : Müzik: Autumn Rose.
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
Papatya.... Papatya... Tutku, aşk ve sevgi ( anonim )
Haberin olsun Bugünlerde suskunum Özlemin prangalamış sözcüklerimi
 Merhaba Öğretmenler,  O hiç bitmek tükenmek bilmeyecek merhabalardan bir tanesi daha...  Hatırlarmısın öğretmenim gittiğin günü?Hani okulun yanındaki.
Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına
AyrılıkSen gidince beni terkedince, Herşey okadar değiştiki Sanki dağlar üstüme geliyor Sanki gördügüm,baktıgım her surat seni soruyor, Sanki içime.
BİR KORUYUCU MELEĞİ VARDIR
SUSARAK Güneş altında söylenmedik söz yokmuş.. Bu yüzden geceleri söylüyorum sevdiğimi.. Ne gece ne gündüz yokmuş söylenmemiş söz.. Bende söylenmişleri.
TÜRKÇECİNİN AŞKI Sevgilim( ) Zamirlerin isminin yerini tutamayacağı bir gecedeyim( ) Her şey karanlık ve darmadağın. En kral yapıbilimci gelse yine de.
Tlg
C A N I M Y A N I Y O R. Dağhan H O S T A ŞİİR Slayt Edebiyatcim.com
AŞKLaRıM.
SENI SEVIYORUM HATICEM
Hülya Büyüköner Cansıla
İşte bu TUTKU... Bir papatya tarlası düşün... İlkbahar ayı...
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
ERİŞEMİYORUM NE KADAR İSTESEM, UZANDIKÇA KAÇIYORSUN. GELMEK BİLMİYOR,

Hayatta,birşeyin eksikliğini hissettiğimiz
UZAKLIKLAR KÜÇÜK SEVGİLERİ YOK EDER,
SAYGI SAYGI VAR OLDUKÇA DEĞERLERİMİZ HEP YAŞAYACAKTIR….
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
HASRETİM SANA ....
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
Bugün küçük mucizelerin günü olsun..
Canım Annem Hz begüm taktak.
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
MEÇHUL54 SELAMLAR.
SENDEN BAŞKA KİMSE BİLMESİN İSTİYORUM
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
GiTTiĞiN YeR.
BEN SENİ SEVDİM Mİ? BEN SENİ SEVDİM Mİ?SEVDİM, KİME NE TUTTUM,TA İÇİME OTURTTUM SENİ ALDIM,OKŞADIM SAÇLARINI,ÖPTÜM İÇTİM YUDUM YUDUM GÜZELLİĞİNİ.
Sen benim susuzluğumu dindirecek yağmurunu bulamadın!...
HAYAT CAN DÜNDAR.
SEVİLDİM DÜŞÜN, NİCE GÜNLER GEÇECEK ARADAN NİCE YILLAR GEÇECEK DÜŞÜN FARKINDA BİLE OLMAYACAKSIN NASIL BİR GİRDABA DÜŞTÜĞÜMÜZÜN ALTIN SARISI SAÇLARIN AK.
Bahar geldi mi başka şey dinler miyim ?                                                                     Bahar geldi mi başka şey dinler miyim.
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
SeNDeN SoNRa.
Ben hiç utanmadımki sevgimden, kendimden
Seni Sevdiğimi Söyleyeceğim Sen bilmiyorsun Bugün ben, Bende olan seni anlatacağım sana! Bazen sevgiyle Bazen acıyla harmanlayacağım sözcüklerimi Ama.
BOŞANMA SEBEBİ.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
ŞİMDİ EN AÇIK RENGİNDE GÖZLERİN
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Sunum transkripti:

Ne kadar zaman geçti bilmiyorum, hani gelirim demiştin ya, bak hala ümitle seni bekliyorum, Gelince nasıl özlediğimi anlatamazsam eğer şaşma... Konuşmak gerçekten gücümün dışında bu sefer. Ne olur susuyorum diye darılma, o kadar beklettin ki, senin için sakladığım her şeyi aldılar. Şimdi boşuna üzüleceksin gelirsen,vazgeç dön yola çıkmışsan dur. Beni ölesiye sev demiştin SEVDİM Gelmesen de olur...

BENİ SEVMEDİN SEN TANIDIKÇA BENİ KENDİ BULUŞLARINI SEVDİN SEN.... SEN SENİ HİÇ BULAMADIN Kİ BENDE YAŞADIN SADECE. SEVDİĞİNİ SANDIN BENİ OYSA TEK SEVDİĞİN KENDİN Dİ BENDE.....

mutlulukların en doyulmazı seninle başladı sevgilerin en tükenmezi seninle doldu içime seninle vardı özlemler kavuşmalar seninle yaşadım aşkların en eskimezini anıların en unutulmazını.... sonra acılar çaresizlikler en kahırlı geceler geldi seninle senden uzak koyu zifir geceler bitmek tükenmek bilmez upuzun günler geldi seninle ve bir sensizlik geldi ki anlatılmaz.... Düşünüyorum da,seni tanımasaydım sensiz kalmayacaktım bilmeyecektim yokluğunun bu kadar çekilmez olduğunu beni sen bütünlemiştin yine sen yarım bıraktın.. şimdi belki yine seninleyim ama öyle kırık ve öylesine sensizim ki oku bu seninle dopdolu satırları ve söyle şimdi bana BEN SENİ SEVDİM Mİ.............

ya zamanından çok erken geldim dünyaya geldiğim gibi yada zamanından çok geç,seni bu yaşta sevdiğim gibi mutluluğa hep geç kaldım,hep erken  mutsuzluğa ya her şey batmıştır çoktan,ya hiç bir şey başlamamış öyle bir zamana geldim ki yaşımın ölüme erken,......sevgiye geç........... Hazırlayn : Senmehtap68@yahoo.com www.by.kulubu.com TEŞEKKÜRLER EYLÜL