Boynumda tütün esen nefesin Boynumda tütün esen nefesin ürperiyor. Mevsimin sert soğuğunda Mevsimin sert soğuğunda karışıyor Saç tellerime sarılan sıcaklığı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
‘’ O Mahur Beste …..’’.
Advertisements

MEKTUP SESLİ.
KUYUDAKİ BİLMECE O ile O
Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
YOLCULUK Veda ettim gençliğimin gamsız geçen rüyasına, Çıktım aşkın nihayeti bulunmayan sahrasına. Bilmiyordum yol neresi? Varacağım yer neresi? Dayanarak.
5 EKİM Bu gün var edildim, buradayım, varım. Müthiş bir
Güçlendirme Egzersizleri
AŞK YARASI SESLİDİR.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
YAPRAKLARIN PEŞİNDEN AĞLAYAN ADAM!!!
LÜTFEN SESLİ İZLEYİNİZ...
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
Kızıl meydan bomboştu Nathalie önümde yürüyordu.
İSTANBUL 'da Gün Doğumu Tayfun AVINCA.
onca gerçek; (ses düğmesini açabilirsiniz) onca düş varken…
Geliyor Boğaziçi'nden doğru Bir iskeleden kalkan vapurun sesi, Mavi sular üstünde yine Bembeyaz Kızkulesi.
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
Sağlıklı Büyüme
Buğu bebeğim bugün bana Buğu bebeğim bugün bana diye seslendi diye seslendi Kanatlanıverdi yüreğim Kanatlanıverdi yüreğim bulutlara bulutlara.
Ben bir Eylül sen bir Haziran
Bin yıldan uzak bir hasrete bulanıyorum Kaos günlerinden hırpalanmış kalbimle Durup düşünmeden dönüyorum aynı yerde Kızıl bir gece bekliyor beni kan.
Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına
İSTANBUL ŞİİRLERİ.
PAPATYANIN SEVGİSİ AKREP.
ORHAN VELİ KANIK
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
Ali Barsal 5N 1K Anne ne çok soru soruyorsun aklım karıştı ya…
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
tövbe fatih5245 Google Grup Seslenme ardımdan gidiyorum Siyahlar içinde ayağım çıplak.
Anılar aşklar Soluyor dünya gözümde Hiç umut kalmadı içimde
Seni seviyorum, Çünkü, Her sabah kalktigimda
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
Bir yürekte Cannn olabilir misin? O yüreğe Can Katabilir misin? Bir Cannn’ımmm kelimesine o yürekte bin anlam katabilir misin? Gözlerde ışıltılar, pırıltılar.
Yaşa aşkını Yaşa aşkını ondan Ne kadar kaçarsan kaç Nafile Aşk gelip Aşk gelip Yerleşir yüreğine Yerleşir yüreğine.
Üşüyorum Üşüyorum inat inat Sen
Türk şiirinin günümüzdeki en önemli adlarından Birhan Keskin’in Jane Birkin’in Arabesque albümündeki enstrümental parça She Left Home’dan (2002) esinlenerek.
MaiL_Lovers Mail Group
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
İÇİNDEKİLER ORGANLARIMIZ GÖRDÜKLERİMİZİ ANLADIK MI ? GÖZ KULAK BURUN
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
HANİ BANA SÖZLER VERMİŞTİN GİDEMEZDİN HİÇ BİR YERE NE OLDU BİZE BÖYLE EN DERİNDE Kİ O BÜYÜK SEVGİYE
Yalnızlığa Çağrı Namusum üzerine yemin ederim,bu şehri bu evleri bu sokakları sevmiyorum. Tiksiniyorum bu iğrenç kalabalıktan,yalnızlığı özlüyorum. Yalnızlıkta.
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
GiTTiĞiN YeR.
Tekrar eski dosta sarıldım yine Senin yüzünden; İçmeden bile sarhoşum artık Senin yüzünden; Artık çok yalnızım Yetemiyorum kendime ve kendimdekilere Çıkıyorum;
Dön Dön Sen Dön Dön Sen gittin gideli yüreğim kan ağlıyor
Ağzın dudaklarımda AğzınAğzın Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle uyanmak nice çılgın.
İSTANBUL’U DİNLİYORUM Orhan Veli
Elinin arkasında güneş duruyordu
Ve avuçlarımdan dökülüyordu şehir ve avuçlarımdan dökülüyordu şehir ve ben gidiyordum. ve ben gidiyordum. Bir Pollyanna isyanı kadar küçük yüreklere Bir.
GÜN GELİR BİR BİR SÖNER UMUTLAR.GÜNEŞ GİZLENİR SANKİ BULUTLARIN ARKASINA. KÖR BİR KARANLIK GELİR, YÜREKLERİ İÇİN İÇİN YAKAN BİR KOR MİSALİ. NE DÜŞÜNMEKTEN.
Nedense bu akşam Nedense bu akşam tadım tuzum tadım tuzum yok Sözlerim tükenmiş Sözlerim tükenmiş dilim dönmüyor dilim dönmüyor Gözlerim takılmış Gözlerim.
AYTEN Ümit Yaşar OĞUZCAN ŞİİRLER MİLYON KERE AYTEN AYTEN’İN SONU ÇIKIŞ
MEKTUP SESLİ.
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
SAVAŞ ÖLÜM YANGIN ŞİDDET DEPREM.
Müzik HASRET Tanju Okan.
Hızlı Okuma.
SPONSORLAR.
KUR’AN’I SAHİH OKUMA ŞARTLARI
RENKLER.
Arkamdan Bir Silah Sesi,
1914’te İstanbul’da doğmuş,burada başladığı ilk öğrenimini Ankara’da sürdürmüştür. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe.
BiLMeZSiN.
Müzik HASRET Tanju Okan.
ORHAN VELİ KANIK.
Küçük kız babası ile ormanda yürüyüş yaparken, ayağı takılıp yere düşüyor. Can acısıyla "Ahhh" diye bağırınca ilerideki dağın tepesinden "Ahhh" diye bir.
İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı
Sunum transkripti:

Boynumda tütün esen nefesin Boynumda tütün esen nefesin ürperiyor. Mevsimin sert soğuğunda Mevsimin sert soğuğunda karışıyor Saç tellerime sarılan sıcaklığı Saç tellerime sarılan sıcaklığı esiyor. Ya da Ya da geliyor geliyor avuçlarının

İskeleye giden caddeyi geçiyorum İskeleye giden caddeyi geçiyorum Köşeden ansızın bir otobüs dönüyor Köşeden ansızın bir otobüs dönüyor Adımlarım şaşırıyor Adımlarım şaşırıyor Yanlış bir kaldırım taşına basıyorum Yanlış bir kaldırım taşına basıyorum Elin belimi kavrıyor belimi kavrıyor Gövdemi Gövdemi gövdene çekiyor gövdene çekiyor beni sana yaslıyor beni sana yaslıyor Kollarının arası başımı döndürüyor Kollarının arası başımı döndürüyor Bu kentin içinde kayboluyorum Bu kentin içinde kayboluyorum Gözlerinde bulunuyorum. Gözlerinde bulunuyorum. Ya da Ya da bana öyle geliyor bana öyle geliyor

Ne kadar zaman sürüyor Ne kadar zaman sürüyor Nerelerden geçiyorum Nerelerden geçiyorum bilmiyorum. Neler düşünüyorum! Neler düşünüyorum! diyor yanımda sesin diyor yanımda sesin Kulağımda ılık fısıltını duyuyorum Kulağımda ılık fısıltını duyuyorum Ya da bana öyle geliyor Ya da bana öyle geliyor

Beşiktaş vapur iskelesinde, Ayrı yollara dağılmayı bekleyen kalabalık. Beşiktaş vapur iskelesinde, Ayrı yollara dağılmayı bekleyen kalabalık. Karmakarışık Darmadağınık Darmadağınsın Darmadağınım bana karışmışsın bana karışmışsın sana dalgın sana dalgın Vapur bekliyor, Vapur bekliyor, Burada ayrılmalıyız. Burada ayrılmalıyız. Bu kalabalığın bir yerlerinde, Bu kalabalığın bir yerlerinde, Ayrı adreslerde Ayrı adreslerde parçalanmalıyız. Karşı kıyı seni çağırıyor Karşı kıyı seni çağırıyor Bir ses içimde Bir ses içimde " Bir dahası olmayacak" " Bir dahası olmayacak" diyor.

Bir yağmur düşüyor kirpiğimin ucuna Bir yağmur düşüyor kirpiğimin ucuna Seni damlıyor. Seni damlıyor. Başımı tutup, dayıyorsun dudaklarına Başımı tutup, dayıyorsun dudaklarına Saçlarımı ciğerlerin soluyor. Saçlarımı ciğerlerin soluyor. Yüreğimin derinine bir ezgi düşüyor Yüreğimin derinine bir ezgi düşüyor Bir gitar teline vuruyor aşk adını Bir gitar teline vuruyor aşk adını diyorsun Sızıma sızın değiyor Sızıma sızın değiyor

O ezgi O ezgi diye ağlıyor. diye ağlıyor. Ya da bana öyle geliyor. bana öyle geliyor. Necla Maraşlı Necla Maraşlı