Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bir yürekte Cannn olabilir misin? O yüreğe Can Katabilir misin? Bir Cannn’ımmm kelimesine o yürekte bin anlam katabilir misin? Gözlerde ışıltılar, pırıltılar.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bir yürekte Cannn olabilir misin? O yüreğe Can Katabilir misin? Bir Cannn’ımmm kelimesine o yürekte bin anlam katabilir misin? Gözlerde ışıltılar, pırıltılar."— Sunum transkripti:

1 Bir yürekte Cannn olabilir misin? O yüreğe Can Katabilir misin? Bir Cannn’ımmm kelimesine o yürekte bin anlam katabilir misin? Gözlerde ışıltılar, pırıltılar görebilir misin? Çalınmış Zamanları renk renk yaşayabilir misin? Ellerin, gözlerdeki ışıltıların o yüreğin sıcaklığını birebir yansıttığını algılayabilir/algılatabilir misin?

2 yüzlerce, binlerce renklerin dışında renkler bilir misin? Can sesini duyduğunuzda yüreğinizde; ürperti ve titreşimlerin getirdiği telaşın midenize vuruşunu bilir misin? İmgelerin tadını bilir misin? Ya kelimelerin, mimiklerin, ifadelerin yetersiz kaldığını bilir misin?

3 Dizlerinizin, omzunuzun, göğsünüzün can ateşini arayışını bilir misin? Avuçlarınızın; Can Çiçeğinin ellerini, saçlarını, yüzünü özümleyişini bilir misin? Saçlarına, gözlerine, burnuna, dudaklarına ve tenine dokunuşun hazzını bilebilir misin? Kalabalıklarda sessizlik şarkıları söylemeyi bilir misin? Ya ellerin dansını bilebilir misin? sıkıca sarmanın, yüreğe katmanın tadının hazza dönüşümünü, Onun dizlerinde, omuzlarında, sonsuza kadar kalmayı, hatta yok olmayı isteyebilir misin? Yani dostluğu + yüreği + ruhu + mantığı ve bedeni tek tek sırayla yaşamayı, yudum yudum yüreğe katmayı bilebilir misin?

4 Kim bilebilir! kim bilebilir ki!.. kim yaşamış ve yaşatmıştır, kim algılatmış ve algılamıştır ki, kimin gözleri acımıştır, kimin yüreği kanamıştır, kim deli yürek olmuştur, kimin yüreğine yağmurlar yağmıştır/yağdırılmıştır ve kim bu “misin” leri Ve 'kim'leri birebir yaşamsalına katmıştır ki :)

5 İşte bütün bunları sadece, ama sadece, CANA CAN KATANLAR bilir...


"Bir yürekte Cannn olabilir misin? O yüreğe Can Katabilir misin? Bir Cannn’ımmm kelimesine o yürekte bin anlam katabilir misin? Gözlerde ışıltılar, pırıltılar." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları