Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SPONSORLAR.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SPONSORLAR."— Sunum transkripti:

1 SPONSORLAR

2

3 Giriş Amaç Tanıtım Program SPONSORLAR

4 Giriş: Mutluluk hormonu saçan konvoylar!
Bilim adamlarının ortak saptaması şu: Dünyanın neresinde olursa olsun, balonlarla, bayraklarla süslenerek rengarenk görüntüleri ve sevimli çizgileri ile arka arkaya yollara dizilen Vosvos’lar halkın -özellikle de çocukların ve gençlerin- büyük ilgisini çekiyor.. Bu pozitif elektrik yüklü konvoyu oluşturan araçlar, sadece onları kullananların değil geçtikleri caddelerin, meydanların, bulundukları ortamın da mutluluk hormonunu yükseltiyor, etrafa yoğun pozitif enerji saçıyor ve önünden geçtiği kaldırımlarda, hiçbir araç trafiğinin yaratamayacağı, istisnasız gülümseyen bir seyirci kitlesi bırakıyor.. Bunalmış kent insanına bu anlık mutluluğu yaşatmak, Vosvos’cular kadar kentin ileri gelenleri, iş adamları ve yönetenleri için de zevkli bir mutluluk yatırımı.

5 Amaç: SAMSUN; daha fazla tanıtımı hak eden bir ATATÜRK Şehri..
19 Mayıs 1919 Türkiye için kurtuluş kıvılcımının çakıldığı tarih. Samsun ise bu kıvılcımın kendisi. Türkiye’nin dört bir yanındaki Vosvos Kulüplerini oluşturanlar istisnasız Atatürk sevdalılarından oluşuyor. Yüz’ün üzerinde Vosvos ile iki günlüğüne Samsun’un misafiri olacak çeşitli illerin Kulüp üyeleri Vosvos’cular, Atatürk sevdalısı bu kurtuluş kentinin; bu gün onun anısını Atayolu’ndan Bandırma Gemisi’ne, Tütün İskelesinden müzelerine, heykellerine nasıl yaşattığını mutlaka oralarda soluk alarak görmeli. Her biri bir turizm elçisi olan Kulüp Üyeleri, gittikleri yerlerde önemli bir turizm destinasyonu haline gelme başarısını göstermiş Samsun’un potansiyel tanıtım gönüllüsü olmalı. Samsun’dan Birer fahri Samsun’lu olarak ayrılmalı.. Bunu sağlamak , başta SAMWOS olmak üzere hepimize düşüyor.

6 Tanıtım: Yerel ve Ulusal Basın için en güzel görüntüler Vosvos şenliğinde.. Vosvos konvoylarının renkli ve sevimli görüntüleri, haber ekranlarını ve sayfalarını didaktik akışın soğuk etkisinden kurtarmak isteyen medya için her zaman bir can simidi olmuştur.. Basın bültenleri ve özel ilişkiler aracılığı yapılacak tanıtım çalışmaları sonucu yerel ve ulusal basının, kameraları, rengarenk şenlik araçlarının üzerinde olacak. Şenlik günleri boyunca Kuş Cenneti’nden Kurtuluş Yolu’na yapılacak seyir ve etkinlikler yerel ve ulusal medya tarafından takip edilecek. Bu iki günlük süre içerisinde hiç kuşkusuz, Samsun Tanıtımı için, birkaç fuara katılma etkisinde bir tanıtım etkinliği gerçekleştirilmiş olacaktır. Gülen yüzleri ve ve araç pencerelerinden coşkuyla sallanan elleri ile tüm Vosvos’cular, etkinlik süresince bu eğlenceli rollerinin bilinci ile çevrelerine mutluluk dağıtacaklardır. Gelecek yıllarda daha fazla destek ve katılım ile daha büyük şenlikler gerçekleştireceğimize gönülden inanıyoruz.

7

8 4. SAMSUN 19 MAYIS VOSVOS ŞENLİĞİ
ETKİNLİK PROGRAMI Program 18 Mayıs 2017 Perşembe Yer: Batıpark Samsun Batıpark Şenlik alanında misafir araçların karşılanması. Araç ve misafirlerin yerleşimi, çadır ve karavanların kurulumu. Misafir ve katılımcıların yaka kartlarının dağıtımı..

9 Program 19 Mayıs 2017 Cuma 08:00 – 10:00 Kamp alanında açık büfe sabah kahvaltısı (Samwos) 00:00 – 00:00 Vosvos Konvoyu etkinliği (Saati henüz kesinleşmedi) (Güzergah; Batı Park-> Golf Sahası önünden Adnan Menderes Bulvarı üzerinden Marina; Marina’dan Atatürk Bulvarı, Tekel Sapağı (geri dönüş) Atatürk Bulvarı -> Batıpark. 12:00 – 13:30 Batı Park Şenlik alanında dinlenme ve ikramlar. 13:30 – 16:00 Üstü açık gezi otobüsleri ile Atatürk Anıtına Çelenk konulması, Doğu Park Bandırma Vapuru gezisi, Sahil yolundan Tütün İskelesine geliş ve Tütün İskelesinde fotoğraf etkinliği, Sahil yolundan Batı Park Şenlik Alanı. 16:00 – — Kamp alanında çeşitli oyun ve eğlenceler, Konserler, tiyatro gösterisi, Projeksiyon gösterisi, DJ’in seçtiği müzikler, Kamp Ateşleri ..

10

11 Program 20 Mayıs 2017 Cumartesi Yer: Batıpark
08:00 – 10:00 Kamp alanında açık büfe sabah kahvaltısı (Samwos) 11:00 – 13:00 Vosvos Konvoyu Kurtuluş Yolu (Atayolu) Etkinliği 13:00 – 14:00 Kazancı Taşhan Otel’ de mola, Kazancı Taşhan Otel’in Yöresel ikramları.. 14:00 – 15:00 Ankara Yolundan Batı Park Şenlik alanına konvoy seyri.. 16:30 – 17:30 Katılımcılar ve Sponsorlar için Plaket Töreni 18:00- 19: Adet Dilek Fenerinin salınması 19:00 – — Kamp alanında çeşitli oyun ve eğlenceler, Konserler, tiyatro gösterisi, Projeksiyon gösterisi, DJ’in seçtiği müzikler, Kamp Ateşleri ..

12

13 Program 21 Mayıs 2017 Pazar Yer: Batıpark
10:00-12:00 Kamp alanında açık büfe sabah kahvaltısı (Samwos) 12:00 : Şenliğinde buluşmak üzere vedalaşma ve misafir Vosvoscuların yolcu edilmesi.


"SPONSORLAR." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları