Aydın’dan 07.30’da servisle İzmir’e sonra İtanbul’a gittim.198tl İzmir İstanbul gidiş-dönüş uçak bileti ücreti ödedim. 499 euro ile konaklama giriş-dönüş.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Sabancı Vakfı Hibe Programı
Advertisements

6245 SAYILI HARCIRAH KANUNU
YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
VAKIFBANK - DEVLET DENETİM ELEMANLARI DERNEĞİ KREDİ KARTI ÇALIŞMASI
Esnek Yan Haklar
Biz her gün size daha iyi nasıl hizmet verebiliriz diye düşünüyoruz, "Size ise hayattan geri kalmadan tadını çıkarmak kalıyor" Prestige Card hayatınızı.
E Y L E M 5. 1 Gençlerin ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Olanların Toplantıları Bütçe Sunumu PROGRAMI.
TOBB Yönetim Kurulları Ortak Toplantısı 2 Aralık 2013
Sabancı Vakfı Hibe Programı
VAK İ T GELD İ G İ D İ YORUZ BU SENE KASTAMONU ILGAZ’DAYIZ.
TARIM ORMAN VE ÇEVRE ÇALIŞANLARI BİRLİĞİ SENDİKASI 5 NOLU ŞUBESİ (BOLU) 1 Katılımcılara Tavsiyeler *Uçuş kartları (Boarding kart) ve Harç Pullarını (Havaalanında.
Nedir?. Genel Şartlar 1. Ders verme hareketliliği gerçekleştirilecek iki ülkeden en az birinin AB üye ülkesi olması gerekir. 2. Ders verme hareketliliğinden.
ULAŞIM Otelimiz Antalya şehir merkezine 45. km., havalimanına 60 km. uzaklıktadır. Antalya otogarından her beş dakikada kalkan Kemer Tur otobüsleri.
2005 YILI MALİ SONUÇLARI İstanbul 1.Nisan.2005.
4/6/2017 5:24 AM FOR ENERGO 2014 ULUSLARARASI ENERJİ FUARI PRAG KASIM 2014 (Türk Havayolları ile) MURANO.
EYLEM 2 AVRUPA GÖNÜLLÜ HİZMETİ T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı.
Uluslararası Akademik İlişkiler Kurulu
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
UMRE TEKNİK SUNUM. UMRE TEKNİK SUNUM YOLCULUK ÖNCESİ.
LESOVO - ”Tunca” dag evi - SREM – ELHOVO – YAMBOL– VESELiNOVO – KABiLE
NÜANS TURİZM HAC "İlk defa kayıt yaptıranlar 294 bin 567 kişi. Kayıt yeniletenler 1 milyon 76 bin 664. Türkiye geneli toplam müracaat 1 milyon 372.
Erasmus Hareketliliği
Balıkesir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Araştırma ve Uygulama Merkezi Akademik Yılı Erasmus+ Programı Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği.
ULUDAĞ GEZİSİ KIŞIN KEYFİNİ ULUDAĞ’DA ÇIKARALIM. 24 ŞUBAT 2013 PAZAR GÜNÜ YAPILACAK OLAN ULUDAĞ GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ ÇARŞAMBA.
“Erasmus ve Kültürel Etkileşim” Ayşegül Şah BOZDOĞAN İstanbul Üniversitesi Almanca Mütercim Tercümanlık Dönemi Giden Öğrencisi.
Yurtiçi Geçici Görev Yolluğu
EURO 2016 TÜRKİYE Onur KILIÇ. UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası.
Yambol.
EYLEM 2 AVRUPA GÖNÜLLÜ HİZMETİ T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı.
BAHARIN KEYFİNİ ANTALYA/KEMER’DE ÇIKARALIM NİSAN 2012 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN ANTALYA /KEMER GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ KATILIM.
ÇERKEZKÖY KÖŞE BAŞI ARAZİMİZ ÇERKEZKÖYDE ÇEVREYOLUNA ÇOK YAKIN KONUMDA ARKASINDA 2 ADET OKUL OLAN DEĞERLİ BİR ARAZİ.
DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEMİ MEZUNLARI BULUŞMASI
BAP KOORDİNASYON BİRİMİ BİLGİLENDİRME NOTU SEYAHATLERDE YAPILMASI
PROGLAMLAMA NEDİR Genel olarak programlama ; Kullanıcıların istekleri karşılayacak Muhasebe stok, oyun İşletim Sistemi gibi programlama oluşturacak alt.
DÜNYA REKORU -68 METRE.
Test : 1 Konu: Tam Sayılar
Dr. Şaban YILDIRIM Proje Koordinatörü
ARİFİYE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
 Algoritma bir uygulamanın, işin oluşun işlem basamaklarının teker teker yazarak çözümleme ve sonucuna varmada izlenecek yoldur. Algoritma programcılık.
PROGRAMLAMA NEDİR? GENEL OLARAK PROGRAMLAMA ;. Kullanıcıların isteklerini karşılayacak muhasebe, Stok, oyun, işletim sistemi gibi programları oluşturacak.
PROGRAMLAMA NEDİR ? GENEL PROGRAMLAMA. PROGRAMLAMA NEDİR?  Kullanıcıların isteklerini karşılayacak muhasebe stok,oyun, işletim sistemi gibi programları.
 Genel olarak progamlama kulanıcıların istekleri karşılayacak muhasebe Stok,oyun,işletim sitemi gibi progamlama oluşturulacak alt yapı (Kodları) hazırlamaktır.Yani.
KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.
Yer Değişimi Davranışı Başka Tarafa Yönlendirme Davranışı.
MATEMATİK AÇILAR.
18-21 Eylül 2013 Duesseldorf Uluslararası İlaç ve Eczacılık Fuarı.
Erasmus+ Toplantısı. İŞTE BAŞLIYORUZ …
PARİS EĞİTİM GEZİSİ (18 – 22 MAYIS 2016). Gezimizin amaçları Fransız dilini ve kültürünü pratikte öğrenmek. Tarihi yapıları, müzeleri ve Paris'in simgeleri.
ERASMUS PROGRAMI Personel Eğitim Alma Hareketliliği Oryantasyonu
ERASMUS PROGRAMI Personel Ders Verme Hareketliliği Oryantasyonu
DÖRT İŞLEM PROBLEMLERİ
FLORIDA YAZ OKULU.
TORKU #EnSoğukHikayem.
KARABURUN RÜZGAR ENERJİ SANTRALİ (RES) PROJESİ
İBADET VE NAMAZ EY İNSANLAR! İBADET EDİN. (BAKARA SURESİ, 21)
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
DÖRT İŞLEM PROBLEMLERİ
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
2. TEMA: YOLCU.
AKDENİZ TURU.
Servis sunum
TEMMUZ 2018 MOĞOLİSTAN TURU (I.Grup: 09 Temmuz – 17 Temmuz 2018 )
KAHİRE & NİL & LUXOR & HURGADA
MİDYATIN TARİHİ SOKAKLARI VE MAHALLELERİ. ZAZ Mardin'in Midyat ilçesinde, Kul Dağı'nın tepeleri üzerine kurulu köyler var. Bu köyler Tur Abdin Köyleri.
MEKSİKA YA UÇUYORUZ UMUT KUTAY 10 E. Biraz Meksika yı Tanıyalım Meksika, resmî adıyla Meksika Birleşik Devletleri, Kuzey Amerika'nın güney yarısında yer.
PARİS EĞİTİM GEZİSİ 15 – 19 MAYIS 2018.
Öğr. Gör. Dr. Dİdar sarI çallI
УЙГУР халкъ Иса’я мухтачтър
Sunum transkripti:

Aydın’dan 07.30’da servisle İzmir’e sonra İtanbul’a gittim.198tl İzmir İstanbul gidiş-dönüş uçak bileti ücreti ödedim. 499 euro ile konaklama giriş-dönüş parasıydı.11.45’te İstanbul’dan hareket ettim ’ta İtalya’ya Milano’ya gittim. 7 gün İtalya’nın değişik yerlerini gezdik.7gün boyunca 250 euro extra harcamam oldu. SORU-1 Gideceğimiz ülkenin bulunduğumuz yere uzaklığı ne kadardır? CEVAP km uzaklıktadır. SORU-2 Yolculuk ve konaklama sırasında oluşan masraflarım? CEVAP198 TL İzmir-İstanbul gidiş dönüş ücreti 1181TL(499x2.367) (1euro=2.367 TL) İstanbul-İtalya gidiş dönüş uçak bileti ve konaklama ücreti + 591TL(250X2.367) EXTRA HARCAMALARIM TL harcadım SORU-3Aydın’dan İtalya’ya varıncaya kadar yolda harcadığım zaman ne kadardır? CEVAP 1saat (Aydın’dan İzmir’e varış) 1saat (İzmir’den İstanbul’a varış) + 2saat (İstanbul’dan İtalya’ya varış) saat (Toplam)