Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

 Algoritma bir uygulamanın, işin oluşun işlem basamaklarının teker teker yazarak çözümleme ve sonucuna varmada izlenecek yoldur. Algoritma programcılık.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: " Algoritma bir uygulamanın, işin oluşun işlem basamaklarının teker teker yazarak çözümleme ve sonucuna varmada izlenecek yoldur. Algoritma programcılık."— Sunum transkripti:

1

2  Algoritma bir uygulamanın, işin oluşun işlem basamaklarının teker teker yazarak çözümleme ve sonucuna varmada izlenecek yoldur. Algoritma programcılık acısından önlemli bir olaydır. Scratch programında da farkında olmadan algoritma kuracaksınız.

3  Algoritmaya örneğin ;  Problem: Elazığ’dan İstanbul’a gitmek için bir algoritma oluşturun. Burada öyle bir algoritma oluşturacak ki algoritmanın sonunda İstanbul’da olacaksınız.

4  1.Yol:  1.Adım:Evden çıkarım.  2.Adım :Otagara giderim. 3.Adım :İstanbul’a bilet alırım. 4.Adım:Otobüse binerim. 5.Adım :18-19 saat yolculuk yaparım. 6.Adım :İstanbul’da inerim.

5  2.Yol:  1.Adım:Evden çıkarım.  2.Adım:Hava alanına giderim.  3.Adım:İstanbul’a bilet alırım.  4.Adım:Uçağa binerim.  5.Adım:2saat yolculuk yaparım.  6.Adım:İstanbul’da inerim. tt p s: h / / e n c r y p t e d - t b n 1. g st a ti c. c o m /i m a g e s ? q = t b n : A N d 9 G c Q Y D L G N k B 9 8 U Y 6 W M 3 Z s 9 z h D I2 p Q o a P G U 9 n Q p F v - e h xi Z K c q r u _ p Z Q


" Algoritma bir uygulamanın, işin oluşun işlem basamaklarının teker teker yazarak çözümleme ve sonucuna varmada izlenecek yoldur. Algoritma programcılık." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları