HABERLER. Başbakan Riyad dönüşü uçakta, Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani’yle görüşme konusunda çok önemli bir bilgi veriyor. Erdoğan, "Kerkük’ün Irak’ın.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ULUSAL GÜVENLİK MİLLİ GÜVENLİK KAVRAMI VE KAPSAMI
Advertisements

KAZANIMLAR 6. Türk Silahlı Kuvvetlerinin önemini ve görevlerini kavrar.
TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANAYASASI
“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ
BUGÜN BENİM EN İYİ GÜNÜM! Randevu alma Ve SATIŞ
SESLİDİR with the hope you to feel the pain before that you have not realized until the teror had reached to you. Terör size ulaşmadan anlayamadığınız.
Erdoğan’a kızmaya ne hakkınız var... Özay ŞENDİR HaberTürk.
APO'YU TÜRKİYE'YE PAKETLEMELERİNİN NEDENİ ŞİMDİ ANLAŞILDI MI ?
- ABD K.Irak konusunda neden bu kadar hassas? - Neden Türkiye’nin K.Irak’a bir harekat yapması konusunda aşırı duyarlı? - ABD, Afganistan, Somali, Bosna,
Zor insanla başa çıkma yolları
Bu bir değişimin fotoromanıdır…. VATANDAŞLA NASIL KONUŞULUR - 1 …lan al ananı da git…
Bilimsel Araştırma Yapıyorum
MİLLİ GÜVENLİK Hazırlayan : Kudret Uğurlu EMİNSOY.
ÇAĞDAŞ TÜRK VE DÜNYA TARİHİ
Okulda Yönetime Ve Karara Katılım TUNCAY TAŞBAŞ , ALPER ALEMDAR , Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fatih Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve.
AMASYA GÖRÜŞMELERİ VE MİSAKIMİLLÎ
Bilgilenelim-Bilinçlenelim
Yerel Yönetim Hazırlayan: Ömürcan Aydın. Yerel Yönetim Yerel Yönetim: Mahalli idare ünitesi Yerinden yönetim kuruluşlarından her biri. Ülkemizde, il,
Osmanlı Devleti Ho ş görü Anlayı ş ı II. BAYEZiT Yahudilerin Osmanlı’ya Sığınması 1492’de İspanya tarafında sürgün edilen 200 binden fazla Sefarad Yahudisinin.
SAVAŞTA VE BARIŞTA TÜRK ORDUSU
İSRAİL MASONU BU SLAYT GÖSTERİSİNDE İSRAİL MASONU İLE İLGİLİ BİLGİLER YER ALMAKTADIR. BU BİLGİLER GERCEK BİR NİTELİK TAŞIMAMAKLA BİRLİKTE BİR İNTİKAM SAVAŞIDIR.
DEMOKRASİ YOLUNDA TÜRKİYE
ANNELER BABALAR/ÇOCUĞUNUZ SINAVA GİRİYOR …. Çocuklarımızı çok severken kişisel isteklerimizin, beklentilerimizin onlar için belki de aşırı bir yük olacağını.
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük II. DÜNYA SAVAŞI SONRASI DÜNYA
İKİ RESİM ARASINDAKİ 6 FARKI ve 1 ORTAK TARAFI BULUNUZ.
SAKAL ÜZERİNE Atatürk Amasya ziyaretinde
MÜLAKAT (GÖRÜŞME) Ünlü kişileri çeşitli yönleriyle tanıtmak veya toplumu ilgilendiren önemli bir konuyu aydınlatmak için ünlü kişi yahut uzmanlarla.
ATATÜRK'ÜN SON YILLARI VE ÖLÜMÜ
AÇILDIM... AÇILDIM... AÇILAMADIM....
Hiç bitmeyecekmiş gibi görünen zamanın herkes için
SİYASİ ALANDA YAPILAN İNKİLAPLAR
MEŞRUTİYET DÖNEMİNDE OSMANLI DEVLET TEŞKİLATI
G R U P ANGE R D.
Soma maden faciası: Ölü sayısı 284, kaza protesto edildi
HABERLERR Yaprak Yurdakull : ). Kerkük’e tapu heyeti yollayın Kerkük’e tapu heyeti yollayın 30 Mart 2007 Başbakan Riyad dönüşü uçakta, Irak Cumhurbaşkanı.
Bizler bugüne kadar, Kurtuluş Savası denince aklımıza hiç
EDİP BAŞER: TÜRKİYE SİLAHLI HAREKAT BAŞLATABİLİR Terör örgütü PKK ile mücadele özel temsilcisi Emekli Orgeneral Edip Başer, ‘ PKK’nın silahlı unsurlarını.
PARA KAZANMAK SADECE DÜŞÜNMEK, ÇALIŞMAK VE HIRSLA OLMAZ. İŞTE BUNA ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK…
ATATÜRK Burak Doğutaş B.
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
6 MART ATATÜRK ‘ÜN ANTALYA GELİŞİ
5/A MERKEZİ YÖNETİM HARUN DOLMA.
Face Book Erdal Sarızeybek TÜRKİYE’DE TERÖRÜN SON HAMLESİ.
"Mendelssohn" By space.
Sevgili Vatandaşlarım; B ildiğiniz gibi, anayasa değişiklik paketini meclise sunmuş bulunuyoruz. Bu süreç referanduma gidebilir. Büyük bir yargı reformu.
LOZAN ANT. SINIRLAR Suriye sınırı:20 Ekim 1921 tarihli Ankara antlaşmasıyla belirlenen sınırlar kabul edildi. Irak sınırı:Musul –Kerkük sorunundaki anlaşmazlıktan.
DEVLET BAŞKANI ZALİM OLURSA. Abdullah bin Abbâs -radıyallâhu anhümâ- anlatıyor:
Genelkumay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın 16 Mart 2007'de İstanbul'da Harp Akademileri'nde yaptığı konuşmada cumhurbaşkanlığı seçimine hiç değinmediği,
HAZIRLAYANLAR MERVE ERDOĞAN SİMGE AKYILDIRIM
ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI
TÜRKÇE. İtalyanların Habeş Harbi sıralarında idi. Ege kıyılarında kıta ve tahkimat komutanları çok titiz davranıyorlar, kıtaya herhangi bir yabancının.
OSMANLI’DA DİVAN-I HÜMAYUN
PARA KAZANMAK SADECE DÜŞÜNMEK, ÇALIŞMAK VE HIRSLA OLMAZ. İŞTE BUNA ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK… PPS: Cem Yurtsev Hikayeyi paylaşan : Sevil Bayer BU SUNU SANALDUNYA.
ÇAĞDAŞ TÜRKİYE YOLUNDA ADIMLAR.
TÜRKİYE KÜRESEL PROJELERİN HEDEFİDİR.  BÜYÜK ORTA DOĞU PROJESİ (ABD)  BİZANS PROJESİ (AB ÜLKELERİ)  SİYONİST PROJE (İSRAİL) TERÖRÜN ALTINDAKİ GERÇEK.
Kamu Yönetiminin Yapısı. Türkiye’de Kamu Yönetiminin Yapısı Merkezi Yönetim Türkiye’nin yönetim yapısı, örgütlenme ilkelerine göre «merkezi» ve «yerinden.
TOKİ TURGUT ÖZAL İMAM HATİP ORTAOKULU
Fahri Korutürk’ün Hayatı Fahri Korutürk’ün Hayatı Cumhurbaşkanlığı Dönemi ( ) Cumhurbaşkanlığı Dönemi ( ) Demokrasi ve Siyaset Algısı.
TÜRKİYE SOSYAL, EKONOMİK VE POLİTİK ANALİZ - II
TÜRKİYE.
20-22 Ekim 1919 Engin DEMİRCİ MALATYA 2016.
Türk Sİlahlı Kuvvetlerİ
Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN
Erdoğan’a kızmaya ne hakkınız var...
T.C İnkılap Tarihi Ve Atatürkçülük
Hıristiyan Mezhepleri
Laikliği Doğuran Nedenler Deniz ÇAPAR Kaan CANLI
Laikliği Doğuran Nedenler Deniz ÇAPAR Kaan CANLI
16 şubat anısına.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

HABERLER

Başbakan Riyad dönüşü uçakta, Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani’yle görüşme konusunda çok önemli bir bilgi veriyor. Erdoğan, "Kerkük’ün Irak’ın toprak bütünlüğü içinde değerlendirilmesi gerektiğini söyledim. Aynı şeyi düşündüğünü ve istediğimiz zaman Kerkük’teki demografik yapıyı kontrol etmek için Kerkük tapusuna bir heyet gönderebileceğimizi söyledi" dedi. BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan’la Riyad’tan dönerken uçakta uzun bir sohbet yapıyoruz. Erdoğan, Arap Ligi’ndeki 16 saatlik yoğun görüşme maratonunun ardından Türkiye’ye keyifli dönüyor. Tam 12 yabancı devlet adamıyla görüşme yapmış... KERKÜK’ E TOPLU HEYET YOLLAYIN

Akdamar Anıt Müzesi’ne dönüştürülen Kutsal Haç Ermeni Kilisesi dün törenle açıldı. Ermeni Bakan Yardımcısı Gyurjian ve Patrik Mesrob II yapılanları takdir edip eklediler: Yılda bir kez de olsa ayin yaparsak çok iyi olur. VAN Gölü’ndeki Akdamar Adası’nda restore edilerek Akdamar Anıt Müzesi’ne dönüştürülen Kutsal Haç Ermeni Kilisesi, dün törenle açıldı. Tarihi kilisenin kubbesine haç konulmaması tartışma yaratırken, dünkü açılış töreninde bu kez kilisede yılda bir kez ayine izin verilmesi konusu gündeme getirildi. AYİN DE İSTİYORUZ

Önce Karadenizliler yazdı Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Claudia Roth'a, "Sürmene Çamburnu'nu çöplük yapıyorlar" diye. O da, "Lütfen yapmayın" diye Erdoğan'a mektup gönderdi. Mektubu görünce şaşıran Erdoğan da, Çevre Bakanı Pepe'ye sordu: "Osman bu ne?" BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Claudia Roth'tan gelen bir mektupla şaşkınlık geçirdi. Roth, mektubunda "Lütfen Sürmene Çamburnu'nda çöplük yapmayın, çevre açısından risk taşıyor. Halk çok rahatsız" diyordu. Erdoğan, kendisi de Karadenizli olan Çevre Bakanı Pepe'yi çağırarak, "Osman bu ne?" diye sordu. Mektubu inceleyen Pepe, derhal bölgedeki belediye başkanı ile sivil toplum örgütü temsilcilerini Ankara'ya çağırarak, kendilerini bilgilendirdi. OSMAN BU NE

ZAMANI GELİNCE GÖREVİMİZİ YAPARIZ TSK olarak anayasa ve kanunları, sürekli bize hatırlatanlar kadar biz de biliyoruz. Bizim, böyle hatırlatmalara da ihtiyacımız yoktur. Hiç kimsenin Türk Silahlı Kuvvetleri’ni bir kapıkulu askeri olarak görmesini de istemiyoruz. TSK anayasal bir kurumdur. Asker, zamanı geldiğinde görevini yapmak zorundadır. Bunu da açıkça ifade ediyorum. GENELKURMAY Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, bugüne kadar ağzından çıkan tüm sözlerin, kanunla kendisine verilmiş görevler ve güvenlik politikaları ile ilgili olduğunu vurguladı. "Kimse bize anayasayı hatırlatmasın" diyen Büyükanıt, askerin zamanı gelince görevini yapmak zorunda olduğunu bildirdi. Büyükanıt, Harp Akademilerinde 16 Mart’ta yaptığı basına kapalı konuşmada, Kuzey Irak’taki Kürt liderlerle görüşülmesine karşı çıkan sözlerine Başbakan Tayyip Erdoğan’ın "görüşleri kişisel" yorumuna da yanıt verdi.