EMET ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÖMER DERİNDERE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ Osmancık/ÇORUM
Advertisements

BRİFİNG D O S Y A S I.
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
Yalı Mahallesi Uzun Mustafa Sokak No : 1 Erdek/BALIKESİR
Okulun Tarihçesi Okulumuz Uşak merkezde Cumhuriyet Mahallesi´nde kendi adını taşıyan sokak üzerinde bulunmaktadır.Yapımı 1995´te tamamlanmış ve 9 derslikli.
Brifing Dosyası Üstay İlkokulu.
BARBAROS ORTAOKULU BİRİFİNG DOSYASI
HUZURKENT KAZIM KARABEKİR İLKOKULU/ORTAOKULU
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU
TC İZMİR VALİLİĞİ Cumhuriyet İlkokulu BRİFİNG DOSYASI
ŞEHİT İBRAHİM CENGİZ İMAM HATİP ORTA OKULU
ŞAHİNBEY-GAZİANTEP ÖZEL İDARE ANADOLU LİSESİ
HOŞ GELDİNİZ.
MEHMET AKİF ERSOY SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
1 ZÜMRÜTOVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır.
T.C. SİVAS VALİLİĞİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ.
M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
İLKÖĞRETİM TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI TAŞINILAN OKUL /YERLEŞİM BİRİMİ SAYISI ÖĞRENCİ SAYISI TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI.
18 EYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU ANA SINIFI
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
AKYURT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
Hacı Akif Mahallesi Özdilek Caddesi Beyşehir/KONYA
Brifing Dosyası Üstay Ortaokulu.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL İLKOKULU
İNCİ ŞENER İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI 2013/2014.
YILDIZ TINAS İZMİROĞLU ANADOLU LİSESİ
HACI AKİF MAHALLESİ ÖZDİLEK CADDESİ BEYŞEHİR / KONYA TEL:
BAKIRKÖY KARTALTEPE MESLEKİ Ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ
OKULUMUZUN TARİHÇESİ   Okulumuz ilk defa 1942–1943 öğretim yılında Atatürk Bulvarında, şimdiki Arı Sineması’nın yerinde, eski durumuyla Ali KAYAALP’ın.
YUSUFELİ DEREİÇİ İLKÖĞRETİM KURUMU 29/05/2013. GÜNDEM MADDELERİ 1-Okulumuz hakkında genel bilgiler 2-Okulumuzun ve çevresinin fiziki durumu hakkında bilgiler.
CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU VİZYONUMUZ Öğrencilerimizin, Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen, sürekli gelişen ve değişime.
ABDULKADİR KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ. OKULUN TARİHÇESİ Abdulkadir Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Eğitim Öğretim yılında Şehitkamil.
HAKKI PINAR İLK OKULU EĞİTİM ÖĞTETİM YILI
ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ. MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde, çağdaş fikirlere açık, ulusal ve evrensel değerlere sahip, kendine güvenen,
OKULUN KISA TARİHÇESİ 1 Aralık 1949 tarihinde kız okulu olarak açılmıştır yılında İstasyon Caddesindeki şimdiki binasına taşınmıştır
Okulumuz tarihinde Kırıkhan Cumhuriyet Ortaokulunun 3 ve 4. Katında öğretime başladı. Aralık 2013’den itibaren Kırıkhan Anadolu İmam Hatip.
İLKÖĞRETİM TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI TAŞINILAN OKUL /YERLEŞİM BİRİMİ SAYISI ÖĞRENCİ SAYISI TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI.
MEHMET AKİF ERSOY TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ Okulumuz Eğitim Öğretim yılında açılmış olup, halen 3 Teknik lise ve Endüstri Meslek lisesinin.
OKULUN UZAYDAN GÖRÜNÜŞÜ
AKYURT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
 yılında Akarçay İlkokulu olarak eğitim öğretime başlayan okulumuz,  1985 yılında şu anki yerine kurulmuş olup,  1998 yılında Pansiyonlu.
ADRES: 17 Eylül Mahallesi Servet Çırpan Caddesi No:74 TELEFON:
Yeni Mah. 740 Sokak No:10 Beyşehir/Konya (Müd.Cep)
Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü
Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 64 Öğrenci Sayısı : 951 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 34 Fen Laboratuarı.
HOŞ GELDİNİZ.
OKULUN GENEL GÖRÜNÜM RESMİ VE OKULUN AMBLEMİ KONULACAK.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 35 Öğrenci Sayısı : 503 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 19 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 18 Öğrenci Sayısı : 358 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı :3.
OKULUN GENEL GÖRÜNÜM RESMİ VE OKULUN AMBLEMİ KONULACAK.
Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 38 Öğrenci Sayısı : 655 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 23 Fen Laboratuarı Sayısı :1 BT(Bilgisayar)
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
ANTALYA AKDENİZ ANADOLU LİSESİ
KURŞUNLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ TANITIMI
GENEL TANITICI BİLGİLER
GOSB TADIM JALE YÜCEL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
KANUNİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
ŞEHİT KEMAL EKŞİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (FEN BİLİMLERİ VE SOSYAL BİLİMLERİ PROGRAMI/PROJESİ OKULU)
GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015
TÜRK TELEKOM ANADOLU LİSESİ
Rıza Ertuğrul Eryılmaz Anadolu Lisesi Tanıtım Semineri
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ÖĞRETİM YILI CUMHURİYET İLKOKULU ORTAOKULU
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
SİMAV İBNİ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Sunum transkripti:

EMET ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ

GAZİ EMET ANADOLU LİSESİ KURUM KODU: 757897

T.C. EMET KAYMAKAMLIĞI Emet Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürlüğü KURUM KODU : 972449

İl/İlçe : Kütahya / Emet GİRİŞ   Gazi Emet Anadolu Lisesi / Emet Anadolu Öğretmen Lisesi adıyla 2010-2011 eğitim-öğretim yılından itibaren ilçemizde önemli bir eğitim kurumu olarak varlığını sürdürmektedir. Sınavla öğrenci alması ve aynı zamanda pansiyonlu olması nedeniyle, ilçemiz öğrencilerinin yanı sıra, ilimizin komşu illeri başta olmak üzere pek çok farklı ilden gelen öğrencilere ilçemizde cazibe merkezi bir ortaöğretim kurumu olmuştur. Okulumuzda öğrencilerimiz; bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişmeye açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, milli değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, engin gönüllü, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli bireyler olarak bir üst öğrenime hazırlanmanın emek ve gayreti içindedirler. Amacımız kendini sürekli yenileyen okuyan, inceleyen, araştıran milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirmektir. Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerimizle birlikte iletişim kanallarını doğru kullanarak kurum kültürü hedefine ulaşmış bir eğitim kurumu olmak en önemli gayemizdir. İl/İlçe : Kütahya / Emet Okul/Kurum Adı : Gazi Emet Anadolu Lisesi (Emet Anadolu Öğretmen Lisesi) Adres : Kaynarca Mah. Gülten Dayıoğlu Cad. Mektep Sokak No:18 43700 Emet/Kütahya Okulun Web Adresi : www.emetaol.meb.k12.tr

Okulun/Kurumun Tarihçesi ve Bugünkü Durumu: Gazi Emet Anadolu Lisesi/ Emet Anadolu Öğretmen Lisesi adıyla 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında Emet Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nin okul binasında 3. katın tahsis edilmesi ile eğitime açılmış olup Orta Öğretim Genel Müdürlüğüne bağlı bir okuldur. Kendisine ait eğitim öğretim binası, 2013 yılında tamamlandığından bu tarihe kadar eğitim öğretim faaliyetlerini Emet Anadolu İmam-Hatip Lisesi 3. katında sürdürmüştür. Okulumuz ilk mezunlarını 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle bu yıl vermiştir. Okulumuzun erkek öğrenci pansiyonu (100 öğrenci kapasiteli) mevcut olup bu yönüyle de çevre illerden gelen ve gelecek olan öğrencilere hizmet verme yeterliliğindedir. Okulumuz Kaynarca Mahallesi Gülten Dayıoğlu Cad. Mektep Sokak no: 18 EMET adresinde yer almakta olup, M.E. B 2000-7 TİP Projeye göre yapılmış 8 derslik ve 4 laboratuarın yanı sıra, ayrıca, yabancı dil, tarih-coğrafya, görsel sanatlar, müzik dersliklerine sahiptir. Okul binası hâlihazırda 2013 yılı nisan ayından itibaren İlçemiz Emet Anadolu Lisesi ile birlikte 2’şer kat olarak ortak kullanılmaktadır. Okulun/Kurumun Bina Durumu a) Binanın özellikleri (Isınma, su ve kanalizasyon): Kalorifer, Doğalgaz ile ısıtıyor, Şebeke suyu kullanılıyor, Kanalizasyon var. Binanın oturma alanı: 1339,96 metrekaredir. b) Derslik sayısı ve yeterliliği: 12 Derslik, yeterli. c) Laboratuarlar (Araç-Gereç durumları): Fizik Laboratuarı, Kimya Laboratuarı, Biyoloji Laboratuarı ve Bilgisayar Laboratuarı bulunmaktadır. Standart araç ve gereçler mevcuttur. d) Okul/Kurum kitaplığı: Okul kütüphanesi bulunmaktadır. 2317 (İki bin üç yüz on yedi) kitap mevcuttur f) Arşiv: Var j) Bahçenin alanı, ağaçlandırılması ve korunması: 5920 m2 bahçemiz var. Ağaçlandırma yapıldı. İhata duvarı var.

OKULUN BİNA DURUMU a) Binanın Özellikleri : 1340 m2 alan üzerine tek blok halinde yapılmıştır. Betonarme bina, doğalgazla ısıtılmaktadır. Elektrik, su ve kanalizasyonu mevcuttur. 1) EĞİTİM BİNASI : Okulumuza tahsis edilen 3 ve 4. katlar: 12 derslik, 1 kütüphane, 2 laboratuvar, 1 yabancı dil dersliği, 2 idareci odası, 1 memur odası, 1 rehberlik odası ve 2 kabinli 8 adet tuvalet vb. bölümlerden oluşmaktadır. 2) PANSİYON : Erkek pansiyonu Zemin+ 2 katlı 100 öğrenci barındırma kapasitelidir. Zemin kat yemekhane olarak kullanılmaktadır. b) Dershanelerin Sayısı ve Yeterliliği : 12 Derslik - Yeterli c) Laboratuarlar(Araç-Gereç Durumları) : 1 Fizik, 1 Kimya, 1 Biyoloji, Laboratuvarı (Araç- gereç yeterlidir.) Anadolu Lisesi ile müşterek kullanılmaktadır. d) Okul Kitaplığı : 2317 Kitap e) Atölye ve Özel Derslik Durumu : Yabancı dil, tarih, coğrafya derslikleri Anadolu Lisesi ile müşterek kullanılmaktadır. f) Depo, Ambar ve Arşiv : Mevcut g) Spor Salonu : Spor salonu bulunmamaktadır. h) Diğer Sosyal Faaliyetler İçin Ayrılmış Yerler : Okul bahçesinde oyun alanı yanında basketbol ve voleybol etkinlikleri için alan ayrılmıştır. ı) Bahçenin Alanı, Ağaçlandırılması ve Korunması : Bahçenin gerekli alanlarda dolgu ve düzenlenmesine müteakip Anadolu Lisesi ile birlikte ağaçlandırılması, bakım ve koruması yapılmaktadır.

Personel Ünvanları KADIN ERKEK TOPLAM Eğitim/Öğretim Kadrolu öğretmen 5 6 11 Geçici Görevli Öğretmen 3 2 5 Öğretmen Olmayıp Bu Okulda Ders Okutanlar 1 0 1 Yönetici Sayısı   0 3 3 Genel İdari Hizmetler Memur (Görevlendirme) 0 1 1 Sağlık Hizmetleri Sınıfı Hemşire 0 0 0 Yardımcı Hizmetler Sınıfı Hizmetli 0 0 0 Sürekli İşçi 0 4 4 Hizmet Alım Personeli 0 3 3 GENEL TOPLAM 9 19 28

Sınıf / Şube Kız Öğrenci Erkek Öğrenci Toplam

2013-2014 Eğitim Öğretim yılında: Başarı oranı %100 Sorumlu sınıf geçen öğrenci (yok) Ortalama ile sınıf geçen %28 Direk sınıf geçen %72 Mezun olan öğrenci sayısı 50

2013-2014 Eğitim Öğretim yılında: SINIF 9 10 11 12 Toplam Takdir 2 7 26 42 Teşekkür 19 28 18 82 Onur 6 8 31 27 35 43 52 157

2013-2014 Eğitim Öğretim yılında: Satranç yarışmalarında ilçede 1.- 2. ve 4. olan 3 öğrencimiz İl’deki yarışmaya hak kazandı. Öğrencilerimiz masa tenisi yarışmalarında ilçe birinciliği kazandı. Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen «Siyer-i Nebi» yarışmasında ilk 3 dereceyi okulumuz öğrencileri paylaştı. AB Projeleri kapsamında Erasmus + Projesi olarak «Kahvaltı Kültürüne Keşif Yolculuğu» adında bir proje başvurusu yapıldı. 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışmasına öğrencilerin katılımı sağlandı. Yarışma için alınan kitaplar kütüphaneye kazandırıldı.

2013-2014 Eğitim Öğretim yılında: ÖZÜRSÜZ DEVAMSIZLIK Sınıf Öğr. Sayısı 0 - Gün 1-5 Gün 5-10 Gün 9 A 28 1 (%4) 20 (%71) 7 (%36) 9B 30 2 (%7) 17 (%57) 11 (%25) 10A 27 10 (%37) 17 (%63) 10B 23 10 (%43) 13 (%57) 11A 17 3 (%18) 14 (%82) 11B 11 (%41) 16 (%59) 12A 24 8 (%33) 15 (%63) 12B 26 4 (%15) 22 (%85)

2013-2014 Eğitim Öğretim yılında: ÖZÜRLÜ DEVAMSIZLIK Sınıf Öğr. Sayısı 0 - Gün 1-5 Gün 5-10 Gün 9 A 28 18 (%64) 9 (%32) 1 (%4) 9B 30 22 (%73) 6 (%20) 2 (%7) 10A 27 17 (%63) 7 (%26) 3 (%11) 10B 23 18 (%78) 4 (%17) 1 (%5) 11A 17 11 (%65) 6 (%35) 11B 10 (%37) 11 (%41) 6 (%22) 12A 24 9 (%38) 11 (%46) 12B 26 4 (%15) 8 (%31) 14 (%54)

2013-2014 Eğitim Öğretim yılında: YGS 2014 LYS 2014 GİREN BARAJI AŞAN 50 YGS –LYS YERLEŞME DURUMU

16 Mart Öğretmen Okullarının Kuruluş Yıl Dönümlerini Kutladık SOSYAL ETKİNLİKLER 16 Mart Öğretmen Okullarının Kuruluş Yıl Dönümlerini Kutladık

Kitap Sergisi Düzenledik SOSYAL ETKİNLİKLER Kitap Sergisi Düzenledik

Etibora Gezi Düzenledik SOSYAL ETKİNLİKLER Etibora Gezi Düzenledik

Karbasan Köyüne Gezi Düzenledik SOSYAL ETKİNLİKLER Karbasan Köyüne Gezi Düzenledik

Eğrigöz Kalesine Gezi Düzenledik SOSYAL ETKİNLİKLER Eğrigöz Kalesine Gezi Düzenledik

Kutlu Doğum Haftasında Derece Alan Öğrencilerimiz SOSYAL ETKİNLİKLER Kutlu Doğum Haftasında Derece Alan Öğrencilerimiz

Kros Müsabakalarına Katıldık SPORTİF ETKİNLİKLER Kros Müsabakalarına Katıldık

Satranç Müsabakalarına Katıldık SPORTİF ETKİNLİKLER Satranç Müsabakalarına Katıldık

Masa Tenisi Müsabakalarına Katıldık SPORTİF ETKİNLİKLER Masa Tenisi Müsabakalarına Katıldık

Voleybol Müsabakalarına Katıldık SPORTİF ETKİNLİKLER Voleybol Müsabakalarına Katıldık

PROJELER

ERASMUS+ Projemiz değerlendirme aşamasındadır. PROJELER ERASMUS+ Projemiz değerlendirme aşamasındadır.