Üç Bela Üç belâ var bu dünyanın başında! Amerika, Kızıl Rusya, Kızıl Çin. Üçü birden fitne-fesat peşinde, Amerika, Kızıl Rusya, Kızıl Çin. Biri dünkü.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
DERSİMİZ : HAYAT BİLGİSİ KONUMUZ : YÖNÜMÜ NASIL BULUYORUM?
Advertisements

Aşk, Dostluk ve Güven... Lütfen sesli izleyiniz.
Sesinden Tanıyabilir miyiz ?
Arkadaşlarıma.
Hz. Muhammed’in Sözleri
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ (A.B.D.)
LÜTFEN slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz. Hazırlayan: yilmazgurler gmail.com Yazarı: alicanyasar gmail.com “FOTOĞRAFLAR, ERMENİ ÇETELERİNCE KATLEDİLEN.
Bismillahirrahmanirrahim
GÖZLERİN(Nazım Hikmet)
ÜMMÜHAN YAPAR ÖZEL GÜVENTAŞ LİSESİ P.D.R.
SENVURDUNDABENSENVURDUNDABEN ÖLMEDiMMİÖLMEDiMMİ Rüzgarda hasretinle ne ateşi yaktım da Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Mahpusta gün, çölde SU,
Hz. Muhammed’in Sözleri
S E N V U R D U N D A B E N Ö L M E D i İ.
DEĞERLERİMİZİ YAŞATIYORUZ, DEĞERLERİMİZİ YEŞERTİYORUZ!
Lider dediğin; Hedefleri gibi Zafer zafer benimdir diyebilenin, muvaffakiyet, muvaffak olacağım diye başlayanın ve muvaffak oldum diyebilenindir.
Cömertlikte ve yardım etmede akarsu gibi ol.
KABİR HAYATI HAKKINDA GENİŞ BİLGİLER !!
4. SINIF 1. ÜNİTE 1.5. SELAMLAŞMA
UZUN zaman önce insanlar dünya’ya ayak basmadan önce, iyi huylar ve kötü huylar ne yapacaklarını bilemez halde dolanıyorlarmış. Bir gün toplanmışlar.
BİR GÜN ANLARSIN Uykuların kaçar geceleri, bir türlü sabah olmayı bilmez. Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya, Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında.
Burcunuzun üzerine tıklayın...
Ömer Hayyam Rubailer BÖLÜM-2
Zıt Anlamlı Kelimeler Kelime(Sözcük)
GİTME VAKTİ Şiir: Emine TOKGÖZ.
BİZ TÜRKLER.
KAZA VE KADERE İMAN AHİRET GÜNÜNE İMAN RABİA DOĞAN ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAK. DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİL. EĞİTİMİ ÖĞRT.
NASREDDİN HOCA ‘ DAN FIKRALAR
Sen hangisini seçerdin?
"Neden saklambaç oynamıyoruz?"
KUTLU DOĞUM HAFTASI YASEMİN KOLSUZ /C bilgidagi.com.
Devamını okumadan önce bir dilek tutmalısın! Tuttun mu dileğini?...
Atatürk'ün Gizemleri.
MÜLAKAT (GÖRÜŞME) Ünlü kişileri çeşitli yönleriyle tanıtmak veya toplumu ilgilendiren önemli bir konuyu aydınlatmak için ünlü kişi yahut uzmanlarla.
BÜTÜN İSRAİL SEVER DOSTLARIMIZA AÇIK TEŞEKKÜRDÜR Bugüne kadar yahudi markalarımızı kullanarak, izleyerek, yiyerek,içerek alışveriş ederek, okuyarak verdiğiniz.
KAVİMLER GÖÇÜ SBEP
Orda bir köy var uzakta (mı ?) Gitmesek te (olur mu ?) Görmesek te (Bence olmaz !)... Neden mi olmaz? Gitmez ve görmezseniz neler kaçırabileceğinizi izninizle.
BOZACININ ŞAHİDİ ŞIRACI
LÜTFEN slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
PROF. ÜSTÜN DÖKMEN’in ÇOK GÜZEL BiR YORUMU "...Çocuğumuz düşüp kafasnı masaya çarpınca biz hemen masayı döveriz, "he masa ehhhh sen niye orada duruyorsun"
KONTROL İZLEYİCİDE Her şeye rağmen muhakkak bir Nur’a doğru yürümekteyiz. Bende bu imanı yaşatan kuvvet, yalnız aziz memleket ve milletim hakkındaki.
Yıldızlar uzakta, sabahlar uzakta, uzakta memleket Sen uzaktasın
İNSANIN PAYLAŞMA VE YARDIMLAŞMA İHTİYACI
Ağlamak için gözden yaş mı akmalı...¿ Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı...¿ Sevmek için güzele mi bakmalı...¿ Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi.
Vefa öyle bir şeydir ki, bin kusur bile olsa örter.
YABAN KAZLARI Yaban Kazları.
CEYHUN YILDIZ 7/C&955 KONU:VARLIKLAR ALEMİ.
GÜVEN.
KARŞILIKSIZ İYİLİK YAPMAK
ŞUBAT AYI DEĞERLER KONUSU
Kur’an’a Göre Cin ve Şeytan
Ramazan Orucu.
SeNDeN SoNRa.
FEDAKARLIK.
ATATÜRK’ÜN KİMLİĞİ.
Kötü Davranışlar Karşısında Duyarsız Kalmayalım
ABD’nin “barış”anlayışı…. Şayet “bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın” diyenlerdenseniz,bu slayttan hemen şimdi çıkın ve keyfinizi kaçırmayın.
Vefa ve samimiyet ilk prensipleriniz olmalıdır. (Konfüçyus)
Zıt Anlamlı Kelimeleri Tahmin Edelim
Kapattık kapılarımızı dostlarımıza Mesafeler koyduk araya... Not bıraksınlardı,sonra arardık, Başka zaman... Bir merhaba demek için, Girmeleri gerekti.
Kapattık kapılarımızı dostlarımıza Mesafeler koyduk araya... Bir merhaba demek için, Girmeleri gerekti sıraya... Bize çok ihtiyaçları olduğu an meşguldük.
KAVİMLER GÖÇÜ SBEP
“"Where Is The Love?" ” “ AŞK NEREDE “ SESLİDİR Black Eyed Peas.
MADANOĞLU ORTAOKULU 1.DÖNEM DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ PERFORMANS ÖDEVİ Konu:İbadet nedir?,niçin ve kim için yapılır,yaraları nelerdir sorular Öğretmen.
Yapan=Mücahitnşahin Sınıf=10/A 'Numara=2622 Konu= Kavimler göçünün sonuçları.
ÜÇ ÖĞÜT M.Fatih Derleyen ve slayt tasarım:.
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ PERFORMANS GÖREVİ KONU: GIYBET VE İFTİRA HAZIRLAYANLAR : BEYZA NUR AKKIR İREM NUR ARSLAN.
Hz. Muhammed’in Sözleri
Sunum transkripti:

Üç Bela Üç belâ var bu dünyanın başında! Amerika, Kızıl Rusya, Kızıl Çin. Üçü birden fitne-fesat peşinde, Amerika, Kızıl Rusya, Kızıl Çin. Biri dünkü velet, tarihi hiçtir. Biri "Moskof", biri "Ecüc-Mecüc"`tür Karınları tok ya, ruhları açtır. Amerika, Kızıl Rusya, Kızıl Çin.

Amerika neyin varsa sömürür, Urusya, Çin; etini de kemirir, Sonra tutar insanlıktan dem vurur, Amerika, Kızıl Rusya, Kızıl Çin. Birisinde liberaller yer-yutar, İkisinde generaller yer-yutar, Hepsinde de belli zümre "fink atar" Amerika, Kızıl Rusya, Kızıl Çin.

Kapitalizm, Komünizmi çağırır, İki sistem birbirini doğurur, Sırf poz için birbirine bağırır, Amerika, Kızıl Rusya, Kızıl Çin. Bu sistemler bol savurur yalanı, Çünkü temel ehl-i küfrün planı, İşte bunlar, bu planın yılanı, Amerika, Kızıl Rusya, Kızıl Çin. Hiç birinin aklı, fikri, görüşü, Kabul etmez bu dünya da barışı, Yaptıkları silahlanma yarışı, Amerika, Kızıl Rusya, Kızıl Çin. Hangi taşı kaldırırsan kaldır bak, Hep altından bunlar çıkar muhakkak. Ah bilseniz ne âdidir, ne alçak Amerika, Kızıl Rusya, Kızıl Çin.

Mesela; nereden şımardı "Bulgar". İşte buyur, arkasında "Moskof" var Mesela; nereden şımardı "Bulgar" ? İşte buyur, arkasında "Moskof" var. Her birisi başka yerde canavar, Amerika, Kızıl Rusya, Kızıl Çin. Vaşington`un, Moskova`nın, Pekin`in İnsanlığa hayrı yoktur tekinin, Gülseler de dostluğundan çekinin, Amerika, Kızıl Rusya, Kızıl Çin. Huylarıdır çünkü önce gülerler, Dostuz derler, insanları bölerler, Daha sonra haritadan silerler, Amerika, Kızıl Rusya, Kızıl Çin. Biri seni, biri beni tutacak, Harp çıkacak, memleketler batacak, Başka türlü nasıl silah satacak? Amerika, Kızıl Rusya, Kızıl Çin.

Hemi Uzak, hemi Orta Doğu`nun, Çektikleri hep bunlardan çoğunun Hemi Uzak, hemi Orta Doğu`nun, Çektikleri hep bunlardan çoğunun. Mucidi bunlardır "Atom çağı"`nın, Amerika, Kızıl Rusya, Kızıl Çin. İnsanlık hasretken ekmeğe, suya, Boşuna mı gidiyorlar ta... Ay`a? Oradan zulüm edecekler Dünya`ya, Amerika, Kızıl Rusya, Kızıl Çin. Üçünün de köpekleri her yerde, Huzuru, barışı sokarlar derde, Ve suyun üstüne çıkarlar birde, Amerika, Kızıl Rusya, Kızıl Çin.

Arif be, lideri hapse de girse, Bu ne büyük dâvâ imiş meğerse Arif be, lideri hapse de girse, Bu ne büyük dâvâ imiş meğerse! Görüşürüz Allah izin verirse, Amerika, Kızıl Rusya, Kızıl Çin. yakupoksas@gmail.com