İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
Advertisements

Prof.Dr.Erdal BEŞER ADÜ Tıp Fakültesi ADÜ SEM Müdürü
ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ FAALİYETLERİ yılında Erasmus Programı’na üye olarak başlangıç hibesi olan Euro alarak faaliyetlerimize.
ÖĞRETİM YILI HAZİRAN GÜNDEM MEVCUT DURUM İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM, ARAŞTIRMA İYİLEŞME ÇALIŞMALARI STRATEJİLERİMİZ.
“IP Universities” Istanbul, May 16 to 18, 2012 Albert Long Hall, BOGAZICI UNIVERSITY Institutional logo FM Ofisi – Üniversite İlişkisi Salih.
GENEL OLARAK ÜNİVERSİTE TEŞKİLATI
İTÜ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ 6.Mart.2012 Akademik Kurul.
Öğrenci Temsilcilikleri Seçimi Mühendislik Fakültesi.
BATMAN ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ 1. TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ Fakültemiz 13 Kasım 2009 tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2009/15546 sayılı.
Mersin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Stratejik Planı.
İLAHİYAT FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK GENEL KURUL.
MERSİN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK DEĞERLENDİRME ve KALİTE GELİŞTİRME TOPLANTISI NİSAN 2010.
1 İSTANBUL EKONOMİK ARAŞTIRMALAR DERNEĞİ “Hocaların Gözüyle 2012 Yılında Türkiye Ekonomisi Araştırması” Kantitatif Araştırma Özeti Ocak 2012 İstanbul.
KOÜ HUKUK FAKÜLTESİ «Adalet gücü bağımsız olmayan bir milletin, devlet halinde varlığı kabul olunmaz.»
– Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler.
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
YABANCI DİLLER YÜKSEK OKULU GÜZ DÖNEMİ FAALİYETLERİ A. Kurullar, Komisyonlar, Toplantı ve Törenler A.1. Kurullar A.2. Komisyonlar A.3. Toplantılar:
Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu 29 Aralık Şubat 2012 Prof. Dr. A. Haydar Demirel.
Hukuk Fakültesi Dekanlığı
Prof.Dr. Kırali MÜRTEZAOĞLU Mühendislik Fakültesi Dekanı
Kilis 7 Aralık Üniversitesi
Tıp Fakültesi Prof. Dr. Elif N. Özmert. Dekanlık Seçimi ( ) Dört Aday Fakülte Akademik Kurulu ( ) Öğretim elemanları, tüm asistanlar.
Madde-2) Kurumların merkez, taşra ve yurtdışı teşkilatlarında yer alan tüm birimlere ait kodların güncellenmesi işlemlerinde kurumların strateji geliştirme.
AKADEMİK YILI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ’NDE AVRUPA BİRLİĞİ HAYATBOYU ÖĞRENME VE GENÇLİK PROGRAMLARI FAALİYETLERİ.
18 Mart Yalova.  22 Mayıs 2008 tarih ve 5765 sayılı kanun ile kurulmuş olan Yalova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Öğretim.
Koordinatörler Toplantısı - 14 Mayıs 2009 Hayatboyu Öğrenme Programı-Erasmus Desteklenen Faaliyetler: Yoğun Programlar (IP) ve Diğer Proje Faaliyetleri.
YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU ARASI ÇALIŞMA RAPORU.
İletişim Fakültesi Dekanlığı Prof. Dr. Suavi AYDIN.
13 Mart 2012, Rektörlük Konferans Salonu, Boğaziçi Üniversitesi “Türkiye Üniversitelerinde Sınai Mülkiyet Hakları (SMH) Bilgisinin Yaygınlaştırılması”
T.C Hacettepe Üniversitesi DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ TOPLULUĞU
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GELİŞMELER VE FAALİYETLER ( SONRASI) Prof Dr Halit Tanju Besler ( ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı
Kamu Görevlileri Etik Kurulu
Hayat Boyu Öğrenme –LLP (Lifelong Learning Programme) ERASMUS PROGRAMI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları DEÜ Mühendislik Fakültesi 2011/2012.
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
M.Ü. Yabancı Diller Yüksekokulu.  Tablo: 7 - M.Ü. Yabancı Diller Yüksekokulu-2011 Mali Yılı Faaliyet Raporu AKADEMİK PERSONEL Kadroların Doluluk Oranına.
2008 Yılı Analitik Bütçe Sınıflandırması T.C. MALİYE BAKANLIĞI BÜTÇE ÇALIŞMALARI ARALIK 2007.
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Şubat, 2012
PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİ
İÇERİK Akademik Birimler Bazında Stratejik Plan’da Yer Alan Amaçlara Yönelik Eylemler Devlet Konservatuvarı Fakülteler Meslek Yüksekokulları Enstitüler.
İÇERİK Akademik Birimler Bazında Stratejik Plan’da Yer Alan Amaçlara Yönelik Eylemler Devlet Konservatuvarı Fakülteler Meslek Yüksekokulları Enstitüler.
İLETİŞİM FAKÜLTESİ AKADEMİK PERSONEL 1 PROFESÖR 7 YARDIMCI DOÇENT 16 ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ (ÖYP) 1 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ 3 ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ, (1 50 d) (1 DOÇENT,
2015 UYGULAMASINDA ÖNCE ( ARASI TEŞVİK DEĞERLENDİRME İÇİN) A.GEÇİCİ AKADEMİK TEŞVİK KOMİSYONU (ÜNİVERSİTE DÜZEYİNDE) B.GEÇİCİ ÖN.
BIŞKEK, EKIM FAKÜLTE HAKKINDA BILGILER Fakülte Hakkında Bilgiler / Fakülte Dekanı: Prof. Dr. Ulan Brimkulov.
2547 SK. GÖRE 38. MADDE GÖREVLENDİRİLME İŞ AKIŞ SÜRECİ
05 Kasım 2010, Muş BOLOGNA SÜRECİ ve MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ DENEYİMİ.
Görev ve Sorumluluklar PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI 1-Üniversitelere Akademik Kadro Tahsis Edilmesi YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI.
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI “Geleceğe… En İyiye…” Nisan 2016 İDARİ DEĞERLENDİRME.
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ EGİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ.
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ
İTÜ Personel Daire Başkanlığı
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI
T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI
PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
ERASMUS+ YÜKSEKÖĞRETİM HAREKETLİLİĞİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
Mevlana Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI
PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI
TOKAT SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
EĞİTİM FAKÜLTESİ Akademik Yılı Genel Kurul
ÜNİVERSİTE ORGANLARI Öğr. Gör
İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ TANITIMI
Sunum transkripti:

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı Prof.Dr. Ahmet Burçin YERELİ

Öğretim Elemanları İle İlgili Gelişmeler: 1 Adet Profesör Emekli Oldu (15.02.2012) [İktisat (Türkçe)] 1 Adet Profesör İstifa Etti (20.01.2012) (Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi) 1 Adet Doçent Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’ne Geçti (Sosyal Hizmet). 1 Adet Araştırma Görevlisi İstifa Etti (Aile ve Tüketici Bilimleri)

Öğretim Elemanları İle İlgili Gelişmeler: 1 Adet Profesör Kendi İradesiyle 13/b-4 ile Hukuk Fakültesinde Görevlendirildi (Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi) 3 Adet Profesör Kadrosunun İlan Onayı Geldi (2 Adet Aile ve Tüketici Bilimleri ve 1 Adet Sağlık İdaresi) 2 Adet Yardımcı Doçent Kadrosunun İlan Onayı Geldi (Uluslararası İlişkiler Bölümü) 2 Adet Yardımcı Doçent Kadrosu Talebimiz Reddedildi (Sosyal Hizmet ve Sağlık İdaresi)

2012 Yılında Planlanan ve Gerçekleştirilen Uygulamalar: Fakülte Öğretim Görevlisi Temsilcisi Seçimi Yapıldı. Bölümlerin Araştırma Görevlisi Temsilcileri Seçimi Yapılarak Araştırma Görevlileri Kurulu Oluşturuldu. Araştırma Görevlileri Kurulu kendi başkanını seçti. Öğretim Görevlileri Temsilcisi ile Araştırma Görevlileri Kurulu Başkanı Fakülte Kurulu ve Fakülte Yönetim Kurulu toplantılarına “Gözlemci” olarak katılmaya başladı.

2012 Yılında Planlanan ve Gerçekleştirilen Uygulamalar: 29 Aralık 2011 tarihinde Üniversite Senatosu’nda yapılan sunum fakültemizdeki her bir bölüm için ayrı ayrı günlerde ve bölümlerin akademik ve idari personeli ile öğrencilerinin davet edildiği toplantılarda kendilerine ayrıca sunuldu. Bu toplantılara katılanların 2012 yılına yönelik beklentileri ve bugüne kadarki uygulamalar hakkındaki eleştirileri kendilerine soruldu ve katkılar kayda alındı.

2012 Yılında Planlanan ve Gerçekleştirilen Uygulamalar: İşletme Bölümümüz, Artesis University College Antwerpen’in öncülüğünde başlatılan “IP Bridging the GAP” başlıklı Avrupa Birliği Projesine katıldı. Projede Belçika’dan iki ve İspanya, Finlandiya ve Avusturya’dan birer üniversite bulunmaktadır

2012 Yılında Planlanan ve Gerçekleştirilen Uygulamalar: Bölümlerin öğrenci temsilcileri ile 2012 yılı bahar dönemi faaliyet takvimi toplantısı yapıldı. Faaliyetlerde izlenecek esaslar kendilerine anlatıldı. Fakültemizin orta bahçesindeki kablosuz internet erişimi güçlendirilerek okulumuzun tamamı kapsama alanına alındı.

2012 Yılında Planlanan ve Gerçekleştirilen Uygulamalar: Fakültemizin Maliye Bölümü tarafından 2011 yılı Kasım ayı içinde Hazine Müsteşarlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği ile müştereken gerçekleştirilen “4. Yerel Yönetimlerin Mali Yönetimi Forumu”nun 2012 yılında beşincisinin düzenlenebilmesi için fakültemize teklifte bulunuldu. Ekonomi Bakanlığı ile Rektörlüğümüz arasında söz konusu işbirliğine ilişkin protokol imzalandı.

2012 Yılında Planlanan ve Gerçekleştirilen Uygulamalar: Fakültemizin İngilizce eğitim yapan İktisat Bölümü bünyesinde yürütülen SUNY Programı için kayıtlı öğrencilerden alınan öğrenim ücretleri Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı bünyesinde açılan bir Özel Hesaba aktarıldı. Fakültemizin –A- Blok girişi temizlenerek komple boyatıldı.

TEŞEKKÜRLER…