HASRETİM SANA ....

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bu gece en hüzünlü dizeleri yazabilirim
Advertisements

Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
BEBEK Bir bebek gibi şımartsam seni Ellerimle beslesem Yıkasam
Çokk güzelll....
Kokun hasretimin özlemin ızdırabı gibi sardı
AŞK YARASI SESLİDİR.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Benim biricik Canım Babacığım
Ilk göz ağrım.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
Ben Seni Sevdim Mi. Ben seni sevdim mi
Gönül gözüyle baksan göreceksin şaşırma
Ben ZİYA LEVENT TOPÇUOĞLU.
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
Kar ve Hüzün Ahmet Ünal ÇAM.
ANıLaRıM.
Türkiyenin en büyük mail grubu
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Yıktın Mavi Hayallerimi
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
Seni anarım sevdayla Seni düşünürüm ürpermeyle Çok mısra dökülür dudaklarımdan Çok şiir geçer yüreğimden.
Korkmuyorum Seni Sevmekten
Tlg
C A N I M Y A N I Y O R. Dağhan H O S T A ŞİİR Slayt Edebiyatcim.com
AŞKLaRıM.
SENI SEVIYORUM HATICEM
BENİ UNUTMA.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
Hülya Büyüköner Cansıla
Seni Seviyorum.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
&&&& Eyy Gönül &&&&.
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Zaman geçiyor her geçen zaman bendeki seni daha çok çoğaltıyor
Seni seviyorum, Çünkü, Her sabah kalktigimda
MELEK GİBİ ( ŞİİRİ ) Melek oldum rüyamda, İpekten kanatlar taktım.
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
Bak ışıklar yandı O küskün kasabanın Yorgun kaldırımlarına Kederlerini gömdü Şehrin asri mezarlığına Başucuna isimsiz bir kazık Ayağında kıvılcımdan serviler.
Sayfa no yok Cilt no yok Hane no yok
Yaşa aşkını Yaşa aşkını ondan Ne kadar kaçarsan kaç Nafile Aşk gelip Aşk gelip Yerleşir yüreğine Yerleşir yüreğine.
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
VAR MI ÖTESİ…? VAR MI ÖTESİ…? Yoktu ki ötesi seni seviyordum Sevda diye yüreğimde seni doğurmuştum Sevdamı büyütmeye dair hayaller kurmuştum Seninle.
Uzaklara Apansız Bil ki sesleniyorum
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
MEÇHUL54 SELAMLAR.
GiTTiĞiN YeR.
BEN SENİ SEVDİM Mİ? BEN SENİ SEVDİM Mİ?SEVDİM, KİME NE TUTTUM,TA İÇİME OTURTTUM SENİ ALDIM,OKŞADIM SAÇLARINI,ÖPTÜM İÇTİM YUDUM YUDUM GÜZELLİĞİNİ.
DOST DOSTUN   Dost, dostun sözlerinden değil, gözlerinden anlamalı susuzluğunu, açlığını-tokluğunu, varlığını-yokluğunu, derdini-sevincini…. Dost, dostun.
Biz Türküyüz, Türküyü söyleyende biz Türküler bizi,biz kendimizi anlatırız.Bizi tanımadan anlamaz Kimse söylediklerimizden, Hatta birde “ GÜZEL “ derler.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
GÖNÜLLE SOHBET Elime değmemişse bir kere eli, Adım dememişse sus ise dili. Kaçırıp aklımı eylerdim deli, Ben senin yerinde olaydım gönül...
SEVDALILARIN.
SeNDeN SoNRa.
Seni Sevdiğimi Söyleyeceğim Sen bilmiyorsun Bugün ben, Bende olan seni anlatacağım sana! Bazen sevgiyle Bazen acıyla harmanlayacağım sözcüklerimi Ama.
Gitme Hazan Altun Gitme..... A ş kımın baharında kı ş olurmu? Hayallerimiz hiç,kabus olurmu? Zaman akmadan sabit dururmu? Boynum omzuma e.
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
Yaşantımız kara kışa dönmüşken Yeşile hasret ömür çürütürken Gel bahardan bir gün Bahçeden bir gül çalalım.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
ŞİMDİ EN AÇIK RENGİNDE GÖZLERİN
Müzik Ağrı Dağı Efsanesi Dost, dostun sözlerinden değil, gözlerinden anlamalı susuzluğunu, açlığını-tokluğunu, varlığını-yokluğunu, derdini-sevincini….
FOTOĞRAF: MR.CAN AKIN Bugün İstanbul’da hayat bir başka Sevgililer, aşıklar kıskandıramıyor beni! Sevmiyor deniz, görmüyor gökyüzü, Beni ve sevdiğimi.
“CAN” CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Sunum transkripti:

HASRETİM SANA ...

GÖZLERİM BİR YUDUM UYKUYA HASRET, ÖMRÜM BİR YUDUM NEFESİNE, YÜREĞİM BİR YUDUM SEVGİNE, ELİM ELLERİNE, BAŞIM DİZLERİNE, AYAKLARIM YOLUNA HASRET, HASRETİMSİN SEVDİĞİM, BÜTÜN HASRETLERİM ASLINDA SEN. SENSİZ GEÇEN GECELERDE UYUMAYI UNUTTURDU HASRETİN BANA GÖZÜMDEN KAYAN YILDIZLARIN ARDINDAN ,

EN BÜYÜK DOSTUM OLUR KALEMİM VE KAĞITLAR, ŞİİR DİZELERİ ÇIKAR İKİ DUDAĞIMIN ARASINDAN, ŞİİRİN BAŞINDA SEN, ORTASINDA SEN, SONUNDA YİNE SEN, SEVGİLİYE DUYULAN HASRETİ ANLATIR ASLINDA YAZILANLAR. YİNE BÖYLE BİR GECEDE KALEMİM VE KAĞIDIM ELİMDE, NE KADAR ANLARSIN SEVDİĞİM O DA SENİN YÜREĞİNDE. HERGÜN AYRI BİR HÜZÜN ÇÖKER YÜREĞİME, HERGÜN AYRI BİR YERİ KANAR YÜREĞİMİN, ZORMUYDU BE..! BU KADAR ZORMUYDU.. ANLAMAK, ANLAMAYA ÇALIŞMAK YÜREĞİMİ,

BENDEKİ O SONSUZ SEVGİNİ. HAYELLERİMDE SEN, DÜŞLERİMDE SEN, RÜYALARIMDA SEN, ÖMRÜMÜN GERİ KALANI SEN, SEN, SEN, BEN BENİ YİTİRMİŞİM BE SEVDİĞİM BEN HEP SEN….

YÜREĞİMDE COŞAN SEVDA ÇAĞLIYANIYLA YAZIYORUM YİNE SANA HANİ O ÇOK SEVDİĞİN YILDIZLAR VARDI YA, BU GECEDE GÖZÜMDEN KAYDILAR. O YILDIZLARI TOPLA O YILDIZLARI YOPLA AVUCUNDA SEVDİĞİM, GÜLÜŞ OLARAK GETİR BANA, KİMBİLİR SEVDİĞİM..

GÖZÜMDEN KAYAN YILDIZLAR BELKİ SON NOKTAYI KOYAR, KİMBİLİR SEVDİĞİM, BELKİ ALDIĞIM SON NEFESTİR BU, KİMBİLİR SEVDİĞİM, SENSİZ GEÇİRDİĞİM SON GECEMDİR BU.. KİMBİLİR SEVDİĞİM, BELKİ YAZILAN SON ŞİİRDİR BU SEVGİLİYE, KİMBİLİR SEVDİĞİM, BELKİ SON SESLENİŞİM, SON HAYKIRIŞIMDIR BU SANA KİMBİLİR SEVDİĞİM, BELKİ BU SONDUR, KİMBİLİR SEVDİĞİM HASRETİN SONUM OLUR….

DİLEK KADIOĞLU