 HEKAP - VİZYON.  Hatay’da eğitimin mevcut durumunu resmi verilere göre ortaya koyduktan sonra; 1. Öğretmen 2. Öğrenci 3. Veli 4. Yönetici 5. Müfettiş.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
………………. İLKÖĞRETİM OKULU
Advertisements

8. SINIF 3. ÜNİTE BİLGİ YARIŞMASI
el ma 1Erdoğan ÖZTÜRK ma ma 2 Em re 3 E ren 4.
ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI
NOKTA, DOĞRU, DOĞRU PARÇASI, IŞIN, DÜZLEMDEKİ DOĞRULAR
ASELSAN- TOKİ YAPRACIK KONUTLARI KOORDİNASYON KURULU
Yrd. Doç. Dr. Mustafa Akkol
2014 YILINDA BAŞLAYAN YATIRIMLARIMIZ
Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği Faaliyet Sunumu
MEB Öğrenci Davranışlarının Değerlendirilmesi Yönetmeliği
hotmail.com Hazırlayan : Ta r ı k BİR Kadın Nasıl Mutlu Edilir? Çok Zor Değil. BİR Erkek, BİR Kadını Mutlu Etmesi İÇİN Yalnızca Şunlar Olmak.
1-2-3 Şubat 2012 tarihinde Bingöl Merkez İlköğretim Okulu Öğretmenlerine ‘Okullarda Afet Bilincini Oluşturma’ konulu eğitim semineri düzenlenmiştir.
BTO310:Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Kitap Toplama Projesi
ALIŞVERİŞ ALIŞKANLIKLARI ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI Haziran 2001.
SANAYİDE ENERJİ TASARRUFU ve VERİMLİLİK
TC ÇAVDARHİSAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2011 – 2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ.
İlçemizde tüm okullarda ödül yönergesi Eğitim – Öğretim yılında uygulanmaya başlanmıştır.Tüm okullar her iki dönemde de ziyaret edilerek önce.
Uygulamalı Örneklem Seçimi
Verimli Ders Çalışma Teknikleri.
PNÖMATİK TEMEL SEVİYE TP101 UYGULAMALAR.
ORHAN EREN İLKOKULU 1-A.
ÖRNEKLEM VE ÖRNEKLEME Dr.A.Tevfik SÜNTER.
ARALARINDA ASAL SAYILAR
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 18 Temmuz 2013.
Gün Kitabın Adı ve Yazarı Okuduğu sayfa sayısı
ESKİŞEHİR TAPU VE KADASTRO XVII.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
Problem Çözme Ve Problem Çözme Stratejileri Ödevi Cihan GÖÇ
Matematik 2 Örüntü Alıştırmaları.
1.HAFTA HAFTA HAFTA HAFTA HAFTA HAFTA HAFTA HAFTA
22 Eylül 2006 TBB BANKACILIK ALT ÇALIŞMA GRUBU Nurhan Aydoğdu
TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU İzmir Bölge Müdürlüğü 1/25.
SİNOP AYANCIK İMAM HATİP LİSESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
Uygulamalı Örneklem Seçimi
PROTOKOL.
Tam sayılarda bölme ve çarpma işlemi
İKS İLE İLGİLİ YASAL DÜZENLEMELER ROL VE SORUMLULUKLAR
DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ VI. LİSELERARASI MATEMATİK YARIŞMASI
TEST – 1.
12 Yıllık Zorunlu Eğitime Yönelik Uygulamalar
T. C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü SAYI :B. 08. PGM
HABTEKUS' HABTEKUS'08 3.
Hacettepe Üniversitesi Hacettepe Sanat Müzesi
Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek Projesi Dereceye Giren Öğrencilerimiz
Ek-2 Örnekler.
İKİNCİ DERECEDEN FONKSİYONLAR ve GRAFİKLER
Diferansiyel Denklemler
PERFORMANS PROGRAMI HAZIRLIK SÜRECİ Nisan, Yeni Kamu Yönetimi Anlayışı Üzerine Genel Bir Değerlendirme Ana Hatlarıyla Performans Programı Performans.
Bankacılık sektörü 2010 yılının ilk yarısındaki gelişmeler “Temmuz 2010”
OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI
1-1-2 Türkiye genelinde Acil Sağlık Hizmetlerine erişim numaraları ile yapılmaktadır. Ambulans içinde Doktor,Hemşire,Sağlık Memuru,AABT,ATT, Şoför.
1 (2009 OCAK-ARALIK) TAHAKKUK ARTIŞ ORANLARI. 2 VERGİ GELİRLERİ TOPLAMIDA TAHAKKUK ARTIŞ ORANLARI ( OCAK-ARLIK/2009 )
Çocuklar,sayılar arasındaki İlişkiyi fark ettiniz mi?
İSMİN HALLERİ.
Toplama Yapalım Hikmet Sırma 1-A sınıfı.
RASYONEL SAYILARLA TOPLAMA ve ÇIKARMA İŞLEMLERİ
SAYILAR NUMBERS. SAYILAR 77 55 66 99 11 33 88.
KONYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 28 – 29 KASIM 2013 TARİHİNDE YAPILACAK TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ.
HAFTA HAFTA HAFTA HAFTA HAFTA HAFTA HAFTA HAFTA.
1.HAFTA Pazar 2.HAFTA Pazar 3.HAFTA Pazar 4.HAFTA Çarşamba 5.HAFTA Pazar 6.HAFTA Pazar.
ÖĞRETMEN ÇALIŞMA(EĞİTİM) SAATLERİ DEVAM TAKİP DOSYASI
1.HAFTA 26 Ağustos 2009 ÇARŞAMBA 2.HAFTA 01 EYLÜL 2009 SALI 3.HAFTA 09 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 4.HAFTA 15 EYLÜL 2009 SALI 5.HAFTA 23 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 6.HAFTA.
1.HAFTA 26 Ağustos 2009 ÇARŞAMBA 2.HAFTA 01 EYLÜL 2009 SALI 3.HAFTA 09 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 4.HAFTA 15 EYLÜL 2009 SALI 5.HAFTA 23 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 6.HAFTA.
CEBİRSEL İFADELERİ ÇARPANLARINA AYIRMA
Yard. Doç. Dr. Mustafa Akkol
ÖĞR. GRV. Ş.ENGIN ŞAHİN BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ.
Diferansiyel Denklemler
OKUL ÖNCESİNİ YAYGINLAŞTIRMA
T.C. SAİMBEYLİ KAYMAKAMLIĞI İl ç e Milli Eğitim M ü d ü rl ü ğ ü 2016 BRİFİNG DOSYASI.
Sunum transkripti:

 HEKAP - VİZYON

 Hatay’da eğitimin mevcut durumunu resmi verilere göre ortaya koyduktan sonra; 1. Öğretmen 2. Öğrenci 3. Veli 4. Yönetici 5. Müfettiş 6. Sivil Toplum Kuruluşları 7. Özel öğretim kurumları 8. Yerel Yöneticiler

 Görüşlerine göre eğitimde yaşanan problemler ve çözüm yolları ortaya konacak, bu problemlerle doğrudan ilgili olan ve çözümünde rolü olabilecek taraflar bilgilendirilerek inisiyatif almaları ve harekete geçmeleri sağlanacaktır.

 Birinci Aşama: ilin eğitim fotoğrafı çekilecektir. Bunun için remi kayıtlar ve veriler incelenerek ilin eğitimle ilgili mevcut durumu ortaya konulacaktır.  İkinci aşama: İl bölgelere ayrılarak yukarıda belirtilen hedef kitleler üzerinde mevcut durum, sorunlar, güçlü ve zayıf yönler ile çözüm önerileri tespit edilmeye çalışılacaktır.  Üçüncü aşama: tespit edilen mevcut durum ve sorunlarla ilgili il genelinde ilgili taraflar ve kurumlarla toplantılar yapılarak yapılacak çalışmalar için harekete geçmeleri sağlanmaya çalışılacaktır.

 Verilerin toplanması için il genelinde bölgeler belirlenmiştir ve her bölgeden yukarıdaki grupları temsil eden hedef kitleler için örneklemler seçilmiştir. 1. Altınözü 2. Belen 3. Dörtyol 4. Erzin 5. Hassa 6. Kırıkhan 7. Kumlu 8. Reyhanlı 9. Samandağ 10. Yayladağ 11. İskenderun İskenderun İskenderun İskenderun Antakya Antakya Antakya Antakya 4

1. Yayladağı : Kumlu : Hassa: Belen : Altınözü : Dörtyol : (iki oturum) 7. Erzin : Kırıkhan: (iki oturum) 9. Samandağ : (iki oturum) 10. Reyhanlı : (iki oturum) 11. İskenderun: (Dört oturum) 12. Merkez : (dört oturum)

 tarihinde Yayladağ ilçesinde bir okulda eğitim tatil edilecek.  8 ayrı gruptan belirlenen çalışma grupları ilçe merkezinde toplanacak  Her gruptan sorumlu olan 1 akademisyen ve bir uzman eşliğinde gün boyu toplam 4 oturumda swot analizi yöntemiyle veriler toplanacak  Bu uygulama haftada bir gün olmak üzere çalışma planına göre bütün ilçelerde yapılacak  Bu sırada ilde bir akademisyen il ile ilgili sayısal verileri toplamak ve tasnif etmek için çalışacak  Her ilçede toplam 50 anaokulu ve ilkokul öğretmenine ve 50 veliye farklı konularda eğitim verilecektir (Çocuk sağlığı ve gelişimi ve yetişkin eğitimi).

1. Eğitim – Öğretime 2. Yönetim 3. Öğretmenler 4. Öğrenciler 5. Veliler 6. Araç – gereç 7. Ulaşım 8. Fiziki imkânlar 9. Müfredat 10. Disiplin 11. Sınıf mevcudu 12. Sosyal faaliyetler 13. Kılık-kıyafet 14. Rehberlik hizmetleri 15. Güvenlik 16. Atamalar 17. Dershaneler 18. Temizlik hizmetleri

1. Doç. Dr. İbrahim BİLGİN 2. Doç. Dr. Cengiz TÜYSÜZ 3. Doç. Dr. Erdal TATAR 4. Yrd. Doç. Dr. Bayram ÖZER 5. Yrd. Doç. Dr. Ahmet BALCI 6. Yrd. Doç. Dr. Ayşegül Şükran ÖZ 7. Yrd. Doç. Dr. Sibel GÜZEL YÜCE 8. Öğrt. Gör. Recep KAHRAMANOĞLU 9. Yrd. Doç. Dr. İbrahim ŞİLFELER (Çocuk Doktoru)

SıraOkul isimleriÖğrenciÖğretmenVeliYöneticiYerel Yönet 1ATATÜRK ORTAOKULU KARAKÖSE ORTAOKULU2221 3KIŞLAK ALİ VE SABRİYE BİŞKİN ORTAOKULU2221 4SEBENOBA ORTAOKULU2221 5ŞEHİT İBRAHİM BALLI ORTAOKULU2221 6YATILI BÖLGE ORTAOKULU3331 7YEDİTEPE ORTAOKULU YENİCE ÇERÇİ HACI ALİ ALKAN ORTAOKULU2221 9AŞAĞIPULLUYAZI İLKOKULU AYDINBAHÇE İLKOKULU AYIŞIĞI İLKOKULU ÇAKI İLKOKULU GÖZLÜCE İLKOKULU GÜVEÇÇİ İLKOKULU HİSARCIK İLKOKULU KARAKÖSE İLKOKULU KIŞLAK ALİ VE SABRİYE BİŞKİN İLKOKULU MEHMET AKİF İLKOKULU SEBENOBA İLKOKULU ŞAKŞAK İLKOKULU ŞEHİT İBRAHİM BALLI İLKOKULU ULUYOL İLKOKULU YAVUZ SELİM İLKOKULU YAYIKDAMLAR İLKOKULU YEDİTEPE İLKOKULU YENİCE ÇERÇİ HACI ALİ ALKAN İLKOKULU YEŞİLTEPE İLKOKULU KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ YAYLADAĞI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ YAYLADAĞI LİSESİ YAYLADAĞI ANAOKULU ÖZEL SEVGİ VE KARDEŞLİK ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ ÖZEL TEK UMUDUM ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ-221 TOPLAM