Seni seviyorum, Çünkü, Her sabah kalktigimda

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
 BEKLENTiSiZ SEVMEYi DENEDiNiZ Mi?
Advertisements

Cümlede , fiillerin anlamını etkileyen kelimelere ne ad verilir?
5 EKİM Bu gün var edildim, buradayım, varım. Müthiş bir
SON NEFESİME KADAR SEN…
Bir süre önce, başka bir kadınla çıkmaya başladım ve bu aslında
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Kırk Satır.. Ziya Levent Topçuoğlu.
Tanrı, melek ve bebek:.
Hissedebiliyorum... lüzümsuz konuşmalara gebe bu gece, hissedebiliyorum, kıracaksın beni yine, biliyorum ama istiyorum. sıradanlıktan geçiyorum, sıradışılık.
BİZİM GEZEGENİMİZ Aralarındaki benzerlik ve farklılıklara rağmen bütün insanlar aynı gezegeni paylaşırlar ve iyi bir dünyada yaşamak için her bireyin üzerine.
Ilk göz ağrım.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
Yeniden doğuş Bir dosta…..
BUGÜN BEN İ M GÜNÜM. YEMEK YEMEGİ ÇOK SEVİYORUM ÇÜNKÜ BENİM BÜYÜMEM İÇİN EN DOĞAL HAKKIM.
BİR YETİŞKİNİN BİR ÇOCUĞA SÖYLEDİĞİ EN GÜZEL 30 SÖZ
Present activities ● Questions
Ben ZİYA LEVENT TOPÇUOĞLU.
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
BİR KIZIM OLSAYDI ADI ZEYNEP.
Papatya.... Papatya... Tutku, aşk ve sevgi ( anonim )
 Merhaba Öğretmenler,  O hiç bitmek tükenmek bilmeyecek merhabalardan bir tanesi daha...  Hatırlarmısın öğretmenim gittiğin günü?Hani okulun yanındaki.
FEN VE TEKNOLOJİ VÜCUDUMUZ BİLMECESİNİ ÇÖZELİM TEKRAR.
Korkmuyorum Seni Sevmekten
C A N I M Y A N I Y O R. Dağhan H O S T A ŞİİR Slayt Edebiyatcim.com
AŞKLaRıM.
SENI SEVIYORUM HATICEM
KALANIN ARDINDAN (sesli) Hep birlikteydik, masmaviydi hava; ne çok seviyordu herkes birbirini. Gitara yeni başlamıştım; çalacaktım ama utanıyordum.
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
BENİ UNUTMA.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
BABALAR VE KIZLARI.
İşte bu TUTKU... Bir papatya tarlası düşün... İlkbahar ayı...
ANNECİĞİM.
Şiddetle itiraz ettim: "Ama ben seni seviyorum!!!"
Anılar aşklar Soluyor dünya gözümde Hiç umut kalmadı içimde
Kuyruğunu kıskanan uçurtma
ZIT ANLAMLI KELİMELER.
KANDIRILABİLİRİM.
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
MELEK GİBİ ( ŞİİRİ ) Melek oldum rüyamda, İpekten kanatlar taktım.
  Emine Tokgöz Gidiyorum şiir : emine tokgöz.
Üşüyorum Üşüyorum inat inat Sen
HASRETİM SANA ....
1. Aşağıdaki altı çizili sözcüklerden hangisi soyut değildir
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
SENI SEVDIM BEN BIR TEK SEYI UNUTMA
Bir bedende atan kalp gibiydik!
ses düğmesi açık olmalıdır ŞAİR Ödü patlıyordu ama sormalıydı, karnı acıkmıştı ve karısı kendini odaya kilitlemiş, aşk şiirleri yazıyordu. Usulca tıklattı.
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
GiTTiĞiN YeR.
Biz Türküyüz, Türküyü söyleyende biz Türküler bizi,biz kendimizi anlatırız.Bizi tanımadan anlamaz Kimse söylediklerimizden, Hatta birde “ GÜZEL “ derler.
Gece gökyüzünü incelediniz mi? Neler gördünüz?
ZORUMA GİDİYOR.
BİR AŞK HİKAYESİ Bizimkisi bir aşk hikayesi
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
Anne Aslan ve Yavruları
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
ŞİMDİ EN AÇIK RENGİNDE GÖZLERİN
NEFSİNİ BİLEN RABBİNİ BİLİR
Türk Kadınlar Birliği ülkemizde her yıl çocukları için büyük fedakarlığa katla­nan annelerden birini yılın annesi seçer. Yılın annesinin kişiliğinde tüm.
Raßi$h-CéM meLeğinden biricik kocasıNa…. oNsuz bir hiç oLduğum insan! Bugün en mutlu günüm.. Seninle ‘kocamla’ beraber geçirdiğim ilk doğum günüm eminim.
Tel: işte gidiyorum İşte gidiyorum... Karşılıksız bir aşka kurban ettim ömrümü! İşte gidiyorum, Toprak alsın benim de bu hazin öykümü...
“CAN” CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
ZIT ANLAMLI KELİMELER.
Sunum transkripti:

Seni seviyorum, Çünkü, Her sabah kalktigimda Yasamak icin tek neden,sen varsin Fakat seni sevmek icin binlerce nedenim var.

Seni seviyorum, Çünkü, Bu soğuk günde icimi ısitan bir esinti gibisin. Hafiften esiyorsun, Iliklerime isleyerek. Sonra da kaybolup gidiyorsun, Daha nereden geldigini anlayamadan.

Seni seviyorum, Çünkü, Bu siyah beyaz dünyada tek renk sensin, Bir ressamin fircasindan cikmis gibi Ama alalade bir renk degil, Gökkusağının her tonunu gölgede bırakan bir renk.

Seni seviyorum, Çünkü, Seni sevmekten baska bir sey gelmiyor icimden. O kadar dogalki bu duygu Ruhumun derinliklerinde, Sanki dogdugumdan beri var. Sadece ortaya cikmak icin seni bekliyordu.

Seni seviyorum, Çünkü, Sensiz bir yasami artik dusunemiyorum. Sensiz bu kuru dunyada yasamaktansa, Olumun soguk nefesini opmeyi Bir daha hic seni gormemektense Hayata arkami donmeyi tercih ederim.

Seni seviyorum, Çünkü, Ne zaman bir ask siiri duysam, Misralardan sen akiyorsun. Ne zaman eski bir sarki gelse kulagima, Gitar telleri arasindan suzulen notalar, Seni getiriyor bana.

Seni seviyorum, Çünkü, Sen hep benimlesin. Gozumu kapatmam yeterli seni gormem icin. Tatli narin tenini...

Seni seviyorum, Çünkü, Gozlerinin icindeki binlerce yildiz, Gecenin karanligini delip geciyor. Bana bakaraken kendimi yildizlara tepeden bakiyor gibi hissediyorum.

Seni seviyorum, Çünkü, Benligim sana ait. Sen onu burusturup cope de atabilirsin, Kalbine yakin bir yere de koyabilirsin. Tanrim! O kalbine yakin sicak yerde olmak istiyorum.

Seni seviyorum, Çünkü, Sen sensin. Ama sen beni Ben oldugum icin seviyor musun? Onu kim bilir Seni seviyorum Çünkü, Seni sevmeyi seviyorum. Seni koklamayi seviyorum. Sana dokunmayi seviyorum.

Seni seviyorum, Çünkü, Icimde bir umut var. Bu siiri belki basucuna koyarsin. Kimbilir belki yanina da kirmizi bir gul... Seni seviyorum, Çünkü, Tanri cicekleri yaratirken Seni de onlarla beraber yaratmis Papatyadan guzel, Zambaktan asil, Manolyadan tatli, Gulden daha guzel kokulu.

Seni seviyorum, Çünkü, Guzelligine melekler imreniyorlar. Dunyada ise, Olumluler arasinda Galiba bir tek benim gibi bir iki sansli Onu farkedebiliyor. Seni seviyorum, Çünkü, Olene kadar Yokolana kadar Seninle olsam, Bu herhalde bir ceza gibi gelir, Daha cok senle olamadigim icin.

Seni seviyorum, Çünkü, Senin tarafindan sevilme fikri bile Bir insani hayati boyunca mutlu edebilecek kadar guzel ve asil. Seni seviyorum, Çünkü, Seni anlatmak icin misralar yetmiyor. Dusunuyorum bir yaz gecesi bunu yazarken, Acaba kac sair senin guzelligini anlatmak icin Binlerce misra yazdi.

Seni seviyorum, Çünkü, Senin gulumsemen gunesin dogusu gibi, Insana herseyi unutturuyor, Sadece seyredip tadina varma hissi uyandiriyor Seni seviyorum, Çünkü, Bu kadar nedenden sonra bile Seni ne kadar sevdigimi anlatamadim...

Seni seviyorum Tatlım