Facebook Uygulamalarını Gelir Modeline Dönüştürmek Monetizing Facebook Applications.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SOSYAL MEDYADA KPI’LAR ve AYLIK ANALİZ RAPORU HAZIRLAMA
Advertisements

Google Görüntülü Ağ’da Video Reklamları
Pazarlamanızı sosyalleştirin.Bir + ekleyin Pazarlama faaliyetlerinizi Google’ın sosyal ağına dahil etmek için bir + ekleyin.
Performans, etkinlik, erişim ve fiyat önemli ise...
FAİZ HESAPLARI ÖMER ASKERDEN PİRİ MEHMET PAŞA ORTAOKULU
Gerekli olduğunda insanlara ulaşın Yer Uzantıları Potansiyel müşterilere, Yer Uzantıları ile önemli anlarda ulaşın.
Akıllı Şebekelerde İletişim Teknolojileri
.com İletişimde Kökten Çözüm...
Serkan UĞUR Business Sunumu 2. Kısım Paranız nasıl geri döner?
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
13 Mart 2009 itibarıyla Facebook'un yeni arayüzü tüm hesaplarda kullanılmaya başlamıştır. Ancak bu arayüz, kullanıcılar arasında ikilik yaratmıştır.
Maliyet, Hacim, Kar Analizi
2009. Logaritma 2009 Logaritma 2002’de internet reklam satış şirketi olarak Ekin İlyasoğlu ve Fatih Muslu ortaklığı ile kuruldu. Ortaklar eğitimleri ile.
Mega Holdings İş Sunumu Yaşam Değiştiren Organizasyon
Sosyal Medya.
1513 Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB)
MALİYET MUHASEBESİ İBRAHİM HOCAOĞLU.
M2M ve Yakınsama’nın Pazara Dolaylı Etkileri Öner Tekin, Operatörler ve Kurumlar Teknoloji Lideri Bilişim’12, 12 Eylül 2012.
Mesleki Eğitim Girişimleri Programı
Girişimci: Candan İŞVEREN
Aylık Sosyal Medya Faaliyet Raporu Ekim Genel İstatistikler Notlar: Toplam erişim, beğenenler ve hakkımızda konuşulanları görmekteyiz.. Aylık Sosyal.
ÖNERMELER KÜMELER Matematik Programınd​a 9. sınıftaki değişiklik​ler
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Ticari Yaşamda İş Ahlakı ve Etiklik Anlayışı
Türkiye / Bölüm II Her alışverişte para kazanın..
%50 Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Tanıtım Desteği Yurtdışı Tanıtım Desteği.
29 Eylül 2005 TBB EKONOMİ ÇALIŞMA GRUBU. Türk Bankacılık Sistemi-Haziran Genel Bilgiler 2. Bilanço Gelişmeleri 3. Türkiye ve AB 4. İllere Göre.
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
HAKKIMIZDA. İstatistiki Veriler Özgeçmiş Sayısı: Kurumsal Üye Sayısı: Günlük Tekil Ziyaretçi Sayısı: Aylık Tekil Ziyaretçi Sayısı:
Görüntülü Reklam Kampanyası Optimize Edici
Yandex Reklamları.
Squash Federasyonu Sponsorluk Teklifi Squash Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
GİRİŞİMCİ SUNUMU.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Engelliler Okulunda Badminton Eğitimi ve Engelliler Türkiye Şampiyonası yapılması. İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU İzmir Bölge Müdürlüğü 1/25.
Dijital Pazarlama İletişimi Semineri 15 Haziran 2013.
1 ÜNİVERSİTE – SANAYİ İŞBİRLİĞİNDE KOSGEB DESTEKLERİ (Serhan EKER – 2008 Aralık)
yaptınız mı gerekeni Bir çocuk ölünce boğmacadan ya da kızamıktan
AĞ GÜNLÜKLERİNİN KURUMSAL DÜZEYDE KULLANILMASI Prof. Dr. Mehmet KESİM Öğr. Gör. Erdem ERDOĞDU.
BEBEK ŞİRKETİ çözüm. 1.Her mamulün birim başına kâra yaptığı katkı Değişken maliyetler Mamul S.F. D.HM D.İşç. GÜM Toplam Birim başına katkı Ayşe 5,20.
iPara Üyeliksiz Ödeme Altyapısı
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi “Badminton Federasyonu Ana Sponsorluk” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Badminton.
TÜRKİYE ORGANİZE PERAKENDE SEKTÖRÜ. TÜRKİYE’DE PERAKENDE  ENERJİ, EĞİTİM VE SAĞLIKTAN SONRA DÖRDÜNCÜ BÜYÜK SEKTÖR  2006 YILI TOPLAM CİROSU MİLYAR.
REIDIN.com-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeks Sonuçları
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi “ 81 ilde 1500 Spor Salonlu Okulda Sponsor’un adı ile Badminton Spor Okulları” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
Çalışma Sermayesi Yönetimi

FİNANS DIŞI ALANLARDA ÇALIŞANLAR İÇİN
Prof.Dr. İbrahim LAZOL DAÜ-2012
Facebook Uygulamalarında Reklam MÜZİKOLİK & BENCE.
McGraw-Hill/Irwin Copyright © 2012 by The McGraw-Hill Companies, Inc. All rights reserved. 5. BÖLÜM Hisse Senetlerinin Değerlendirilmesi.
Beklenen Getirinin ve Riskin Ölçülmesi
MONOGRAFİ 5:Getiri Ltd. Şir.’nin Haziran 2005 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız
Türkiye’de Akıllı Yatırımlar
Facebook.com/HotMobilePress Twitter.com/HotMobilePress :: EYLÜL 2012 :: MOBİL TEKNOLOJİLERE ODAKLI İLK ve TEK TÜRKÇE ONLINE YAYIN.
Çalışma Sermayesi Finansmanı
KOSGEB’TEN VERİLECEK OLAN YENİ DESTEKLER. GERİ ÖDEMESİZ VERİLİYOR Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGB) bugüne kadar.
İşletme Doktora Programı Bilgi Teknolojileri ve Yönetim (IYO 713)
İnteraktif Medya Dünü Bugünü Yarını Uğur Şeker / Dijital Büro İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi 'Mobile Marketing Conference'
RAKAMLARLA YENİBİRİS.COM:
ONLINE MEDYA TAKİBİ “FIRSATLAR”. Online Medya Takibi DİNLE -> KATIL -> ÜRET.
Pazarlama Araştırması bölümünü öğrenme amaçlarımız: Pazarlama araştırmasının; pazarlama, pazarlama kavramı ve pazarlama stratejisiyle ilişkisini.
1 GİRİŞİMCİ SUNUM TASLAĞI. 1. İletişim Formu 2. Şirket Hakkında Bilgi 3. Genel Bilgi 4. Sektör ve Pazar Hakkında 5. Teknoloji ve Patent Hakkında 6. Rakip.
Çok Kanallı Dijital Pazarlama
G4SecureTRuck.
E - MIY. E - MIY Ülkemizden Veriler… ….. internete erişimi olan insan …..facebook kullanıcısı Haftalık 21,5 saat……internette geçirilen.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Kral şakirrrrrrrr Reklam remziiiiiiiiiiiiiiiiiiii Berat başkan oleyyyyyyyyyyyyyyyy i.
Sunum transkripti:

Facebook Uygulamalarını Gelir Modeline Dönüştürmek Monetizing Facebook Applications

İstatistik Her gün ~150 geliştirici kaydoluyor 350 milyon üzerinde uygulama kurulma sayısı 'e yakın uygulama Uygulama geliştirici firma Zynga'nın değeri $'ın üzerinde Farmville'in aylık aktif kullanıcısı !

Evet Mümkün! Ama... Trend tahmini (Monitör etmek için: go2web20.net) Rakipleri Tanıma ve Potansiyel Analizi Facebook Limitleri & Fonksiyonları İş Modelinin Genişleme Potansiyeli Süreklilik Gelir Kurgusu (Direk, Dolaylı, Reklam)

Yöntemler 1.Reklam Alın 1000pw) 2.Sponsor Bulun 3.Servis Satın 4.Ürün Satın 5.Uygulamayı Satın

iLike

Kaynaklar

Teşekkürler Tolga Arıcan