MÜLKİYELİLERİN YIKIMINI DURDURALIM YÜKSEL'DE KENTSEL DÖNÜŞÜME HAYIR! 15 YIL MÜLKİYE KİMİN OLACAK? KONUR ve YÜKSEL'E KİM SAHİP ÇIKACAK?

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TÜRKAN YÜKSEL Tıkır Top.
Advertisements

IRAK”IN İŞGAL EDİLMESİNDEN SONRA ACABA ABD NEREYE YÖNELECEK ?
IRAK”IN ISGAL EDILMESINDEN SONRA ACABA ABD NEREYE YÖNELECEK ?
İLAÇ TAKİP SİSTEMİ NEDİR?
Sanat ve Sanat Dalları Hazırlayan:İ.Uhut.YILDIZ
ANKARA TARİHİ KENT DOKUSUNUN PLANLANMASI KISA BİR TARİHÇE
Cümlede , fiillerin anlamını etkileyen kelimelere ne ad verilir?
Voli ve Loli bugün çok önemli bir konuyu öğrenecek
LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ
Günlerden bir gün zengin bir baba oğlunu köye götürdü. Bu yolculuğun tek amacı vardı; insanların ne kadar fakir olabileceklerini.
Dünya’yaNE Katıyorsun? süt üretiyor bal üretiyor yumurta üretiyor oksijen üretiyor CANLILAR ÜRETİYOR...
ENERJİ GÜVENLİĞİ ve ENERJİ ARZI
Anketten Foruma, Forumdan Bloga Sosyal Dengeler. •Kod Trendleri •İnternet Trendleri •Medya Trendleri.
Firma Tanıtım Sunumu.
BORNOVA ANADOLU LİSESİ EĞİTİM VAKFI YURT BİNASI PROJESİ
Neden dünyanın her yerinde aynı zamanda aynı mevsimler yaşanmaz?
Charts Other colours IRAK / KUZEY IRAK DOĞAL GAZ POTANSİYELİ.
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
İNTERNET ADRESLERİ.
GELECEĞİN ŞEHİRLERİ İÇİN AKILLI ÇÖZÜMLER
MADENLERİMİZ.
Gözde Durmaz Türkçe Öğretmenliği
altyapI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YILI ÇALIŞMALARI
Mimarlar Odası Denizli
İLAÇ TAKİP SİSTEMİ NEDİR?  Dünyada eşi benzeri görülmemiş ve uygulanmamış bir ilaç (ürün) takip sistemidir. *Gelişmiş bir çok ülke bu sistemi reddetmiştir.
IRAK”IN İŞGAL EDİLMESİNDEN SONRA ACABA ABD NEREYE YÖNELECEK ?
AFYONKARAHİSAR’da GECE AYTAM
Mikro-İşletmelere Geçiş: Yaşanan Pratikler ve Gelecek için Stratejiler.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu faaliyetlerinde Kort kenarlarında 80 Reklam Panosuna İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri.
ATAŞEHİR FİNANS MERKEZİ
21 Aralık 2012 asal sayı “şifreleri” içeriyor Aziz Ş. İnan, Ph.D. Profesör, Elektrik Mühendisliği Portland Üniversitesi, Portland, Oregon 21 Aralık 2012.
HAZIRLAYAN : ABDULLAH TAVMEN YAĞMADAN ÖNCE ANKARA BİR TARAFTA PARA HIRSIYLA GÖZÜ DÖNMÜŞ MÜTEAHİTLER,DİĞER TARAFTA KENT DEĞERLERİNİ GÖZ ARDI EDEN BELEDİYELER…
 Bükeş 1459 yılında Tuna'nın kollarından biri olan ‘’Dambovita’’ nehrinin yanına kurulmuş.Şehir esasen çok büyük olmasına rağmen turistlerin ilgisini.
SANAYİDE ENERJİ VERİMLİLİĞİNİ NASIL SAĞLAYABİLİRİZ? 1
Neptünyum Elementi. 93 Atom Numaralı Neptünyum, radyoaktif
METAFOR Metafor : Gerçeğin alternatif kavramlarla ifade edilmesidir.
Deste ve düzine
R. Orçun Madran.
ŞEHİR PLANLAMA –İMAR HUKUKU
İTÜ-Mimarlık Fakültesi
Yaz ın tad ını ber abe r çı kara lım mı ?. haydi bizim b ahç ede parti ye ! 18 te mm uz cumartesi.
Kültür Bilgi-Günü 2011 Kültür Programı İşbirliği Projeleri( Dizin )
BÖLÜM 1. BÖLÜM 1 Yaşam Boyu Bakış Açısı A) Yaşam Boyu Bakış Açısı B) Gelişimin Doğası C) Gelişim Kuramları D) Yaşam-Boyu Gelişimde Araştırma.
ÇEVREMİZDEKİ VARLIKLAR
Yerel Aktörler; Bütünleşme ve Ayrışma A.Faruk GÖKSU ULI-GYODER ISOCARP KONGRESİ BÜTÜNLEŞME.
Genel bir anlatışla, düşünülen bir şeyi meydana getirmek özelliğindeki bilgilerin uygulanmasına ve o işi meydana getirmek için bilgi ve zekânın kullanılmasına.
Evimizin Yeri ve Yönler
VERİMLİ SU KULLANIMI NE DEMEKTİR?
Yöremiz Edirne, Meriç nehrinin batısı ve sınıra yalnızca 1 km mesafe...
TTB-UDEK ÇALIŞMALARI 9 Ekim 2010, Ankara
KIRŞEHİR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DOĞALGAZ DAĞITIM ŞEBEKESİ VE
TÜRKİYE’DE VE DÜNYADA YOKSULLUK ANALİZİ
Çalışma Sermayesi Finansmanı
© © 1 TÜRKÇE SİTELERİ DEĞERLENDİRME BİLGİVEİLETİŞİMBİLGİVEİLETİŞİM Abdulmuttalip ŞAHİN Master FORMATÖR Aralık 2003.
BENİM YERİM NERESİ ?.
Tıkır Top
Arkadaşlar trafikte araba kullanırken hangi trafik ışığında neler yapmamız gerektiğini biliyor musunuz?
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ÇUKUROVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
İçindekiler; Orantı Çeşitleri Ters Orantı Doğru Orantı Örnekler
YEGİSA Yatırıma bir de bu açıdan bakın. YEGİSA’nın çalışma mantalitesi Normalde yatırımcı ve müşteri vardır. Bizim sistemimizde yatırımcı ve işletmeci.
Aferin size . Evet o bir ayı. Hey çocuklar,
TÜREV İ:K (2008). GİRİŞ: Türevin ne olduğunu anlatmaya başlamadan önce limit kavramını tekrar masaya yatıralım. TANIM: (İ:K ) y=f(x) A kümesinde tanımlı.
BİLECİK CUMHURİYET MAHALLESİ
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ). İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ) Belediye meclisimizin muhtelif oturumlarında gündeme alınarak komisyonumuza havale.
TANITIM DOSYASI.
Şirket Profili Kırk iki yıllık bir aile geleneğinin şirketleşmiş son halkası olan firmamız, inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Bu güvenle çalışmakta.
GIDA SEKTÖRÜNDE BİR İLK
Pazar Çevresi ve Pazar Fırsatlarının İzlenmesi
GENÇLERDE UYUM.
GECEKONDU OLGUSU VE GECEKONDU KÜLTÜRÜ
Sunum transkripti:

MÜLKİYELİLERİN YIKIMINI DURDURALIM YÜKSEL'DE KENTSEL DÖNÜŞÜME HAYIR! 15 YIL MÜLKİYE KİMİN OLACAK? KONUR ve YÜKSEL'E KİM SAHİP ÇIKACAK?

YYüksel ve Konur sokağının en eski binalarından biri olan Mülkiyeliler binasını yönetim kurulu yıkmaya karar verdi. BBu yıkımdan sonra Yüksel ve Konur asla bir daha aynı olmayacak. YYüksel'e geçen yaz saldırı girişiminde bulunup da geri püskürtülenler ve şimdi de Müteahit kazançlı çıkacak.  M Mülkiye, sol, demokrasi ve sokak ise kaybedecek. Mülkiyeliler Napmak İ stiyor?

 Amaç Mülkiyeliler Birliği’ni başta genç kuşaklar olmak üzere tüm Mülkiyeliler açısından yeniden bir sosyal, kültürel, sanatsal üretim merkezi haline getirmektir.  Yeni bina İŞLETMEye çevirilerek mi!  NASIL MI? Mülkiyeliler Yönetimi bu konuda Ne Diyor?

Mülkiyelilere kalan İşletmeci İşletmeci Resimde bi’şey EKSİK! Buzdağının altı! Sanat, kültür sosyal merkez mi, i ş letme mi? Kim neyi kullanacak, önce ona bakalım!

Mülkiyelilere soralım ve sözleşmeye bakalım Kaynak;

Şimdi Asıl Projeye Bakalım! Teras Kat 4 Kat 3 TerasKat 2 Kat 1 Zemin682 m2BahçeZemin Bodrum 1 Bodrum 2 Aaa 2 bodrum kat daha var... Peki bahçe? 682 m2... İşletmeye ait yerleri yerleri yeşile boyayalım!İşletmeye dönüşmekten de öte... Rantsal dönüşüm!

Cevabı Mülkiye Yönetimi versin;...“ malvarlığımızın toplam değeri TL’den TL’ye çıkmakta olup,net artış % 60’dır....”..... diyen biz değiliz, Mülkiyeliler Yönetimi (MÜLKİYELİLER BİRLİĞİ YENİDEN YAPILANMA PROJESİ MERAK EDİLEN SORULAR Madde 6 )  Yani...  % 60 net artış!  5,5 Trilyon net rant artışı!  Yani...  Rantsal DÖNÜŞÜM!

 Peki Kentsel/Rantsal Dönüşümde müteahitin hiç mi payı yok!  Hadi Müteahitlerimizi tanıyalım;  Özçelik-İmaj Adi Ortaklığı  Has-Kar Harita!

Müteahitlerden Özcelik-İmaj; Özçelik- İmaj Adi Ortaklığı.. Çok güçlü referansları olan... Doğalgaz boru hattı üstüne inşaat yapacak kadar politik işlere giren bir firma!

Müteahitlerden Has-Kar Harita; İİşte Has-Kar’ın bitirdiği bazı Kentsel Dönüşüm Projeleri ; Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi (Karacaören) Parselasyon Planı Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi (Keçiören) Parselasyon Planı Mamak Doğukent Parselasyon Planı Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi (Keçiören) Parselasyon Planı Tadilatı Çukurambar Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Alanı Parselasyon Planı Karagedik Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Proje Alanı Parselasyon Planı KKaynak; YYani tam bir Kentsel Dönüşümcü ve parselliyor, GGökçek’in işlerini yapmış... SSırada da Konur ve Yüksel var!

Kim İşletecek? Yani..Özçelik-İmaj ve Has-Kar Harita.. Belkide.. Gökçek’le beraber içebileceğiz de! Hemde Yıllık işletme dönemi boyunca!

15 YIL MÜLKİYE KİMİN OLACAK? KONUR ve YÜKSEL'E KİM SAHİP ÇIKACAK?.... KONUR VE YÜKSEL’İ MÜTEAHİTLERE AÇMAYIN! Sokağımıza, kentimize ve kültürümüze sahip çıkıyoruz. Mülkiyeti Mülkiyelilerindir ama sokak bizimdir. facebook’da ; MÜLKİYELİLERİN YIKIMINI DURDURALIM Biz Diyoruz ki;