Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sanat ve Sanat Dalları Hazırlayan:İ.Uhut.YILDIZ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sanat ve Sanat Dalları Hazırlayan:İ.Uhut.YILDIZ"— Sunum transkripti:

1 Sanat ve Sanat Dalları Hazırlayan:İ.Uhut.YILDIZ

2 Sanat Nedir? Sanat Nedir? Sanat kendi duygu ve düşüncelerini ifade
etmenin en önemli yollarından biridir. Farklı sanat dalları nelerdir? Fotoğrafçılık, Dans, Heykel, Müzik, Tiyatro vb. İngilizce de sanat dalımıdır? İngilizce sanat dalı değildir.

3 Dans Dans ederken enerjik oluruz.
Belki büyüyünce ünlü bir dansçı oluruz. Dansın ne zaman insan kültürünün bir parçası haline geldiği bilinmemektedir. Dans en eski insan uygarlıklarının doğuşu öncesinde tören, ayın, kutlama ve eğlencenin önemli bir parçası olmuştur. Michael Jackson ünlü bir dansçıdır. Michael Jackson’ın yabancı dansları vardır. Dünya bir ritimle ortaya çıktı ve evrenin bu ritmi hala devam ediyor. Yeryüzünde hareketin ilk başladığı andan itibaren insanın içinde bu ritim vardı. Dans etmek eğlencelidir.

4 Farklı sanat dalları Müzik Fotoğrafçılık Tiyatro Heykelcilik Resim Dans

5 Michael Jackson Michael Joseph Jackson 29 Ağustos de doğdu. Popun kralı yani Michael Jackson 25 Haziran 2009 yılında öldü. Jackson aile’sinin dokuz çocuğunun yedincisi olarak bilinen Michael Jackson babasını kurduğu Jackson 5 grubunda 1971 yılında henüz 11 yaşındayken katıldı. Michael Jackson’ un en ünlü şarkıları; Dangerous, History bunlarıdır.

6 Kaynakça Kaynakça: Ayça Öğretmen

7 İzleyicilere teşekkürler
Beni İzlediğiniz İçin Teşekkürler


"Sanat ve Sanat Dalları Hazırlayan:İ.Uhut.YILDIZ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları