FREMEWORK.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ASP.NET MVC Nedir ? Neden Gereksinim Duyulmuştur ?
Advertisements

.NET FRAMEWORK -MASAÜSTÜ VE SUNUCU YAZILIMLARI
SİSTEM YÖNETİMİ KOORDİNATÖRÜ
TOPLU MESAJLAŞMA SERVİSLERİ “DAHA FAZLASINI İSTEDİĞİNİZ İÇİN BURADASINIZ”
VERİ TABANI 1 DERS 1.

C# İsim uzayları(namespace)
Silverlight Daron Yöndem INETA Türkiye Başkanı
GenelTasarımİletişimDayanıklıEn İyi ÇözümKullanıma Hazır Barkod Okuma Hızlı ve Doğru Veri Girişi İşletim Sistemi Microsoft Windows CE.net 5.0 İletişim.
BOLOGNA SÜRECİ - EĞİTİM ÖĞRETİM GÜNCELLEME
.NET FRAMEWORK.
Amaçlar  Verinin üretildiği yerden ve üretildiği anda elektronik ortamdan alınması  İnsan emeği ve hataların en aza indirilmesi  Birbirine bağlı süreçlerde.

PROTEUS 8.
Tuğba DEMİREL
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Nedir? Türkiye PHP Grubu – Dokuz Eylül Üniversitesi
İSİM UZAYLARI.
, İngilizce “electronic mail” yani elektronik posta kelimelerinden türetilmiştir. , adından da anlaşıldığı gibi elektronik yolla ve internet.
Türevin Geometrik Yorumu Kim korkar matematikten?
ÜNİTE DEĞERLENDİRMESİ 1.Sınıf Türkçe
Gantek Teknoloji AR-GE Faaliyetleri ve bir AR - GE başarı hikayesi Ertuğrul Ağar.
Çevre ve Orman Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
BEYSİS BEYSİS olarak kuruluşumuzdan bu yana web tabanlı uzaktan eğitim ile ilgili  projeler geliştirdik. Bu çalışmalarımızı ilk olarak
İSİM UZAYLARI (NAMESPACE).
YZM Yazılım Doğrulama ve Geçerlileme
Framework, yazılımın iskeletini oluşturan, fonksiyon ve sınıflardan oluşan geniş çaplı bir kütüphaneye sahip uygulama çatısıdır. Framework proje sürecini.
C#.NET 5.0 C# .NET 5.0 Eğitimleri Volkan KANAT.
İSİM UZAYLARI (NAMESPACE)
NETIGMA. Bu sunumda NETİGMA’yı neden yazdığımızı, nasıl faydalandığımızı ve NETİGMA’nın Yazılım Geliştirme ve Bakım Süreçlerine olan katkılarını sizlerle.
Microsoft’ta Devrim Visual Studio 2010 Kariyer Üstü Prestij.
Görsel Programlama Dr. Muhammet Balcılar
Net Class Framework ’ ün en üst yapısına İsim Uzayı denir. İsim uzayları ; pascal programlama dilinde 1990 ve hatta öncesinden beri varolmuş, C’de yer.
CONTENT MANAGEMENT SYSTEM (İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ)
C#.NET 5.0 C# .NET 5.0 Eğitimleri Volkan KANAT.
Dotnetfx (Microsoft.net framework 2.0 kurulumu) Bilnex - Ticari ve Muhasebe Paket Programları1.
İSİM UZAYI Bir programın organizasyonu ve erişebilirliği üzerinde size daha fazla kontrol sağlayan C# özelliğidir.”Namescapes” olarak da bilinir.
Kan Bağış Web Uygulaması
KOBİ – ŞİRKET PORTALI BİTİRME PROJESİ EMRE UYUMAZ & ANIL GÜR.
Emrah Uslu TCM | Teknoloji Çözümleri Merkezi emrah. com
. ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Nedir ? ? ? Gençlik Gündemi Derneği’nin Dünya Bankası'nın Yaratıcı Kalkınma Fikirleri Yarışması için proje sunmuştur. 792 proje.
 Yazılım geliştiriciler framework 'ün sunduğu kütüphaneyi kullanarak; Daha kısa zamanda daha fazla iş üretebiliyor, Daha düzenli bir yapı ortaya çıkarabiliyor,
FRAMEWORK. Model : Veritabanına kayıt girilmesi, kaydın güncellenmesi, kaydın getirilmesi vb. işlemleri yaptığımız kısımdır. (Kısaca insert, update,
FATMA ALTAY Matematik A
C# İsim Uzayları (Namespace)
Programlama Dili nedir? Programlama Dili nedir?. Programlama Dili: Programcının bir bilgisayara ne yapmasını istedi ğ ini anlatmasının standartlaştırılmış.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Site konuyu en ince ayrıntılarıyla ele almış ve bu sayede anlaşılırlığı arttırmıştır. Her konuda ayrı ayrı örneklere yer verilmiş. Konuyla ilgili örnekler.
Erman Yukselturk1 PHP NEDİR? Scripting / Progralama dilidir (C’ye benzer) C ++ ortamında geliştirilmiştir Bedava / Açık Kod Hızlı, açık, dengeli (stable),
Ortaokul Öğrencilerine Yönelik Eğitsel İçerikler
HAZIRLAYAN:SEMİH KÜRTÜNCÜ
7 - EŞLEŞTİRME TESTLERİ. 7 - EŞLEŞTİRME TESTLERİ.
ASP.NET Web FORMS -> MVC FRAMEWORK
Bilgi Teknolojisinin Temel Kavramları
Microsoft Windows Server 2003 © Yenilikler ERCAN SAPMAZ.
ÇOK KATMANLI MİMARİLER. Katman: Ortak işi yapan kodların bir yerde toplanması Örneğin hemen hemen her projemizde veri tabanı kullanırız, bunun için veritabanı.
Mobil Uygulama Geliştirme
İnternet Nedir? Hazırlayan: Fatih ARIKAN Bilişim Teknolojileri Öğrt.
Modül 1: Giriş. Genel Bakış Temel.NET kavramları Geliştirme ortamında gezinti Bir C# projesi oluştur Use Visual Studio.NET Veriye eriş Hata ayıkla ve.
Mobil Uygulama Geliştirme Teknikleri
Barış Ceviz Yazılım Geliştiricisi Yazılım, Yazılımcı, Yazılım Dilleri.
Muammer Benzeş MVP (IIS)
İNTERNET NEDİR? DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAKİ VERİ TABANLARINI VE BİLGİSAYARLARI BİRBİRİNE BAĞLAYAN BİLGİSAYAR AĞI OLARAK TANIMLANABİLİR.
GÖRSEL PROGRAMLAMA II (Visual Basic .NET)
ALGORİTMA VE PROGRAMLAMAYA GİRİŞ
PHP On Windows Bir PHP Sitesinin IIS 7 Üzerinde Yayınlaması
BOZOK ÜNİVERSİTESİ Merkezi Kimlik Doğrulama Sistemi
Genel PHP Akademik Bilişim 2003 Adana, Şubat 2003 Hidayet Doğan
PHP FRAMEWORKLERİN KARŞILAŞTIRILMASI ve LARAVEL FRAMEWORKÜN İNCELENMESİ Hakan KÖR1, Hasan ERBAY2 1Hitit Üniversitesi, Uzaktan Eğitim Merkezi, Çorum 2Kırıkkale.
TEST.
Sunum transkripti:

FREMEWORK

Framework Nedir? Framework, yazılımın iskeletini oluşturan, fonksiyon ve sınıflardan oluşan geniş çaplı bir kütüphaneye sahip uygulama çatısıdır. Framework proje sürecini hızlandırır, düzenli ve temiz kod yazımını kolaylaştırır ve yazılıma belli bir standart kazandırır.

FRAMEWORK KULLANMANIN AVANTAJLARI Çoğu framework'ün içinde MVC'yi barındırması sayesinde, MVC'nin sunduğu tüm avantajlardan yararlanılması Bir çok yazılımcı tarafından test edilerek güvenlik ve performans optimizasyonlarının yapılmış olması Proje süreçlerini kolaylaştırması ve hızlandırması

Düzenli ve Temiz kod yazımını kolaylaştırması Ekip halinde proje geliştirirken karışıklığı önlemesi ve görev paylaşımını kolaylaştırması

İş görüşmelerinde avantaj sağlaması Barındırdıkları database adaptörleri sayesinde farklı Veritabanı türlerine kolay bir şekilde Entegre Edilebilmesi İş görüşmelerinde avantaj sağlaması

Türkiye'de En Çok Kullanılan Framework’ler CodeIgniter Zend Kohana Symfony CakePhp

.Net Fremework .NET Framework : C# veya VB ile program yazımında kullanılan microsof’tun geliştirdiğin bir frameworktur. İçerisinde temel Windows komponentleri ve programcının işini kolaylaştıracak komponentler bulundurur. Örnek olarak; Windows butonları, Text Boxlar yani Visual Studio’da Sol taraftaki Toolbox da gördüğümüz herşey bu framework içindedir.