Sarayönü anadolu imam hatip lisesini tanıyalım

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ŞARKİKARAAĞAÇ KAYMAKAMLIĞI
Advertisements

ÖMER DERİNDERE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ Osmancık/ÇORUM
Okyanus sahilerine giden bir yazar, sabaha karşı sahilde dans eder gibi hareketler yapan birini görür. Biraz yaklaştığında bu kişinin sahile vuran deniz.
2014 YILINDA BAŞLAYAN YATIRIMLARIMIZ
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
BALIKESİR MUHARREM HASBİ ANADOLU LİSESİ
Yalı Mahallesi Uzun Mustafa Sokak No : 1 Erdek/BALIKESİR
Konak Anadolu Lisesi.
YILDIRIM BEYAZIT İLKOKULU
BARBAROS ORTAOKULU BİRİFİNG DOSYASI
EMET ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ
 Cazibe Merkezi Okullar  Hacı Rafet Gümüş Lisesinin Dönüşümü  Arzulu İlk Öğretim Okulunun Durumu.
MEHMET AKİF ERSOY SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. SİVAS VALİLİĞİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ.
M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
HOŞ GELDİNİZ! BARIŞ ANADOLU LİSESİ ORTAOKUL 8. Sınıflar!
İLKÖĞRETİM TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI TAŞINILAN OKUL /YERLEŞİM BİRİMİ SAYISI ÖĞRENCİ SAYISI TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI.
MERS İ N ANADOLU L İ SES İ SPOR KULÜBÜ GELECE Ğİ N İ Z-GELECE Ğİ M İ Z.
AKYURT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
Günümüzde Hüseyin Gürkan Lisesi adı verilen Arhavi Lisesi, 1967 yılında ”Arhavi Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği”nin öncülüğünde Arhavi halkı tarafından.
ATÇA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
80.YIL CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ
BİNA –ARSA ve DONANIM BİLGİLERİ
OKULUMUZUN TARİHÇESİ   Okulumuz ilk defa 1942–1943 öğretim yılında Atatürk Bulvarında, şimdiki Arı Sineması’nın yerinde, eski durumuyla Ali KAYAALP’ın.
SİLİFKE GAZİ ANADOLU LİSESİ
‘Okullar Hayat Olsun’ Projesi ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ
HALİM FOÇALI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
* Okulun amacı; öğrencilerin ilgi, yetenek ve başarılarına göre yüksek öğretim programlarına hazırlanmalarını, yabancı dili, dünyadaki bilimsel ve teknolojik.
AKİF İNAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
MANYAS ANADOLU LİSESİ.
ABDULKADİR KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ. OKULUN TARİHÇESİ Abdulkadir Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Eğitim Öğretim yılında Şehitkamil.
ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ. MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde, çağdaş fikirlere açık, ulusal ve evrensel değerlere sahip, kendine güvenen,
Ana sınıflarımıza Karagöz-Hacivat Tiyatro Gösterisi düzenlendi.
OKULUN KISA TARİHÇESİ 1 Aralık 1949 tarihinde kız okulu olarak açılmıştır yılında İstasyon Caddesindeki şimdiki binasına taşınmıştır
Okulumuz tarihinde Kırıkhan Cumhuriyet Ortaokulunun 3 ve 4. Katında öğretime başladı. Aralık 2013’den itibaren Kırıkhan Anadolu İmam Hatip.
İLKÖĞRETİM TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI TAŞINILAN OKUL /YERLEŞİM BİRİMİ SAYISI ÖĞRENCİ SAYISI TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI.
AKYURT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
 yılında Akarçay İlkokulu olarak eğitim öğretime başlayan okulumuz,  1985 yılında şu anki yerine kurulmuş olup,  1998 yılında Pansiyonlu.
TOKAT İL MERKEZİNDE BULUNAN ORTAÖĞRETİM KURUMLARI
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. ÖZELLİKLE KIZ ÇOCUKLARININ OKULA DEVAM ORANLARININ ARTTIRILMASI HİBE PROGRAMI.
O KULUNUZUN ADıNı AŞAĞıYA YAZıNıZ BAŞAKŞEHİR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 1.
BA Ğ ARASI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU L İ SES İ. OKULUMUZDAN GÖRÜNÜM.
Edebiyat ve sosyal bilimler alanlarındaki ilgi ve yetenekleri üst düzeyde olan öğrencileri bu alanlarda yüksek öğretime hazırlar. Ayrıca öğrencilerin.
OKULUMUZ TARİHÇESİ Okulumuz 1 Ağustos 2014 tarihinde Eğitim- Öğretime Okulumuz Birecik Şehir merkezinden 5 km güneyde yer almaktadır. Okulumuzda şu.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
Hayırsever Fahrettin YAHŞİ tarafından 12 derslikli okul inşaatı 31/05/2012 tarihinde başlamış olup, binanın dış cephe boya çalışmaları tamamlanmıştır.
Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 64 Öğrenci Sayısı : 951 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 34 Fen Laboratuarı.
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ OKUL TANITIMLARI. ZEYNEL BEY ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2.
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 44 Öğrenci Sayısı : 703 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :2 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 35 Öğrenci Sayısı : 503 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 19 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
Gültepe Mahallesi Sokak No 25/J Merkez BATMAN TP FATIMA ZEHRA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 1.
Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 38 Öğrenci Sayısı : 655 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 23 Fen Laboratuarı Sayısı :1 BT(Bilgisayar)
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
KURŞUNLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ TANITIMI
GENEL TANITICI BİLGİLER
GOSB TADIM JALE YÜCEL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
KANUNİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
ŞEHİT KEMAL EKŞİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (FEN BİLİMLERİ VE SOSYAL BİLİMLERİ PROGRAMI/PROJESİ OKULU)
GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015
TÜRK TELEKOM ANADOLU LİSESİ
OKULUMUZA BURDAN BAŞLAYALIM.
Rıza Ertuğrul Eryılmaz Anadolu Lisesi Tanıtım Semineri
KARTAL FATMA ALİYE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
SİMAV İBNİ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Sunum transkripti:

Sarayönü anadolu imam hatip lisesini tanıyalım 1- Tarihçe 2- Öğretmen kadrosu 3- Fiziki yapısı 4- Sınıf sayısı 5- 9. 10. 11. ve 12.sınıfların gördüğü dersler 6- Proje çalışmaları ve bilimsel çalışmalar

1- tarihçemiz Okulumuzun binası üç bölümden oluşmaktadır; 1972 Senesinde bir hayırsever tarafından arsası Kur’an Kursu yapımı için hibe edilmiştir.1973 Yılında Kur’an Kursu Yaptırma ve Yaşatma derneği kurulmuş ve Kur’an Kursu inşaatına başlanmıştır. Kurucu üyelerin üstün çalışma ve gayretleriyle İnşaat 1974 Yılında bitirilmiştir. Kur’an Kursu yaptırma ve Yaşatma derneği Olağanüstü kurul toplantısında ,inşaatı bitirilen bu kurs binasında İmam Hatip Lisesi olarak açılması kabul edilmiş ve 1974 yılının Mayıs ayında eğitim-öğretime açılmıştır. 1974 / 1975 Yılında Eğitim ve Öğretim Faaliyetlerine başlayan okulumuz 25 Kişilik İlk Mezunlarını 1980 / 1981 Eğitim öğretim döneminde vermiştir. Okulumuzun binası üç bölümden oluşmaktadır; A Blok) Etüt Salonları ve Pansiyon İdari Odaları B Blok) DPY Pansiyonu C Blok) Eğitim Öğretim Binası

2- öğretmen kadromuz BRANŞ SAYI MESLEK DERSLERİ 8 FİZİK 1 MATEMATİK 2 KİMYA EDEBİYAT BİYOLOJİ TARİH REHBER ÖĞRETMEN COĞRAFYA BEDEN EĞİTİMİ FELSEFE İNGİLİZCE

3- fiziki yapısı Okulumuzda tarih, edebiyat, biyoloji derslerinin ayrı olarak işlendiği projeksiyon ve bilgisayar donanımlı sınıflarımız vardır. Öğrencilerimizin ve velilerimizin öğretmenlerimizle rahatça görüşebilecekleri veli görüşme odamız ve rehberlik servisimiz vardır. Öğrencilerimiz için onların istekleri doğrultusunda ürünler getirilen kantinimiz mevcuttur. Okulumuzun bahçesinde voleybol sahası , basketbol sahası ve futbol sahası bulunmaktadır. Bunun dışında badminton ve masa tenisi oynayabilecekleri malzemeler bulunmaktadır. Okulumuzda kız öğrencilerin ve erkek öğrencilerin ayrı olarak okudukları iki blok vardır. Her iki binamızda da öğretmenler odamız vardır. Okulumuzun bahçesi oldukça geniş olup, öğrencilerimizin dinleneceği kamelya ve masalar vardır.

4- sınıf sayısı 9- A Anadolu (Karma) 9-A (Kız) olmak üzere toplam 4 tane 9-B (Erkek) 9.sınıf öğrenim görmektedir. 9-C (Erkek) 11. ve 12 sınıflarımız bir kız sınıfı bir de erkek sınıfı olmak üzere toplam 8 şubedir. 2011-2012 eğitim öğretim yılında okulumuzda 12 sınıf ve 297 öğrenci bulunmaktadır.

5- sınıflarımızda işlenilen dersler

6- proje çalışmalarımız Evliya Çelebi Projesi ; bir birine en yakın iki imam hatip lisesi öğrencilerin mübadelesine dayanan bir projedir. Tübitak Ortaöğretim Öğrencileri Arası Proje Yarşmaları ; 2 tane sosyoloji, 1 tane matematik, 1 tane biyoloji dalında toplam 4 proje gönderdik. Biyoloji projesi haricinde diğer üç proje ön elemeyi geçerek Antalya bölge sergisine davet edildi. 2 öğretmen ve 5 öğrenci ile Antalya bölge sergisine okulumuz katılmış ve projelerini tanıtmıştır.