Autodesk Aralık Kampanyaları. Q4 Satis Kampanyalari Autodesk AutoCAD Inventor LT Suite Kampanyasi- 13 Ocak’a kadar gecerlidir (uzatildi) AutoCAD LT 2012.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Agency-1 Golf Otomasyonu
Advertisements

TİCARİ İŞLEMLER VE VARLIK KAYNAK YAPISINA ETKİLERİ
2012
Oktay ERBEY CRM & B2B Ürün Satış Hizmet Yöneticisi
Finansal Eğitim Merkezi ve Eğitim Teknolojileri 2012 – 2013 Dönemi Değerlendirmesi Mesleki Gelişim ve Kurumsal İletişim Grup Başkanlığı Temmuz 2013.
HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
Neden e-ticaret’e ihtiyaç duyuluyor? Bugün; •Sürekli (24 saat boyunca 365 gün kesintisiz) reklam ve ticaret olanağı sunan, •İletişimi çok hızlı ve interaktif.
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
MedyaNet Performans Reklam Ürünleri
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
EKOkredi Hizmet Paketi 1 Mayıs 2010 Bireysel Pazarlama Ma.
E-TİCARET SATIŞ SİTELERİ. E-TİCARET “Doğrudan fiziksel bağlantı kurmaya ya da fiziksel değiş tokuş işlemine gerek kalmadan tarafların elektronik olarak.
Kobitsa KOBİ Ticari Satın Alma Grup Hizmetleri 1 Copyright © Kobitsa KOBİ Ticari Satın Alma Grup Hiz.| Tüm Hakları Saklıdır.
Amaç Yeni yetişen nesillerde vergi bilincini oluşturmak ve belge alma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Gelir İdaresi Başkanlığımızca "Ülkemi Seviyorum.
Ğ We take care of your vision ...your care provider.
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
T.G.K. BUĞDAY UNU TEBLİĞİ VE T.G.K. EKMEK VE EKMEK ÇEŞİTLERİ TEBLİĞİ
KA Bilişim Teknolojileri
TİCARİ İŞLEMLER VE VARLIK KAYNAK YAPISINA ETKİLERİ
MILLENIUM MARKETING SUNUMU
Erasmus Staj Hareketliliği Oryantasyon Toplantısı
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
BIMEKS Teknolojinin kalbi burda atiyor
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
Artık Avon Temsilcilerine Avon’la Grup içi İletişim Bedava !
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
Stok YönetimiMüşteri YönetimiBütçe hazırlama Ödeme takibiMasraf girişTalep Yönetimi Proje yönetimiRaporlamaOtomatik Bilgilendirme.
Ticareti, üretilen mal ve hizmetlerin belirli bir ücret karşılığı son kullanıcılara ulaştırılmasını sağlayan alım-satım faaliyetlerinin tümü olarak.
1TÇ:Ticaret Yönetimi + Genel Muhasebe
Görüntülü Reklam Kampanyalarınızın toplam değerini ölçün Google Görüntülü Reklam Ağı üzerinde Görüntüleme Dönüşümlerini İzleme.
Görüntülü Reklam Kampanyası Optimize Edici
T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU
HLC GRUP A.Ş. BAYİ EĞİTİMİ.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Dijital Pazarlama İletişimi Semineri 15 Haziran 2013.
ÜLKEMİZDE YATAKLI TEDAVİ KURUMLARININ İLAÇ İHALELERİNİN İŞLEYİŞİNDE ve ÖDEMELERDE YAŞANMAKTA OLAN TEMEL UYGULAMA SIKINTILARINI VE ÖNERİLERİMİZİ ARZ EDERİZ.
2005 VAN – 4000 çocuğa 400 ayakkabı Kampanyası Kerim Tuncer İlköğretim Okulu.
Garanti Bankası-11 Aralık 2007 Gündem Garanti Bankası Online Stratejisi ve Örnekleri Study Case: 5 dk.da Kredi Mobil Mecra.
iPara Üyeliksiz Ödeme Altyapısı
Bu müşterilere %5 indirim ve sepette bıraktığı ürünlere göre ilgi duyacakları ilave ürün önerileri sunarak, alışverişlerini tamamlamaya yönlendirdik.
2 AY DENEMESİ BEDAVA 10 AY İNDİRİM KAMPANYASI.
TAŞIT TANIMA SİSTEMİ Bu sistem, 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
PİLVAK ANLAŞMALI KURUMLAR
MUHASEBE UYGULAMALARI
İNTERNET.
ELEKTRONİK TİCARET TÜRLERİ
Galaxy SII. Genel Bakış SUPER AMOLED PLUS Çift Çekirdek.
Değişim Zamanı Kampanyası
AVEA MOBİL PAZARLAMA Kurumsal SMS
12 Ay İndirim Kampanyası Müşteri Yönetimi Direktörlüğü 30/11/2011.
TTNET TARİFE - KOTA DEĞİŞİKLİKLERİ OCAK
Ticari Tivibu Paket Ücretleri
2 Ay Ücretsiz 10 Ay İndirim Kampanyası. Kampanya Özet İLK 2 AY ÜCRETSİZ 10 AY İNDİRİM KAMPANYALARI MODEMBAĞLANTI ÜCRETİ Kablolu Modem TAKSİTLİ Kablosuz.
Yalın İnternet Kampanyası Müşteri Yönetimi
500TL’LİK SİPARİŞE ÇATAL BIÇAK TAKIMI HEDİYE! 1 ÇILGIN HAFTASONU 2.
TKHK - FİNANSAL PLANLAMA
E-Arşiv Fatura. Tebliğler: 213 Sayılı Vergi Usul Kanunu 433 Sıra No’lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği-Aralık Sıra No’lu Vergi Usul Kanunu Genel.
BAŞVURU NASIL YAPILACAK 2016-ÖSYS başvuruları 2 aşamadan oluşmaktadır: 1) Aday bilgilerinin ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine işlenmesi ve onay kodunun sisteme.
Gundemkep.com.tr. Gundemkep.com Amaç: Kep sisteminde kanal yapısının açıklanabilmesi için hazırlanmıştır. Uygulama: Web Site işlemleri Sisteme giriş işlemleri.
Liquor Store Database Design Kafkas DUMAN. İş Kuralları  Tekel bayiinde yanlızca sigara çeşitleri, içecek satışı yapılmaktadır.  Bayiideki ürünler kayıtlı.
BİLGİSAYARLI MUHASEBE
Bilgi Teknolojilerindeki Gelişmelerin Muhasebe ve Denetime Etkileri
Garanti Bankası’nın Paramatiklerinden, Banka Kartınız Olmadan Ödeme Yapabilirsiniz. Bu İşlemi Yaparken Herhangi Bir Ücret Ödemezsiniz, Besaş’ın Hesap.
CEREAN BAYİLİK.
Tekir (Ön Muhasebe Yazılımı) Merve Yalçın Ahmet Deniz Korkmaz Tekir Nedir? Kullanılan.
Muhammed Emin ALTINTAŞ
Tolga Mehmet Barutçu.
MM-Malzeme Yönetimi Genel Sunumu
Otomatik Gönderi Programı
Sunum transkripti:

Autodesk Aralık Kampanyaları

Q4 Satis Kampanyalari Autodesk AutoCAD Inventor LT Suite Kampanyasi- 13 Ocak’a kadar gecerlidir (uzatildi) AutoCAD LT 2012 ve Inventor LT Suite 2012 Indirim Kampanyası- 13 Ocak’a kadar gecerlidir Suites Yeni Ürün Indirim Kampanyası- 13 Ocak’a kadar gecerlidir (uzatildi)

AutoCAD Inventor LT Suite Kampanyasi Full Yeni Lisans: SK fiyatindan %11,6 indirim SRP: €1,075 %11,6 indirim ile SRP: €950 (*ek kampanya mevcuttur) AutoCAD LT den Upgrade: SK fiyatindan %47 indirim SRP: 550€ %47 indirim ile SRP: €292 * 13 Ocak’a kadar gecerlidir

AutoCAD LT 2012 ve Inventor LT Suite 2012 Indirim Kampanyası Full paketlerde: Standard lisanslar için 180 EUR Kullanıcı indirimi indirim değeri orijinal satın alma değerinden bağimsizdir. Müşteri kendi faturası ile başvuru yapacaktır. Fatura 13 Ocak tan daha ileri tarihli olmamalıdır. * 13 Ocak’a kadar gecerlidir

Suites Yeni Ürün İndirim Kampanyası Autodesk Design Suites ve Entertainment Creation Suites Ultimate lisanslar için 650 EUR Premium lisanslar için 500 EUR Standard lisanslar için 400 EUR SK indirimi * 13 Ocak’a kadar gecerlidir

SK İndirim Kampanyalari Suites,ACAD LT ve Inventor LT 2012’nin indirim hakkı sağlayan tam ticari bir lisansını satın almış ve geçerli bir indirim geçeri ödeme başvurusunda bulunmuş olan son kullanıcılar, ürünün orjinal satın alma ücretinden bağımsız olarak indirime hak kazanırlar. Ancak banka havalelerinde,döviz dönüşümlerinde uygulanabilecek ücretler ve bunlar gibi masraflar, söz konusu geri ödeme miktarından düşülebilir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ İMO BİLİŞİM SİSTEMLERİ Mail: Telefon:

TEŞEKKÜRLER