NEDEN DOLUM TERCİH ETMELİYİM?

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Yaşam kalitesini korumak Alkol hakkında faydalı bilgiler
Advertisements

AYDIN MOTORLU ARAÇLAR LTD.ŞTİ
TİCARİ İŞLEMLER VE VARLIK KAYNAK YAPISINA ETKİLERİ
YAZICILAR Aleyna DİNÇ Hüsniye HERGÜN
İKTİSAT Girişimcilik - Sıfırdan Başlamak -.
Filonuza ait tüm detayları kayıt altına alın.
Lojistik Yönetimi Ders – V
Yazıcı ve Çok Amaçlı Ofis Makineleri Yönetimi
SİZİ GERÇEK BİR ÜNİVERSİTEYE DAVET EDİYORUZ.. BİR ÜNİVERSİTEYE BAŞLIYORSUNUZ ! NASIL BİR EĞİTİM SÜRECİNE ADIM ATTINIZ ? MEZUNİYET SONRASINA İLİŞKİN BİR.
360° Beyin Avı 27 Mayıs ° BEYİNAVI 27 Mayıs 2003 Doç. Dr. Yeşim Toduk Akiş Amrop International 1.
İÇİNDEKİLER:  Toner dolumu nedir?  Niçin tercih edilir?  Toner dolumunda gerçek tasarruf nasıl sağlanır?  Toner dolumu niçin sadece toner dolum merkezlerinde.
Yalın Satınalma Mantığı ile Fiyat Görüşmeleri
Teknik Servis Programı
ÇİZGİ FOTOKOPİ Ofis Sistemleri Satış Ve Teknik Servis Noktası
DEVRE TEKNE: Sözleşmenin konusunu, Devre Tekne Kullanım Hakkı oluşturur. Kullanıcı, eagleyachting’ten, BENETEAU CYCLADES model 43 Feet uzunlukta,
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
ÇEVRE HAKKINDA KISA...KISA...
İŞ KALİTESİ VE MALİYET İLİŞKİSİ.
TİCARİ İŞLEMLER VE VARLIK KAYNAK YAPISINA ETKİLERİ
Elektrikli Hidrolik Sistem
1 ELEJON KGK ARIZA TESPİTİ 1. GK ÇIKIŞ VERMİYOR 1.1. ŞEBEKE ELEKTRİĞİ VAR 1.2. ŞEBEKE ELEKTRİĞİ YOK 2. GK KISA SÜRELİ İDARE EDİYOR.
T-MATIC SÜRDÜRÜLEBİLİR HİJYEN HİÇ BU KADAR KOLAY OLMAMIŞTI…
Taşodademo. Neler istediğinizi biliyoruz-1 Bir plak firmasıyla sözleşme yapmak Internetten parçalarınızı yayınlayıp yüksek hit almak Konser taleplerini.
Bütünleşik Dökümhane Çözümü
Yrd. Doç. Dr. Niyazi Kurnaz
HAFTA 7 OTEL SÖZLEŞMELERİ-DEVAM
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
19 Ekim 2006 GfK TürkiyeCustom ResearchGrowth from Knowledge 1 TUHID - İDA İletişim Hizmetleri Algılama Araştırması Eylül 2006.
VİOP / Türev Piyasalar Bora Akdeniz Ürün Geliştirme Kıdemli Uzmanı
Autodesk Aralık Kampanyaları. Q4 Satis Kampanyalari Autodesk AutoCAD Inventor LT Suite Kampanyasi- 13 Ocak’a kadar gecerlidir (uzatildi) AutoCAD LT 2012.
TEDARİK (SATINALMA) TEDARİK FONKSİYONU:
Tamir Bakım Planlaması
Müşteri Hizmetleri/ Karşılama Oranı Planlaması
TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI MERSİN İLİ ELEKTRİK SORUNLARININ TESPİTİ İÇİN DÜZENLENEN ANKET SONUÇLARI.
Nakit bütçesi, gelecek bir dönem içinde, (“genellikle bir yıl” veya “altı ay”) nakit giriş ve çıkışlarını gösteren bir tablodur. Bu tablonun yöneticinin.
STOK MALİYETİ.
ALIŞVERİŞLERİMİZDE NELERE
TÜRK İ YE’DE TÜKET İ C İ N İ N B İ LG İ LEND İ R İ LMES İ VE ÖRGÜTLENMES İ KONUSUNDA İ ZLENMES İ GEREKEN ADIMLAR.
Herşey çok kolay! kolaymutabakat ile tanışmadan önceki haliniz. Şimdi değişim zamanı.
CTS (TTNET - Cihaz Takip Sistemi)
MODELÖĞRENCİÖĞRETMENTOPLAM VESTEL E-TAB E-TAB
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
PERSONEL KİMLİK KARTI ÇIKARTMA İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ
BÖLÜM 3 EKONOMİLERDE TEMEL SORUNLAR
BEN BİLİNÇLİ BİR TÜKETİCİYİM
KÖPÜK SABUN TEKNOLOJİSİ
ETMD LİGİ NEDİR ? Her yıl Mart-Mayıs aylarında İstanbul’da düzenlenen kurumsal şirket çalışanlarının katılımıyla, hizmetleri ve katılımcı kitlesiyle Türkiye'nin.
ALISVERiS YAPARKEN NELERE DiKKAT EDERSiNiZ ?
KİRALIK EMLAK.
T.C BEYKENT ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ A.B.D Optimizasyon Teknikleri – Yrd.Doç.Dr Ümit Terzi Solar Panel Üretimi Yapan.
VOSGEN OTOMOTİV.
Bekir Sami NALBANTOĞLU
Gelin şimdi şu söyleyeceklerimi birlikte değerlendirelim; Müşteriler Meslek mensubunu seçerken Nelere Dikkat Etmeli? Muhasebe ve denetim hizmetlerinin.
KARMA METAL - BASINÇLI KOMPRESÖR HAVA TANKI - basincli-kompresor-hava-tanki-imalati-fiyati
TNT SHOWCASE OTOMOTİV ÜRETİCİSİ Avrupa pazarına hizmet sunan on iki üretim tesisi işleten çok uluslu Amerikan otomotiv üreticisi.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
İŞ KALİTESİ VE MALİYET İLİŞKİSİ.
ETMD LİGİ NEDİR ? NEDEN ETMD LİGİ ?
MM-Malzeme Yönetimi Genel Sunumu
VİO SABİT KIYMET BAKIM YÖNETİMİ
İlerleme veya Durum Raporlama
İŞ KALİTESİ VE MALİYET İLİŞKİSİ.
Otomatik Gönderi Programı
KİRİŞÇİ MOBİLYADA DİJİTAL DÖNÜŞÜM İLE ÜRETİM SÜREÇLERİNİN TAKİBİ
KEP-BORDRO HİZMETİ.
NIOSH KALDIRMA EŞİTLİĞİ VE BİR UYGULAMA ÖRNEĞİ DR.BÜLENT ASLANHAN TOFAŞ İŞYERİ HEKİMİ.
Müşteri Memnuniyetini Geliştirme Planı
BAŞA-BAŞ NOKTASI (BREAK EVEN POINT)
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

NEDEN DOLUM TERCİH ETMELİYİM? BASKI MALİYETLERİNİ DÜŞÜRMEK ÇEVREYİ KORUMAK

BASKI MALİYETLERİNİ DÜŞÜRMEK -ORJİNAL TONER MALİYETİ:52 EURO (HP 2612 için geçerli fiyat) -TONER DOLUM MALİYETİ :15 EURO (HP 2612 için geçerli fiyat) Siz her orijinal toner alımınızın yerine dolum yaptırırsanız % 70 tasarruf elde etmiş olursunuz. Ayda iki kez toner masrafınız varsa; -ORJİNAL TONER MALİYETİ : 52x2=104 EURO -TONER DOLUM MALİYETİ :15x2=30 EURO Bu maliyet tablosunda size kazandırdığımız 74 EURO

ÇEVREYİ KORUMA SİZİN HER ALDIĞINIZ ORJİNAL TONERİN ÇEVREYE NE KADAR ZARAR VERDİĞİNİ BİLİYOR MUSUNUZ ? -Toner ve kartuşlar PVC’den üretilmiş kalıplardır. -Kullan- At mantığı ile aldığınız ürünlerin doğada yok olabilmesi için bir asır (100 yıl) geçmesi gerekmektedir. Oysaki toner dolumun da aldığınız tonerinizi çevreye zarar vermeden gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. TONER DOLUMU İLE ÇEVREYE ZARAR VERMİYORUZ !!! GELECEĞİMİZE GÜZEL GÜNLER BIRAKIYORUZ !!!!

NEDEN PROFESYONEL DOLUM YAPTIRMALIYIM ? Profesyonel dolumda orijinal toner tozu kullanıldığı için , Steril ortamda el değmeden dolum yapıldığı için , Makine arızalarının önüne geçmek için, Baskı kalitesini kaybetmemek için,

PRİNTX PROFESYONEL DOLUM %100 GARANTİ UYGUN FİYAT MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ NEDEN PRİNTX? PRİNTX PROFESYONEL DOLUM %100 GARANTİ UYGUN FİYAT MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

PRİNTX PROFESYONEL DOLUM Toner ve kartuşlar titizlikle temizlenir. Alınan boş toner ve kartuşlar el değmeden makinelerle dolum işlemi gerçekleştirilir. Her dolum işleminde drum/chip gibi yedek parçalar değiştirilir. Arızalı parçalar yerine yeni parçalar takılır. Toner ve kartuşlar tarafınıza yenilenmiş olarak teslim edilir.

Tüm ürün ve hizmetlerimiz %100 PRİNTX garantisindedir. Kullanıcı hataları dışında oluşan tüm işçilik hatalarında PRİNTX olarak hep yanınızdayız.

Toner ve kartuş alım ve teslimatları PRİNTX tarafından yapılmaktadır. UYGUN FİYAT Dolum esnasında değişen drum/chip gibi yedek parçalardan ücret talep etmiyoruz. Toner ve kartuş alım ve teslimatları PRİNTX tarafından yapılmaktadır. Yıllık dolum sözleşmelerimizde yılda 3 kez yazıcı bakımlarınızı yapıyoruz.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ Alım ve teslimatları zamanında ve titizlikle yapıyoruz. Sadece dolum değil tonerlerinizi yenilenmiş olarak teslim ediyoruz. %100 PRİNTX garantisi veriyoruz. Profesyonel ve güler yüzle hep yanınızdayız.