1.ANTİBİYOTİK FARKINDALIK SEMPOZYUMU 20 Kasım 2012 ÖNEMLİ TARİHLER Özet gönderme son tarihi 14.09.2012 Özet kabul bildirim tarihi 12.10.2012 Bildiri Tam.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bozok Üniversitesi Bologna Süreci Uyum Çalışmaları
Advertisements

İnternetin Güvenli Kullanımı İçin Anne-Babalara Öneriler ve Uyarılar
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
ANOK ABANT TIRMANMA YARIŞI. • ŞAMPİYONADAKİ YARIŞ SAYISININ SINIRLI OLMASI NEDENİYLE YARIŞMACILARIN DEFALARCA AYNI PARKURLARDA START ALMAK ZORUNDA KALIŞI.
HACETTEPE TÜRKÇE TOPLULUĞU 16. YIL. HACETTEPE TÜRKÇE TOPLULUĞU 16. YIL HACETTEPE TÜRKÇE TOPLULUĞU 1997 SENESİNDE KURULMUŞTUR.
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEM SİSTEMİ.
KnowTech3D 3 Nisan 2014.
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ KADIN ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ.
BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR PROJELER KOORDİNATÖRLÜĞÜ
AB FONLARI VE PROJE YAZIMI SEMİNERİ
1/8 Bologna Sürecinde Yönetişim Kırklareli Üniversitesi 3 Ekim 2012 Yrd.Doç.Dr. Mustafa Turan
Açık ve Uzaktan Öğretim Modelleri
SAĞLIKTA DEĞİŞİM: DEĞİŞİMİN YÖNETİMİ SEMPOZYUMU
AVRUPA BİRLİĞİ OFİSİ ERASMUS
TÜBİTAK Yurt İçi Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı
Engelli Yetişkinler için Mesleki Uygunluk Modülü Geliştirme
IV. MEME KANSERİ HEMŞİRELİĞİ KURSU HAZİRAN 2014
(OFMAE) Fizik Eğitimi Anabilim Dalı
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
Türkiye'de Büyük Kentler Dışında Kurulan Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümlerinin Özellikleri ve Kurulmakta Olan Bölümlere Öneriler 50.Kütüphane Haftası Doç.
TÜBİTAK Bilimsel Araştırma Projelerini Hazırlama Eğitimi Şubat 2014
Kongreye Davet ve açılış konuşması) genel bilgiler kurullar bilimsel program kurslar bildiri gönderim kuralları kayıt&konaklama sosyal program iletişim.
Mart 2010 Web Sitemizde Bu ay DERNEĞİMİZDEN HABERLER Derneğimizin tanıtımı Medimagazinde. Ülkemizde Tıp Dünyasının en çok takip edilen sağlık magazin dergisi.
KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ
Kaynak Gösterme Teknikleri
EasyChair KULLANIM KILAVUZU Ulusal Meslek Yüksekokulları Çalıştayı ve Öğrenci Sempozyumu Haziran 2012.
IN VITRO KOŞULLARDA HASTALIKSIZ BİTKİ MATERYALİ ÜRETİMİ
NÜKLEER TIP TRAKYA BÖLGE TOPLANTILARI-6
1 İSTANBUL EKONOMİK ARAŞTIRMALAR DERNEĞİ “Hocaların Gözüyle 2012 Yılında Türkiye Ekonomisi Araştırması” Kantitatif Araştırma Özeti Ocak 2012 İstanbul.
FEN VE FİZİK EĞİTİMİ SEMPOZYUMU Fen Fakültesi Konferans Salonu
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ AFET TIBBI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
DEÜ İZİSYÖM İzmir İli Stratejik Planlama Yönetişim, Araştırma ve Uygulama Merkezi Geri Kazanılmış Atık Suların Kullanımı ve İzmir’de Uygun Stratejiler.
Eğitici Eğitimlerinin Organizasyonu
Kafkas Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma Ve Uygulama Merkez Müdürlüğü Faaliyetleri Kafkas Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Öğr.Gör.Neriman.
ULUSAL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİLGİ AĞI TOPLANTISI
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu
DÖNEMİ ERASMUS YOĞUN DİL KURSLARI (EYDK) ERASMUS INTENSIVE LANGUAGE COURSES (EILC) Seval BOZ Uluslararası İlişkiler ve AB Birimi
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Hacettepe Üniversitesi Enerji Piyasaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜEPUAM) 2014 Faaliyetleri.
ANNE ÖLÜMLERİNİ ÖNLEME SEMPOZYUMU
Başkent Üniversitesi Öğrenme ve İçerik Yönetim Sistemi
ENGELSİZ ODTÜ BİRİMİ (EOB) EOB’nin Kuruluşu 2006 yılında onaylanan ve 2010 yılında revize edilen “Yüksek Öğretim Kurumları Özürlüler Danışma.
Konak Anadolu Lisesi.
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Türkiye Yetişkin Öğrenme Projesi Türkiye Yetişkin Öğrenme Profili Araştırması Sonuçları-2013 Yrd. Doç. Dr. Mustafa AKSOY.
YENİDOĞAN HEMŞİRELİĞİ SEMPOZYUMU II. Duyuru 4-5 Kasım 2010 Kayseri
RESMÎ YAZIŞMA KURALLARI
Dr. Mahmut Nedim Doral-Dr. Egemen Turhan
MDK ALT YAPI KIYASLAMA ÇALIŞMA GRUBU
ANNE ÖLÜMLERİNİ ÖNLEME SEMPOZYUMU
ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU
E-Posta Hesapları.
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
Başkent Üniversitesi Öğrenme ve İçerik Yönetim Sistemi Kullanıcı Giriş İşlemleri.
SOSYAL BİLİMLER VERİ TABANI Uzm. A. Nuray DEMİRKOL 2-3 Kasım 2006.
BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR PROJELER KOORDİNATÖRLÜĞÜ
TEZ İ YAYIMLAMAK VEYA YAYIMLAMAMAK! Doç. Dr. Levent DEN İ Z, Marmara Üniversitesi, Atatürk E ğ itim Fakültesi,
VEFATININ 16. YILINDA İZZET BAYSAL ve VAKFI.
BAŞVURU ESASLARI I. TEMD Üyesi olmak II. ≤ 40 yaş olmak
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kök Hücre Araştırma Topluluğu (GAZİKÖK) 2011 Nisan ayında kurulmuştur.
SKY 423 Avrupa Birliği ve Sağlık Politikaları
URAL, A. ve KELEŞ, Y. (2011). Türkiye’deki Üniversitelerde Çalışan Öğretim Elemanlarının Akademik Özgürlüklerine İlişkin Görüşleri. V. Lisansüstü Eğitim.
BÖLÜM HAKKINDA 2004 yılında kurulan bölümümüzde; dilin bir araç olarak kullanıldığı sözel anlatımlar, geleneksel gösteri sanatları, toplumsal uygulamalar, festivaller.
Kaynak Gösterme Teknikleri
Poster Başlık Yazarlar
Temel Bilgi Teknolojileri
Bu poster 70X110 cm olarak hazırlanmıştır.
ÇOCUK İSTİSMARI VE İHMALİNE MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIM SEMPOZYUMU
IX. ULUSAL KONGRE ve SERGİSİ
Sunum transkripti:

1.ANTİBİYOTİK FARKINDALIK SEMPOZYUMU 20 Kasım 2012 ÖNEMLİ TARİHLER Özet gönderme son tarihi Özet kabul bildirim tarihi Bildiri Tam metin gönderme son tarihi Sempozyum kayıt son tarihi Sempozyum tarihi MANTAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA LABORATUARI Katılımcı Bilgileri □ Öğr. Elemanı □ Öğrenci Adı, Soyadı : Çalıştığı Kurum : Posta Adresi : Cep Telefon : Faks : e-posta : Katılım Şekli □ Sözlü □ Poster □ Dinleyici Bildiri Adı: Sempozyum Konusu: Konaklama □ İstiyorum □ İstemiyorum Konaklama yerleri daha sonra bildirilecektir. KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ Bildiri Özet Çağrısı Sözlü/Poster bildiri özetleri tarihine kadar adresine gönderilmelidir. Bildiri özetleri Türkçe ve en çok 500 kelime olmalıdır. Bildiri özeti araştırmanın konusunu, amacını ve sonuçlarını içermelidir. Tam Bildiri ve Sunumlar Sözlü/Poster bildirilerin tam metinleri Kırıkkale Üniversitesi Bilimde Gelişmeler Dergisi özel sayısında yayınlanacaktır. Bildirilerin yazım kuralları Fen-Edebiyat Fakültesi web sitesinden temin edilebilir. Bildirilerin yayın öncesinde hakemlerin önerileri doğrultusunda revizyonları gerekecektir.

Değerli Bilim İnsanları, Kırıkkale Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi ve Mantar Uygulama ve Araştırma Laboratuarı (KÜMAL) tarafından düzenlenen 1. Antibiyotik Farkındalık Sempozyumunda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Hayatımızda önemli bir yere sahip olan antibiyotiklerin, akılcı ve doğru kullanımının sağlanması için; Avrupa’da her yıl 18 Kasım tarihinde ‘Avrupa Antibiyotik Farkındalık Günü’ kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Ülkemizde ilk kez düzenlenecek olan ‘1. Antibiyotik Farkındalık Sempozyumu’nda antibiyotik direncine, antibiyotiklerin doğru kullanımına, antibiyotiklerin yan etkilerine, kullanımındaki yanlışlara, antibiyotiklerin hayatımızdaki önemine dikkat çekmeyi hedeflemekteyiz. Bilimsel katkılarınız ile gelişmelerin ve yeniliklerin paylaşılacağı sempozyumumuza sizleri davet ediyoruz. Sevgi ve saygılarımızla, Sempozyum Düzenleme Kurulu adına, Doç. Dr. Perihan GÜLER Sempozyum Başkanı Sempozyum Onursal Başkanı Prof. Dr. Ekrem YILDIZ (Rektör) Sempozyum Düzenleme Kurulu Prof. Dr. Mustafa YİĞİTOĞLU Prof. Dr. Murat YILDIRIM Prof. Dr. Burak BİRGÖREN Doç. Dr. Perihan GÜLER Doç. Dr. Nazife YİĞİT Doç. Dr. Nursel AŞAN BAYDEMİR Doç. Dr. Ayten ÇELEBİ KESKİN Yrd. Doç. Dr. Muzaffer KILIÇ Yrd. Doç. Dr. Nahit PAMUKOĞLU Öğr. Gör. Müzeyyen ÖZHAVZALI Sempozyum Konuları - Antibiyotik grupları ve direnç gelişimi - Antibiyotiklerin yan etkileri - Besinlerimiz ve antibiyotik - Halk sağlığında antibiyotik İletişim Bilgileri Yrd. Doç. Dr. Nahit PAMUKOĞLU Öğr. Gör. Müzeyyen ÖZHAVZALI Tel: / Sempozyum Bilim Kurulu Prof. Dr. Dilek KILIÇ (Kırıkkale Üniversitesi) Prof. Dr. Kenan HIZEL (Gazi Üniversitesi) Prof. Dr. Mahmut Nedim SULTAN (Gazi Üniversitesi) Prof. Dr. Meltem ÇÖL (Ankara Üniversitesi) Prof. Dr. Murat YILDIRIM (Kırıkkale Üniversitesi) Prof. Dr. Nilüfer AKSÖZ (Hacettepe Üniversitesi) Prof. Dr. Osman ÇAĞLAYAN (Kırıkkale Üniversitesi) Prof Dr. Rıza DURMAZ (Kırıkkale Üniv-Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Prof. Dr. Seçil ÖZKAN (Gazi Üniversitesi) Prof. Dr. Tevfik PINAR (Kırıkkale Üniversitesi) Prof. Dr. Zuhal AKTUNA (Kırıkkale Üniversitesi) Doç. Dr. Ayten ÇELEBİ KESKİN (Kırıkkale Üniversitesi) Doç. Dr. Nilay ÇÖPLÜ (Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hast.) Doç. Dr. Perihan GÜLER (Kırıkkale Üniversitesi) Doç. Dr. Seza ARSLAN (Abant İzzet Baysal Üniversitesi) Doç. Dr.Teoman Zafer APAN (Kırıkkale Üniversitesi) Öğr. Gör. Müzeyyen ÖZHAVZALI(Kırıkkale Üniversitesi) (İsimler ünvanlar arasında alfabetik olarak yazılmıştır)