iPara Üyeliksiz Ödeme Altyapısı

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AKILLI FAKS.
Advertisements

ProMIS Açık hesap çalışan firmaların kendi bünyelerinde oluş- turdukları tahsilat sorunlu ve kötü niyetli müşteri istihbaratlarının ortak bir platformda.
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
2012
HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
Kayıt olun’a tıklayın…

Satış Noktası Yönetimi
KAMU ÇAĞRI MERKEZLERİNDE PROAKTİF YAKLAŞIM 24 Eylül 2012.
6.BORÇLARIM. Borç ya da Kredi Bir harcama yapmak için para ödünç almaya borç ya da kredi deriz. Ödünç alınan parayı, vadesi gelince aldığınız yere ödersiniz.
Enerji Performans Uygulamaları,
Onkoloji Destek Paketi
BİLGİSAYARLI MUHASEBE I
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
Para Yönetimi ve Paranın Zaman Değeri - 2
BİLGİSAYARLI MUHASEBE I
13 Mart 2009 itibarıyla Facebook'un yeni arayüzü tüm hesaplarda kullanılmaya başlamıştır. Ancak bu arayüz, kullanıcılar arasında ikilik yaratmıştır.
Siber Güvenlik ve Kara Para Aklama BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YÖNETİM-
Deniz’e Hoşgeldiniz.
Selda Aydın Seyhan Kamçı
Gökhan AY Süreç Geliştirme Yöneticisi.
Restaurant Yönetim Sistemi
BARTER DOLARINIZI NAKİDE ÇEVİRİN - İSTEDİĞİNE ÖDE DEVRİMİ
EV SAHİBİ ÜLKENİN KAZANÇLARI VE KAYIPLARI :
BIMEKS Teknolojinin kalbi burda atiyor
NİYE VARIZ? NELER YAPTIK? GELECEK PLANLARIMIZ?
İçerik e-Fatura Hakkında e-Arşiv Nedir? e-Arşiv’in Sunduğu Avantajlar
Küresel Büyüme Oranları (%)
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI AVRUPA YATIRIM BANKASI
ELEKTRONİK TİCARETTE ÖDEME ŞEKİLLERİ
MENKUL KIYMETLER ÜNİTE 7
TEB KAMU BULUŞMALARI İZMİR Mayıs FARKLI ve İNOVATİF HİZMETLER KOBİ’lere Değer Katmak İçin Yola Çıktık... KREDİLER NAKİT YÖNETİMİ DIŞ TİCARET Bu.
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
Park Plus Pool Park Ödeme Hizmetleri
1 MarmarisCard Marmaris Turizm Geliştirme Projesi.
Bankacılık ‘ta Yeni CRM Yaklaşımları M
HAFTA 7 OTEL SÖZLEŞMELERİ-DEVAM
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
İşletme & Tarım Bankacılığı Gökhan ERTÜRK İşletme ve Tarım Bankacılığı Grubu - Genel Müdür Yardımcısı 4 Mayıs İstanbul.
SANAL GÜVENLİK.  Günümüzde hızla değişen teknolojiyle birlikte herşey internet üzerinden yapılmakta.  Online oyun kullanıcıları ve e- ticaret ile alışveriş.
Finansal Yönetim Risk Yönetimi Etkin Borç Yönetimi Büyüme Hukuki Danışmanlık Modern Finans; sahip olduğu geniş müşteri portföyü ve güçlü referanslarıyla.
Elektrik Araç Şarj Altyapısı ve Akıllı Şebeke Yönetimi
1 FİNANSBANK A.Ş Sinan Şahinbaş Finansbank Genel Müdürü
Bireysel Finansman KREDİ KARTLARI
KREDİ KARTI NEDİR Kredi kartı, Bankaların ve bazı finansman kuruluşlarının müşterilerine verdiği, anlaşmalı POS cihazı bulunan alışveriş noktalarında.
Web 3.0 Konferansı, İstanbul 16 Nisan 2013 ‘‘KİMİN NAKİTE İHTİYACI VAR?’’ twitter.com/SonerCanko.
BKM A.Ş. KARTLI ÖDEME SİSTEMLERİ SEMİNERİ
MONOGRAFİ 5:Getiri Ltd. Şir.’nin Haziran 2005 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız
1 ŞEKERBANK BİREYSEL BANKACILIK Kasım/ TÜRKİYE’DE BİREYSEL BANKACILIK-İLKLER.
KURUMSAL BANKACILIK UYGULAMALARI.
MONOGRAFİ 5 Getiri Ltd. Şir.’nin Mayıs 2008 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız.
2014 SAT KAZAN Bes ve Hayat Ürünleri. Sat – Kazan Puanları.
Euler Hermes: Facilitating change in trade landscape of Turkey
AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ JET KART UYGULAMASI
Ticari Tivibu Paket Ücretleri
ALMANYA‘DA YAŞAMAK ALMANYA‘DA BANKALAR. Almanya'da, devlet organlarının emisyon gereçleri için kurduğu Federal merkez bankası ile eyalet merkez bankalarının.
NÜFUS HİZMETLERİNİ GÜÇLENDİRME VAKFI
Shell Taşıt Tanıma Sistemi 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
Muhammed Emin ALTINTAŞ
kredi kartı sadakat programı
Trink Para Puan Toplama Sistemleri
ELEKTRONİK TİCARET E TİCARET NEDİR ? E-Ticaret ‘ te dikkat edilmesi gereken kurallar 1.
KEP-BORDRO HİZMETİ.
EN KOLAY ONLINE ÖN MUHASEBE PROGRAMI YONCAERP
Küçük ve Orta Ölçekli işletmeler için Online Ön Muhasebe Programı YoncaERP ile Stok, Cari, Fatura, Sipariş, Kasa, Banka, Çek Senet takibini yapın
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
Akıllı kart teknolojisini Dünya’da ve Türkiye’de kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödenekler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet, bu kez okulları.
Hakkımızda Birleşik Ödeme; finansal işlemleri teknoloji ile birleştirerek ürettiği inovatif, pratik, güvenilir fintech çözümleri ile müşterilerine ve iş.
Sunum transkripti:

iPara Üyeliksiz Ödeme Altyapısı Değer Yaratan Çözümler iPara Üyeliksiz Ödeme Altyapısı

Multinet Dünyası 1964 yılında kurulan Chequedejeuner grubu; Dünyanın en büyük 3. ön ödemeli kart firmasıdır. Grup, 2010 yılı sonunda Multinet’in %100’ünü satın almıştır: 13 ülkede faaliyet göstermektedir 47 ayrı firmada iştiraki bulunmaktadır 2.000’den fazla çalışanı bulunmaktadır 185.000’den fazla üye işyeri ve kuruma hizmet vermektedir 23 Milyon son kullanıcıya ürün & servis sağlamaktadır Dünya’da ve Türkiye’de «Akıllı Kart Teknolojisi»ni kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödemeler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet; 1999’da kurulmuştur: Türkiye’nin Fortune 500 listesinde 132. sırada bulunmaktadır Bireysel ve kurumsal müşterilere özel ürün & hizmetler Her gün aktif olarak kullanılan temassız ve son teknoloji ürünü 350.000’den fazla aktif kart 10.000’den fazla kurumsal müşteri 25.000’den fazla üye işyeri ile Türkiye’de 81 ilde hizmet

iPara Online Ödeme Sistemi iPara, Multinet ailesinin güven, kolaylık ve fayda sağlayan online ödeme sistemidir Üyeliksiz altyapı üzerinden çalışır, kurumlara SanalPOS ve fraud önleme sistemi sunar Kullanıcıların üyelik oluşturmadan kolayca alışveriş yapmalarını sağlar Tüm işlem bilgiler en üst ve en son güvenlik standartları ile değerlendirilir

iPara Online Ödeme Sistemi SİSTEM ve ALTYAPI ÖZELLİKLERİ iPara ile sektördeki en büyük 6 adet kredi kartı markasına ve banka kartına ait SanalPOS’lara 1 gün içerisinde sahip olunur Tüm SanalPOS’larda tek çekim ya da taksit avantajından faydalanılır iPara entegrasyonu sayesinde bankalar ile imzalanması gereken kontratlar ile uğraşılmaz; doldurulması gereken formlar iletilmez; uyulması gereken minimum hacim yükümlülüklerine girilmez 7/24 sistemsel (Yazılım) kontrol ile 150’den fazla fraud filtresine ve canlı operatör ile ödeme kontrolü hizmeti kullanılır Tek bir yönetim paneli ile tüm işlemler takip edilir; raporlanabilir ve iptal/iade işlemleri yapılabilir

iPara Online Ödeme Sistemi KULLANIM ÖZELLİKLERİ Multinet güvencesi ile iPara ile yapılan SanalPOS’lar üzerinden geçen tahsilatlarınızı peşin olarak tek seferde alırsınız (Tek çekim ve taksitli alışverişlerde geçerlidir) Tüm SanalPOS’lar ile alışverişlerde tek bir komisyon oranı ile çalışırsınız Tüm tahsilatların ödemesi şu şekilde gerçekleşir: Firmalara aktarılan ödemeler, ödemenin yapıldığı tarihi takip eden 10. (On) iş günü firmanın sisteme tanımlamış olduğu hesaba aktarılmaktadır.

iPara Online Ödeme Sistemi: Teklifimiz Taksit Seçenekleri Oranlarımız Tek çekim % 2,30 2 Taksit % 3,95 3 Taksit % 4,50 4 Taksit % 5,55 5 Taksit % 6,05 6 Taksit % 6,30 7 Taksit % 7,30 8 Taksit % 7,85 9 Taksit % 8,45 2 ay sonunda yapmış olduğunuz ciro üzerinden yıllık kullanım bedeliniz belirlenecektir

Teşekkürler