Bu hikaye bir babanın para ve değerli bir eşyayı kaybettiği için 5 yaşındaki kızına ceza verdiği zaman meydana geldi. Paranın bulunamadığı zor zamanlardı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AUXILIO, AUXILIO; NOS ESTÁN ASESINANDO
Advertisements

Benim kim olduğumu biliyor musunuz? Soy alguien con quien convives a diario Hergün birlikte yaşadığınız biriyim...
Bunu okursanız iyi olur
Küçük bir jest….
EVİMİ VE AİLEMİ SEVİYORUM
( Güvercin ) La Paloma Akışına bırakın
Adı Fleming’di ve fakir bir çiftçiydi.
Lütfen Bu iletiyi okuyun.
Lütfen sesi açıp Tıklayınız..
AYAKKABICI Ayakkabıcı, yeni getirdigi malları vitrine yerleştirirken, sokaktaki bir çocuk onu izlemekteydi.
Tanrı, melek ve bebek:.
Yavaş yavaş ölürler Seyahat etmeyenler, Yavaş yavaş ölürler okumayanlar, müzik dinlemeyenler, vicdanlarında hoş görmeyi barındıramayanlar.
Özdemir Asaf’tan
ERKEĞİN HANIMI ÜSTÜNDEKİ HAKLARI
HAYLAZ TAY.
. B İ Z İ ÇEVRELEYEN İ NSANLAR B İ Z İ ÇEVRELEYEN İ NSANLAR GERÇEK BİR HİKAYE.
Yalnız Olanlara; Müşfik KENTER‘ den...
Lütfen okuyun (5 dakikanızı alır)
Adam üç yaşındaki kızına, pahalı bir hediyelik kaplama kağıdını ziyan ettiği için kızmıştı.
YAS 5 Anne ve babamın birbirlerine bağırmalarının beni ne kadar korkuttuğunu öğrendim. YAS 7 Meşrubat içerken gülersem içtiğimin burnumdan geleceğini.
The Story Of The Butterfly La Lección De La Mariposa Bir Kelebeğin Dersi LÜTFEN OKU VE HEMEN ARKADAŞINA GÖNDER ZİNCİRİ BOZMA…
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
Okulun ilk günü, ilk derste profesörümüz, önce kendini tanıttı, sonra 'Bu yıl, yepyeni bir öğrencimiz var. Çok ilginç biri bakalım bulabilecek misiniz'
BABAM.
Adam 3 yaşındaki kızını, pahalı bir hediyelik kaplama kağıdını ziyan ettiği için azarlamıştı. Küçük kız, koskoca bir paket altın yaldızlı kağıdı bir kutuyu.
KÜSMEYELİM KÜSTÜRMEYELİM
HAZIRLAYANLAR NURTAÇ ÜNLÜ DERYA DEMİR GÜLŞAH BAŞARAN
El Eterno Amante En Tu Corazón Traductor: Zulma Lujan – Can Akın.
Lütfen okuyun (5 dakikanızı alır)
4 Mart 1965 Afganistan Kabil'de bir diplamatın oğlu olarak doğdu. Ailesi, 1980'de Amarika Birleşik Devletleri'nde siyasi sığınma hakkı elde etti.
40 Yaşımda ben….
Adı Fleming’di ve fakir bir çiftçiydi.
Hep gerçeği, hep dürüstçe yazan insan… ESKİ DATÇA.
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
Bu hikaye bir babanın para ve değerli bir eşyayı kaybettiği için 5 yaşındaki kızına ceza verdiği zaman meydana geldi. Paranın bulunamadığı zor zamanlardı.
Test : 1 Konu: Doğal Sayılarda İşlemler
HAZIRLAYAN: ÖZKAN ÖZÇELİK 4/c 519
MERHAMET ŞEVKAT FEDAKARLIK
FEDAKARLIK.
ERGENLİK DÖNEMİ VE GENÇLERLE İLİŞKİLER
PARA BİRİKTİRİYORUM.
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
Lütfen Bu iletiyi okuyun. Bir zamanlar oldukça kırıcı karaktere sahip bir çocuk vardı. Bir gün babası çocuğa bir çuval dolusu çivi vererek, her sinirlendiğinde.
Bunu okursanız iyi olur. Bir şey kaybetmezsiniz....
Ayın Öğrencisi Belgesi
Güzellikle yaşlanmanın yaşlanmanınsırrı Emekli dostlarıma Cool.
BİRİKİM YAPACAĞIM.
En la Cuba de finales de los años cuarenta, Chico y Rita viven una apasionada historia de amor. Chico es un joven pianista enamorado del jazz, y Rita.
Türk Kadınlar Birliği ülkemizde her yıl çocukları için büyük fedakarlığa katla­nan annelerden birini yılın annesi seçer. Yılın annesinin kişiliğinde tüm.
The Story Of The Butterfly La Lección De La Mariposa Bir Kelebeğin Dersi LÜTFEN OKU ARKADAŞINA GÖNDER ZİNCİRİ BOZMA…
Edición: Luis C. Avance automático DECLARACION OFICIAL DE LA UNESCO: PRESENTACION DE BUENOS AIRES Y MONTEVIDEO EN LOS EMIRATOS ARABES El tango ya es.
Samet BALTA Bu Ayın En Başarılı Öğrencisi Olarak Seni Seçtik. Çünkü; ŞEHİT REFİK CESUR İLKOKULU Öğretim Yılı Mart Ayı 1/A sınıfında “Ayın Öğrencisi”
Hazırlayan: Filiz BİLİCİ Hatice Seyit Çeker İlkokulu Nizip/Gaziantep
Gracias A La Vida… Thanks to Life… Hayata Teşekkür Ederim...
Berfin DOĞAN Bu Ayın En Başarılı Öğrencisi Olarak Seni Seçtik. Çünkü; ŞEHİT REFİK CESUR İLKOKULU Öğretim Yılı Ocak Ayı 1/A sınıfında “Ayın Öğrencisi”
SEN GELMEDİKÇE Si tú no regresas Traductor: Zulma Lujan.
“ AŞK NEREDE “ ¿ DÓNDE ESTA EL AMOR? SESLİDİR Black Eyed Peas
ÜZEYİR GARİH DOSTLUK İLKÖĞRETİM OKULU 1-A SINIFI SAKARYA/ ARİFİYE
Hızlı Okuma Egzersizleri
...HAYAL EDİN... DÜNYANIN EN ÜNLÜ BARIŞ ŞARKISI John Lennon CAN AKIN.
Ayın Öğrencisi Belgesi
Adı Fleming’di ve fakir bir çiftçiydi.
AUXILIO, AUXILIO; NOS ESTÁN ASESINANDO
Yavaş yavaş ölürler Seyahat etmeyenler, Yavaş yavaş ölürler okumayanlar, müzik dinlemeyenler, vicdanlarında hoş görmeyi barındıramayanlar.
H.
Yavaş yavaş ölürler Seyahat etmeyenler, Yavaş yavaş ölürler okumayanlar, müzik dinlemeyenler, vicdanlarında hoş görmeyi barındıramayanlar.
OLMAK İSTERİM… I WOULD LIKE TO BE… QUIERO SER...
YAS 5 Anne ve babamın birbirlerine bağırmalarının beni ne kadar korkuttuğunu öğrendim. YAS 7 Meşrubat içerken gülersem içtiğimin burnumdan geleceğini.
Reglas de Bill Gates.
Lütfen okuyun (5 dakikanızı alır)
Sunum transkripti:

Bu hikaye bir babanın para ve değerli bir eşyayı kaybettiği için 5 yaşındaki kızına ceza verdiği zaman meydana geldi. Paranın bulunamadığı zor zamanlardı. La historia tuvo inicio mucho tiempo atrás, cuando un hombre castigo a su hija de 5 años por perder un objeto de valor y el dinero en ese tiempo era escaso. www.gruplar.info

Noel gecesiydi, ertesi sabah küçük kız babasının yanına gelerek bir kutu uzattı ve <<Babacığım, bu senin için !>> dedi. Era la epoca de Navidad, la mañana siguiente la pequeña trajo un regalo y dijo “ Papá es para ti “. www.gruplar.info

Baba hoşnut bir şaşkınlıkla baktı ama kutunun boş olduğunu görünce çok alındı; El padre era visiblemente apenado, pero se enojo muchisimo cuando abriendo la caja ve que no han nada adentro. www.gruplar.info

Çok kaba bir şekilde: << Hediye yapmak istediğinde kutunun içine bir de hediye koyman gerektiğini bilmez misin sen?>> Le dijo de modo brusco: “No sabes que cuando haces un relago se supone que en la caja haya alguna cosa?”. www.gruplar.info

Küçük kız yaş dolu gözlerle aşağıdan yukarı bakarak: << Baba Küçük kız yaş dolu gözlerle aşağıdan yukarı bakarak: << Baba... , o boş değil. O kadar çok öpücük koydum ki içine, ağzına kadar doldu >> dedi. La pequeña lo miró desde abajo hasta arriba y con lagrimas en los ojos dijo: “Papá,,, no está vacia. He puesto adentro tantos besos para ti hasta llenarla”.

Babası o an hemen çömeldi, kızını kucakladı ve özür diledi. El padre se sintió asolado. Se arrodillo y puso sus brazos en el cuello de su pequeña y le pidió perdón. www.gruplar.info

Hayatının diğer kalan kısmında Baba bu kutuyu hep başucunun yanında sakladı ve her kötü hissettiğinde veya kendini kalpsiz biri olarak hissettiğinde, kutuyu açar ve kızının içine ne kadar çok sevgi doldurduğunu hatırlayarak içinden bir öpücük alırdı... Por todo el resto de su vida el padre tuvo siempre la caja cerca de su cama y cuando se siente descorazonado o en dificultades abre la caja y saca 1 beso imaginario recordando el amor que la pequeña habia metido dentro...

Her birimizin içinin çocuklarımızın, ailemizin, arkadaşlarımızın ve Tanrı’nın sonsuz sevgisi ve öpücükleri ile dolu birer kutusu var. Cada uno de nosotros tiene una caja llena de besos y amor incondicional, de nuestros hijos, amigos y de Dios. www.gruplar.info

Dünyada olmasına imkan olan şeylerden daha önemlisi yoktur No hay cosas mas importantes que se puedan poseer. www.gruplar.info

Şu anda iki seçeneğin var: bu yazıyı birilerine yollamak ya da silip atmak – eğer kalbine dokunmadıysa... Ahora tienes dos opciones, pasar este mail a tus amigos o cancelarla porque no ha tocado tu corazón. www.gruplar.info

Gördüğün gibi ben ilkini seçtim. Como puedes ver yo elegí la primera

Arkadaşlarımız – sorun yaşadığımızda ne yapmamız gerektiğini göstererek ayaklarımızı yerden kesen meleklerdir… Los amigos son ángeles que nos levantan de la tierra cuando tenemos problemas, recordándonos como volar....

A todos los amigos del mundo Dünyada tüm Sevilen A todos los amigos del mundo Dostlara... Que se quieren . . .

Görüşmek üzere ve Herkese Mutlu Günler ! www.gruplar.info Adios y buen día!!!