European Commission Enterprise and Industry GAP Bölgesi KOBİ Destek Ağı (GAPSUN) 25.11.2010.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
EGE BİLGİ VE YENİLİK MERKEZİ (EBIC-EGE)
Advertisements

ŞIRNAK YDO 2011 YILI 6 AYLIK FAAL İ YET BR İ F İ NG İ.
Bölgesel Gelişme ve Yönetişim Sempozyumu, 7-8 Eylül 2006, Ankara
BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı M. Emrah SOĞANCI Dış Ticaret Uzmanı Haziran 2014.
GAP GIDEM Projesi AB’nin mali desteği ile UNDP tarafından GAP BKİ ile işbirliği içerisinde yürütülmektedir GAP – GİDEM PROJESİ GİRİŞİMCİ DESTEKLEME.
ADAYLIK SÜRECİ VE AVRUPA BİRLİĞİ MALİ YARDIMLARI.
KALKINMA AJANSLARI ve BÖLGESEL YENİLİK SÜRECİ
ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
Amerikan Ticaret Müsteşarlığı 2013
ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ
TÜRKİYE’NİN İLK, EN BÜYÜK VE EN YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ;
YURDUMUZUN COĞRAFİ BÖLGELERİ
BÖLGESEL KALKINMANIN ÜÇ TEMEL SÜTUNU Three Pillars of Regional Development.
PROGRAM GENEL TANITIMI PROGRAMI. T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI TÜRK ULUSAL AJANSI AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı HAYATBOYUÖĞRENME.
Ahmet ÖZBEKLER, KOSGEB Çankırı Hizmet Merkezi
KİM. KİM MİTRA KİMDİR? HİNT VE PERS MİTOLOJİLERİNİN EN GÜÇLÜ TANRISI, BİLGELİĞİN ve IŞIĞIN MİTRA, HİNT VE PERS MİTOLOJİLERİNİN EN GÜÇLÜ TANRISI,
TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU
Bölgesel Gelişme Politika ve Uygulamaları
Fırat Nehri Şanlıurfa Platosu Dicle Nehri Gaziantep Platosu
BÖLGESEL KALKINMA PROJELERİ
Projenin Adı: Mesleki Eğitimde Kalite Güvencesi Konusunda Fakındalığın Geliştirilmesi Proje Ortaklarımız: 1- Teknik Eğitim Vakfı Adana Şubesi 2- Adana.
GAP : Su İle Gelen Değişim Hilal Siyok 103 2TMB. Güneydoğu Anadolu Projesi Temel hedefi, Güneydoğu Anadolu Bölgesi`nde yaşayan vatandaşlarımızın gelir.
AVRUPA BİRLİĞİ MALİ YARDIMLARI VE KOBİ’LERE SAĞLANAN OLANAKLAR.
T-TTO İstanbul ticaret üniversitesi ve TTO yapılanması
2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİNE YÖNELİK URGE PROJE YÖNETİMİ EĞİTİM PROĞRAMI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü.
European Commission Enterprise and Industry Avrupa İşletmeler Ağı Doğu Marmara East Marmara Network.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
2. Bölgesel Kalkınma ve Yönetişim Sempozyumu
(Enterprise Europe Network-EEN)
TOBB AB ÇALIŞMALARI : NASIL HAZIRLANIYORUZ? FAALİYETLERİMİZ 23 Şubat 2007.
Mayıs 2013 GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)
ODTÜ TEKNOKENT Gerçekleştirilen Etkinliklerimizden Örnekler.
European Commission Enterprise and Industrie Avrupa İşletmeler Ağı 25 - KASIM BSN ANATOLIA.
ULUSAL EŞGÜDÜM TOPLANTISI
Bilimsel/Teknolojik Güç Siyasi Güç Ekonomik Güç AB’nin Hedefi:  İlki 1984 yılında başlamıştır.  Çerçeve Programları, diğer birçok topluluk programı gibi.
İMC MÜHENDİSLİK PROJE VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
KUTLU OLSUN TUTUM ve YATIRIM HAFTASI TÜRK MALLARI.
Bu proje Avrupa Birliği ve Tu ̈ rkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. İLKÖĞRETİM KURUMLARINA DEVAM ORANLARININ ARTIRILMASI PROJESİ (TR2010/ /001.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 6 EKİM 2015, İZMİR İZMİR YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI.
ULUDAĞ TEKSTİL İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. ULUDAĞ TEKSTİL İHRACATÇILARI BİRLİĞİ (UTİB) 2015 DEĞERLENDİRME 2015 FAALİYETLER 2016 TAKVİMİ.
PROGRAM GENEL TANITIMI PROGRAMI. T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI TÜRK ULUSAL AJANSI AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı HAYATBOYUÖĞRENME.
KOSGEB KONYA SELÇUK TEKNOLOJİ GELİŞTİRME MERKEZİ (TEKMER) 2006.
TÜRK ODA GELİŞTİRME PROJESİ (TOGP)-2 PROJE SONUNDA UZUN DÖNEM ETKİLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ 07/02/2008 – TOBB - ANKARA.
Adnan BALİ Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Özel Sektörün Finansman Kaynaklarına Erişimi Konferansı Diyarbakır TÜRKİYE İŞ BANKASI.
Türkiye’de Diş Macunu Kullanım Miktarı Türkiye’de kişi başına yılda 1 tüp (90 gram) diş macunu düşüyor... Bu oran Rusya’da 293 gr, Çin’de 180 gr, Filipinler’de.
KOSGEB ve Kuruluş Amacı KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile kuruldu. Düzce’de 2012 yılında faaliyete başlamıştır. Amacı; ülkenin ekonomik ve sosyal.
Een.ec.europa.eu Azimli KOBİ’lere Uluslararası büyüme ve inovasyon konularında yardımcı oluyoruz.
İRAN PAZARI SİZİ BEKLİYOR! İRAN İHRACAT FUARI VE TİCARET ZİRVESİ 27/30 EKİM 2016 VAN.
İRAN PAZARI SİZİ BEKLİYOR! İRAN İHRACAT FUARI VE TİCARET ZİRVESİ 27/30 EKİM 2016 VAN.
SAĞLIK TURİZMİ DAİRE BAŞKANLIĞI
EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
CAZİBE MERKEZLERİ PROGRAMI Van Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı
2016 Kayseri Ticaret Odası.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
CAZİBE MERKEZLERİ PROGRAMI ARDAHAN Bilgilendirme Toplantısı
CAZİBE MERKEZLERİ PROGRAMI Iğdır Bilgilendirme Toplantısı
Kaynak göstererek kullanabilirsiniz.
Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
Deprem öncesi yapılması gerekenler Deprem çantası hazırlanmalı Raflar duvarlara sabitlenmeli Ağır cisimler raflarda altlara yerleştirilmeli Duvardaki lamba,
TÜRKİYE’DE GİRİŞİMCİLİĞİN ÖZENDİRİLMESİ
KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞ BİRLİĞİ (KÜSİ)
AZERBAYCAN İŞ GEZİSİ Çerkezköy, Tekirdağ – 2019.
TÜİK MAYIS İHRACAT RAKAMLARI
TÜİK NİSAN İHRACAT RAKAMLARI
Sunum transkripti:

European Commission Enterprise and Industry GAP Bölgesi KOBİ Destek Ağı (GAPSUN)

GAPSUN (GAP Region Support Network for SMEs / GAP Bölgesi KOBİ Destek Ağı) AİA hizmetlerinin Güneydoğu Anadolu ve Ortadoğu Anadolu illerinde ; Gaziantep, Malatya, Elazığ, Bingöl,Tunceli, Van, Muş,Bitlis, Hakkari, Adıyaman,Kilis,Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Batman ve Şırnak olmak üzere toplam 17 ilde) faaliyet gösteren yaklaşık KOBİ’ye ulaştırılması amacı ile yapılandırılmıştır. Konsorsiyum ortakları: KOSGEB Gaziantep HM. (Koordinatör Kuruluş) Gaziantep Ticaret Odası Gaziantep Üniversitesi Teknopark Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Van Ticaret ve Sanayi Odası

Projenin Kapsadığı Coğrafi Alan

Gerçekleşen Faaliyetler - TURİZM’DE MARKALAŞMA VE TANITIM SEMİNERİ BÖLGESEL KALKINMADA KOBİ’LERİN ROLÜ PANELİ GIDA SEKTÖRÜ ÇALIŞTAYI TEKSTİL SEKTÖRÜ ÇALIŞTAYI TEKSTİLDE YENİ YAKLAŞIMLAR ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜH. PROJE PAZARI - TEMEL DIŞ TİCARET EĞİTİMİ (KOBİ EĞİTİM PROGRAMI) - KOBİLERE YÖNELİK FİNANSMAN KAYNAKLARINA ERİŞİM PANELİ - UYGULAMALI PAZAR ARAŞTIRMASI EĞİTİMİ (KOBİ EĞİTİM PROGRAMI) - ORTADOĞU VE KOMŞU ÜLKELER FUARINA STAND BAZINDA KATILIM

-E-TİCARET EĞİTİMİ (KOBİ EĞİTİM PROGRAMI) -- HALI VE DEKORASYON FUARINA STAND BAZINDA KATILIM -FİNLANDİYA ÜLKE TANITIM TOPLANTISI -- TÜRKİYE’DE ENERJİ PİYASASINDAKİ GELİŞMELER VE FIRSATLAR SEMİNERİ -SIAL 2010 GIDA FUARI İKİLİ GÖRÜŞME ORGANİZASYONU -- İŞ PLANI VE BÜTÇELEME EĞİTİMİ (KOBİ EĞİTİM PROGRAMI) -GOOGLE ADWORDS İNTERNET REKLAMCILIĞI EĞİTİMİ - ROMANYA’YA TİCARET HEYET ZİYARETİ VE İKİLİ GÖRÜŞMELER ORGANİZASYONU -İSVİÇRE ÜLKE TANITIM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI -HİBE PROJESİ YAZMA EĞİTİMİ -İNOVASYON VE KARLILIK SEMİNERİ -TRIZ SEMİNERİ -HÜRSİAD- GAPSUN TANITIM TOPLANTISI -GAZİANTEP TURİZMİCİ İŞ ADAMLARI DERNEĞİ GAPSUN TOPLANTISI

KALKINMA AJANSI HİBELERİ PROJE TANITIM TOPLANTISI SINAİ MÜLKİYET HAKLARI KOBİLERDE e-TİCARET KOBİLERİN FİNANSMANA ERİŞİMİ KOSGEB DESTEKELERİ KOBİ TANITIM STANDI İŞ SAĞLIĞI SEMİNERİ MUŞ, BİTLİS, HAKKARİ İLLERİ PROJE TANITIM İŞBİRLİĞİ ÇALIŞMALARI - ROMANYA ÜLKE TANITIM TOPLANTISI ESOF 2010 TEK. İKİLİ GÖRÜŞMELER -KOBİ’LERE YÖNELİK KOSGEB DESTEKLERİ TANITIM TOPLANTISI -DÜNYA TV- AVRUPA İŞLETMELER AĞI VE GAPSUN TANITIM RÖPORTAJI

YAKINDA GERÇEKLEŞECEK FAALİYETLER -ENDÜSTRİYEL TASARIM VE İYİ UYGULAMA ÖRNEKLERİ -POLYESTER KESİK ELYAF ÜRETİM TEKNOLOJİLERİ -PROJE FİNANSMANI EĞİTİMİ

İşbirliği Profilleri ve niyet beyanları EoI received : 12 EoI made : 124 BCD Profile : 126 BBS Profile: 5

İLETİŞİM BİLGİLERİ KOSGEB GAZİANTEP HİZMET MERKEZİ MÜD.: GAZİANTEP TİCARET ODASI: – GAZİANTEP TEKNOPARK: – ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI: – VAN TİCARET VE SANAYİ ODASI: –

TEŞEKKÜRLER KOSGEB BAŞKANLIĞI Selçuk ERİŞ