Projenin Adı: Mesleki Eğitimde Kalite Güvencesi Konusunda Fakındalığın Geliştirilmesi Proje Ortaklarımız: 1- Teknik Eğitim Vakfı Adana Şubesi 2- Adana.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
IPM Merkezi Finans ve İhale Birimi GENÇ İSTİHDAMININ DESTEKLENMESİ
Advertisements

Bölgesel Gelişme ve Yönetişim Sempozyumu, 7-8 Eylül 2006, Ankara
BDP 2014 YEREL SEÇİM PERFORMANSI. GENEL VERİLER - 1 ● TOPLAM KAZANILAN BELEDİYE SAYISI 101 (2009'da 78) ● KAZANILAN İL SAYISI BŞB / 8 İL ● KAZANILAN.
Farabi Değişim Programı Nedir
FAIRstart FAIRstart KRONOLOJİK GÖRÜNÜM T.C KOCAELİ VALİLİĞİ AB PROJELER KOORDİNASYON MERKEZİ.
Farabi Değişim Programı Nedir?
Misyonumuz İstanbul’daki birçok kurum ve kuruluşun AB uyum sürecinde geleceğe yönelik hedef ve stratejilerini kolayca gerçekleştirmeleri için projeler.
1. DEVRE DEĞERLENDİRMESİ
HAYAT BOYU ÖĞRENMENİN GELİŞTİRİLMESİ TEKNİK DESTEK PROJESİ
ÇEVRE ORMAN SEYYAR EĞİTİM ARACI
EKONOMİK GÖSTERGELER Gayri Safi Milli Hasıla(2007): 658 Milyar ABD Doları İthalat(2008) : 201,8 Milyar ABD Doları İhracat(2008) : 132 Milyar ABD Doları.
TURKEY Black Sea Mediterranean Sea Use the BUCKET in the
ULUSAL MESLEKİ YETERLİLİK SİSTEMİ (UMYS) AÇISINDAN ECVETİN ÖNEMİ
İKMEP / HRD-VET Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bileşeni Etkinlikleri
Leonardo da Vinci Hareketlilik Bölgesel Bilgilendirme Toplantıları.
TÜRKİYE TOPRAKLARININ AŞINIMA DUYARLILIKLARI
GAP GIDEM Projesi AB’nin mali desteği ile UNDP tarafından GAP BKİ ile işbirliği içerisinde yürütülmektedir GAP – GİDEM PROJESİ GİRİŞİMCİ DESTEKLEME.
ADAYLIK SÜRECİ VE AVRUPA BİRLİĞİ MALİ YARDIMLARI.
T.C. Yükseköğretim Kurulu Prof. Dr. Hasan MANDAL Bologna Uzmanı AVRUPA YÜKSEK ÖĞRETİM ALANININ FAALİYETLERİ KAPSAMINDA TÜRK YÜKSEK ÖĞRETİM SİSTEMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ.
TR R3. TR R3 Bu Eylem 5.1 Projesi (Ulusal Gençlik Toplantısı) AB Gençlik Programı tarafından desteklenmiş ve Türk Kızılayı.
Hakem İşleri Organizasyon Şeması
Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi VABpro KAPASİTE GELİŞTİRME FAALİYETLERİ TEKLİF ÇAĞRISI Proje Uygulama Başkanlığı 26 Haziran.
HAYAT BOYU ÖĞRENME (LLP) Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı
T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BOLU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BÖLÜMÜ PROJELER KOORDİNASYON EKİBİ LdV Mesleki Eğitim Programı Ortaklık Projeleri (
ALTYAPI UYGULAMA DAİRESİ BAŞKANLIĞI FUAT KOÇAL MÜDÜR
HEMŞİRELİK VE EBELİK KONSEYİ (HEK)
YURDUMUZUN COĞRAFİ BÖLGELERİ
KBRN FARKINDALIK EĞİTİMİ (HASTANE ÖNÜ ORGANİZASYON)
TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU
Bölgesel Gelişme Politika ve Uygulamaları
ORGAN BAĞIŞI ile İlgili Duyarlılığın Arttırılması
Fırat Nehri Şanlıurfa Platosu Dicle Nehri Gaziantep Platosu
European Commission Enterprise and Industry GAP Bölgesi KOBİ Destek Ağı (GAPSUN)
AVRUPA BİRLİĞİ MALİ YARDIMLARI VE KOBİ’LERE SAĞLANAN OLANAKLAR.
«QUALITY ASSURANCE IN ECVET MOBILITY»
“Parlak Gülüşler, Parlak Gelecekler” İlköğretim Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim Programı
European Commission Enterprise and Industrie Avrupa İşletmeler Ağı 25 - KASIM BSN ANATOLIA.
Dr. Cemalettin MADEN Türkiye UDS Üyesi
KAMU İÇ DENETİMDE SON GELİŞMELER & İÇ DENETİM-SGB İLİŞKİLERİ 02 Mayıs 2010 Ahmet BAŞPINAR Maliye Bakanlığı İç Denetim Merkezi Uyumlaştırma.
MESLEK ANALİZİ ÇALIŞTAYI III 21 – 25 Ocak 2013 Ankara
BOLOGNA SÜRECİNİN TÜRKİYE’DE UYGULANMASI PROJESİ Kasım 2006 Fırat Üniversitesi, Elazığ Nezih Güven- Bologna Rehberi.
Kalite ve Çevre Müdürlüğü TOBB ODA/BORSA AKREDİTASYON SİSTEMİ Ş. Sibel AYGÜN TOBB Akreditasyon Kurul Sekreteri 19 Ekim 2007 Ankara.
MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM OKUL VE KURUMLARINDAKİ ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞARI DURUMLARI AÇIKLAMALAR 1. Bu çalışma, Meslekî ve.
MESLEKİ EĞİTİMDE AVRUPA BİRLİĞİ FIRSATLARI
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Hayat Boyu Öğrenme ve Kalite Güvencesi Evi Thomas Gruber Almanya Mesleki.
T. C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
Bu proje Avrupa Birliği ve Tu ̈ rkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Technical Assistance for Increasing Primary School Attendance Rate of.
İMC MÜHENDİSLİK PROJE VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
KUTLU OLSUN TUTUM ve YATIRIM HAFTASI TÜRK MALLARI.
Bu proje Avrupa Birliği ve Tu ̈ rkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. İLKÖĞRETİM KURUMLARINA DEVAM ORANLARININ ARTIRILMASI PROJESİ (TR2010/ /001.
Matematik ve Fen Bilimleri Proje Çalışması
AKREDİTE ODA VE BORSALAR
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ (MEBGEP)
Erasmus Hareketliliği Kapsamında Türkiye’ye Gelen Öğrenciler
Türkiye’de Diş Macunu Kullanım Miktarı Türkiye’de kişi başına yılda 1 tüp (90 gram) diş macunu düşüyor... Bu oran Rusya’da 293 gr, Çin’de 180 gr, Filipinler’de.
(with Istanbul, Ankara, and Izmir divided for electoral purposes)
There are eighty-one provinces in turkey MEDITERRANEAN REGION: ADANA,ANTALYA,BURDUR,HATAY, ISPARTA,KAHRAMANMARAŞ,KİLİSİ, MERSİN,OSMANİYE BLACK SEA REGION.
Türkiye’de Yoksulluk ve “Yoksulluğun Yönetilmesi” Mustafa Sönmez Ekim 2016.
SAĞLIK TURİZMİ DAİRE BAŞKANLIĞI
EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
ÖZET GİRİŞ MATERYAL VE METOT BULGULAR TARTIŞMA VE SONUÇ KAYNAKLAR
İSTATİSTİKLERLE ÇOCUK
Türkiye’de Yoksulluk ve “Yoksulluğun Yönetilmesi” Mustafa Sönmez Ekim 2016.
Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı
Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı
Deprem öncesi yapılması gerekenler Deprem çantası hazırlanmalı Raflar duvarlara sabitlenmeli Ağır cisimler raflarda altlara yerleştirilmeli Duvardaki lamba,
KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞ BİRLİĞİ (KÜSİ)
TÜİK MAYIS İHRACAT RAKAMLARI
TÜİK NİSAN İHRACAT RAKAMLARI
Türkei mit Koch International
Sunum transkripti:

Projenin Adı: Mesleki Eğitimde Kalite Güvencesi Konusunda Fakındalığın Geliştirilmesi Proje Ortaklarımız: 1- Teknik Eğitim Vakfı Adana Şubesi 2- Adana Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi Eğitim ve Danışmanlık A.Ş. 3- Adana Ticaret Borsası AB VE DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNASYON MERKEZİ

Ev Sahibi Ortaklarımız: 1- Daugavpıls Medical College / Letonya 2- Berufsförderungsintitut (BFI Wien) / Avusturya 3- Rummelsberger Diakonie / Almanya Mesleki Eğitimde Avrupa Birliği Kalite güvencesi olan "EQAVET", 2009 yılında AB Üye Devletleri tarafından kabul edilen hedeflerin açıkça belirlenerek planlanması, uygulanması, değerlendirilmesi ve yeniden gözden geçirilmesi içeren 4 aşamalı kalite döngüsüne dayalı bir referans aracıdır. AB VE DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNASYON MERKEZİ

Proje Hareketlilik Tarihleri: 1- Avusturya (18/05/ /05/2014) 2- Almanya (08/06/ /06/2014) 3- Letonya (23/06/ /06/2014) AB VE DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNASYON MERKEZİ

Milli Eğitim Bakanlığı METEK Projesi: Avrupa Birliği ve Türkiye tarafından finanse edilen METEK Projesi; Türkiye’de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Geliştirilmesi Projesidir. İş dünyasının ve öğrencilerin ihtiyaç duyduğu kalitede; güncel, nitelikli, ölçülebilir ve sürdürülebilir bir mesleki ve teknik eğitime ulaşmak için; Türkiye’de mesleki eğitimi bir ulusal kalite güvence sistemine kavuşturmak. 21 pilot ilde ve seçilmiş uygulama okullarında. Pilot iller: Ağrı, Bingöl, Bitlis, Çorum, Diyarbakır, Erzincan, Gaziantep, Hakkari, Iğdır, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kilis, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Sivas, Siirt, Trabzon, Van ve Yozgat. AB VE DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNASYON MERKEZİ

TEŞEKKÜR EDERİZ Adana Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi AB VE DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNASYON MERKEZİ