Hazırlayan: Hediye ÖZER AYDIN MYO SEVİMLİ DOSTLAR.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Hazırlayan ve Sunan Fatma Sena YAMAN.
Advertisements

İZCİLİĞİN AMAÇLARI ve TEMEL PRENSİPLERİ
ADI:HARUN SOYADI:ULU SINIF:9/G NUMARA:1407 KONU:AMPHİBİA.
KARS ÇOBAN KÖPEĞİ.
KARS ÇOBAN KÖPEĞİ “Kars Türk Çoban Köpeği” adıyla tescillenen Kars Çoban Köpekleri, koruma konusunda en önde gelen ırklardan birisidir.
Duygularımızı Nasıl Kontrol Edebiliriz?
A TEMASI OKUL HEYECANIM
nisa Amerika kıtasının kuzeyinde yeralan Kanada, en geniş topraklara, en uzun kıyı şeridine sahip bir ülkedir.
HAYVANLAR.
Her kahve aynı tadı taşımaz... Nerede içiyorsan, kiminle içiyorsan ona
hotmail.com Hazırlayan : Ta r ı k BİR Kadın Nasıl Mutlu Edilir? Çok Zor Değil. BİR Erkek, BİR Kadını Mutlu Etmesi İÇİN Yalnızca Şunlar Olmak.
HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ
A-BİLİŞSEL GELİŞİM İlk İki Yılda Görülen Bilişsel Gelişim : Bebek doğumunun ilk gününden itibaren çevresini keşfetme çabasına başlar. Keşif çabasında.
HAZIRLAYANLAR BERRA AKHAN 6/B 420 AYŞENAZ ÇULHA 6/B 211
 Bir sistemin amaçlarına yönelik olarak çalışma durumunun değerlendirilmesi, sistemin bütünlüğü ve sistemden çıkan ürün için önem taşır.  Sistemlerin.
HAZIRLAYAN:BURAK KAAN AKHAVUZ 5/C 477 BAHAR COLLEGE
GÜZELLİGİN AKLI ÇELEN NUMARALARI Rakamların bir dili olduğunu bilirsiniz. Peki, bunların sizin güzelliğinize ait minik sırlarla dolu olduğunu da bilir.
Ö ğ retim Görevlisi: Prof.Dr.Mustafa Ergün Hazırlayan:Ozan Alkoç-Anatomi A.B.D Doktora Ö ğ rencisi-Tıp Fakültesi ÖLÇMEDE GÜVENİRLİK:
İZCİ ANDI İzcilik Teşkilatına giren herkes aşağıdaki İzci Andını içer : “Tanrıya - Vatanıma karşı vazifelerimi yerine getireceğime, İzcilik Türesine uyacağıma,
Hersey Serbest Bir Kelebeğin Dersi
Hayvanlara yapılan kötü muameleler
Kırmızı çerçeveli sütundaki gizli Şifreyi bulun. Bunun için soldan sağa tüm satırlara Ait, hayvanlar ile ilgili soruları Yanıtlayın. Soruyu okuduktan sonra.
NASIL GÖRÜNÜYORUM? Kazanım: Başkalarının kendisi ile ilgili görüşlerinin bireyin kendini algılama biçimini nasıl etkilediğini fark eder. 10 sınıf 23 nolu.
ARAMA KÖPEĞİ VE DAVRANIŞLARI. KÖPEK (Canis lupus familiaris) Köpekgiller (Canidae) familyasına mensup, görünüş ve büyüklükleri farklı 400'den fazla ırkı.
MUSTAFA ABAK Özel Eğitim Öğretmeni
HEMŞİRELİK MESLEĞİ VE ÖZELLİKLERİ
HANGİ AYDA DOĞDUNUZ.
HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ
HAYVANLAR Kadiriye Özer.
HERKESİN AİLESİ FARKLIDIR 
Yönetici Kimdir Yönetici bir işi yapmak için insanları ve kaynakları yöneten kimsedir. Yöneticilerin bir çok özelliği olması gerekir.
Bu sabah karar ver Yeni “ image maker “ ın Mevlana olsun.. O’nun dediği gibi görün O’nun dediği gibi davran.. Göreceksin ki Yağmur suları ile yıkanmış.
DEĞERLER EĞİTİMİ DÜRÜSTLÜK.
Hazırlayanlar Müge Çagman G. Pınar Sıdal
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ AİLE EĞİTİM SEMİNERİ
Hazırlayan: Kubilay AĞBAL AYDIN MYO
İZCİLİK.
Mevlevîlik.
ROBERT STEPHENSON SMYTH BADEN POWELL
PİLOTLUK Pilot, yolcu veya yük taşıyan hava taşıtını (helikopter ve uçağı) kullanan kişidir.
HOŞGELDİNİZ.
Bizi dinlediğiniz için teşekkürler
Çıkarımların Geçerlik ve Kabul Edilebilirliği Yrd. Doç. Dr. Cenk Akbıyık.
Bağımlı ve Bağımsız Öncüller. Bazı durumlarda bir çıkarımda birbirine ba ğ ımlı ve ba ğ ımsız olan öncüller bir arada kullanılmaktadır.
AİLE OLMAK DEĞERLER EĞİTİMİ.
HOŞGÖRÜ VE SAYGI.
KONU : YÜZÜMÜZ NE ANLATIYOR KAZANIM :
İnatçı Yavru Fil Masalı
ESKİLERİ HATIRLATMA Belki de en başından belliydi kaderimiz.
HAYATIMIZI GÜZELLEŞTİREN NE ÇOK ŞEY VAR
Son Çocukluk Dönemi Çocuklarında Gelişim ve Kitap Seçimi
HASTA / YARALININ OLAY YERİNDE DEĞERLENDİRİLMESİ
Berfin DOĞAN Bu Ayın En Başarılı Öğrencisi Olarak Seni Seçtik. Çünkü; ŞEHİT REFİK CESUR İLKOKULU Öğretim Yılı Ocak Ayı 1/A sınıfında “Ayın Öğrencisi”
HAYVANLAR ALEM İ ARDA KIRTAS İ YE. Evcil hayvanlar Do ğ a'da büyüyüp yeti ş en ve kendi kendini doyurma ve yeti ş tirme özelli ğ ine sahip hayvanlar vah.
KEDİLER Kediler memeliler Kediler memeliler grubunda yer alır. grubunda yer alır. Doğurarak çoğalırlar. Doğurarak çoğalırlar. Yavru bakımı vardır. Yavru.
ÜNİTEMİZDEN NELER ÖĞRENDİK
DOĞDUĞUNUZ GÜN VE RENGİNİZ BAŞLA.
KÖPEK TÜRLERİ VE ÖZELİKLERİ
Kedi Irkları ve Bakımı.
SİYAM KEDİSİ Yayılma Alanı: Tayland. Ayrıca dünyanın muhtelif ülkelerine yayılmıştır. Özellikler:Baş vücuda göre küçük, uzun, üçgen biçimindedir. Kulaklar.
Ailelerin Çocukları İle İlgili Dikkat Etmesi Gereken Noktalar
Bugün neler öğreneceğiz?
Çelebi Grubu.
ETÇİ SIĞIR IRKLARI.
Kaz Irkları Toulouse, Emden, Afrika, Pilgrim ve Çin kazları ticari yetiştiriciliği en çok yapılan ırklardandır. Kaz ırkları; ağır, orta ağır ve hafif.
Mağaza Satış Danışmanlarına Taşpınar Akademi Altın Tavsiyeler.
YER ELMASI.
Hazırlayan; Meryem Naz AYDIN 5/A 313. Teknoloji geçmişten günümüze kadar ilerlemekte önceden tekerlek ve ampul gibi eşyalara baya özen gösterilirdi şimdi.
HAYVANLAR VE BITKILER 1-HAYVANLAR:HAYVANLARıN BIR ÇOK FAYDASı VARDıR.ETINDEN,SÜTÜNDEN YÜNÜNDEN VE GÜCÜNDEN YARARLANıRıZ. HAYVANLAR FARKLı YERLERDE YAŞAR.DEVELER.
Sunum transkripti:

Hazırlayan: Hediye ÖZER AYDIN MYO SEVİMLİ DOSTLAR

Temel Özellikleri Hareketli, uysal, iyi huylu, duygulu ve sevimli bir köpektir. çocuklara, hatta bebeklere karşı çok sabırlı ve naziktir. Neler Yapar ? Sağlam ve güçlü, koku alma duyusu gelişmiştir. Bataklıkta avlanabilir. Avı bulur ve getirir. Toprakta ve suda gayet iyi çalışır. İyi huylu olduğu için insana eşlik eden köpek olarak da değerlidir ve aile hayatına uyum sağlar. Temel Özellikleri Hareketli, uysal, iyi huylu, duygulu ve sevimli bir köpektir. çocuklara, hatta bebeklere karşı çok sabırlı ve naziktir. Neler Yapar ? Sağlam ve güçlü, koku alma duyusu gelişmiştir. Bataklıkta avlanabilir. Avı bulur ve getirir. Toprakta ve suda gayet iyi çalışır. İyi huylu olduğu için insana eşlik eden köpek olarak da değerlidir ve aile hayatına uyum sağlar.

Temel Özellikleri Rottweiler'ın iri ve güçlü bir bedeni vardır. Adaleli ve atletik olan bu ırk, geniş bir kafaya ve yuvarlak bir alına sahiptir. çeneler iyi gelişmiştir ve dişler makas ısırışı ile kapanır. Gözler ırkın iyi huy ve sadakatinin ifadesini yansıtır ve koyu renklidir. Dengeli, sakin, itaatkar, cesur ve kolay eğitilir. Yalnızca efendisi ve ailesi saldırıya uğradığı zaman sertleşir. Neler Yapar? Rottweiler, sakin, eğitilebilir, cesur ve ailesine kendini adayan bir köpektir. Güvenilir bir karakteri vardır. Ailesini büyük bir kararlılıkla korur. Acıya karşı duyarsız ve güçlü köpeklerdir. Ciddi, kendinden emin ve güvenilirdir. Temel Özellikleri Rottweiler'ın iri ve güçlü bir bedeni vardır. Adaleli ve atletik olan bu ırk, geniş bir kafaya ve yuvarlak bir alına sahiptir. çeneler iyi gelişmiştir ve dişler makas ısırışı ile kapanır. Gözler ırkın iyi huy ve sadakatinin ifadesini yansıtır ve koyu renklidir. Dengeli, sakin, itaatkar, cesur ve kolay eğitilir. Yalnızca efendisi ve ailesi saldırıya uğradığı zaman sertleşir. Neler Yapar? Rottweiler, sakin, eğitilebilir, cesur ve ailesine kendini adayan bir köpektir. Güvenilir bir karakteri vardır. Ailesini büyük bir kararlılıkla korur. Acıya karşı duyarsız ve güçlü köpeklerdir. Ciddi, kendinden emin ve güvenilirdir. ROTTWEILER

Temel Özellikleri Belle ğ i çok güçlüdür, yıllar öncesine ait bir dokunuşu ya da okşamayı hatırlar. Nazik, sakin, temiz ve çocuklarla uyum içinde yaşayabilen bir hayvandır. Güçlü, kaslı, iyi huyludur. Valee çoban Köpe ğ i'nin, Bergamasco'nun aksine tüyleri taranabilir ve bu özelli ğ i onu daha cazip hale getirir. Neler Yapar? özgün bir sürü köpe ğ idir. Günümüzde, canlılı ğ ı, iyi huylulu ğ u sayesinde insan dostu olarak de ğ erlendirilir. Gerekti ğ inde kişileri ya da belli bir mülkü savunmak için iyi bir bekçi köpe ğ inin bütün yeteneklerine sahiptir. Temel Özellikleri Belle ğ i çok güçlüdür, yıllar öncesine ait bir dokunuşu ya da okşamayı hatırlar. Nazik, sakin, temiz ve çocuklarla uyum içinde yaşayabilen bir hayvandır. Güçlü, kaslı, iyi huyludur. Valee çoban Köpe ğ i'nin, Bergamasco'nun aksine tüyleri taranabilir ve bu özelli ğ i onu daha cazip hale getirir. Neler Yapar? özgün bir sürü köpe ğ idir. Günümüzde, canlılı ğ ı, iyi huylulu ğ u sayesinde insan dostu olarak de ğ erlendirilir. Gerekti ğ inde kişileri ya da belli bir mülkü savunmak için iyi bir bekçi köpe ğ inin bütün yeteneklerine sahiptir.

Temel Özellikleri Alman çoban Köpeği, Alsatian diye de tanınır. Gösterişli, dengeli ve çok güçlü bir köpektir. Kararlı, vefalı, efendisi ve çocuklara karşı sevgi duyan, öteki hayvanlara karşı hoşgörülü, yabancılara karşı uyanık ve kolay eğitilebilir bir ırktır. Neler Yapar? ---cög---unlukla iş köpeği olarak kullanılan Alman çoban köpeği korkusuz, dikkatli ve zekidir. Cesur, neşeli, itaatkar ve öğrenmeye heveslidir. İnanılmaz sadakati ve cesareti ile tanınır. Temel Özellikleri Alman çoban Köpeği, Alsatian diye de tanınır. Gösterişli, dengeli ve çok güçlü bir köpektir. Kararlı, vefalı, efendisi ve çocuklara karşı sevgi duyan, öteki hayvanlara karşı hoşgörülü, yabancılara karşı uyanık ve kolay eğitilebilir bir ırktır. Neler Yapar? ---cög---unlukla iş köpeği olarak kullanılan Alman çoban köpeği korkusuz, dikkatli ve zekidir. Cesur, neşeli, itaatkar ve öğrenmeye heveslidir. İnanılmaz sadakati ve cesareti ile tanınır. ALMAN ÇOBAN KÖPEĞI

Temel Özellikleri Ota büyüklükte, canlı, dayanıklı, hoş görünüşlü ve hareketli bir köpektir. İnsanlara uyumlu ve duyguludur. İyi bir arkadaş olmakla birlikte son derece inatçıdır ve kolayca canı sıkılır. Neler Yapar? Hafif olduğu için hızlı koşabilir ve bu özelliği nedeniyle kızak yarışlarında kullanılır. özellikle Kanada'da ve ABD'nin kuzeyinde popüler bir cinstir Temel Özellikleri Ota büyüklükte, canlı, dayanıklı, hoş görünüşlü ve hareketli bir köpektir. İnsanlara uyumlu ve duyguludur. İyi bir arkadaş olmakla birlikte son derece inatçıdır ve kolayca canı sıkılır. Neler Yapar? Hafif olduğu için hızlı koşabilir ve bu özelliği nedeniyle kızak yarışlarında kullanılır. özellikle Kanada'da ve ABD'nin kuzeyinde popüler bir cinstir SIBIRYA KURDU (HUSKY)

YETENEK SIZSINIZ