Firma Tanıtımı 2009. Cubigel Compressors, S.A. · www.cubigel.com Misyonumuz Cubigel Compressors, S.A. Ticari soğutma sistemleri pazarı için kompresörler.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Saiko International tarafından hazırlanmıştır.
Advertisements

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
GÖRMEK İNANMAKTIR Herkes İçin Kolay Analizler
Yönetim Kurulu Başkanı Güneş Enerjisi Sistemi
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
İÇİNDEKİLER Hakkımızda Üretim Üretim Alanımız Makine ve Ekipmanlarımız Finansal Veriler ve Müşteriler Kalite Anlayışımız İletişim Bilgilerimiz.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
Marine Logistics Prezentasyon 2013
MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ 1 Genel İsim: İlyas Toktaş
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
Muayene Yapan Kurum/Kuruluş
Hacettepe üniversİtesİ hastanelerİ Tip bİlİşİmİ derneğİ başkani
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
KÜRESEL ISINMA VE DOĞALGAZ KULLANIMI
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
Dış Ticaretin Gelişimi Bölgesel Yaklaşımlar Anket Sonuçları Amerika I. Ticaret Müşavirleri Konferansı Nisan Nisan 2011 TİM Dış Ticaret Kompleksi.
“ Dünyada herşey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir,
PERFIL EN FRIO –Condesa Grubu Perfiles de Precisión, S.L. KURUMSAL SUNUM Haziran 2012.
LLP/ERASMUS BİRİM VE BÖLÜM KOORDİNATÖRLERİ TOPLANTISI Doç. Dr. Yılmaz ARI ULAUM Müdürü Balıkesir, T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER.
FİGES Dr. Tarık Öğüt SİNERJİTÜRK-SAVUNMA’08.
Copyright 2006 Thomson Corporation 1 Ulusal Akademik Site Lisansı (UASL) Projesi çerçevesinde THOMSON SCIENTIFIC – ISI WOK EĞITIM SEMİNERLERİ – 2007 TEKNİK.
AYLIK RAPOR Automotive Industry Monthly Report Mart / March 2014 Üretim/Production Satış/Sales İthalat/Imports İhracat/Exports OSD “OICA” ÜyesidirOSD is.
TARİHÇE Makine ve İmalat Mühendisliği Bölümü, Bilecik Üniversitesi Mühendislik Fakültesine bağlı olarak tarih ve sayılı resmi gazetede.
ALARKO CARRİER GERÇEK KONFOR 
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
Ulusal Ar-Ge Proje Destekleri
Bankacılık ‘ta Yeni CRM Yaklaşımları M
AYDIN TORNA SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
1 YASED BAROMETRE 18 MART 2008 İSTANBUL.
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası insert/paketleme makinelerinden.
AYLIK RAPOR Automotive Industry Monthly Report Ekim / October 2014 Üretim/Production Satış/Sales İthalat/Imports İhracat/Exports OSD “OICA” ÜyesidirOSD.
AYLIK RAPOR Automotive Industry Monthly Report Ağustos / August 2013 Üretim/Production Satış/Sales İthalat/Imports İhracat/Exports OSD “OICA” ÜyesidirOSD.
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
CAOBISCO Avrupa Çikolata, Bisküvi ve Şekerleme Endüstrileri Derneği FILIPPO CERULLI, Başkan CAOBISCO.
FİNANS SEKTÖRÜNDE YABANCI SERMAYE ARALIK TSPAKB 2 İSTİKRAR  Siyasi istikrar Uluslararası yatırımcıların güvenini sağlayan tek parti hükümeti 
Açık Ders Malzemeleri: Dünyadaki Gelişmeler
Dünyada Devekuşu Üretimi ve Ticareti Akademi Teknoloji Üretim Danışmanlığı Ekim 2004 ÜRGÜP Hakan YILDIZ Hakan YILDIZ.
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYALARI SEKTÖRÜ İÇİN PİLOT AKTİVİTELER 5 Haziran 2013 Ankara.
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’

“IP Universities” Istanbul, April 14 to 15, 2011 Albert Long Hall, BOGAZICI UNIVERSITY Collaboration with Universities Ms. İffet İyigün Meydanlı,
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
ONDULINE GROUP & ONDULINE AVRASYA A.Ş. Binnur Ertuş ŞİMŞEK
AYLIK RAPOR Automotive Industry Monthly Report
M.O.S.B. 4. KISIM 405. CD. NO:1 MANİSA
GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Enerji Verimliliği Uzmanı
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
Getiri Ltd. Şir. Mayıs 2008 hesap döneminde aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Tek düzen hesap planını ve 7/A Maliyet Hesapları’nı kullanarak bu ticari.
Strateji Geliştirme Başkanlığı 1 DÜNYA EKONOMİSİ REEL SEKTÖR.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
AYLIK RAPOR Automotive Industry Monthly Report
AYLIK RAPOR Automotive Industry Monthly Report
Sola Kimya Firma Sunumu. Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve.
AKADEMİK YILI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ’NDE AVRUPA BİRLİĞİ HAYATBOYU ÖĞRENME VE GENÇLİK PROGRAMLARI FAALİYETLERİ.
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
MONOGRAFİ 5 Getiri Ltd. Şir.’nin Mayıs 2008 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız.
Kalite Nedir? Furkan LEVENTOĞLU.
Eskişehir Şubesi Cevdet ÜRENCİK CMF.
AYLIK RAPOR Automotive Industry Monthly Report Mart / March 2015 Üretim/Production Satış/Sales İthalat/Imports İhracat/Exports OSD “OICA” ÜyesidirOSD is.
KOSGEB ve KOBİ’ler. KOSGEB KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile kuruldu. Amacı; ülkenin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasında küçük.
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
SUNUM
Enerama Çevre Teknolojileri ENERAMA, enerji tasarrufuna sahip çevreci sistemlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi üzerine faaliyet gösteren.
Sunum transkripti:

Firma Tanıtımı 2009

Cubigel Compressors, S.A. · Misyonumuz Cubigel Compressors, S.A. Ticari soğutma sistemleri pazarı için kompresörler ve kondanser üniteleri dizayn edilmesi, üretimi ve dünya çapında satışına odaklı hareket eden bağımsız bir firmadır. Misyonumuz Ticari soğutma pazarına yüksek kaliteye sahip Kompresörler Kondanser üniteleri tedarik etmek Müşteri taleplerini sürekli ve her ortamda, Mümkün olan en iyi lojistik ve teknik yardım Son teknoloji yenilikler ve en gelişmiş ürünler Genişletilebilir ürün gamı Esnek Çözümler ile yanıtlamak

Cubigel Compressors, S.A. · Strateji  Pazar taleplerine sürekli uygun olacak geniş bir ürün gamı sunmak  Müşterilerin ihtiyaçlarına uygun ürünler hazırlamak  Sürekli ürün kalitesini geliştirmek  Kendi ürünlerini geliştirmeleri için OEM lere ileri düzey uygulama mühendisliğine dayalı teknik destek sağlamak  OEM ve distribütörler için seminerler düzenlemek

Cubigel Compressors, S.A. · Tarihçe 1962 Unidad Hermética olarak Antoni Forrellad tarafından Tecumseh Products Co. (ABD) lisansı altında kompresör üretme amacıyla Fransız ve İspanyol ortak sermayesiyle, kuruldu L, P and S serisi kompresörler için Tecumseh ile lisans anlaşması yapıldı Firma hisseselerinin % 100 ü İspanyol hissedarların sermayesine geçti 1975 Sant Quirze del Vallès – Barcelona’ da yeni fabrika kuruldu Sant Quirze del Vallès deki yeni fabrika faliyete geçerek yıllık üretim kapasitesini 2 milyon adede taşıdı Tecumseh lisansı yenilenmedi ve Hitachi Ltd ile D serisi için anlaşma yapıldı Unidad Hermética özellikle Ev tipi buzdolaplarına kompresör tedarik etmek amacıyla Electrolux Compressors Group bünyesine katılırken Ticari soğutma kompresörleri üretmeyi de ikincil bir iş olarak korumaya devam etti Firma pazarda yeni bir rekabetçi pozisyon elde ederek,derinlemesine yeniden organizasyon yoluna gitti. Electrolux ‘ün ticari soğutma pazarındaki aktivitelerini organize etmek amacıyla Cubigel kuruldu 1998 Ev tipi buzdolaapları için kompresör pazarının daralması ile birlikte Ticari soğutma yükseldi Elektronik kontrol cihazlarıyla birlikte yüksek verimlilik serisi kompresörler hayat buldu Firma Appliances Components Companies Group (ACC) ismine geçti. Taşıt uygulamaları için GD30FDC model kompresörlere geçildi Cervera, Barcelona’da yıllık üretim adedi 1.1 milyon kompresör olan ikinci bir fabrika ACC nin yeni üretim tesisi olarak faliyete geçti 2009 AIAC ACC nin Ticari soğutma kompresörleri bölümünü devraldı ve Cubigel Compressors, S.A. Kuruldu Kompresörlük üretim adedine ulaşıldı 2006

Cubigel Compressors, S.A. · Tarihçe Geçmiş Günümüz

Cubigel Compressors, S.A. · AIAC kimdir? AIAC is a growing, privately-held industrial group with a serious, long- term mission to build strong companies. Bu endüstriyel grubun kolThe industrial group has 29 manufacturing units located in North America and Europe, more than employees and a turnover of $800m. The main sectors are aerospace and car industry.  12 yıllık bir firmadır  3,360 personeli mevcuttur  29 adet türlü üretim tesisleri vardır  Kuzey Amerika, Avrupa veLocated in 10 countries in North America, Europe, and Asia  $800 million in revenues  $55 million in EBITDA American Industrial Acquisition Corporation Greenwich New York London Paris

Cubigel Compressors, S.A. ·  Sektörler:Otomotiv, Uzay bilimi, petro-kimya, savunma, enerji üretimi, madencilik, İnşaat  Üretim:Sermaye yoğunluklu küresel üretim  Malzemeler:Metal, Polimer ve Kompozit malzemeler ile ilgili geniş çeşitler.  İşlemler:Kalıplama,,R olling, Basım, Döküm, Üretim, Hassasiyet Aletleri, Kalıp Enjeksiyon, Extrusion, Hızlı Prototip Çıkarma AIAC nin Endüstriyel İdare Uzmanlığı ABD12 Kanada 2 Fransa 4 İngiltere 4 Hindistan 1 Meksika 1 Üretim Merkezleri Hollanda 1 İspanya 1 İsveç 1 Polonya 1 Portekiz 1 Toplam 29 AIAC kimdir?

Cubigel Compressors, S.A. · AIAC Grup Firmaları AIAC nin Uluslarası Firmaları

Cubigel Compressors, S.A. · Cubigel Compressors Organizasyon Şeması Marcello Chessari CEO Pedro Olalla Satış Ve Lojistik departmanı Nicola Trivillin Araştırma Geliştirme Departmanı Xesco Vilches Operasyon Müdürü Jesús Gómez de Segura İnsan Kaynakları Uzmanı Jordi Martínez Planlama sorumlusu Walter Van Lontringen Satınalma Sorumlusu Antonio González Kalite Yönetimi

Cubigel Compressors, S.A. · Cubigel Compressors Today 600 Çalışan İspanya’da Yerleşik m2 ‘lik alan üzerine kurulu üretim tesisi Bilanço 80 Milyon € (2008) 2,4 Milyon Kompresör Araştırma Geliştirme Bölümü Ve Laboratuarlar Araştırma Geliştirme Departmanı ve Mühendislik bölümünde 30 Kişilik Uzman kadrosu

Cubigel Compressors, S.A. · Dünya’da ACC Dünya genelinde 75 ülkede 145 distributör aracılığıyla 85 ülkeye satılmaktadır

Cubigel Compressors, S.A. · Market Share Dünya Genelinde Pazar Payı 2008 Avrupa Genelinde Pazar payı 2008 Cubigel Kompresörlerin Pazar dağılımı

Cubigel Compressors, S.A. · Sertifikalar Ve Onaylar  Kalite standartları ile üretim ISO ISO 9001  Onaylar ve direktiflere uygun deklarasyonlar VDE UL IMQ CE

Cubigel Compressors, S.A. · Complete Range of Compressors X Range D Range L RangeP RangeS RangeDC 12V RangeCondensing Units Kompakt dizayn Hafif, sessiz Silindir Hacmi : cc Gazlar: R134a, R600a Araçlar için DC kompresörler Sessiz VDE onaylı Zor çalışma şartlarında çalışabilir V DC / V / 50-60Hz Gaz: R134a Yüksek verimliliğe sahip seri Silindir Hacmi : cc Gazlar: R134a, R404A, R600a, R290, R507, R22 En verimliliğe sahip seri ( isobutane ve propane gazları dahil) Yüksek Güvenilirlik ve verimlilik Zor şartlarda çalışma Silindir Hacmi : cc Gazlar: R134a, R404A, R290, R407C, R507, R22 En büyük soğ. Kapasitesine sahip seri Titreşimi azaltamak için optimum dizayn Silindir Hacmi: cc Gazlar: R134a, R404A, R407c, R507, R to 34 cc komple ürün yelpazesi Yüksek güvenilrilili komponentler Spesifik müşteri isteğini yerine getirebilme 43ºC ortam sıcaklığında çalışabilme Her türlü soğutma gazı ve uygulamasına uygunluk D Range DC 12V Range L Range P Range X Range S Range Condensing Units

Cubigel Compressors, S.A. · Bazı Uluslararası Müşterilerimiz

Cubigel Compressors, S.A. · Cubigel Compressors, S.A. Antoni Forrellad, 2 · Sant Quirze del Vallès Barcelona · Spain Phone Fax Contact Information

12/01/2015