Finalistleri Dans Ekipleri Rampa Show Gezici Paten Ekibi - Kanguru Bacak Ateş DansıAnimasyon TrapezFutbol Show PandomimBasketbol Show Bisiklet ShowGrafty.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
FİZİKSEL AKTİVİTENİN ENGELLİ BİREYLER ÜZERİNDEKİ KATKILARI
Advertisements

SAĞLIK İÇİN EGZERSİZ Şimdi başlayalım, hemen…. Amaç Toplam fiziksel aktiviteyi artırmak Yaşam biçimi değişikliği + ezgersiz programı = toplam fiziksel.
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
Animasyon – Organizasyon – Catering Hizmetleri
Eskişehir Tepebaşı Belediyesi
Engelliler Eğitim Enstitüsü Derneği
RAMAZAN PROGRAMI Tanıtım Kataloğu 2013.
Kültür Bilgi-Günü 2011 Kültür Programı Yapı ve Genel Prensipler Kültür Bilgi-Günü 2011.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 17
Sosyal Medya.
Düğün Organizasyonu Fotoğraf ve Kamera Çekimi & Barcovizyon Gösterisi
Futbolun Tarihçesi.
“ PAYLAŞTIĞIMIZ AVRUPA-OUR SHARED EUROPE” PROJE YARIŞMASI.
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.
Şişme Oyun Parkları.
EĞİTİMDE WEB 2.0 KULLANIMI
ULUSAL İSG AĞI TOPLANTISI AJANS’IN 2007 YILI ETKİNLİKLERİ SAKİNE OVACILLI 17 NİSAN 2007 ANKARA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi
OKULUMUZU RENKLENDİRELİMOKULUMUZU RENKLENDİRELİM PROJESİ PROJESİ
Fenerbahçe Spor Kulübü
Sanat Danışmanlığı’nı Tan Sağtürk’ün üstlendiği Dans Projemiz: “Rüya ve Maskeler” Rüya ve Maskeler; Engellenerek yaşamaya, zorunlu bırakılmış amatör bir.
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
Digital Signage teknolojisini ülkemize getiren ilk kuruluşlardan biri olan Sistem 9 Medya, Türkiye’nin en geniş, en yaygın, en güvenli ve işlevsel Digital.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
Çocuklarımızın geli ş imini spor ve e ğ lenceyle sa ğ layan program :)
Hazırlayan: Duygu Özkan
Sergileme ve Saha Aktiviteleri
HERKES İÇİN FUTBOL-GRASSROOTS
OLİMPİYAT SPORCU EĞİTİM MERKEZİ
KAYNAŞTIRMA öğrencileri Ölçme ve Değerlendirme Esasları
21.Yüzyılın etkileşimli Futbol eğlence programı !
FUTBOLU ÖĞRENİYORUM.
15 MAYIS 2013 ÇARŞAMBA YER: BELEDİYE ÖNÜ (TRAFİĞE KAPALI ALAN) SAAT: 16:00-20:00 SPORTİF ETKİNLİKLER ANA MEHTERAN EKİBİ GÖSTERİSİ HALK OYUNLARI GÖSTERİLERİ.
BİLİM Sanat Merkezine Öğrenci Seçimi
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DANS SPORLARI TOPLULUĞU
T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İl Düzeyinde Uygulanması Sürecinde Karşılaşılan Sorunların Tartışılması.
Insert picture in this frame Grid Halkla İlişkiler ve Organizasyon Faaliyetleri Elif Duygu Koca 02 Aralık 2014 İletişim Müdürlüğü Halkla ilişkiler ve Organizasyon.
Dİjİtal oyun tabanlI öğrenme
GÜLKENT İLKÖĞRETİM OKULU
MERS İ N ANADOLU L İ SES İ SPOR KULÜBÜ GELECE Ğİ N İ Z-GELECE Ğİ M İ Z.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
GÖRSEL SANATLAR DERSİ ETKİNLİKLERİ
ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ. MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde, çağdaş fikirlere açık, ulusal ve evrensel değerlere sahip, kendine güvenen,
Sekiz Müzik Organizasyon
E Ğİ T İ M KAL İ TES İ N İ YÜKSELTMEYE YÖNEL İ K EYLEM PLANI.
 yılında Akarçay İlkokulu olarak eğitim öğretime başlayan okulumuz,  1985 yılında şu anki yerine kurulmuş olup,  1998 yılında Pansiyonlu.
DERS NO: 5 ANTRENMAN DEĞİŞKENLERİ (ÖĞELERİ)
BİZ KİMİZ ? Önce Uçuş Emniyeti ve Güvenlik bilinci ile Havadan Görüntüleme, Havadan Tanıtım ve Reklam vb. hizmetlerini.
SPOR DALLARI SPOR ÇEŞİTLERİNİN TANITILMASI
ANTARES AVM KENTPARK AVM ANKAMALL AVM FORUM ANKARA PANORA AVM AGORA AVM ÖZDİLEK AVM OPTİMUM AVM VİAPORT AVM CAPİTOL AVM PALLADİUM AVM CARREFOUR CEVAHİR.
OLİMPİYATLAR.
Çocuk ve Spor Bahadır Özdilek.
TÜRK HALK OYUNLARINDA ANTRENMAN
GUIA (Guide Us Into Arts) “ GUIA (Guide Us Into Arts) “ BİZİ SANATA YÖNLENDİRİN” KATILIMCILAR: Ayhan ALTINYAY / İbrahim BORA / Rabia VEZNE Ekim,
REKREASYON FAALİYETLERİNİN SPORTİF UYGULAMALAR YÖNÜNDEN ÖNEMİ
TED SAMSUN KOLEJİ SPOR OKULLARI. SPOR NEDİR Spor, önceden belirlenmiş kurallara göre bireysel veya takım halinde yapılan, genellikle rekabete dayalı yarışma.
CİMNASTİK Hazırlayan: melis kaçmaz. Cimnastik Cimnastiği; dayanıklılık, kuvvet, esneklik, çeviklik, koordinasyon ve vücut kontrolünü geliştirme amacıyla.
Karizmashow ; Basketbolu, akrobasi – cimnastik – trampolin - dans ve animasyonlar ile birleştiren profesyonel bir gösteri ekibidir. Gösterilerimiz müzik.
OYUN ve OYUNCAKLAR.
Çocuk Sporcularda Beslenme İlkeleri
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
DRAMA UYGULAMALARI, DRAMANIN DİĞER SANAT ALANLARI İLE İLİŞKİSİ
Spor; birey yada grupların sağlık, eğlence veya gösteri amacı ile yaptıkları fiziksel ve / veya beyinsel aktivite gerektiren, bazı kurallar içinde uygulanan.
ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİNİN TARİHSEL GELİŞİMİ
FUTBOLU ÖĞRENİYORUM. Futbol 11′er kişilik iki takım arasında oynanır ve kendine özgü kuralları vardır.
FUTBOLU ÖĞRENİYORUM. Futbol 11′er kişilik iki takım arasında oynanır ve kendine özgü kuralları vardır.
FUTBOLU ÖĞRENİYORUM. Futbol 11′er kişilik iki takım arasında oynanır ve kendine özgü kuralları vardır.
FUTBOLU ÖĞRENİYORUM. Futbol 11′er kişilik iki takım arasında oynanır ve kendine özgü kuralları vardır.
SPOR AMAÇLI KURULMUŞ DERNEKLER
Sunum transkripti:

Finalistleri Dans Ekipleri Rampa Show Gezici Paten Ekibi - Kanguru Bacak Ateş DansıAnimasyon TrapezFutbol Show PandomimBasketbol Show Bisiklet ShowGrafty GÖSTERİ EKİPLERİ

RAMPA SHOW İki adet patenci,bisiklet akrobatı ve break dansçı performanslarıyla rampa üzerinde gerçeklestirilen extreme show. Alana uygun olarak seçilebilecek 3 adet rampa çesidi vardır. Performans süresi 20 dakikadır.Mc destegi ile izleyenlerin de katılımlarının saglanabilecegi interaktif show ise 30 dakikadır. v

TRAPEZ GÖSTERİSİ Min.6 m yükseklikten asagıya sallandırılan ipin kullanılmasıyla gerçeklestirilen tek kisillik bir gösteridir.

PANDOMİM Devlet Opera Bale Bölümü öğretim görevlilerinden oluşan ekibimiz Cansız Mankenlik ve Pandomimde fark yaratıyorlar.

ATEŞ DANSI Alana uygun olarak performans sanatcılarının sayıları belirlenir. Atesli poi,staff danscıları,alevbaz ve jonglörlerden olusan ekibimizin performans süresi min.10 dakikadır. Açık ve kapalı alanlarda yapılabilen gösteri için min.3 m x 3 m alan gereklidir.

BİSİKLET SHOW Performans min 4m x 4m alanda gerçeklestirilir. Gösteri süresi 5 – 15 dakika arasında performans içerigine göre degisiklik gösterebilir.

GRAFFTY Marka logoları ve kampanyaları, duyuru amaçlı mesajlar ve her türlü görselin duvara veya panoya sprey boya ile uygulanma sanatıdır. İstege baglı olarak workshop ya da yarısma seklinde interaktif hale getirilebilen bir etkinliktir.

DANS GÖSTERİLERİ Hip Hop Latin Ponpon kızlar Break Dans İstege baglı olarak özel hazırlanacak koreografik dans gösterileri.

FUTBOL SHOW Futbol topu ile gerçeklestirilen akrobatik gösterilerdir. Tek kisilik performansta min.3 m x 3m alan gereklidir. Gösteri süresi performans içerigine göre degisiklik gösterebilir.Min.10 dakikadır. Performansı gerçeklestirecek kisi sayısı alana ve istege baglı olarak belirlenebilir.

BASKETBOL SHOW Basketbol topu ile gerçeklestirilen tek kisilik akrobatik gösterilerdir. Gösteri min. 3 m x 3 m alanda gerçeklestirilir. Performans süresi içerigine göre degisiklik gösterebilir.Min. 10 dakikadır.

ANİMASYON Profesyonel mc destegi ile günün sunumu ve istege baglı olarak gerçeklestirilebilecek eglenceli oyunlar ve hediyeli yarısmaların koordinasyonu saglanır. Animasyon ekipleri içinde bulunanlar: Palyaço Jonglör Diabola Hayali Kahramanlar Popcorn – Pamuk Seker

GEZİCİ PATEN EKİBİ Aktivite alanında ya da sehrin belirlenen en yogun alanlarında insert dagıtımı, kampanya,açılıs vs gibi duyuruların gerçeklestirilmesi,aktivite alanına yönlendirme amaçlı kullanılabilecek patenli tanıtım ekibidir.

KANGURU BACAK Son dönemlerin en çok ilgi çeken ve aranan ekiplerinden Kanguru Bacak hem showları ile değerlendirilmenin yanında aynı zamanda organizasyonlarda yönlendirme ve gezici ekip olarak kullanılabiliyor..

Yarışmanın en çok ilgi çeken ekiplerinden biri Karizma Show… 7 senedir profesyonel olarak performans sergileyen ekip bugüne dek dünyada 30 ülkede gösteri yaptı.Dünya sıralamasında alanında ilk 3’te olan ekip sporu performansa,performansı da showa dönüştürerek izleyenleri büyülüyor. Performans bir adet portatif pota,iki adet trambolin ve üç adet jimnastik minderi ile gerçeklestirilir.Min. 3 m x 15 m alan kullanılmaktadır. Gösteri süresi 20 dakikadır.İzleyenlerinde katılımlarını sağlandığı interaktif bölüm ile toplamda 30 dk’lık show sergilenmektedir. KARİZMA SHOW

KAAN BAYBAĞ Yarışmayı 3.lükle bitiren Kaan Baybağ Micheal Jackson dansları ile milyonların ilgisini topladı.Sempatikliği ve yeteneğiyle 7 dk’lık performans sergileyen Kaan’ın 4 mx 4m’lik bir alana ihtiyacı var.

BERKAY ORAL Finalistlerden Berkay 7 dk lık performansında hip hop,salsa,jimnastik,break dansı kendi tartı ile birleştirip oldukça zengin ve ilgi çekici bir gösteri sergiliyor.

KAYA ADAMLAR Yarışmada en çok ilgi gören finalistlerden olan Kaya Adamlar Türkiye’de ilk kez karşılaşılan özel ve farklı gösterileri ile çok beğenildi.Sportif başarılarını showa dönüştüren ve nefesleri kesen ekip için 2m x 2m lik alan yeterli…

İLETİŞİM BÜLENT ÖZTÜRK m : – : PINAR KOÇAK m : : t :