11.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2010-2011 22 OCAK 2012 ANKARA.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HACETTEPE GO TOPLULUĞU (HUGOKU)
Advertisements

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Kasım
METAB ENCÜMEN TOPLANTISI
KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Sayıştay Konferans Salonu Ankara,
Kiralık İş Merkezi, Depo, Fabrika Binası Dr. Esat Oktay İş Merkezi
BORNOVA ANADOLU LİSESİ EĞİTİM VAKFI YURT BİNASI PROJESİ
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİR.
SAÇAKLIZADE KÜLTÜR EĞİTİM VE YARDIMLAŞMA VAKFI
2014 YILINDA BAŞLAYAN YATIRIMLARIMIZ
2014 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
20. Dönem Genel Üye Toplantısı EMO Ankara Şubesi 20. Dönem Genel Üye Toplantısı (5 Mart 2011)
AB FONLARI VE PROJE YAZIMI SEMİNERİ
ÇEVRESEL ETKİ DEĞERLENDİRMESİ, İZİN ve DENETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
1-2-3 Şubat 2012 tarihinde Bingöl Merkez İlköğretim Okulu Öğretmenlerine ‘Okullarda Afet Bilincini Oluşturma’ konulu eğitim semineri düzenlenmiştir.
KÖY ENSTİTÜLERİ 70 YAŞINDA… “ Elimden gelse, b ü t ü n d ü nya okullarının programlarına insanın insanı s ö m ü rmemesi adlı bir ders koyardım. ” İsmail.
UNCCD COP HAZIRLIK TOPLANTISI 8 Eylül New York Toplantısı 20 Eylül 2011 Salı günü New York’ta Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda “Sürdürülebilir.
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİ.
6-7 Mart 2010 Diyarbakır İl Kadın Girişimciler Kurulu Kadın Emeği Etkinliği
BALIKESİR MUHARREM HASBİ ANADOLU LİSESİ
Maltepe Magder Başkanı Dr. Osman AYDIN
1. PROJEMİZİN SOSYAL YARARI: Antalya Manavgat İlçesi Uzunlar Köylü halkıyla bir araya gelmek. Köylü halkı tarımla ilgilendiği için onlarında ilgisini yaptığımız.
TÜRKİYE DAMIZLIK KOYUN-KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİKLERİ 2013 İSTİŞARE TOPLANTISI.
UMEDER’İN KURULUŞU Kuruluş çalışmaları yaklaşık 4 ay süren derneğimiz, Ankara Valiliği’nin tarihli oluru ile resmen kurulmuştur. Ulaştırma Bakanlığı’mızın,
TMMOB TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI DENİZLİ ŞUBESİ X
ORHAN EREN İLKOKULU 1-A.
OKUL AİLE İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİ & OKUL-AİLE BİRLİĞİ.
MERSİN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK DEĞERLENDİRME ve KALİTE GELİŞTİRME TOPLANTISI NİSAN 2010.
Gün Kitabın Adı ve Yazarı Okuduğu sayfa sayısı
BİR AİLE BİN UMUT VAKF HER ZAMAN YANINIZDAYIZ ( )
02 HAZİRAN 2007 KEÇİÖREN ÇEVRE SAĞLIK MESLEK LİSESİ MEZUNLARI TOPLANTISI MERHABA MERHABAMERHABA.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ AFET TIBBI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
1.ANTİBİYOTİK FARKINDALIK SEMPOZYUMU 20 Kasım 2012 ÖNEMLİ TARİHLER Özet gönderme son tarihi Özet kabul bildirim tarihi Bildiri Tam.
Avcılar Mehmetçik İlkokulu
AYBASTI-KABATAŞ KURULTAYI Bilimin Işığında Yerel Kalkınmaya Doğru…. Doç. Dr. Salim ŞENGEL Anadolu Üniversitesi.
Yabancı dil öğrenirken o dilin konuşulduğu ülkenin kültürünü tanımak, Farklı bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin de yabancı dil derslerinde ve ders.
2014 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
Kafkas Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma Ve Uygulama Merkez Müdürlüğü Faaliyetleri Kafkas Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Öğr.Gör.Neriman.
Hacettepe Üniversitesi Hacettepe Sanat Müzesi
Bizimkisi Bir İNANÇ HİKAYESİ
DENİZLİ 18. TAPU VE KADASTRO BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Güney Ege İyileştirme Takımı Çalışma Raporu.
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Decision Making and Performance Management in Public Finance Kamu Maliyesinde Karar Alma ve Performans Yönetimi TR08IBFI03 Politika Analizi Çalışma Programı.
Hacettepe Üniversitesi Satranç Topluluğunun Amacı
EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI. MİSYONUMUZ, VİZYONUMUZ, TEMEL İLKE VE DEĞERLERİMİZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde; sanayici, veli, esnaf ve sanatkârlarıyla.
ENGELSİZ ODTÜ BİRİMİ (EOB) EOB’nin Kuruluşu 2006 yılında onaylanan ve 2010 yılında revize edilen “Yüksek Öğretim Kurumları Özürlüler Danışma.
HUYEL’in Amaçları * Yelken, Denizcilik ve Yatçılığı üniversitemiz öğrencileri arasında tanıtmak düzenli etkinlikler aracılığıyla yaygınlaştırmak, * Türkiye’de.
Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRMER) Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
MEHMET TUZA PAKPEN TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ
(Kütüphanelerarası Kaynak Paylaşım Sistemi)
13 Mart 2012, Rektörlük Konferans Salonu, Boğaziçi Üniversitesi “Türkiye Üniversitelerinde Sınai Mülkiyet Hakları (SMH) Bilgisinin Yaygınlaştırılması”
1.HAFTA 26 Ağustos 2009 ÇARŞAMBA 2.HAFTA 01 EYLÜL 2009 SALI 3.HAFTA 09 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 4.HAFTA 15 EYLÜL 2009 SALI 5.HAFTA 23 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 6.HAFTA.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU Mart 2015
OKUL AİLE BİRLİĞİ GÖREV VE YETKİLERİ
Erbaa İmam hatİp ortaokulu Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı
Cam Vakıf Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. Ve İştirakleri Sosyal Güvenlik ve Bilimsel Araştırma Vakfı Temsilciler Meclisi Olağan Genel Kurul Toplantısı.
VALİ RIDVAN YENİŞEN İLKOKULU
ŞİŞLİ İMKB HALK EĞİTİMİ MERKEZİ GENEL KURUL TOPLANTISI
AKEV (Antalya Kültür ve Eğitim Vakfı) OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISINAHOŞGELDİNİZ.
VEFATININ 16. YILINDA İZZET BAYSAL ve VAKFI.
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
ÜNİVERSİTE HASTANELERİ BİRLİĞİ DERNEĞİ III.OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU
OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL GÜNDEMİ
Cam Vakıf Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. Ve İştirakleri
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü
OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI
VİZYON BELGESİ RAPORU OCAK 2018
Cam Vakıf Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. Ve İştirakleri
AKADEMİDE ETİK DERNEĞİ
Cam Vakıf Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. Ve İştirakleri
Sunum transkripti:

11.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2010-2011 22 OCAK 2012 ANKARA

Sayın Divan Başkanlığı, Değerli Yönetim Kurulu, Kurucular Kurulu, Antalya ve Mersin Şubeleri Yönetim Kurulu Üyeleri, Vakıf ve Derneklerin Değerli Katılımcıları, Basın Kuruluşlarımızın Değerli Emekçileri, Vakfımızın Sayın Üyeleri,Kıymetli Hemşerilerimiz ; Bu soğuk kış gününde vaktinizi ayırıp buraya kadar geldiğiniz için , sosyal dayanışmaya gösterdiğiniz duyarlılık için Yönetim Kurulum ve şahsım adına teşekkür eder saygılar sunarım..

YÖNETİM KURULU Ali Rıza Olcay Genel Başkan Nuri Taşkan Genel Başkan Yardımcısı Gülşen Erenler Çakar Genel Sekreter Ali Rıza Kılınç Genel Sayman Erdal Çiftçi Y.K.Üyesi Hızır Bahtiyar Aytaç Y.K.Üyesi İbrahim Ataş Y.K.Üyesi Neşati Kırmızıgül Y.K.Üyesi Hasan Polat Y.K.Üyesi

DENETİM KURULU KENAN ÖZER AHMET YEŞİL MEHMET ERDOĞAN ONUR KURULU YILMAZ ATEŞ O.VELİ YILDIRIM DOĞAN TAŞDELEN

GÜNDEM: 1-Yoklama ve Divan Teşekkülü, 2-Saygı Duruşu, 3-Açılış Konuşması, 4-Faaliyet ve Denetim Raporunun Okunması ve Görüşmelerin Yapılması, 5-Yönetim ve Denetim Kurullarının İbrası, 6–2011-2012 Tahmini Bütçesinin Görüşülmesi, 7-Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Onur Kurulu Asil ve Yedek Üyelerinin Seçimi, 8-Dilek ve Temenniler, 9- Kapanış.

Kültürlerin önemli unsuru, insan sevgisi ve yardımlaşma duygusunun kaynağı olan vakıfların, toplum hayatında önemli sosyo-ekonomik görevleri üstlendiği bir gerçektir. Biz de 9. ve 10. Dönemin anlayışının bir devamı olarak 11.Dönemde de Vakıf Genel Kurulu’nun bizlere verdiği destek ve güvenin sorumluluğuna yaraşır bir çalışma sergilediğimize inanıyoruz.

Tunceli Dayanışma ve Kültür Vakfı; 04. 07 Tunceli Dayanışma ve Kültür Vakfı; 04.07.1991 yılında "yapacağı sosyal çalışmalar ile insanların birbirlerine yardım, öğretim, bilim, kültür, sanat, sağlık ve spor etkinlikleri ile bireysel, toplumsal boyutlarda iletişim - işbirliğini geliştirmek ortam ve imkânları hazırlamak böylelikle bireysel, kurumsal ve toplamsal düzeyin yükselmesine katkıda bulunmak" amacı ile dayanışmanın gerekliliğine ve yayılmasına özel bir önem vermesi duyarlılığı içerisinde 41 kurucu üye ile büyük bir özveri içerisinde kurulmuştur. Bizler ve bizden sonra gelecek Tuncelili hemşerilerimiz "vakfın kurucu üyelerine" her zaman minnet ve şükran duyacaklardır.

başta kurucular kurulu olmak üzere; Kuruluşundan günümüze kadar karşılaştığı tüm maddi ve manevi zorluklara rağmen başta kurucular kurulu olmak üzere; Sn. Kahraman Aytaç, Sn. Mahmut Kurtulmaz, Sn. Gürsel Erol, Sn. Zeynel Öztürk, Sn. Nuri Taşkan, Sn. Ali Rıza Olcay ile Tunceli Dayanışma ve Kültür Vakfının üyeleri , üye olmayan ancak maddi manevi desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Tunceli'lerin özverili ve duyarlı çalışmaları ile günümüze kadar gelmiştir.

Biz Tunceli Dayanışma ve Kültür Vakfı yönetim - denetim ve onur kurulu olarak, yöremizin tarihi zenginliğini ve kültür varlıklarını geleceğe taşımayı, eğitim, öğretim, bilim, sağlık konularında iletişim ve işbirliğini bir görev bilmenin ötesinde gelecek kuşaklar için yerine getirmek zorunda olduğumuz bir borç olduğunun da bilincindeyiz. Bu çalışma döneminde başarılarınız başarımız, sevinciniz sevincimiz, üzüntüleriniz üzüntümüz olmuştur.

VAKFIN YAPISI Tunceli Dayanışma Kültür Vakfı Genel Merkezine bağlı iki şube bulunmaktadır.

ANTALYA ŞUBE Başkan: Zeki Taşdemir Başkan Yardımcısı: Pamuk Değirmenci Muhasip: Hüseyin Uçkun Üye: Kemal Gündüz Üye: Musa Kaplan Turgut Denetleme Kurulu Üye: Hasan Göktaş Üye: Mehmet Yurdakul İletişim: Altındağ Mahallesi 169 Sokak Yıldız Apartmanı NO: 16/1 Murat Paşa-Antalya Telefon: 0242 2478579

MERSİN ŞUBE Başkan: Hüseyin Ali Baysan Başkan Yardımcısı: Hıdır Acar Sayman: Ahmet Toprak Üye: Nuray Güngörmüş Üye: Hasan Kuru Denetleme Kurulu: Üye: Fethi Çelik Üye: Yemliha Yıldız Üye: Hıdır Oral Onur Kurulu Mustafa Güler Hasan Engin Ali Dursun Çelik İletişim: Çankaya Mahallesi, İstiklal Caddesi Kırmızı Lacivert İş Merkezi, Kat:5 NO: 62 Akdeniz Mersin. Telefon: 03242379656--03242315529

VAKIF ÜYELERİ Tunceli Dayanışma ve Kültür Vakfı’na kuruluşundan günümüze kadar 193 hemşerimiz üye olmuştur. 11.Dönem üye sayısı ve üyelerin listesi aşağıda yer almaktadır. 1.Doğan Besler 2.Bekir Gündoğan 3.Saniye Gül Barut 4.Hıdır Takar 5.Ali Kırmızıgül 6.Ali Kırmızıgül 7.Hüsnü Rıza Çimen 8.Ali Baba Eğritağ 9.Mehmet Kılıç 10.Hüseyin Aygün 11.İbrahim Dünya 12.Şemsedin Durmuş 13.Özkan Eren 14.Nihat Yeşil

VAKIF TOPLANTILARI Tunceli Dayanışma ve Kültür Vakfı 11. Dönem Yönetim Kurulu tüm çalışmalarını Vakıf Senedi ve çalışma ilkeleri doğrultusunda birlikte üretme, karar alma ve yönetme anlayışı içerisinde tamamlamıştır. Vakıf Yönetim Kurulu 11.dönem içerisinde 41 kez bir araya gelerek toplam 38 karar üretmiştir. Ürettiği kararların kapsamına bakıldığında bu kararların; Çalışma programı, Etkinlik düzenleme, Öğrencilere katkı, Üye kabulleri, Diğer Vakıf ve derneklerle ilişkiler, Büro işleri, Mali işlerden oluştuğu görülmektedir.

YAYIN ÇALIŞMALARI Tunceli Dayanışma ve Kültür Vakfı 11.Dönem içerisinde “Ertuğrul Danık’ın İşuva’dan Tunceli’ye” adlı kitabını 1000 adet basmıştır.

KOMİSYON ÇALIŞMALARI Tunceli Dayanışma ve Kültür Vakfı 11.Dönem Çalışma Programı kapsamında aşağıdaki komisyonlarla çalışmaları gerçekleştirmiştir. Çeşitli illerden Ankara’da bir üniversiteye kayıt yaptıran öğrencilere maddi ve ev kiralayarak öğrenimlerini sürdüren öğrencilere gıda katkısı sağlamak üzere “burs komisyonu” kurulmuştur.

ETKİNLİKLER Tunceli Dayanışma ve Kültür Vakfı Genel Merkez ve Şubelerin düzenledikleri etkinlikler aşağıda yer almaktadır. GENEL MERKEZ TARAFINDAN DÜZENLENEN ETKİNLİKLER 07. 02. 2010 Hızır Lokması ve Aşure Günü Vedat Dalokay Toplantı Salonu Ankara 04-06.10.2010 1. Uluslar arası Dersim (Tunceli) Sempozyumu Tunceli Üniversitesi Tunceli, 23.01.1011 Hızır Lokması ve Aşure Günü Vedat Dalokay Toplantı Salonu Ankara 01.03.2011 Dersim Avrupa Akademik Değişim Vakfı Akademisyenler toplantısı Vakıf Genel Merkezi 08.03.2011 Dünya Emekçi Kadınlar Günün Vakıf Genel Merkezi 15.05.2011 Öğrencilere moral pikniği Mavi Göl Bayındır Barajı 16.12.2011 2011-2012 Akademik Yılı Öğrencileri tanışma yemeği Vedat Dalokay Toplantı Salonu Ankara 18.12.2011 Hızır Lokması ve Aşure Günü Vedat Dalokay Toplantı Salonu Ankara

Burs alan ve Ankara’da okumaya gelen öğrencilerimize tanışma yemeği

Hızır Lokması ve Aşure Günü Etkinliği

TUNCELİ DAYANIŞMA VE KÜLTÜR VAKFI ETKİNLİKLERİNDEN GÖRÜNTÜ 2011 2011 Aralık Aşure Günü Etkinliği

Tuncelide Öğrenciler ile düzenlenen etkinlik

Tunceli’de Düzenlenen etkinlikler

ANTALYA ŞUBE TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN ETKİNLİKLER 14.03.2010 Antalya Şube “Dayanışma Gecesi” Antalya Neva Palas Antalya

BAĞIŞLAR Tunceli Dayanışma ve Kültür Vakfının 11.Dönem içerisinde yapmış olduğu bağışlar aşağıda yer almaktadır. Dersim Spor Kulübüne 500,00TL. 2009-2010 Akademik Yılında 183 öğrenciye 6 ay süre ile ayda 70,00Tl 2010-2011 Akademik Yılı 183 öğrenciye 6 ay süre ile ayda 75,00 Tl. Antalya Şubesine mülk alımı için 5.000,00 Tl.

DEMİRBAŞLAR, MENKULLER VE GAYRİMENKULLER Tunceli Dayanışma ve kültür Vakfının mal varlığı aşağıda çıkarılmıştır: Sümer sok. no: 8/11 deki merkez binası, Dikmen cad. no: 321 de bulunan 2 bodrum katı, zemin kat, 2 normal kat ve çatı katından oluşan müstakil bina, Altındağ Mahallesi 169 Sokak Yıldız Apartmanı NO: 16/1 Murat Paşa-Antalya’da daire.

SABRINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER SAYGILAR SUNARIZ