GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
Advertisements

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
2012
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
ERSAĞ TEMİZLİK & KOZMETİK ÜLKEMİZİN MARKASI.
AYDIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
IPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
“Genel DEA Eğitimi” 6–8 Temmuz 2009 EuropeAid/125317/D/SER/TR Oturum 9 Örnek Çalışmaya Cevaplar.
Bizi Tercih Edenler... Biotekno ©2013.
MERSİN GENÇ GİRİŞİMCİ VE KARİYER DERNEĞİ
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Kurumsal Satış Kanalları
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
Mayıs 2014! EYLEM PLANI
TOKKDER Operasyonel Kiralama Sektör Raporu 2012 Yıl Sonu
Kütüphanelerarası İşbirliğinin ABC’si
En ucuzundan en pahalısına doğru sıralanmış olarak “Cep Telefonları” kategorisindeki tüm ürünlerin isimleri “Spor” kategorisinde ürünleri listelenen “İstanbul”
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Sorular ve Cevaplar.
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
Ankara Üniversitesi Açık Arşiv Uygulaması
 Bu yıl, 11 kategori arasından en fazla (+1 Jüri Özel ödülü) olmak üzere en fazla 4 kategori ile katılabilirsiniz.  Başvuru yapılan her kategori.
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası insert/paketleme makinelerinden.
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
Davet Metinleri Çevrenizde ek gelir arayan güvenilir tanıdıklarınız var mı..? Çekirgede ki şirketimizde beraber çalışacağımız; yetiştirilmek üzere 3-4.
BÖLGESEL KALKINMANIN ÜÇ TEMEL SÜTUNU Three Pillars of Regional Development.
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
FİNANS SEKTÖRÜNDE YABANCI SERMAYE ARALIK TSPAKB 2 İSTİKRAR  Siyasi istikrar Uluslararası yatırımcıların güvenini sağlayan tek parti hükümeti 
iPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
Yaşar Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
Biz Kimiz, Hangi Konularda Hizmetinizdeyiz?
Merkezi Yönetim Bütçe Açığı/GSYH (%). OECD Ülkelerinde Ortalama Ücret Üzerindeki Vergi+SSK Prim Yükü (2009,%) Kaynak: OECD.
Öğr. Grv. Semih AÇIKGÖZOĞLU
Access’te İlişki Kurma
ADIM ADIM BAŞARIYA Yeni Distribütör Oryantasyonu
Ücret Sistemleri ve Verimlilik Dersi Dönem İçi Çalışması
Bölüm 5 Satış Süreci.
İŞKUR DESTEKLİ PERAKENDE BANKACILIK SAHA SATIŞ ELEMANI EĞİTİM PROJESİ
Uzm. Fatma BAŞAR Cahit Arf Bilgi Merkezi Eğitim ve Tanıtım Sorumlusu 22 Eylül 2010 Sağlık Bakanlığı Eğitim Toplantısı TÜBİTAK Mustafa.
İlaç Sektöründe Ufuk Turu AİFD Tuncay Teksöz Pfizer,Türkiye
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
1954-Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇ MÜHENDİSLER TOPLULUĞU
ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ
Vodafone TÜRSAB’a Özel Bireysel Tarifeler
GARANTİ EMEKLİLİK BES ÜRÜNLERİ.
SİZ HER ZAMAN, BES ise, Haziran-Temmuz’da çok daha değerli olacak...
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
Aytel Mesaj Toplu SMS ve 2012 Yılı Kampanyalı Prim Sistematiği Sunumu
BALANCED SCORECARD – DENGELİ BAŞARI GÖSTERGESİ
NÜFUS HİZMETLERİNİ GÜÇLENDİRME VAKFI
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
Stok Yönetimi Planlı Sonradan Siparişli EOQ veya
N Fun Club Sistemine HOŞGELDİNİZ.
VARLIKLARIN YÖNETİMİ ÖRNEK SORULAR
Alacak ve Stok Yönetimi
/ Ayşe Çavuş Cad. Aydın Sok. Günaydın Apt.No.22/3 Suadiye/İSTANBUL.
Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü
Şirket Adı İş planı sunusu.
Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü
“Her Sabah Mutluluk”.
Sunum transkripti:

GÜLOĞLU YAYIN GRUBU

Güloğlu Yayın Grubu Kimdir?

SET KİTAP Kimdir? Bireylere ve kurumlara alternatif eğitim setleri sunar, Kuruluş 1981, Tüm Türkiye genelinde 86 personele sahiptir

GARFİELD? Çocukların en sevdiği çizgi karakter olan Garfield’ın Türkiye tek yayıncısıyız 2007 senesinde yayın hayatına başladı 42 çeşit kitap yayınlandı Bir çok aktivite gerçekleştirildi;

İmza Günleri 580 aktivite

Okul Aktiviteleri

İş Tanımı Portföyümüzde bulunan ürünleri, gerek bireysel gerek kurumsal müşterilerimize randevu alarak satmak. Okullarda ve belli başlı kurumlarda etkinlikler gerçekleştirmek Mevcut müşterilerden alınan referanslar ile yeni müşterilere ulaşmak

Vizyonumuz Türkiye’nin en çok kitap satan firması olmak Cumhuriyet Gazetesi 2009

Misyonumuz “ Önce müşterilerimizin, daha sonra şirketimizin ve çalışanlarımızın menfaatini ön planda tutarak, bireylerin eğitimine ve gelişimine katkıda bulunmak için, eğitim ve kültür setleri ile birlikte tek kitap satışını birebir müşteri ziyaretleri gerçekleştirerek yapmak”

Ekibin Görevi 1.Aşama (ilk bir ay) 2.Aşama Randevu alarak bireysel ziyaretlerle satış gerçekleştirmek 2.Aşama Kurumsal ziyaretlerle satış gerçekleştirmek

Kariyer Olanakları Saha Satış Elemanı Saha Satış Şefi Saha Satış Müdürü

Sosyal İmkanlar 700 maaş+ %5 ve %15 arası prim Yol (Araç verildi mi yakıt) Yemek SSK İlk bir ay karşılıklı deneme süresi vardır. (Deneme süresinde ayrılmak isteyen adaylara sadece yaptıkları satışlar üzerinden %20 prim ödenir)

Sıkça Sorulan Sorular Çalışma saatleri? Kapı kapımı dolaşıyoruz? Pzt-Cuma 08:30 – 18:00 Cmt: 08:30 – 14:00 Kapı kapımı dolaşıyoruz? Hayır, tamamen randevu sistemi ile çalışıyoruz Araç var mı? Evet belirli bir satış rakamına ulaşan herkese araç veriliyor Günlük ziyaret adedi nedir? Maksimum 5 adet Maaş + Prim ortalama gelir nedir? Minimum 1.200 - Ortalama 1.500 TL Sunumu nasıl yapıyoruz? Ufak bir evrak çantasına sığacak numuneler ve katalog ile Ürün teslimatını biz mi yapacağız ? Hayır genel merkezden yollanır – (Araç verilene kadar) Eğitim verilecek mi? Evet hem şirket bünyesinde hem de anlaşmalı eğitim firmalarınca çok kapsamlı bir eğim verilecektir. Eğitimin süresi nedir? 2 gün Eğitim yeri neresi? İstanbul Üsküdar – (İşe alınacak kişi sayısına göre bölge değişebilir)

Daha Ayrıntılı Bilgi İçin İnsan kaynakları sorumlusu; Özgür Bey; 0216 343 12 33