udea Kuruluş : 1999 Üretim Alanı : Ostim – ANKARA

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
Advertisements

• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Bilişim Teknolojileri ve Yönetim Dersi (IYO 713) Sunumu
Veri Haberleşmesi Sunumu Konu : ZigBee
Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş.
Ericom Telekomünikasyon ve Enerji Teknolojileri A.Ş.
Mustafa KARABAĞLI Genel Müdür.
MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ 1 Genel İsim: İlyas Toktaş
Bilgi Sistemleri Dairesi Başkanlığı ORBİS Altyapı Projesi Faaliyetler
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
Mustafa Akgül Linux Kullanıcılar Derneği LINUX, E-DEVLET VE BİLGİ TOPLUMU.
Digital Maps & Navigation Market in Turkey Sayısal Haritalar ve Türkiye Navigasyon Pazarı Alim KÜÇÜKPEHLİVAN.
TELSİZ HABERLEŞME SİSTEMİ ALTYAPI DEĞERLENDİRME VE DURUM TESPİTİ
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
Modüler, Akıllı Elektrik Sayacı
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
2013 SAVUNMA SANAYİİ SEKTÖR ÖDÜLLERİ. VERİMLİLİK ÖZKAYNAK YETERLİLİĞİ MADDİ DURAN VARLIK VERİMLİLİĞİ İŞ GÜCÜ VERİMLİLİĞİ TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ YAN.
© PRIME Alliance, Proprietary & Confidential prime-alliance.com ÜLKEMİZ İÇİN İDEAL OSOS.
LTE -> 4G için STRATEJİ.
Şirket Tanıtım Sunumu.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
Ana faaliyet alanı elektrik-elektronik, mekanik sistem tasarımı ve üretimi olan YILDIRIM ELEKTRONİK 1986 yılında Ankara’da kurulmuştur yılından.
Ostim Yönetim Kurulu Başkanı
T-TTO İstanbul ticaret üniversitesi ve TTO yapılanması
Sinerjitürk – Savunma Savunma Sanayinde Yeni Yaklaşımlar “gelecek nesil teknoloji” SinerjiTürk Savunma - Aralık 2008 Burak Mengi.
SAN-TEZ Bilgilendirme ve Tecrübe Paylaşım Günü
(Radio Frequency Identification) (Radyo Frekansları ile Tanımlama)
Bilişim Sistemleri Mühendisliği nedir? Neden ihtiyaç vardır?
İnternet'e Bağlanmak İçin Neler Gereklidir?
Bizpro Sistem Business Aligned IT İstanbul, 05 Ağustos 2005.
YAZILIM TABANLI RADYO UYGULAMALARI
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
SAVUNMA SANAYİİNDE AR-GE VE TEKNOPARKLAR SİNERJİTÜRK 08 ANTALYA
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
2008 ETA ELEKTRONİK TASARIM SANAYİ ve TİCARET A.Ş. Kuruluş: 1984 Kuruluş: 1984 Ar-Ge Personeli Sayısı / Toplam Personel Sayısı: 13 / 25 Ar-Ge Personeli.
Bilgisayar Ağları.
Tanımı: Bilgisayar sistemlerinin donanım ve yazılım kurulumu, ağ sistemlerinin kurulumu, yönetimi ve ağ ortamı üzerinde yaşanabilecek sorunlar, çözüm.
ATÇA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Enformatik Bölümü Ar-Ge Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi Alt Yapı & Uygulama Bilgi İşlem Daire Başkanlığı.
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
Test Sistemleri.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
Mobil İletişimin Gelişimi
Hakan Dalkılıç Dr. Mehmet Hilal Özcanhan
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
Etik Tasarım Danışmanlık Eğitim Üretim Ltd. Şti. tanıtım.
FAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİFAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ.
2016 YILI TÜRK SAVUNMA SANAYİİ SEKTÖR ÖDÜLLERİ Sanayileşme Daire Başkanlığı Hüseyin KILIÇ Sektörel Strateji ve Yatırım Planlama Şube Müdürü.
Savunma Sanayİ Ürünlerİ Testlerİ
Akıllı Üretim Akıllı Üretim Nedir? Nasıl Uygulanmalıdır?
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü
GÜRÜLTÜ KONTROLÜ Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.
Entegre Yönetim Sistemi
HIMMS Analitik Seviyelendirmede
Esra Söğüt O. Ayhan Erdem GAZİ ÜNİVERSİTESİ
Sevgi gibi bilgi de paylaşıldıkça çoğalır
Arduino ile Köprülü Vinç Kablosuz Kontrolü
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
SUNUM
Sunan: Gül TÜRKER Süleyman Demirel Üniversitesi
İSKENDERUN MESLEK YÜKSEKOKULU
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM DERSİ
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
Enerama Çevre Teknolojileri ENERAMA, enerji tasarrufuna sahip çevreci sistemlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi üzerine faaliyet gösteren.
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
Sunum transkripti:

udea Kuruluş : 1999 Üretim Alanı : Ostim – ANKARA ArGe : ODTÜ Teknokent Kalite Sistemi : ISO 9001:2008 + ISO 16949

udea BAŞARILAR; Approved Design Center Anlaşmaları 2017/4/7 udea BAŞARILAR; İlk Teknokent firması (2001) Yerel Markette ilk Kablosuz RF Modül Üreticisi Yerel Markette ilk ISM Band  RF Ürün Üreticisi       Yerel Markette ilk Geniş Alan Kablosuz Network Uygulaması İlk Yerli Bomba İmha Robotu İlk İnsansız Silah Platformu Approved Design Center Anlaşmaları TI Analog Device (RF/Wireless Sub-Systems) Apple Developer Program (MFi) Ulusal Organizasyon Üyeliği Elektrik Elektronik Teknoloji Platform Üyeliği (EETP) Uluslararası Organizasyon Üyeliği DASH7.org

Faaliyet Alanları RF Modül ve RF Modemler 2017/4/7 Faaliyet Alanları RF Modül ve RF Modemler Komuta Kontrol ve Platform Sistemleri Aktif/Pasif RFID Kablosuz Veri, Ses ve Görüntü İletimi Müşteriye Özel Ürün Tasarım/Üretim (ODM)

Mühendislik Hizmetleri 2017/4/7 Firmamız aynı zamanda özellikle savunma sanayi ihtiyaçlarına uygun sistem ve platform ürün tasarımından kurulumuna kadar olan her aşamasında hizmet sunmaktadır. Konsept oluşturma/Teknik destek Proje Planı Hazırlama Simülasyon Çalışmaları Protokol/Yazılım Geliştirme Donanım/RF alıcı-verici Modül Geliştirme Test/Onay Çalışmaları

udea AR-GE MÜŞTERİ RF RFID IoT KK MÜŞTERİ SATIN ALMA SERVİS ABD SATIN ALMA SERVİS ALM ÇİN RF AR-GE ÜRETİM PLANLAMA KALİTE KONTROL GRUPLAMA (UDEA) RFID IoT GRUPLAMA (OS) KK ELEK. DİZGİ MEKANİK ÜRETİM MÜŞTERİ

RF Modül AR&GE ÜRETİM PAZARLAMA UDEA 315/433MHz, 868/915MHz ve 2.4GHz ISM band frekanslarının tamamında data/ses/görüntü aktarımı için kullanılabilecek düşük güçlü, kısa mesafeli RF alt yapı radio modül ve sistem çözümleri üretebilen çok az firmadan biridir.

Uygulama Alanları Market Kablosuz Veri Haberleşme Sistemleri 2017/4/7 Uygulama Alanları Kablosuz Veri Haberleşme Sistemleri Alarm ve Güvenlik Sistemleri AMR/Telemetri ve SCADA Sistemleri Kablosuz Mouse/Keyboard/Joystick Otomotiv Endüstrisi Ev&Bina Otomasyon Sistemleri Oyuncak ve Akıllı Spor Ekipmanları

RFID GPS Aktif RFID Kutu Paket Koli Kargo Konteynır Taşıt Gemi Pasif RFID Class 4  ISO 18000-7 Gen 2  ISO 18000-6 13.56 MHz / 868-968 MHz 433 MHz

udea

Öncelikli Uygulama Alanları * Sağlık Sektörü * Savunma Sanayi * Otomasyon Kişi/Cihaz yer belirleme Geçiş-Hareket kontrol Sıcaklık&Nem sensör takibi Online RF Sensör uygulamaları RTLS uygulamaları Stok&Envanter kontrol Lojistik kontrol Araç/Kişi Geçiş kontrol RTLS uygulamaları Üretim süreci kontrol Stok&Envanter kontrol Pazar büyüklüğü ve talep oluşumu gibi belirli etmenler göz önüne alınarak, Sağlık, Savunma ve Otomasyon Pazarı öncelikli alan olarak belirlenmiştir. Bu alanlara özel, çözüm ortakları ve entegratörlerle birlikte uygulama çözümleri geliştirilmiş-geliştirilecektir.

Sıcaklık ve Nem Takip Sistemi

Nasıl Çalışır? Okuyucu, sensör tag ID, sıcaklık ve nem değerlerini GPRS üzerinden TAGSENS sunucusuna gönderir. Ortam sıcaklık ve nem değeri aktif UHF RFID sensör tag ile okuyucuya kablosuz olarak radyo frekansı ile aktarılır. Sunucu, sıcaklık ve nem değerinin belirlenen referans değerler arasında olup olmadığını kontrol eder. Sıcaklık ve nem değerleri belirlenen değer aralığının dışında ise sunucu tarafından okuyucuya uyarı gönderilir. Okuyucu ilgili kişinin cep telefonuna SMS, E-Posta, IVR, Telefonla Canlı Uyarı Sistemlerinin bir yada birkaçı ile uyarılması sağlanır. Ayrıca, elektrik kesintilerinde de ilgili kişiye aynı uyarı sistemleriyle elektrik kesintisi bildirilir.

Basında PEDO-SENS ?

Uygulama Alanları?

ODM - OEM Garson Çağrı Sistemi Ankira Hemşire Çağrı Sistemi Emesys Alfamax Taksi Çağrı Sistemi UTES Aya Kontrol Kartları Serdar Plastik KSYS Aselsan RCU OTOKAR Teknim RTM RF Kontrol Kartları MesanLock Makim RFID Hand Reader Sensormatic Oyak Savunma RFID Reader&TAG Ankaref TAGSens RF ve Analog Tasarım Firmware Tasarımı Planlama & Prototip imalatı Sistem Mühendisliği

Internet of Things environment Beklenen Uç Nokta Internet of Things environment

Apple udea, Apple cihazlarına bağlanabilecek cihaz tasarım ve üretim lisansı(MFi) olan Türkiye’de ilk ve şuan için tek firmadır.

SAVUNMA SANAYİ PROJELER 2017/4/7 SAVUNMA SANAYİ PROJELER

ALTAY MİLLİ TANK 2017/4/7 ALTAY milli tank içinde kullanılacak MFD ve komuta kontrol kutularının üretimi.

ROKET ROKETSAN için tasarım ve üretim faaliyetleri yürütülmektedir. 2017/4/7 ROKETSAN için tasarım ve üretim faaliyetleri yürütülmektedir.

ZIRHLI ARAÇLAR OTOKAR ve FNSS zırhlı muharebe araçları içinde kullanılan komuta kontrol kutularının tasarım ve üretimi.

Sponsorluklar & Destekler 2017/4/7 Anadolu Üniversitesi Sakarya Üniversite Gazi Üniversitesi İTÜ Atılım Üniversitesi Dumlupinar Üniversitesi Elektrik-Elektronik Sektörünün gelişmesi için yaptığı ve yapacağı çalışmalar nelerdir ?

Merkez UDEA Elektronik Ltd. Ivedik Organize Sanayi Sitesi 21. Cad. 609. Sok. No:2 Ostim, ANKARA,TURKEY Ar&Ge UDEA Elektronik Ltd. ODTÜ Teknokent Gümüş Bloklar B1 Ofis Alanı ODTÜ, ANKARA, TÜRKİYE