STREETBALLİSTANBUL 26 TEMMUZ – 1 AĞUSTOS BOSTANCI SAHİL 2010 DÜNYA BASKETBOL ŞAMPİYONASI ÖNCESİNDE.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SAĞLIK TURİZMİ DEVLET DESTEKLERİ
Advertisements

MURATOĞLU ÇARŞISI WEB TASARIM PROJESİ
TÜRKİYEDE VETERAN MASA TENİSİNİN GELİŞİMİ
Performans, etkinlik, erişim ve fiyat önemli ise...
.com İletişimde Kökten Çözüm...
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
«KASTAMONU MASA TENİSİ OYNUYOR» PROJESİ
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
Prof. Dr. Aysel Aziz İstanbul Arel Üniversitesi
Okyanus sahilerine giden bir yazar, sabaha karşı sahilde dans eder gibi hareketler yapan birini görür. Biraz yaklaştığında bu kişinin sahile vuran deniz.
KUPA TURU NİSAN/MAYIS/HAZİRAN GENEL BAKIŞ Saat/Tarih: Kupa Turu 20 Nisan hafta sonu Kayseri'de başlayacak. Cumartesi ve Pazar günleri meydanda olması.
ODTÜ KARİYER PLANLAMA MERKEZİ ve MEZUNLARLA İLETİŞİM
ÇOCUKREHBERİ.COM ŞENLİĞİ
Sosyal Medya.
Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği Faaliyet Sunumu
MÜRACAAT VE EĞİTİM SÜRECİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 17.EKİM.2009
Tanıtım Olanakları 0 5 – 0 8 ARALIK Growtech Eurasia Fuarı'nda yer alan katılımcı firmaların ürün, hizmet ve adres bilgilerinin yer aldığı fuar.
KÜTÜPHANELERDE HALKLA İLİŞKİLER ve PAZARLAMA ANKARA ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ ÖRNEĞİ Tuna CAN & E.Erdal AYDIN
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu faaliyetlerinde Kort kenarlarında 80 Reklam Panosuna İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri.
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
BASKETBalL CHALLENGE CUP
Üniversite Tanıtım.
Her gözden iyilik Uluslararası ÜNİVERSİTELER KISA FİLM FESTİVALİ
HAKKIMIZDA. İstatistiki Veriler Özgeçmiş Sayısı: Kurumsal Üye Sayısı: Günlük Tekil Ziyaretçi Sayısı: Aylık Tekil Ziyaretçi Sayısı:
Su Yaşamın Temel Kaynağı SU YOKSA, HAYAT DA YOK!
REKLAM OLANAKLARI Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı 6 – 10 Ekim 2010 TÜYAP, Istanbul Fuar Ana Sponsoru Organizatör.
Sabancı Üniversitesi Yelken ve Denizcilik Kulübü
GIDA GÜVENLİĞİ TÜKETİCİ HATTI 2008 YILI FAALİYET RAPORU “GÜVENLİ GIDA SAĞLIKLI TÜRKİYE”
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi ………………………..Belediyesi Türkiye Badminton Şampiyonası (1 ) …………..Bld.Spor Günleri ( Badminton Eğitimi) ( 2 ) ………………………………..’da.
Squash Federasyonu Sponsorluk Teklifi Squash Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
 Demet Cengiz, “Bilişim Teknolojilerinin Öğrenciler Tarafından Kullanılmasını Sağlayacak Unsurların Belirlenmesi,” TBD Bilişim Kurultayı, Ankara, Eylül.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Engelliler Okulunda Badminton Eğitimi ve Engelliler Türkiye Şampiyonası yapılması. İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
Dijital Pazarlama İletişimi Semineri 15 Haziran 2013.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Çok Amaçlı Toplum Merkezleri Badminton Eğitimi İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları:
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Milli, Başarılı, İhtiyaç sahibi “BİR SPORCUYA DA SEN BURS VER” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi “Badminton Federasyonu Ana Sponsorluk” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Badminton.
Spor’un Gelişmesini İstiyorsak…
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
Sergileme ve Saha Aktiviteleri
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.
ORGANİZASYON KURULU.  8 Şubat: Süper Lig 5.etap karşılaşmaları İzmir Halkapınar Spor Salonunda yapıldı.  Şubat: Çek Cumhuriyeti’nin Hodonin kentinde.
 *İlçemizin nüfusu 20 bin 772 kişi olup, 9 bin kişi yeşil karttan faydalanmaktadır.Mahallemiz 1300 nüfusa sahiptir. Mahallemizde ortalama bir ailenin.
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi “ 81 ilde 1500 Spor Salonlu Okulda Sponsor’un adı ile Badminton Spor Okulları” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
EURO 2016 TÜRKİYE Onur KILIÇ. UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası.
e-Sertifika Programları
Hacettepe Otomotiv Topluluğu Tanıtım Sunumu
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu
HAFTA III KISIM 4. Raketler 118x115 boyutlarında Işıklı ve cam çerçeveli.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DEVLET DESTEKLERİ.
Günümüzde internet, en çok kullanılan haber kaynağı Gazetecilerin % 97’si haber yazmadan önce mutlaka Google’da ve sosyal medyada araştırma yapıyor.
Hacettepe Üniversitesi Satranç Topluluğunun Amacı
ÇERKEZKÖY KÖŞE BAŞI ARAZİMİZ ÇERKEZKÖYDE ÇEVREYOLUNA ÇOK YAKIN KONUMDA ARKASINDA 2 ADET OKUL OLAN DEĞERLİ BİR ARAZİ.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Milli Takımları Malzeme, Kıyafet, Burs,Yemek, İçecek, Kargo, Sağlık,Ulaşım vb. Sponsorluğu İsim Hakkı.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
VESTEL YEREL MEDYA SUNUMU
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU SENATO TOPLANTISI GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU Akademik Danışman: Prof. Dr. Murat Caner.
TARİHLER: 25 OCAK – 29 OCAK (1.DÖNEM) 1 ŞUBAT – 5 ŞUBAT (2.DÖNEM)
35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar
İSMEK 14. Genel Sergi ve Festivali 31 Mayıs – 14 Haziran 2011 Feshane Kültür Merkezi / Eyüp – İstanbul ORGANİZASYON Dünyanın En Büyük El Sanatları Sergisi’nde.
GELECEK SPONSORLUK DOSYASI. Biz Kimiz? Bizler Türkiye’nin dört bir yanından toplanmış bilim meraklısı gençleriz. Yeni fikirler ve projeler üreterek yarışmalara.
SEO Hizmeti. SEO Strateji Site İçi Optimizasyon Sitenin sayfaları ve içerikleri arama motorlarına göre optimize edilir. Araçları Hazırlama Sitenin SEO.
Yurtiçi Faaliyetleri & Altyapı Organizasyonları Departmanı İstanbul 2016.
TÜRKİYEDE VETERAN MASA TENİSİNİN GELİŞİMİ
ÇANAKKALE RUHU KALEVANİ
, DERNEK, YABANCI DİL OLARAK TÜRKÇE EĞİTİM FAALİYETLERİ MERKEZİNDE TÜRKÇE ÖĞRETİM YÖNTEMLERİNİN GELİŞTİRİLMESİNİ SAĞLAMAK VE BU ALANDA ÇALIŞMALAR YAPAN.
Sunum transkripti:

STREETBALLİSTANBUL 26 TEMMUZ – 1 AĞUSTOS BOSTANCI SAHİL 2010 DÜNYA BASKETBOL ŞAMPİYONASI ÖNCESİNDE

Marmara Üniversitesi Kariyer & Eğitim Şenliği İstanbul Bilgi Üniversitesi Adam Olacak CV Tantum Verde Pastil ile 8 Kampüste Langırt Fırtınası Marmara Üniversitesi Kariyer Zirvesi & İş – Staj Fırsatları Uludağ Snow Fest Işık Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Pazarlama Zirvesi Dumlupınar Üniversitesi ISO 9001:2008 Eğitimi Eğitimal.com İstanbul,Marmara ve Yıldız Üniversitelerinde marka elçisi çalışması İzmir-Sakarya-Kayseri-Ankara-Eskişehir-Trabzon ve Konya Kariyer & Eğitim Panayırı Alanya – Kemer Youth Fest’10 Türk Ekonomi Bankası İcat Çıkar 30 Üniversitede Tanıtım Yıldız Teknik Üniversitesi Kariyer & Eğitim Şenliği İstanbul Üniversitesi Kariyer & Eğitim Şenliği STREETBALLİSTANBUL.COM Yurtiçi Kargo – Eve Dönüş Projesi

Dünya Basketbol Şampiyonasından önce İstanbulluları “SOKAK BASKETBOLU” turnuvası ile bir araya getirmek Dünya Basketbol Şampiyonasının tanıtımına katkıda bulunmak Avrupa Kültür Başkenti İstanbul'umuzda 2010 Dünya Basketbol Şampiyonasının öncesinde İstanbullulara Basketbolun estetiğini ilk olarak Sokak da göstermek Avrupa Kültür Başkenti İstanbul'umuzun marka değerine katkıda bulunmak. STREETBALLİSTANBUL AMAÇ

Düşük bir maliyetle firmanın pazarlama stratejisine yatırım yapmak. Yaz aylarında İstanbul’un en yoğun sahili Bostancıda 7 günde kişiye hitap etmek. Firma bilinirliği ve saygınlığını arttırmak. Genç nesil için “tercih edilen firma” olmasını sağlamak. Kuruluşlara kendilerini ve çalıştıkları sektörleri tanıtma olanağı sağlamak. STREETBALLİSTANBUL NEDEN

STREETBALLİSTANBUL PROFİL MİNİKLER KÜÇÜKLER YILDIZLAR GENÇLER BÜYÜKLER BAYANLAR 96 TAKIM 192 MÜSABAKA 384 BASKETBOLCU SEYİRCİ TURNUVA PROGRAM TEMMUZ GRUP MAÇLARI 3 SAYI YARIŞMASI 31 TEMMUZ - 1 AĞUSTOS FİNAL MAÇLARI YETENEK YARIŞMASI 3 SAYI YARIŞMASI

STREETBALLİSTANBUL ETKİNLİK ALANI

STREETBALLİSTANBUL TANITIM ALANLARI E-POSTA: Çözüm ortaklarımız ve kendi portföyümüz ile e-posta yoluyla 1 milyon kişiye ulaşılacaktır. (spamsiz) İNTERNET: Web sitelerimiz, portallar, networkler, forumlar, sözlükler, facebook ve twitter yoluyla programımız TÜM İSTANBUL halkına ulaşacaktır. GÖRSEL TANITIM: -Branda: 10x4 (40m2) boyutunda 20 adet branda İstanbul’daki meydanlara asılacaktır. Afiş: 50x 70 boyutunda 8 bin adet afiş asılacaktır. - Bez Afiş: 5x90 (4.5 m2) boyutlarında 150 adet bez afiş tüm İstanbul meydanlarına asılacaktır. - El İlanı: A5 boyutunda 4 sayfa 200bin adet el ilanı dağıtılacaktır. - Stant: Turnuvanın başlamasına 2 hafta kala İstanbul’un merkez meydanlarında( Taksim, Beşiktaş, Bakırköy, Kadıköy, Bostancı ve Üsküdar) programın tanıtımı ile ilgili stant açılacaktır. Metro, tramvay, metrobüs, otobüs durakları ve billboardlarda turnuvanın tanıtımı yapılacaktır. Medya : GENÇ TV aracılığı ile turnuva dan 15 gün önce tanıtım filmleri dönmeye başlayacak.ve turnuvadan kesitler her gün GENÇ TV de yayınlanacak..LOUNGE FM aracılığı ile 15 gün öncesinden tanıtımlar başlayacak ve radyodan maç yayınları yapılacaktır.

STREETBALLİSTANBUL SPONSORLUK ANA SPONSOR YAN SPONSOR KATEGORİ SPONSORLUĞU İLETİŞİM SPONSROLUĞU SAĞLIK SPONSORLUĞU MEDYA SPONSORLUĞU ÜRÜN SPONSORLUĞU

STREETBALLİSTANBUL ANA SPONSORLUK Yazılı ve görsel tanıtımlarda programın ana sponsoru olarak anılacaktır. Ana sponsora özel turnuvanın isim hakkı verilecektir. Turnuvanın yapılacağı basketbol sahasının 3 yuvarlak alanına ana sponsorun görselleri yerleştirilecektir. Turnuvanın yapılacağı basketbol sahasındaki potaların panyaları ana sponsor görselleriyle kaplanacaktır. Ana sponsorun isteği doğrultusunda reklam alanındaki en büyük stant (25m2) ana sponsora tahsis edilecektir. sitesinde en büyük banner ana sponsora verilecektir. Turnuvaya katılacak takımların giyeceği formaların göğsünde ana sponsorun logosu bulunacaktır. Turnuvaya katılacak takımların giyeceği formaların arka kısmının alt bölümünde ana sponsorun internet adresi yer alacaktır. Ana sponsorun örümcek, roll-up, branda, kelebek gibi görselleri etkinlik alanında önceden belirlenecek yerlere asılacaktır. Ana sponsorun isteği doğrultusunda turnuva alanında istediği pazarlama çalışması yapma hakkı tanınacaktır. Turnuva alanının çevresine(86 m) yerden 75 cm yükseklikte branda ile çevrilecek ve ANA Sponsora %33 ü kullandırılacaktır.

STREETBALLİSTANBUL YAN SPONSORLUK Yazılı ve görsel tanıtımlarda programın yan sponsoru olarak anılacaktır. Turnuvanın yapılacağı basketbol sahasında önceden belirlenen noktalara yan sponsorun logosunun bulunduğu stickerlar yapıştırılacaktır. Turnuvanın yapılacağı alanın çevresine örümcek, roll-up, branda, kırlangıç vb. görselleri bulundurulacaktır. Turnuvaya katılacak takımların formalarının arka kısmında yan sponsorun logosu bulunacaktır Turnuva alanında yan sponsorun isteği doğrultusunda alandaki en büyük ikinci stant(15m2) verilecektir. Yan sponsora turnuva içerisinde yapılacak olan 3 sayı ve yetenek yarışmasını isim hakkı verilecektir. Yan sponsorun isteği doğrultusunda turnuva alanında istediği pazarlama çalışması yapma hakkı tanınacaktır. sitesinde en büyük ikinci banner yan sponsora verilecektir. Turnuva alanının çevresine(86 m) yerden 75 cm yükseklikte branda ile çevrilecek ve YAN Sponsora %5 İ kullandırılacaktır.

STREETBALLİSTANBUL KATEGORİ SPONSORLUĞU Turnuva toplam 6 kategoriden oluşacak ve bu kategorilerin isim hakkı Kategori sponsorlarına verilecektir. Turnuvanın tanıtımının yapıldığı tüm yazılı ve görsel alanlarda Kategori sponsoru olarak anılacaktır. Kategori sponsorunun isteği doğrultusunda reklam alanındaki en büyük üçüncü stant(10m2) Kategori sponsoruna tahsis edilecektir. Turnuvanın yapılacağı alan çevresinde roll-up, branda, kırlangıç vb görselleri bulundurabilecektir. Kategori sponsorunun isteği doğrultusunda turnuva alanında istediği pazarlama çalışması yapma hakkı tanınacaktır. sitesinde en büyük üçüncü banner Kategori sponsoruna verilecektir. Turnuva alanının çevresine(86 m) yerden 75 cm yükseklikte branda ile çevrilecek ve KATEGORİ Sponsoruna %3 ü kullandırılacaktır.

STREETBALLİSTANBUL ANA SPONSOR : TL + KDV YAN SPONSOR : TL + KDV KATEGORİ SPONSORU : TL + KDV

STREETBALLİSTANBUL SPONSORLUK İLETİŞİM SPONSORLUĞU SAĞLIK SPONSORLUĞU MEDYA SPONSORLUĞU ÜRÜN SPONSORLUĞU

STREETBALLİSTANBUL İLETİŞİM OKAN KURT MELİH EFEOĞLU BERKAN KALAFAT ERDOĞAN GÜL