Hiç Bir insani unutmak, bir insandan vazgeçmek, bir insani hayatından sonsuza kadar çıkartmak zorunda kaldın mi hiç...¿ Hani ölmüş gibi, hani uzatsan da.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MEKTUP SESLİ.
Advertisements

ASIL EKSİKLİK Asıl eksiklik, eksik olduğumuzu düşünmekti. Asıl eksiklik, çareyi başkasında aramaktı.
OFİSTE EGZERSİZ PROJESİ
Bir süre önce, başka bir kadınla çıkmaya başladım ve bu aslında
BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK
Ilk göz ağrım.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
Ben Seni Sevdim Mi. Ben seni sevdim mi
Hayatla yüzleşmeyi dene!
Biraz moral bulalım.
İngilizceden çeviri : Orkideler İngilizceden çeviri : Müzik: Autumn Rose.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
Papatya.... Papatya... Tutku, aşk ve sevgi ( anonim )
ses düğmesini açabilirsiniz ilerlemek için ‘mouse’u tıklayınız.
Bir zamanlar bir ağaç varmış
VEFA SADECE BİR SEMT ADI DEĞİLDİR!
HAYAT DİYE BİR ŞEY VAR "Nedir, ne oluyor, unuttunuz mu yoksa yaşadığınızı”
bizden asaf’dan İG sesi açınız tıklayarak geçiniz.
Korkmuyorum Seni Sevmekten
Ömer Hayyam Rubailer BÖLÜM-2
Tlg
SENI SEVIYORUM HATICEM
Ömer Hayyam rubailer Ömer Hayyam
ANNELER BABALAR/ÇOCUĞUNUZ SINAVA GİRİYOR …. Çocuklarımızı çok severken kişisel isteklerimizin, beklentilerimizin onlar için belki de aşırı bir yük olacağını.
Beni aramaya çıkarsa düşlerin,
Yalnız sana borçluyum bugün dünyada varsam:
ANNECİĞİM.
Şiddetle itiraz ettim: "Ama ben seni seviyorum!!!"
"Nedir, ne oluyor, unuttunuz mu yoksa yaşadığınızı”
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Devamını okumadan önce bir dilek tutmalısın! Tuttun mu dileğini?...
DESTEK VE HAREKET Vücudumuzda, hareket edebilmemizi sağlayan yapılardan birisi kemiklerdir.
KADIN Bir kadın çocuktur aslında..   Çocuk gibi davranmayı sever.   Erkeğin kendisine bir çocuğa gösterdiği şefkati göstermesini ister. Bir çocuğu.
Past tense ● Time expressions
Belki doğru insanla tanışmadan önce yanlış insanlarla tanışmamız gerektiği doğrudur... Böylelikle en sonunda doğru insanla tanıştığımız zaman bu hediye.
  Emine Tokgöz Gidiyorum şiir : emine tokgöz.
Üşüyorum Üşüyorum inat inat Sen
Dostlarıma………………….. y.poyraz S OUVENANCE DE TOI - ALAIN MORISOD Sesli ve Kendi akışında izleyin.
NOKTALAMA İŞARETLERİ ... ? . ‘’ , !.
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
BIRAK GEL HER ŞEYİ BEN KAÇIP GİTMEYE HAZIRIM
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
ÇATLAK KOVA. Hindistan’da bir sucu, boynuna astığı uzun bir sopanın uçlarına taktığı iki büyük kovayla su taşırmış Kovalardan biri çatlakmış Sağlam olan.
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
SENDEN BAŞKA KİMSE BİLMESİN İSTİYORUM
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
ANNELER BABALAR/ÇOCUĞUNUZ SINAVA GİRİYOR …
BEN SENİ SEVDİM Mİ? BEN SENİ SEVDİM Mİ?SEVDİM, KİME NE TUTTUM,TA İÇİME OTURTTUM SENİ ALDIM,OKŞADIM SAÇLARINI,ÖPTÜM İÇTİM YUDUM YUDUM GÜZELLİĞİNİ.
Hep gerçeği, hep dürüstçe yazan insan… ESKİ DATÇA.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
MEKTUP SESLİ.
KURT AİLESİ.
Merhaba gülen gözlü arkadaşım,dudağındaki gülümsemeyi yitirmemişsin daha.Ne güzel dünyaya gülen gözlerle bakabilmek ve insanlara gülücükler.
MERHAMET ŞEVKAT FEDAKARLIK
ASIL EKSİKLİK.
AKLIMDASIN...
BEN Mİ?... EVET... Ben mi?evet... Bir gün çıkıp gideceğim kapıları,evleri,dergileri,hüzünleri bırakarak... Bir çiçek merhaba diyecek... Hoş geldin.
Bilir misin yalnızlık ne demek? Bilir misin
"Mendelssohn" By space.
Biraz zamanınızı alacağım Seyredin, dinleyin ve OKUYUN.
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
Bekle beni… hazırlayan : levent karakaş yazı:alıntı
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
ŞİMDİ EN AÇIK RENGİNDE GÖZLERİN
NE ZAMAN YAŞLI OLUNUR?.
OLUMLU DÜŞÜNCE NEDİR? Hayatın her alanında, bizi her konuda etkileyen aslında bizim olaylara nasıl baktığımızdır. Şunu unutmamak gerekir ki; meydana.
 Gerçek iyilik nedir? Toplum içinde insanların belirlediği bir "iyilik" kavramı vardır. Yolda gördüğü dilenciye para veren, insanlara.
Raßi$h-CéM meLeğinden biricik kocasıNa…. oNsuz bir hiç oLduğum insan! Bugün en mutlu günüm.. Seninle ‘kocamla’ beraber geçirdiğim ilk doğum günüm eminim.
değerli bir hazine !... Arkadaşlığın ...;
Sunum transkripti:

Hiç Bir insani unutmak, bir insandan vazgeçmek, bir insani hayatından sonsuza kadar çıkartmak zorunda kaldın mi hiç...¿ Hani ölmüş gibi, hani uzatsan da elini tutamayacağını bilmek gibi, her an kapından içeri gülümseyerek gireceğini bekleyip ama aslında hiç gelemeyeceğini de bilmen gibi... Ne zor şey değil mi ölmediğini bilmek , ama ölmüş gibi ulaşılmaz olması artık o insanin sana, ne kadar katlanılmaz bir gerçek değil mi sen hala bu kadar sevgili iken...¿ Bu slaytta değişiklik veya ekleme yapmak isterseniz, Lütfen slaytı hazırlayan arkadaşın emeğine saygı gösterin ve kimin hazırladığı biliniyorsa silmeyin!... Teşekkürler!... TekiL`ay` Ümit Kaplan TekiLay-E-GrOups

Özlemek, bu kadar özlemek, etini kemiğini yakarcasına özlemek Özlemek, bu kadar özlemek, etini kemiğini yakarcasına özlemek... çok kötü değil mi...¿ Bu kadar özleyip onu görememek, ona dokunamamak, onu işitememek , artık sonunun "Pi" hali değil mi...¿ Bu slaytta değişiklik veya ekleme yapmak isterseniz, Lütfen slaytı hazırlayan arkadaşın emeğine saygı gösterin ve kimin hazırladığı biliniyorsa silmeyin!... Teşekkürler!... TekiL`ay` Ümit Kaplan TekiLay-E-GrOups

Biliyorsun değil mi...¿ Ne kadar umutsuz bir arayıştır o, kalabalık caddede geçen binlerce yüze bakmak... belki bir kez daha görebilmek için o yüzü, belki biraz önce geçti bu kaldırımdan diye düşünmek, belki su an arkamda yürüyen insanların içinde bir yerde demek, belki su an üzerimdedir gözleri diye paranoyalar yaşamak ne zordur değil mi...¿ Ne kadar eritir insani fark etmeden... Sende biliyorsun değil mi bunları...¿ Bu slaytta değişiklik veya ekleme yapmak isterseniz, Lütfen slaytı hazırlayan arkadaşın emeğine saygı gösterin ve kimin hazırladığı biliniyorsa silmeyin!... Teşekkürler!... TekiL`ay` Ümit Kaplan TekiLay-E-GrOups

Bir sinema koltuğunda sende iki kişi gibi oturdun mu hiç Bir sinema koltuğunda sende iki kişi gibi oturdun mu hiç...¿ Hiç iki kişi gibi zevk aldın mi bir konserden yalnız basına... Güzel bir kafe keşfettiğinde, güzel bir film seyrettiğinde, güzel bir şarki dinlediğinde güzellikleri oranında, eksik kaldıklarını hissettin mi, paylaşamadığın için onunla... Bir barın kalabalığında hiç yarım vücudunla sallandın mı ortada...¿ Hiç iki kişilik beyninle yarım insan olabildin mi...¿ Baktığında aynana sadece yüzünün bir yarısını gördüğün oldu mu hiç...¿ Sana hayatındaki en büyük yoksunluğu yaşatandan nefret edemediğin zamanlar oldu mu hiç...¿ Bu slaytta değişiklik veya ekleme yapmak isterseniz, Lütfen slaytı hazırlayan arkadaşın emeğine saygı gösterin ve kimin hazırladığı biliniyorsa silmeyin!... Teşekkürler!... TekiL`ay` Ümit Kaplan TekiLay-E-GrOups

Gözünün içine baka baka kolunu bacağını kesen bir insanin yüzüne sevgi dolu bir gülümseme ile bakabildiğin zamanlar oldu mu hiç...¿ Hayatta inandığın bütün değerlerini altüst eden birisine aşk şiirleri yazabildin mi...¿ Onu içinde korumanın seni yok etmek olduğu zamanlara feda oldun mu hiç...¿ İçinde ağlayan çocuğa umut şarkıları söyleyemediğin, özlemini, susuzluğunu, açlığını gideremediğin zamanlar oldu mu hiç...¿ Kanayan yarasını gördüğün ama merhem olamadığın zamanlar... Gücünün,hani o tanrısal gücünün bir çocuğun ağlamasını susturamayacak kadar olduğunu gördüğün zamanlar oldu mu hiç...¿ Hiiiiiiiç... Hiiç... Hiç... bir hiç... Bu slaytta değişiklik veya ekleme yapmak isterseniz, Lütfen slaytı hazırlayan arkadaşın emeğine saygı gösterin ve kimin hazırladığı biliniyorsa silmeyin!... Teşekkürler!... TekiL`ay` Ümit Kaplan TekiLay-E-GrOups Hazırlayan ve Düzenleyen : TekiL`ay`/ Ümit KAPLAN