CelluBor Nedir ? Selüloz ve Bor’un mükemmel uyumu sonucu ortaya çıkan CelluBor; ısı, ses, yangın yalıtımlarını aynı anda yaparak yalıtımda profesyonel.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
NANOLIFE 2 YIL ETKİLİ DUŞAKABİN KİREÇ VE SU LEKESİ ÖNLEYİCİ
Advertisements

Copyright Leine & Linde (Deutschland) GmbH
 10 Kanallı: Aynı anda 10 farklı akupunktur noktasına uygulama imkânı.
41 adımda ahşap inşaat Yapımcı : Y.Orman Müh. Abdullah Arslan Proje : Y.Mim. Çelik Erengezgin.
FİLTRE PRES BEZLERİMİZ;
EYMEN MAKİNA İNŞ. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
JETROLL ROLL FORMONG SYSTEMS BAGEM SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
Pencerenin performansı hangi testler ile belirlenir?
GÜNEŞSİSTEM VAKUM TÜPLÜ GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMİNİN
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
Kiralık İş Merkezi, Depo, Fabrika Binası Dr. Esat Oktay İş Merkezi
LKŞİİİİİİİİ TİC. LTD.ŞTİ
İnşaat Mühendisliği Bölümü
AXIS Etilen Oksit Gaz Sterilizatör Serisi
1 Ürün tanıtımı : Termal İletken boşluk doldurucular 1.
MICO Akıllı Güç Dağıtım Çözümleri Pınar Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Adres: Perpa Ticaret Merkezi, A Blok, Kat: 11, No: 1365 Şişli / İstanbul Tel: (0212)
TARTI ve DOZAJ KONTROLÖRLERİ
Madde ve Isı.
28 KASIM STAMPA TEKSTİL san.tic.Ltd.Şti. NONWOVEN ürün tanıtımı DAYANIKLI GÜÇLÜ GÖRSEL UCUZ HAFİF NONWOVEN.
Hidro-Optik Dezenfeksiyon™ Teknolojisi. 2 Membran Filitreler Pastörizatörler HOD gelişmiş dezenfeksiyon teknolojisi Düşük maliyette yüksek performans.
KUMLAMA MAKİNE VE TESİSLERİ
My50 E/B Uygun fiyata İtalyan kalitesi My50, fiyat ve kalitenin buluştuğu nokta TMT Pazarlama İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. İstoç 1.Ada No:2 Mahmutbey – Bağcılar.
Laboratuvar Hizmetlerimiz
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
YÜZEY TEMİZLİĞİ VE KAYDIRMAZ
CAN Özel Güvenlik Eğt. Hizmetleri canozelguvenlik.com.tr.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
HAZIRLAYAN:SAVAŞ TURAN AKKOYUNLU İLKÖĞRETİM OKULU 2/D SINIFI
ENTEKNO, Endüstriyel Teknolojik ve Nano Malzemeler Ltd. Şti.
ISI YALITIMI Bütün maddelerin ısı iletkenlikleri farklıdır. Isının bir maddedeki yayılma hızı o maddenin iletken mi yoksa yalıtkan mı olduğunu belirtir.
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
SOYULABİLİR KORUYUCU KAPLAMA
6.SINIF FEN BİLİMLERİ DERSİ MADDE VE ISI ÜNİTESİ
BÖLMELER ( İNCE YAPI ) L.EMRE BAŞAR.
CFS-SP WB Derz Dolgu Spreyi
ÖZELL İ KLER İ ÖZELL İ KLER İ Faaliyet yılı : m2 Satış Alanı 60m2 Mutfak + Depo 50m2 Açık Depolama Alanı 20m2 Ofis 100m2 Açık Otopark.
İLHAN SANATER LTD.ŞTİ. UYGULAMA ALANLARI Bina Çatılarında Isı İzolasyonu Yankı(EKO) izolasyonu Dış duvarlarda Isı ve Akustik İzolasyonu Duvarda Isı İzolasyonu.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
FEN VE TEKNOLOJİ DERS:FEN VE TEKNOLOJİ
Yalıtım, herhangi bir yalıtım malzemesi kullanılarak, ortamdan dışarı olan enerji akışının indirgenmesidir. Yalıtım malzemelerinin çeşitli tipleri.
LABORATUVAR SAF SU CİHAZI
SIVI PARTİKÜL SAYIM CİHAZLARI Atotest Laboratuar Cihazları İthalat ve Mümessillik Ticaret Limited Şirketi Yeniköy mah.Güzelce Alipaşa Cad. No:45/1 Sarıyer/İstanbul.
Hotelimiz….. Yurtiçi turizm amaçlı yapılmış, dört yıldır faal, sempatik, çok temiz on iki ay çalışan kent oteli… 26 oda, 60 yatak ve 85 kişi kapasiteli.
MADDE VE ISI ISININ YALITIMI.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Su Arıtma Oscar arıtma cihazları
DELL Workstation İş İstasyonu Teklifi Paflima Bilişim Teknolojileri.
DELL T7910 Workstation İş İstasyonu Teklifi
DELL Workstation İş İstasyonu Teklifi Paflima Bilişim Teknolojileri.
DELL Workstation İş İstasyonu Teklifi Paflima Bilişim Teknolojileri.
AQUA HİDROSAN KD; Hidrojen peroksit ve kolloidal gümüş içeren bir dezenfektandır. Konsantre dezenfektandır. Ekonomiktir. Renksiz; tatsız ve kokusuzdur.
ISI YALITIMI.
DELL Workstation İş İstasyonu Teklifi Paflima Bilişim Teknolojileri.
Bardaklara aynı sıcaklıkta çay koymamıza rağmen,bir süre sonra bardaklardaki çayların sıcaklıklarının aynı olmadığını fark ediyoruz. Çünkü bazı bardaklar.
STM İNFO Hakkında ULAKBİM UASL Antalya 2007 Metin Tunç STM-INFO Bilgi Hizmetleri ve Yayıncılık
NATURAL SHIELD ISI YALITIM SIVASI
AHŞAPTAN FAZLASI.
ALÜMİNYUM GİYDİRME CEPHE, yapının taşıyıcı sistemi içinde görev almayan ve hafif malzemelerle yapılan prefabrike bir cephe elemanıdır. Görevleri: Dış duvarın.
KOKU FİLTRE SİSTEMİ.
Isının Yalıtımı.
THERMO-SHIELD Ürünümüz %35-50 arası tasarruf sağlayan yalıtım boyasıdır. Sadece BOYADIR renk çeşidimiz bulunmaktadır. Konut olarak yapılan binalarda.
ThermoPlast nedir? ThermoPlast hazır sıva ve kaplama malzemesi, yalıtım amaçlı veya binaların dış cephelerinde mantolama amaçlı olarak geliştirilmiş.
Dış Cephe Çalışmaları ON-SE İNŞAAT (B.EVLER) PROJEYE UYGUN KALİTELİ MALZEME VE UYGULAMA.
ISI YALITIMI.
ISI POMPASI HAZIRLAYAN : Birkan KÖK.
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Tekstil Mühendisliği Bölümü TEK 4070 Seminer II Dersi İNŞAAT SEKTÖRÜNDE KULLANILAN TEKNİK TEKSTİL MALZEMELERİ.
B INALARDA ISI KAYBI. BİNALARDA ISI KAYBININ  Ilk olarak ısı yalıtımının ne demek olduğunu açıklayalım**ISI YALITIMI=günlük yaşantımızda ısı kayıplarını.
POLYÜREA MASTİK.
Sunum transkripti:

CelluBor Nedir ? Selüloz ve Bor’un mükemmel uyumu sonucu ortaya çıkan CelluBor; ısı, ses, yangın yalıtımlarını aynı anda yaparak yalıtımda profesyonel çözümler sunmaktadır. Düzensiz ve yoğun elyaf dokusu sayesinde yankılanmayı ve çınlamayı engelleyerek iyi bir ses ve akustik yalıtımı sağlar.

CelluBor’un Teknik Özellikleri Ölçüm Değeri Isı iletim katsayısı 0,0365 W/m.K Yangın sınıfı B1 – F30 – F90 Isı kapasitesi 1946 J/kg.K Yoğunluk 30 - 80 kg/m3 NRC değeri 0.65 Kullanılabilir kalınlık 20-400 mm Performans ömrü 60 yıl

CelluBor’un Özellikleri Uygulama ekyersizdir. Her türlü ısı ve ses köprüsünün oluşmasını engeller %80 selüloz %20 bordan oluştuğu için tamamen doğaldır.

CelluBor’un Avantajları Isı ses ve yangın yalıtımını aynı anda sağlar . ( Ekonomiktir ) Böcek ve bakterilere karşı etkilidir. ( Haşerat Barındırmaz ) %70’ e kadar yakıt tasarrufu sağlar. ( Sıcaktan/ Soğuktan Korur ) Bor bileşikleri sayesinde yangın geciktiricidir. ( Yangına Karşı Güvenlidir )

Yangın anında duman ve damla oluşumu yapmaz.( Yangın Önleyicidir ) Kimyasal ve kansorejen içermez. ( Sağlığa Zararsızdır ) Gürültüyü, çınlamayı ve yankıyı önler. ( Ses İzolasyonu Yapar ) Toz, sıcak, soğuk ve sudan etkilenmez. ( Uzun Ömürlüdür ) Her türlü yüzeye uygulanabilir. ( Yüzey Seçmez )

CelluBor Uygulama Alanları Endüstriyel tesisler Tavan Arası Gemi Ve Tren Vagonları Otel ve Kaplıcalar İzolasyonu Soğuk Hava Depoları Hayvan Çiftlikleri

Çelik Yapılar Yeni Yapılar Mevcut Yapıların İzolasyonu Prefabrik Yapılar Çatılar Ahşap Yapılar

CelluBor İle Isı Yalıtımı Selüloz ve borun uyumuyla yüksek bir ısıl dirence ve düşük ısıl iletkenlik katsayısına sahiptir. Bu nedenlerle yüksek ısı yalıtımı özelliği taşır. Ayrıca; %70’ e varan yakıt tasarrufu sağlar.

CelluBor İle Ses Yalıtımı CelluBor doğal lifli yapısı sayesinde çok iyi bir ses yalıtıcısıdır. Gürültü azaltma katsayısı NRC: 0,70’e kadar çıkabilmektedir. Uygulandığı mekanlarda çınlama yankılanma gibi etkileri ortadan kaldırır.

CelluBor İle Yangın Yalıtımı CelluBor yangın yalıtım özelliğini içerisindeki bor bileşenlerinden elde eder. Yapılar için gerekli olan; Duman miktarı Damla oluşturmama Yangın ilerlememesi Yangın süresi geciktirme gibi konularda avantaj sağlamaktadır. Araştırmalar sonucunda CelluBor B1, F30-F90 yangın sınıfı özelliğinde olduğu anlaşılmıştır. B1 = Zor alev alan F30 = yangına dayanıklılık süresi 30-59 dakika F90 = yangına dayanıklılık süresi 90-119 dakika

Yalıtım Gelecek Nesillere Yatırımdır… Ayrıntılı bilgi için: Tunç-Pa Yapı Mark. San. Tic. LTD. ŞTİ Adres: Sabuni Mah. Eski İstanbul Cad. NO: 55Merkez/EDİRNE Tel: 0284 214 25 26 - Fax : 0284 212 24 99 Web: www.izorien.com - E-mail: info@izorien.com