BORDROLAMA HİZMETLERİ SUNUMU GNL MÜDÜRLÜK:19 MAYIS CAD.NO.32-11 ŞİŞLİ- İST TEL: 0212 212 26 08 Ege Blg Md: Gazi Mustafa Kemal Cad. 4015 Sk No.15 T.REİS.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
RMOS ORDERTAKER Akdeniz Üniversitesi Akdeniz Teknokenti Kat:2 No: 3 ANTALYA Tel: Fax:
Advertisements

Bankacılık Etik İlkeleri
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KAYIT TAKİP VE İZLEME PROGRAMI
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
HAKKIMIZDA: 2004 yılında Tıp Doktorları tarafından kurulan abc İlkyardım Eğitim Merkezi; Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı onaylı ilk özel İlkyardım Eğitim.
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
E-TİCARET SATIŞ SİTELERİ. E-TİCARET “Doğrudan fiziksel bağlantı kurmaya ya da fiziksel değiş tokuş işlemine gerek kalmadan tarafların elektronik olarak.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
Kiralık İş Merkezi, Depo, Fabrika Binası Dr. Esat Oktay İş Merkezi
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
Www. boutiqueprincesshotel.com. Boutique Princess Hotel Genel Bilgiler Üstün hizmet anlayışı,zevkli dekorasyonu, deneyimli ve güler yüzlü personeli ile.
BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI
6331 SAYILI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
SERİ:IV NO:41 TEBLİĞİ NE DEĞİŞTİ?
Türkiye KAMU Çağrı Merkezleri
 İdareler ve sektörden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda katılım ve rekabeti artıracak şekilde yapım işleri ihalelerini ilgilendiren önemli.
YÜZEY TEMİZLİĞİ VE KAYDIRMAZ
CAN Özel Güvenlik Eğt. Hizmetleri canozelguvenlik.com.tr.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
SİLİFKE İLÇESİ MUSTAFA ÖZCAN İLKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İNSAN KAYNAKLARI
GÜNCEL EKONOMİK GELİŞMELER VE 2008 OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ MERKEZİ YÖNETİM BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 10 Temmuz 2008 T.C. MALİYE.
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 5 Eylül 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
AB’de ve Türkiye’de trafik güvenliği çalışmaları ve etkin çözümleri Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı 24 Mayıs 2011 Lefkoşa.
Edirne Koleji Rehberlik Servisi Elektrik-Elektronik Mühendisliği MF-4 Edirne Koleji Rehberlik Servisi.
BORDRO DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİC. LTD.ŞTİ.
ZAMANLA YARIŞIR… Gülbahar Mah. Şehit Ertuğrul Kabataş Cad. Bozkır İş. Merkz. No:12/3 M.KÖY/İST. Tel:+90 (212)
Karma Personel Taşıma Organizasyonu Günaydın Turizm
TEYFİK ÖZTÜRK ADAPAZARI TİCARET VE SANAYİ ODASI GENEL SEKRETER YARDIMCISI İŞDÜNYASINDA ENGELLİLERE YÖNELİK İSTİHDAM FAALİYETLERİ.
Hastane Bilgi Yönetim Sistemleri
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
LABORATUVAR SAF SU CİHAZI
SIVI PARTİKÜL SAYIM CİHAZLARI Atotest Laboratuar Cihazları İthalat ve Mümessillik Ticaret Limited Şirketi Yeniköy mah.Güzelce Alipaşa Cad. No:45/1 Sarıyer/İstanbul.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
19 İKY işlevleri.
1. İnsan kaynakları yönetimine giriş
T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI TÜRKİYE İŞ KURUMU SAKARYA İL MÜDÜRLÜĞÜ ENGELLİLERE YÖNELİK İSTİHDAM FAALİYETLERİ.
Su Arıtma Oscar arıtma cihazları
KÖYCEĞİZ DENİZCİLİK MESLEK LİSESİ TANITIM SUNUMU
AKSARAY İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Büro Yönetimi Öğretmeni Fatma GEZ BALIKESİR / BANDIRMA – İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Büro Yönetimi ve Resmi Yazışma Kuralları.

TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 15 Ekim 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
Bu Slayt Bodrum esnaf ve sanatkarlarını bilgilendirmek amacıyla Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezinde Hazırlanmıştır.
ESENLER İLÇESİNDEKİ MESLEKİ VE TEKNİK LİSELER
AKŞEMSETTİN ANADOLU LİSESİ
BAHÇEŞEHİR İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
DERNEK Kamu Kurumları Denizcilik Müsteşarlığı Sahil Güvenlik
İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU
Pernet Uzmanlarından Yol Gösteren Deneyimler  Uluslararası bir firmada yakın zamanda Bordrolamada yapılan küçük bir hatanın TL ceza ve İK ekibinin.
ABDULLAH TOKUR REHBERLİK SERVİSİ 2016 TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ ASKERÎ LİSELER İLE BANDO ASTSUBAY HAZIRLAMA OKULUNDA ÖĞRENİM GÖRECEK ÖĞRENCİLERİ SEÇME SINAVI.
Pernet Uzmanlarından Yol Gösteren Deneyimler Uluslararası bir firmada yakın zamanda Bordrolamada yapılan küçük bir hatanın TL ceza ve İK ekibinin.
ATILIM ÜNİVERSİTESİ SEMİNERİ
Ünite 1 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KANUNU
FATİH MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
KAMU İSTİHDAM POLİTİKALARI-6
6.2. Personel Sağlığı ve İş Güvenliği
İş Projesi Planı Sunucu Adı | Şirket Adı.
KARTAL ŞEHİT BURAK CANTÜRK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ
Toplu Beslenme Sistemlerinde İş Güvenliği
Servis sunum
Üniversite Hastanelerinin Finansal Sürdürülebilirliği
KRİPTOLU BORDRO VE PERSONEL YÖNETİMİ
Üniversite Hastaneleri Birliği Toplantısı
BU SUNUMDA EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.
İş Sağlığı ve Güvenliğinin Temel Prensipleri
VBT Bilgi Teknolojileri
Performans & Finansal Sonuçlar – Çeyrek Hacim ve Büyüklükler
Sunum transkripti:

BORDROLAMA HİZMETLERİ SUNUMU GNL MÜDÜRLÜK:19 MAYIS CAD.NO ŞİŞLİ- İST TEL: Ege Blg Md: Gazi Mustafa Kemal Cad Sk No.15 T.REİS –BODRUM TEL: MUSON

Personel Maliyetlerini azaltma, Daha iyi müşteri hizmetleri, Ana iş alanlarına daha fazla odaklanma, Şirket maliyetlerini azaltma, Tüm hizmetlerin tek merkezden yönetilmesi. Tüm yasal işlemlerin zamanında yapılması. Seçme ve yerleştirme için zaman kazanılması. Denetim hizmetlerinin sürekli yapılması. Eğitim hizmetlerinin MEB onaylı yapılması Hükümlü ve Özürlü çalıştırma zorunluluğunun ortadan kalkması. Sendika probleminin olmaması İş güvenliği kurulu oluşturmak için zaman harcanmaması Disiplin kurulu oluşturmak için zaman harcanmaması İş güvenliği uzmanı istihdam edilmemesi Bürokrasi yükü sıfırlanacaktır. BORDROLAMANIN AVANTAJLARI BORDROLAMANIN DEZAVANTAJLARI İK Departmanının işlerliliğinin kaybedileceği korkusu Yöneticilerin personel üstündeki hakimiyet kaybetme korkusu TAZMİNATLAR İşe yeni başlayan personelin tüm sosyal yükümlülükleri tarafımıza aittir. Kendi bordronuzda bulunan personelin hak etmiş olduğu Kıdem Tazminatı ile İhbar Tazminatı personelin bünyenizden çıkarak şirketimize dahil olduğu zamana kadar geçen süre size aittir.

Housekeeping Maid-Vale-Laundry F & B Kitchen-Servis-Bar-Room Service Teknik Servis Elektrik-Mekanik Bölümü Sıhhi Tesisat Bölümü Elektronik Bölümü Bakım-Onarım Bölümü Peyzaj Cankurtaran BORDROLAMA HİZMETİ VERİLEN ALANLAR