HERMES ULUSLARARASI DANIŞMANLIK

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
DIŞ TİCARET BİRİMİ DEİK TEMSİLCİLİĞİ
Advertisements

İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
TOPLU MESAJLAŞMA SERVİSLERİ “DAHA FAZLASINI İSTEDİĞİNİZ İÇİN BURADASINIZ”
Zinde İSG Etiği DRUZ.
1997’den bu yana; hizmet verdiğimiz marka ve kurumların amaçlarına uygun planlamalar, somut çözümlemeler, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlar sunar;
Ericom Telekomünikasyon ve Enerji Teknolojileri A.Ş.
Google Analytics Nedir?
ÇALIŞKANEL OTO SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ
E-TİCARET SATIŞ SİTELERİ. E-TİCARET “Doğrudan fiziksel bağlantı kurmaya ya da fiziksel değiş tokuş işlemine gerek kalmadan tarafların elektronik olarak.
İNTEROFİS HER DİLDE MÜTERCİM-TERCÜMANLIK MERKEZİ
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
Ğ We take care of your vision ...your care provider.
LİBYA T.C. TRABLUS Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin (URG) Desteklenmesi Hakkında Tebliğ.
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
- 1 - Gelecek internette, çözüm EVET’te SoftwareConsultancy Marketing Aid.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Sosyal Medya Pazarlaması Sihirbuzz
Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezleri
Sizin sosyal medya danı ş manınız olarak Markanız için sosyal medya stratejilerinin olu ş turulması ve yönetimini yapıyoruz. Ayrıca kriz durumlarında.
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
OPTIMA CAPITAL YATIRIM LİMİTED ŞTİ
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
URGE Programı ile Şirketlerin İhracat Hacminin Arttırılması Program tanıtımı ve Ernst & Young desteği.
Birtel İletişim Teknolojileri
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
Şirket Tanıtım Sunumu.
Tartışma Hastane (sağlık kurumları) yönetimi niçin ayrı bir yönetim disiplini olarak gelişmiştir ?
KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi Ulusal Kıyaslama Sisteminin Oluşturulması Kümelerin İzlenme ve Değerlendirme Süreci 18 Ekim 2012 – Ankara.
PROMOSYON  Kökeni Latince promotio kelimesinden gelen promosyonun anlamı fikir,öne çıkarmak olarak tercüme edilir.  Bir firmanın ya da bir arzın tanıtılması.
TÜRKYILMAZ SİGORTA 1987 YILINDAN BUGÜNE. ‘Sadece çizgi film kahramanlarının sigortaya ihtiyacı yoktur’
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
MESLEK YAŞAMI VE ETİK Kazanım: İş ve meslek yaşamında etik değerlerin önemini fark eder. 12. Sınıf 110 nolu kazanım etkinliği.
- 1 Web 2.0 Teknolojileri ve Uygulamaları Çalıştayı, 4 Aralık 2009, Beytepe-Ankara Umut Al Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
ÖNCE HUZUR Gelecek Elimizde.... VİZYON İÇİN SLOGANIMIZ: GELECEK ELİMİZDE... HAYAT İÇİN SLOGANIMIZ: MANAS ÜNİVERSİTESİ. HUZUR İKLİMİ. Önce Huzur.
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
İZMİR – İSTANBUL – GEBZE
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
Üye Sicil Müdürlüğü olarak, Ülkemizde ilkleri yapan İZMİR TİCARET ODASI’ nın, kendi görev alanında ilkleri yapan Müdürlüğü olmaya devam ediyoruz…
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi TÜTED AGİM Nedir? Ar-Ge ve İnovasyon katalizör etki Firmaların Ar-Ge ve İnovasyon yeteneklerini arttırıcı ve hızlandırıcı.
Erasmus + Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar Erasmus + Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
Erasmus + KA1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
2016 Kayseri Ticaret Odası.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
Ayşegül ARSLAN.
BRANDING - MARKETING - TRADING
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
E-İMZA.
Çin'deki küçük imalatçılar için ticaret platformu oluşturmak amacıyla İngilizce öğretmeni Jack Ma ve 17 kurucu üye tarafından kurulmuştur. Bugün 240 ülkeden.
Zinde Eğitim Kurumu İSG Etiği AHMET YİĞİTALP ZİNDE.
Zinde Eğitim Kurumu İSG Etiği AHMET YİĞİTALP ZİNDE.
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Kaynak göstererek kullanabilirsiniz.
TANITIM SUNUMU.
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

HERMES ULUSLARARASI DANIŞMANLIK www.hermesitm.com

HAKKIMIZDA Hermes Uluslararası Danışmanlık, yenilikçi, güvenilir takipçi, neden-sonuç ilişkileri içerisinde bilgiye değer veren, müşteri hizmetlerinin önemine inanan ve doğruluk, dürüstlük bilinci ile müşterilerine ve işbirliği yapmış olduğu ticari partnerlerine en üst düzeyde hizmet vermek üzere kurulmuştur. Misyonumuz; Dış Ticaret, Uluslararası Pazarlama,Proje Yönetimi alanlarında müşterilerimiz ve iş ortaklarımızın ihtiyaçlarını, dürüst, saygılı, çözümcü, güler yüzlü, hızlı ve çalışkan ekibimizle karşılamak ve aynı zamanda yenilikçi uygulamalarla ülkemizin ihracatına ve istihdamına katkıda bulunmaktır. Değerlerimiz; Müşteri odaklılık, insana saygı, doğaya duyarlılık, dürüstlük, şeffaflık, centilmenlik, yenilikçilik, rekabetçilik, gizlilik ve esnekliktir. www.hermesitm.com

HİZMETLERİMİZ DANIŞMANLIK PAZARLAMA TİCARİ İŞBİRLİĞİ DIŞ TİCARET DANIŞMANLIĞI PROJE YÖNETİMİ DANIŞMANLIĞI ULUSLARARASI YÖNETİM DANIŞMANLIĞI PAZARLAMA ULUSLARARASI PAZARLAMA (B2B VE B2C) ULUSLARARASI TİCARİ ARACILIK TİCARİ İŞBİRLİĞİ ULUSLARARASI TEMSİLCİLİK, ACENTELİK ULUSLARARASI SATIN ALMA OFİSİ www.hermesitm.com

DİĞER HİZMETLERİMİZ TEŞVİK, İZİN VE BELGE BAŞVURU VE TEMİNİ E-TİCARET HİZMETLERİ İNTERNET SİTESİ TASARIMI KURUMSAL KİMLİK ÇALIŞMASI SOSYAL MEDYA HİZMETLERİ www.hermesitm.com

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ Adres: 1723 Sokak No:28/6 Karşıyaka - İzmir Tel & Faks: (232) 323 33 34 Mobil: (549) 323 33 35 Skype : hermes.international E-posta : hermes@hermesitm.com www.hermesitm.com