3D DEFTER VE SES.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
2009 Sunum, Ankara 22 Temmuz ÖSYS Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi.
Advertisements

YGS - LYS (YENİ SINAV SİSTEMİ)
YGS - LYS (YENİ SINAV SİSTEMİ)
YGS- LYS NEVİM DEMİRCİ DANIŞIK.
YGS NEDİR? LYS NEDİR?.
YGS & LYS İPUÇLARI.
VKV KOÇ ÖZEL LİSESİ 2010 – SINIFLAR DERS SEÇİM SÜRECİ HAKKINDA
2010-ÖSYS Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi. 1.AŞAMA: Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) 2.AŞAMA: Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS)
ÖZEL ŞEFKAT EĞİTİM KURUMLARI
DERSLERİNİZDE NASIL BAŞARILI OLABİLİRSİNİZ ?
KARİYER SAYFASI 12. SINIF-MEZUN PROGRAMLARI 11. SINIF PROGRAMLARI 10. SINIF PROGRAMLARI 9. SINIF PROGRAMLARI.
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YOLLARI
12. Sınıf 100 nolu kazanım etkinliği
MEHMET EMİN YURDAKUL ORTAOKULU
2015 ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME SİSTEMİ
VELİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ’ ne HOŞGELDİNİZ
75. Yıl şehit üsteğmen murat erdem çok programlı LİSESİ
MESLEKİ REHBERLİK BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE HOŞGELDİNİZ.
YGS LYS BAŞVURULARI. Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) Başvuru Tarihleri : 2-15 Ocak 2013 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) Tarihi, Saati ve Süresi :
YGS-LYS 2012 SONUÇLARI HAZIRLAYAN:MUHAMMET YILMAZ.
YGS / LYS RAHMİ SİNANKILI.
ALAN DEĞİŞİKLİĞİ VE DERS SEÇİMİ
YGS - LYS Üniversite Girişte İki Aşamalı Sınav Sistemi.
REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA
2013- ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME SİSTEMİ (ÖSYS)
“Başarının zeka ile bir ilgisi yoktur.” Albert Einstein
05 Ocak 2015 PAZARTESİ İngilizce 2 9 ABSağlık Bilgisi 6 9 AB Biyoloji10 ABTarih10 AB Matematik11 ABOsmanlı Türkçesi11 AB Sosyoloji12 ABCoğrafya12 AB 06.
SINIF GEÇME BİR DERSİN DÖNEM PUANI; a) Sınavlardan alınan puanların,
HANGİ ALAN-HANGİ MESLEK?
ayrı soru kitapçıkları ve ayrı süreler Matematik ve Geometri testleri için ayrı soru kitapçıkları ve ayrı süreler verilecek. Cevap kağıdı iki test için.
2013 ÖSYS Ö Ğ RENC İ SEÇME VE YERLEŞT İ RME S İ STEM İ.
BEYŞEHİR ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ
2013 ÖSYS Ö Ğ RENC İ SEÇME VE YERLEŞT İ RME S İ STEM İ.
YGS-LYS SUNUMU.
2010-ÖSYS Sunum, İstanbul 29 Ağustos 2009 Üniversiteye Girişte İki Aşamalı Yeni Sistem.
FEHMİ GÜR MÜDÜR YARDIMCISI (Öğrenci İşleri). MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİMİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI YÖNERGESİ Amaç MADDE 1-
Hazırlayan: Ufuk ŞENSOY ZAİM Giresun Mimar Sinan Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni ÖSYS SINAV S İ STEM İ (YGS – LYS)
Rehberlik Servisi ŞARKÖY ANADOLU L İ SES İ. Nedir Bu ÖSYS? Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı  Üniversiteye girmek isteyen öğrenciler arasında eleme.
Üniversite Yolunda N asıl Üniversiteli Olurum. LYS.
YGS & LYS Yükseköğretime Geçiş SınavıLisans Yerleştirme Sınavı ÜNİVERSİTE SINAV SİSTEMİ ( 2013 )
YÜKSEKÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI (YGS) 1. BASAMAK SINAVI.
2013 ÖSYS Ö Ğ RENC İ SEÇME VE YERLEŞT İ RME S İ STEM İ.
CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ
DERS SEÇ İ M İ. NEDEN NASIL NE ZAMAN  Ders seçimi 9. sınıfın sonunda ders kesiminden itibaren haziran ayının son iş günü mesai bitimine kadar.
ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME SİSTEMİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ 1.
* Türkçe testinde dil bilgisinden, Temel Matematik testinden geometriden ne kadar soru geleceği net olarak belli değildir. Dil bilgisinden ortalama 5-6,
GENEL BİLGİLER YGS-LYS sistemi 2 aşamalı sınavlardan oluşan bir sistemdir. İlk aşama sınavı YGS 1 oturum, ikinci aşama LYS 5 oturumda yapılacaktır.
Her Noktada Maviokul.com YGS - LYS YGS - LYS Üniversiteye Giriş Sistemi Birikim Eğitim Kurumları 2009.
Her Noktada Gölge Okul… Birikim Dersaneleri YGS - LYS YGS - LYS Üniversiteye Giriş Sistemi Birikim Eğitim Kurumları 2009.
ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME SİSTEMİ (ÖSYS) 1. AŞAMA2. AŞAMA YGS LYS.
ATA ANADOLU LİSESİ. TEK KİTAPÇIKLI 160 SORULUK BİR SINAV SORU BAŞINA 1 DAKİKA SÜRE KONULAR AĞIRLIKLI OLARAK 9.SINIF KAZANIMLARI SORULAR ANLAMA VE YORUMLAMAYA.
ATA ANADOLU LİSESİ. TEK KİTAPÇIKLI 160 SORULUK BİR SINAV SORU BAŞINA 1 DAKİKA SÜRE KONULAR AĞIRLIKLI OLARAK 9.SINIF KAZANIMLARI SORULAR ANLAMA VE YORUMLAMAYA.
Hazırlık Sınıfı Hazırlık Sınıfı 1. Kurs Olarak Uygulama
2016 ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME SİSTEMİ (ÖSYS)
Yükseköğretim Kurumları Sınavı
Yükseköğretim Kurumları Sınavı
YEŞİLHİSAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
ÇANAKKALE REHBERLİK ARAŞTIRMA MERKEZİ
Y ÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI(YKS)
YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI
YGS ve LYS.
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI
REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YGS-LYS SINAV SİSTEMLERİ SUNUSU
Yükseköğretim Kurumları Sınavı Tanıtım Sunusu
YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS2018). TEMEL YETERLİLİK TESTİ (ZORUNLU) ALAN YETERLİLİK TESTİ.
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)
Sunum transkripti:

3D DEFTER VE SES

EĞİTİMDE YENİ SİSTEM

SES

SENTEZCİ EĞİTİM SİSTEMİ

SES’ e gelin, SES’ i görün.

SENTEZCİ EĞİTİM SİSTEMİ 3 D DEFTER ve SENTEZCİ EĞİTİM SİSTEMİ

Kitap, defter ve testi ayrı ayrı taşımaya son veren, Dersi kısa notlarla takip ettiren, Öğrencinin yıl boyunca daha çok soru çözmesine imkan veren, Dersi dakika dakika planlayan, Zamanda kayba izin vermeyen, Etkin öğrenmede daha fazla soru – cevap zamanı yaratan, Tüm sınıflarda eşdeğer öğretim sağlatan, Eğitimde yaklaşımları sentezleyen sistem.

KİTAP

TEST

DEFTER

KİTAP TEST DEFTER BİR ARADA

3 D DEFTER

Konu Anlatımlı Kitap Yaprak Testler Defter 3’ ü bir arada

DERS DEFTER

Öğrenciyi motive eden Öğretmeni hızlandıran Kurumu farklılaştıran

3 D DEFTER NEDİR?

3 D Defter Kime Hitap Eder ? Sınavda başarı hedefleyen ; Üniversite hazırlıkta çalışan eğitim kurumları, Üniversiteye hazırlık için oluşan ders grupları, Son sınıflarında üniversite hazırlık dersi veren okullar 3 D defterin hedef kitlesidir.

3 D Defter ile Öğrenci; Defteri, kitabı ve testi bir arada taşır. Derste anlatılan her şeyi yazmak zorunda değildir, çünkü 3 D’ de her şey düzenli ve bir aradadır. Dersi verimli bir biçimde tekrar etme olanağı bulur. Yazması için ayrılan alanlar sayesinde konunun en önemli noktalarını yazarak tekrar etme imkanı bulur. Bir sonraki derse hazırlıklı gelir.

3 D Defter ile Öğrenci; Soruyu yazmak zorunda kalmaz. Zorlanacağı veya zaman kaybedeceği çizimleri, tabloları ve haritaları hazır bulur. Konuya daha kolay odaklanır. Derste işlenen konuya ait tüm soruların çözümleri 3 D’ de yapılmıştır. Derse daha aktif katılır, bu sayede daha kolay öğrenir.

3 D Defter ile Öğretmen; Hangi saat, hangi dersi işleyeceğini bilir. Anlatacağı dersin içeriklerine saat saat planlanmış olarak ulaşır. Online desteği olduğu için zaman tasarrufuyla daha verimli ders işler. Öğrenciye daha çok odaklanır. Öğrenciye sunulan rehberlik faaliyetlerine daha çok katılır.

3 D Defter ile Kurum; Öğretmeninin neredeyse hiç kalem veya tebeşir kullanmadan ders anlatmasını sağlayacak bir sisteme sahip olur. Toplam başarı için öğretmeninden daha çok yararlanır. Tüm gruplarında dersler, eş zamanlı ve eş içerikli anlatılır. Bu özgün model ile fark yaratarak, diğer kurumlarla rekabet gücünü arttırır.

3 D Defter tamamıyla sınıf içi uygulamasıdır. 3 D Defter Uygulama; Öğrenci için basılı materyal olarak hazırlanan defterin uygulanmasına yönelik tüm içerik, öğretmen tarafından interaktif ortamda ( akıllı tahta, tablet, projeksiyon vb.) sunulabilecek şekilde tasarlanmıştır. Defter içinde yer alan her bir ders, orta düzeydeki bir sınıfta bir ders süresi içinde anlatılıp bitirilecek biçimde hazırlanmıştır. Ortalamanın altındaki gruplara yönelik etütlerde, defter içindeki testler çözülerek eksikler tamamlanır. Ortalamanın üstündeki gruplarda deftere ek olarak yaprak test çözülerek konu pekiştirilir. 3 D Defter tamamıyla sınıf içi uygulamasıdır.

3 D Defter iki tiptir; Sayısal Defter Şablonunda Hazırlanan Dersler; Matematik Geometri Fizik Kimya Biyoloji Sözel Defter Şablonunda Hazırlanan Dersler; Türkçe - Türk Edebiyatı Tarih Coğrafya Felsefe - Felsefe Grubu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 

YGS – LYS KURS PROGRAMLARI SES VE 3D DEFTER İLE YGS – LYS KURS PROGRAMLARI

YGS – LYS MATEMATİK – FEN KURS PROGRAMI STANDART İÇERİK 60 Ders Saati Uygulamalı YGS Matematik 3D Defter 80 Ders Saati Uygulamalı LYS Matematik 3D Defter 80 Ders Saati Uygulamalı YGS-LYS Geometri 3D Defter 80 Ders Saati Uygulamalı YGS-LYS Fizik 3D Defter 80 Ders Saati Uygulamalı YGS-LYS Kimya 3D Defter 80 Ders Saati Uygulamalı YGS-LYS Biyoloji 3D Defter Toplam 460 Ders Saati Uygulamalı OPSİYONEL İÇERİK ( Bir ya da birden çok ders seçenekli ) 60 Ders Uygulamalı YGS Türkçe 3D Defter 50 Ders Uygulamalı YGS Tarih 3D Defter 50 Ders Uygulamalı YGS Coğrafya 3D Defter 20 Ders Uygulamalı YGS Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 3D Defter

YGS – LYS TÜRKÇE – MATEMATİK KURS PROGRAMI STANDART İÇERİK 60 Ders Saati Uygulamalı YGS Matematik 3D Defter 80 Ders Saati Uygulamalı LYS Matematik 3D Defter 80 Ders Saati Uygulamalı YGS-LYS Geometri 3D Defter 60 Ders Saati Uygulamalı YGS Türkçe 3D Defter 40 Ders Saati Uygulamalı LYS Edebiyat 3D Defter 50 Ders Saati Uygulamalı YGS Tarih 3D Defter 80 Ders Saati Uygulamalı YGS-LYS Coğrafya 3D Defter 20 Ders Saati Uygulamalı YGS Felsefe 3D Defter Toplam 470 Ders Saati Uygulamalı OPSİYONEL İÇERİK ( Bir ya da birden çok ders seçenekli ) 20 Ders Saati Uygulamalı YGS Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 3D Defter 40 Ders Saati Uygulamalı YGS Fizik 3D Defter 32 Ders Saati Uygulamalı YGS Kimya 3D Defter 48 Ders Saati Uygulamalı YGS Biyoloji 3D Defter

YGS – LYS TÜRKÇE – SOSYAL KURS PROGRAMI STANDART İÇERİK 60 Ders Saati Uygulamalı YGS Matematik 3D Defter 30 Ders Saati Uygulamalı YGS Geometri 3D Defter 60 Ders Saati Uygulamalı YGS Türkçe 3D Defter 40 Ders Saati Uygulamalı LYS Edebiyat 3D Defter 80 Ders Saati Uygulamalı YGS-LYS Tarih 3D Defter 80 Ders Saati Uygulamalı YGS-LYS Coğrafya 3D Defter 20 Ders Saati Uygulamalı YGS Felsefe 3D Defter 60 Ders Saati Uygulamalı LYS Felsefe Grubu 3D Defter Toplam 430 Ders Saati Uygulamalı OPSİYONEL İÇERİK ( Bir ya da birden çok ders seçenekli ) 30 Ders Saati Uygulamalı YGS-LYS Din Kültürü ve Ahlak B. 3D Defter 40 Ders Saati Uygulamalı YGS Fizik 3D Defter 32 Ders Saati Uygulamalı YGS Kimya 3D Defter 48 Ders Saati Uygulamalı YGS Biyoloji 3D Defter

YGS KURS PROGRAMI 60 Ders Saati Uygulamalı YGS Matematik 3D Defter STANDART İÇERİK 60 Ders Saati Uygulamalı YGS Matematik 3D Defter 30 Ders Saati Uygulamalı YGS Geometri 3D Defter 60 Ders Saati Uygulamalı YGS Türkçe 3D Defter 40 Ders Saati Uygulamalı YGS Fizik 3D Defter 32 Ders Saati Uygulamalı YGS Kimya 3D Defter 48 Ders Saati Uygulamalı YGS Biyoloji 3D Defter 50 Ders Saati Uygulamalı YGS Tarih 3D Defter 50 Ders Saati Uygulamalı YGS Coğrafya 3D Defter 20 Ders Saati Uygulamalı YGS Felsefe 3D Defter 20 Ders Saati Uygulamalı YGS Din Kült. Ah. B. 3D Defter Toplam 410 Ders Saati Uygulamalı